Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με το σκαλοπατι στην μπαταρια που κανει το thick χρησιμοποιωντας το battery monitor και βαζωντας χειροκινητα την χωρητικοτητα της μπαταριας στις ρυθμισεις το προγραμματος και κανωντας wipe statistics στο δικο μου εφτιαξε...!! Εδω και δυο ημερες φορτιζει και αποφορτιζει κανονικα! Η ρομ του ειναι η οριτζιναλ lewa os που ειχε απο την μανα του...!!

Δεν είναι Lewa OS, είναι στοκ Jelly Bean 4.2.1 με Lewa Launcher.

Hello moto....!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικα με το σκαλοπατι στην μπαταρια που κανει το thick χρησιμοποιωντας το battery monitor και βαζωντας χειροκινητα την χωρητικοτητα της μπαταριας στις ρυθμισεις το προγραμματος και κανωντας wipe statistics στο δικο μου εφτιαξε...

Δωσε λινκ (στο store εννοείς φαντάζομαι...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ναι στο store, https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.bmw

Ελπιζω να δουλεψει και για σενα, αν ναι ενημερωσε μας..!!

Έχω περασμένη τη miui (δε θυμάμαι ποια ήταν. Πάντως όχι του killoe). Για να περάσω την ultimate ώστε να μπορώ να αλλάζω τις sim, πρέπει να κάνω wipe τα πάντα; Το backup της miui κάνει από τη μία έκδοση στην άλλη;
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Περνα την απο πανω, δεν θα εχεις κανενα θεμα !

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Επειδη ημουν απο τους "υποστηρικτες", μαλλον λανθασμενα, πιστευα οτι κανεις απ' οσους γραφουν εδω μεσα δεν εχει την "πρωιμη" εκδοση ... Τι firmware φοραει?

Καμία θήκη τύπου quick window έχετε υπόψη;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να ρωτησω παλι οποιος ξερει να μου πει πηρα ενα jiayu g4 μεταχειρισμενο με την μεγαλη μπαταρια και ειναι 1.2 mtk 6589 ενω ειχατε πει οτι δεν υπαρχει g4 με τον απλο 6589.... Αρα υπαρχει και με τον απλο 6589 g4...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι με αυτον τον επεξεργαστη που μαλλον ειναι απο τσ πρώτα μοντέλα εχουν καποιο θεμα η λειτουργούν κανονικα

Τα μπέρδεψες, thin με απλό επεξεργαστή δε κυκλοφόρησε ποτέ με τη μεγάλη μπαταρία φυσικά και βγήκε μετά την εξάντληση του μάλιστα ξεκίνησε το turbo. Ακριβώς το ίδιο είχα κι εγώ με τον απλό επεξεργαστη και δούλεψε δυο μήνες απροβληματιστα. Δεν είχε κάποια παιδική ασθένεια. Κι ούτε είδα καμιά διάφορα με το πιο καινούργιο thin

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Για την οθονη calibration

Το μονο που εχω βρει ειναι μια εφαρμογη απο xda που κανει κατι τετοιο. Αλλιως ξαναπερνα τη ρομ στο κινητο. Εγω ετσι ελυσα τα θεματα που ειχα μιας και απο τα settings το screen calibration ολο force close ετρωγε.

Το μονο που εχω βρει ειναι μια εφαρμογη απο xda που κανει κατι τετοιο. Αλλιως ξαναπερνα τη ρομ στο κινητο. Εγω ετσι ελυσα τα θεματα που ειχα μιας και απο τα settings το screen calibration ολο force close ετρωγε.

Λοιπόν παρέλαβα χθες τα 2 που παρήγγειλα,οκ με μια πρώτη ματιά αν και δεν τα έχω δουλέψει ακόμη,έχουν το πρόβλημα με την οθόνη και θέλουν calibration

Επίσης ποια rom (καμιά από needrom και ποια όμως ή αυτή που έχει στο site της Jiayu) να περάσω (με ενδιαφέρει μόνο να δουλεύει οκ και δεν με πειράζει τόσο το GPS)

Edited by panosb26
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες και αυτό για callibrate εάν δεν έχει στις ρυθμίσεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.assid.android.nookrecalibrate&hl=en

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Δες και αυτό για callibrate εάν δεν έχει στις ρυθμίσεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.assid.android.nookrecalibrate&hl=en

ok θα το δοκιμασω αυριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok θα το δοκιμασω αυριο

Εμενα η εφαρμογη που σου προτεινε ο φιλος δε μου ελυσε τα θεματα. Η τελευταια official απο jiayu.es τα ελυσε.

Για αυτή την MIUI λέτε;

[3.11.23][MOD] Jiayu G4

Υπάρχει περίπτωση να γίνει update το 1ο post;

Σωστά, σ' αυτό το thread γράφουν οι Ρώσοι που "επικαιροποιούν" σταθερά/εβδομαδιαία την καλύτερη (για μένα) προσαρμογή MIUI για το Jiayu G4...

ΣΥνήθως το επικαιροποιούν 1-2 μέρες μετά την official update (δλδ Παρασκευή βγαίνει η official, Κυριακή max ανανεώνεται το port - MIUI ROM for Jiayu G4)

Αν και βγαίνει OTA update (συνήθως σε μέγεθος 30Mb), εμένα δυο φορές δεν "εμπαινε", οπότε κατέβαζα την full rom (σχεδόν 400Mb) η οποία μπαίνει ¨καπάκι" χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε (υπάρχουσα) miui...!

Edited by asot

Παιδια για πειτε λιγο τη κανω απο την αρχη γιατι με ολα αυτα εχω μπερδευτει π.χ ποια ROM,recovery,calibration κ.τ.λ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για πειτε λιγο τη κανω απο την αρχη γιατι με ολα αυτα εχω μπερδευτει π.χ ποια ROM,recovery,calibration κ.τ.λ

Συνεχως γκρι οθονη σε recovery (μου εσπασαν τα νευρα θα το πεταξω και θα μεινω με το CUBOT GT99)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνεχως γκρι οθονη σε recovery (μου εσπασαν τα νευρα θα το πεταξω και θα μεινω με το CUBOT GT99)

Να κανεις εγκατασταση του recovery μεσω jiayu.es.

Καποιος πρεπει να το γραψει στην αρχικη σελιδα του θεματος γιατι στις καινουριες φουρνιες συμβαινει συχνα αυτο.

Εβαλες CWM Recovery?

http://goo.gl/wiY8o

To tutorial στην αρχικη σελίδα.

Αν οχι κατεβασε την και κάνε την εγκατάσταση μέσω Mobileuncle MTK Tools.

Ερώτηση έχει κανένας άλλος πρόβλημα εξαφάνισης του keyboard με την MIUI?

Εβαλες CWM Recovery?

http://goo.gl/wiY8o

To tutorial στην αρχικη σελίδα.

Αν οχι κατεβασε την και κάνε την εγκατάσταση μέσω Mobileuncle MTK Tools.

Ερώτηση έχει κανένας άλλος πρόβλημα εξαφάνισης του keyboard με την MIUI?

Το πρόβλημα με το recovery εμφανίζεται από το ΜΤΚ Tools. Μόνο μέσω jiayu.es θα εγκατασταθεί σωστά.

Το πρόβλημα με το keyboard είναι στανταρ για την γλώσσα μας. Βάλε κάποιο άλλο προγραμματάκι.

Το πρόβλημα με το recovery εμφανίζεται από το ΜΤΚ Tools. Μόνο μέσω jiayu.es θα εγκατασταθεί σωστά.

Το πρόβλημα με το keyboard είναι στανταρ για την γλώσσα μας. Βάλε κάποιο άλλο προγραμματάκι.

Μεσω jiayu.es μου βγαζει οτι δεν ειναι jiayu κινητο

Model:thiw mobile phone is not Jiayu

Compilation:G4W 20130819-085550

Edited by panosb26
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρνα του από Flash Tools την τελευταία για να δεις πώς θα στρώσει.

Που τα σβήνει όλα.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.