asot Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχω την προηγούμενη έκδοση μίου του κιλοε, μου βγάζει αναβάθμιση για την επόμενη αλλά δεν την περνάει πρέπει να την κατεβάσω και να την φλασαρω από πάνω? Ελληνικό μενού θα πάρει η μίου? Και μένα το ίδιο μου έκανε και κατέβασα την full έκδοση, την οποία πέρασα μονο με Wipe Dalvic cache Για τα Ελληνικά, φαντάζομαι κάποια στιγμή, θα τα δώσουν (σίγουρα παίρνει..!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εγω αυτο που βλεπω ειναι πως το κινητο που ολοι περιμεναμε και ειχε presale για κανα 5μηνο ακομα δεν εχει μια σταθερη ρομ ..μπαταρια που κανει σκαλοπατι ,πατεντες με κερματα και μεταλλα για να κλειδωσει το gps,ανοιγει-κλεινει μονο του.Γενικοτερα μια απογοητευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) 1) η στοκ ρομ ειναι σταθεροτατη - ταχυτατη και ελαφρια 2) στο thin μου δε κανει κανενα σκαλοπατι η μπαταρια. thick δεν ειχα ποτε μου οποτε δε ξερω. 3) το gps στη νεοτερη σοδια, εστω στο πιο προσφατο που εχω στα χερια μου δε χρειαζεται κερματα ουτε συνδετηρες ουτε αλουμινοχαρτα. το παλιοτερο απλα θεωρω οτι δεν ειχε gps και χρησιμοποιουσα το bluetooth gps μου, ηταν ΑΧΡΗΣΤΟ το gps του 4) στη στοκ ρομ δεν ανοιγοκλεινει, στη miui εκλεινε αλλα εχει λυθει EFH77 αυτα που αναφερεις ΔΕΝ ισχυουν το κινητο το μισησα επειδη εκλεινε διαρκως και επρεπε να βγαλω μπαταρια. ηταν hardware θεμα μιας που δε λυθηκε με ΚΑΜΙΑ ΡΟΜ. εφυγε για κινα. αυτο που εχω τωρα στα χερια μου (παλι jiayu g4 basic thin) με κανε να το ξαναλατρεψω και να απορησω με το τι μπορουν 160 ευρω να αγορασουν. παρολα αυτα οσοι ανεχονται μεγαλυτερο μεγεθος μπορουν να παρουν το xiaomi red rice με ευρωπαικο 3g στα ιδια λεφτα που υποτιθεται οτι δεν εχει θεμα στο gps. αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερο. Το δικο μου οριο μεγεθους δυστυχως εξαντλειται στο jiayu g4 basic thin 133x65x8.2. κατω απο 4.7'' δε πεφτω οποτε δεν εχω αλλες επιλογες. το red rice ειναι 137 x 69 x 9 mm (δηλαδη μεγαλυτερο απο ενα nexus 5, galaxys s4 κτλ που ειναι 5αρια!) και ας ειναι 4.7 οσο για τη miui: το σοκ οταν τη πρωτοβαζεις ειναι δυνατο. ειναι instant love. στη πορεια βλεπεις οτι ειναι λιγο βαρια για 1gb ram. οτι η desktop σου ειναι γεματη με ολα τα προγραμματα σου (as iphone) και οτι η στοκ lewa ειναι εξισου καλη. αρα το τηλεφωνο αλλοι το λατρευουν αλλοι το μισουν. μπορει να σου τυχει καλο gps - wifi ή ΚΑΚΟ. δεν ειναι θεμα ρομ, ειναι θεμα συσκευης, σοδιας, κοπιας κτλ Edited November 24, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδιά χίλια συγγνώμη για την ερώτηση. Κατάλαβα καλά ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν "παίζει" το ελληνικό 3G? Δηλαδή στο mobile internet δε θα δω ποτέ H και 3G παρά μόνο G? Βλέπω την τιμή στο παρακάτω link και ....τρελαίνομαι να είναι χωρίς 3G!!! http://www.merimobiles.com/jiayu-g4-mtk6589t-1-5ghz-gorilla-glass-4-7-hd-1280-720-ips-dual-sim-gps-3000mha-battery_p/meri8664.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μια χαρά έχει 3g και H. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) είσαι παντού....τρομάζω...μήπως με βλέπεις κιόλας απ την κάμερα του λαπτοπ μου??? το hd2 ειναι 4η βδομάδα στο χειρουργικό τραπέζι, δε βλέπω χαίρι!! αυτό τότε τι είναι Χρήστο που διαβάζω: 3G Network: WCDMA/HSPA: 2100 MHz Και ένα παλικάρι 2 μηνύματα πιο πάνω μιλάει για Ευρωπαϊκό 3g, άρα? Edited November 25, 2013 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Τα 3g δίκτυα στην Ελλάδα παίζουν στο 2100.Αυτά που γράφει ο akaloith πιο πάνω για το 3g ειναι για το xiaomi red rice που αρχικά κυκλοφόρησε έκδοση που παίζει μόνο κίνα.Τα άλλα διάβασε και αποφάσισε... βάλε το χέρι στην κληρωτίδα και τράβηξε το λαχνό :lol::lol: Edited November 25, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 1) η στοκ ρομ ειναι σταθεροτατη - ταχυτατη και ελαφρια 2) στο thin μου δε κανει κανενα σκαλοπατι η μπαταρια. thick δεν ειχα ποτε μου οποτε δε ξερω. 3) το gps στη νεοτερη σοδια, εστω στο πιο προσφατο που εχω στα χερια μου δε χρειαζεται κερματα ουτε συνδετηρες ουτε αλουμινοχαρτα. το παλιοτερο απλα θεωρω οτι δεν ειχε gps και χρησιμοποιουσα το bluetooth gps μου, ηταν ΑΧΡΗΣΤΟ το gps του 4) στη στοκ ρομ δεν ανοιγοκλεινει, στη miui εκλεινε αλλα εχει λυθει EFH77 αυτα που αναφερεις ΔΕΝ ισχυουν το κινητο το μισησα επειδη εκλεινε διαρκως και επρεπε να βγαλω μπαταρια. ηταν hardware θεμα μιας που δε λυθηκε με ΚΑΜΙΑ ΡΟΜ. εφυγε για κινα. αυτο που εχω τωρα στα χερια μου (παλι jiayu g4 basic thin) με κανε να το ξαναλατρεψω και να απορησω με το τι μπορουν 160 ευρω να αγορασουν. παρολα αυτα οσοι ανεχονται μεγαλυτερο μεγεθος μπορουν να παρουν το xiaomi red rice με ευρωπαικο 3g στα ιδια λεφτα που υποτιθεται οτι δεν εχει θεμα στο gps. αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερο. Το δικο μου οριο μεγεθους δυστυχως εξαντλειται στο jiayu g4 basic thin 133x65x8.2. κατω απο 4.7'' δε πεφτω οποτε δεν εχω αλλες επιλογες. το red rice ειναι 137 x 69 x 9 mm (δηλαδη οσο ενα nexus 5, galaxys s4 κτλ που ειναι 5αρια!) οσο για τη miui: το σοκ οταν τη πρωτοβαζεις ειναι δυνατο. ειναι instant love. στη πορεια βλεπεις οτι ειναι λιγο βαρια για 1gb ram. οτι η desktop σου ειναι γεματη με ολα τα προγραμματα σου (as iphone) και οτι η στοκ lewa ειναι εξισου καλη. τι εννοεις δεν ισχυουν?οι μισοι εχουν προβλημα με gps και οι αλλοι μισοι με σκαλοπατι.επειδη περασε απο τα χερια μου και το ειδα νομιζω σαν εταιρια δεν εχει σχεση με zopo,zte,lenovo.υποτιθεται οτι ειναι το g4 μαρκα και οχι κινεζικο οπως τα χιλιαδες.το να δινουμε 160 ευρω για μια καλη οθονη που εχει δε λεει τιποτα για μενα.το θεμα ηταν να εκαναν και ενα υποτυπωδη ελεγχο πριν παραδωσουν και οχι να κανουμε εμεις τον σταυρο μας να πεσουμε σε καλη σοδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 τι εννοεις δεν ισχυουν?οι μισοι εχουν προβλημα με gps και οι αλλοι μισοι με σκαλοπατι.επειδη περασε απο τα χερια μου και το ειδα νομιζω σαν εταιρια δεν εχει σχεση με zopo,zte,lenovo.υποτιθεται οτι ειναι το g4 μαρκα και οχι κινεζικο οπως τα χιλιαδες.το να δινουμε 160 ευρω για μια καλη οθονη που εχει δε λεει τιποτα για μενα.το θεμα ηταν να εκαναν και ενα υποτυπωδη ελεγχο πριν παραδωσουν και οχι να κανουμε εμεις τον σταυρο μας να πεσουμε σε καλη σοδια θα συμφωνήσω απόλυτα με τον akaloith. είμαι κάτοχος και εγώ g4 thin νέας φουρνιάς. ποτέ δεν είχα πρόβλημα με gps, wifi η ότι άλλο. έχω την κινέζικη εκδοσή του Οκτωβρίου και μπορώ να πω πάει σφαίρα. όσοι πειραματιζονται με άλλες εκδόσεις φυσικό είναι να έχουν προβληματα. η miui ειναι για τα xiaomi, εαν καποιος θελει miui ας επερνε xiaomi. και σε galaxy να περασεις miui θα εχει θεματα. γενικα το τηλεφωνο για την τιμη του ειναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Είχα ρωτήσει ξανά αλλά Απάντηση δεν πήρα, χρησιμοποιεί κάνεις την εφαρμογή cosmote info και αν ναι σε ποια θέση έχει τοποθετημένη την κάρτα; Υπάρχει θέμα εάν έχεις dual sim με τις εφαρμογές της Cosmote. Π.χ. εμένα η εφαρμογή του What's up δεν λειτουργεί με δυο sim. Εμένα πάντως ούτε το WiFi, ούτε το GPS έχουν κάποιο πρόβλημα... Επίσης η Jiayu άλλαξε προμηθευτή για τις οθόνες του G4... Announcement for the G4 LCD panel's changing Due to the LCD panel's shortage, we have changed the supplier from AUO to LG Company. The replacement may lead to slightly difference for the screen display in different batches, but the IPS material, OGS process, 1280x720 resolutions still keep the same before. http://www.ejiayu.com/en/News2-1-107.html Aπό χθες έβαλα την τελευταία Ultimate έκδοση του MΙUI... Πετάει και παίζουν και τα themes!!! Έχω μόνο ένα πρόβλημα, επειδή έχω βάλει στο router bind ip και συγκεκριμένη και δεν την παίρνει (π.χ. 192.168.1.15 Draytek 2710Vn). Κάθε φορά αλλάζει mac address και συνδέεται σε άλλη IP... Είτε με την Κινέζικη rom, είτε με την παγκόσμια rom δεν έχει τέτοιο θέμα. Για Πλοήγηση δοκιμάστε και το Navitel Navigator, θα πάθετε πλάκα με την λεπτομέρεια του χάρτη. Δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή πλοήγησης που να φτάνει σε λεπτομέρεια ελληνικού χάρτη τον Autodrive και τον Anavasis που έχουμε στην Garmin. Edited November 25, 2013 by ael1964 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Είχα ρωτήσει ξανά αλλά Απάντηση δεν πήρα, χρησιμοποιεί κάνεις την εφαρμογή cosmote info και αν ναι σε ποια θέση έχει τοποθετημένη την κάρτα; νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, για να λειτουργησει η εφαρμογη πρεπει η καρτα να ειναι στην micro-sim υποδοχη. δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι εχω την wind στην micro-sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μάλιστα......άντε τώρα πάλι αλλαγή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Μάλιστα......άντε τώρα πάλι αλλαγή Aκριβώς αυτό που ανέφερε ο gas-leon το ίδιο θέμα υπάρχει και με το myvodafone app που αφου μου εσπασε τα νεύρα τελικά αναγκάστηκα να κόψω και τη vodafone για τη τοποθετησω στη microsim υποδοχη και οντως παίζει κανονικά εδώ. Ενώ ακόμα και μόνη της να την εχεις στη κανονική υποδοχή δε παίζει. ΥΓ: όσον αφορά τη παραπάνω συζήτηση πάντως μπορώ να πω κι εγώ ότι το τηλ πραγματικά είναι εκπληκτικό και αν το βάλεις δίπλα σε μεγαθηρια των 400€ διαφορά δε βλέπεις. Ναι το gps υπάρχει και δεν υπάρχει αλλά αυτό το ξέρουμε και το αποδεχομαστε οταν δίνουμε 160€ εδώ δε λειτουργουν βασικά πράγματα σε κινητά 300€ πλάκα κάνετε. Όποιος το έχει πιάσει στο χέρι του με galaxy/optimus/iphone μέχρι τώρα έχει πάθει πλάκα από τη ποιότητα του και κανεις δε με πιστεύει οτι είναι κινέζικο μεχρι να του δείξω το jiayu στο πίσω μέρος και αυτό λέει πολλά... Το μόνο που μένει να κριθεί είναι η αντοχή του στο χρόνο αν σε ένα χρόνο συνεχίζει να λειτουργεί το ίδιο άψογα μιλάμε για το απόλυτο vfm Edited November 25, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Οι νυχτερινές φωτογραφίες που βγάζει, πέρα από τις πολύ κοντινές, είναι για κλάμματα. Τη μέρα βγαίνουν τζάμι. Πολύ καλό το ότι μπορεί να βγάζει πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες, ανάλογα με το πόση ώρα έχεις πατημένο το κουμπί. Ακόμα και χρήστες iphone έμειναν με το που το είδαν αυτό. Το GPS, χρειάζομαι κάποιο app για να το τρέξω; Ή μπορώ κάπου μέσα από τα settings (όπως με το wifi); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Θέλω ένα κινεζικο κινητό με 4 ιν. οθόνη, η 4.3 μόνο αν δεν βρεθεί να είναι IPS με 1 giga ram υπαρχει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Οι νυχτερινές φωτογραφίες που βγάζει, πέρα από τις πολύ κοντινές, είναι για κλάμματα. Τη μέρα βγαίνουν τζάμι. Πολύ καλό το ότι μπορεί να βγάζει πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες, ανάλογα με το πόση ώρα έχεις πατημένο το κουμπί. Ακόμα και χρήστες iphone έμειναν με το που το είδαν αυτό. Το GPS, χρειάζομαι κάποιο app για να το τρέξω; Ή μπορώ κάπου μέσα από τα settings (όπως με το wifi); Τι τις θες τις νυχτερινές λήψεις; Γράψε GPS tool στο Playstore και κάποιο θα σου βγάλει... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Τι τις θες τις νυχτερινές λήψεις; Δεν τις θέλω. Δεν το πήρα για αυτό το λόγο το κινητό. Το αναφέρω για τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές να ξέρουν. Γράψε GPS tool στο Playstore και κάποιο θα σου βγάλει... Ευχαριστώ. Μάλλον θα βάλω το GPS Test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) οποτε θεωρω οτι το δικο μου ειναι απο τα "καλο στοκ¨, γιατι δουλευει σε ολα περιφημα ειδικα εδω στη Γερμανοχωρα, που τα σπιτια ειναι σχεδον ολα μεχρι 9 μετρα υψος και με μπόλικη απλα (εκτος πολεως, φυσικα), το GPS κυριολεκτικά σκοτώνει !! κλειδώνει σε δευτερολεπτα 10-11 δορυφορους, βγαζει ακρίβεια 2-2,5 μετρα και δεν χρειαζεται καν μεταλικο "υποβοηθημα" ..... οταν δοκιμασα, ετσι απο περιέργεια, κερμα, μεταλικο clip, ενα κουταλι !!! (το βρήκα μέσα στο αμαξι :lol:) και αλουμινοχαρτο απο το γιαουρτι της πεθερας μου :D ..... δεν εκανε καμια σχεδον διαφορα (προπαντως το γιαουρτι :lol:).... μαλλον η πεθερα μου προτιμα να παω να χαθω ..... (και λιγη πλακα, για να μην καουμε απο την εργασιομανια !!) γενικα παντως, οποιος το πιανει στα χερια του, παθαινει πλακα με την ποιοτητα του, και ειναι πολυ δυστακτικοι στο να πεισθουν οτι προκειται για ενα Κινεζικο κινητο των 160 ευρω. Οταν τους λεω οτι εχει κι εδω στη Γερμανια επισημη αντιπροσωπία, πανε ολοι στο site http://jiayu.de/ να δουν ποσο εχει ...... και αρχιζει η γκρινια γιατι εδω κανει 239 ευρω..... αυτα απο την Μερκελοχωρα ..... ασε που σημερα το πρωι ειχε μειον-6 βαθμους και δαγκωσα το κ..... μου απο το κρυο :p Edited November 25, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Aπό χθες έβαλα την τελευταία Ultimate έκδοση του MΙUI... Πετάει και παίζουν και τα themes!!! Έχω την τελευταία του killoe V5 3.11.25. Που την βρίσκουμε την ultimate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχω την τελευταία του killoe V5 3.11.25. Που την βρίσκουμε την ultimate? http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 http://en.miui.com/thread-10317-1-1.html Αυτή είναι η ultimate edition το αναφέρει πάνω από τα fix. Ξέρει κάποιος τη άλλαξε από την 3.11.22 στην 3.11.25 γιατί κατέβασε μόνο ένα αρχείο 2-3 mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτή είναι η ultimate edition το αναφέρει πάνω από τα fix. Ξέρει κάποιος τη άλλαξε από την 3.11.22 στην 3.11.25 γιατί κατέβασε μόνο ένα αρχείο 2-3 mb? Έφτιαξε ένα bug στην κάμερα αν κατάλαβα καλά.. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.gr&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D484994%26st%3D2600&usg=ALkJrhgXOmxvNWJAqoaxi_omMRcI1XNOzQ#entry26958443 Θα δοκιμάσω την ultimate αφού λέτε ότι παίζουν καλά τα themes. Αλήθεια πως τραβάμε screenshot στην miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αλήθεια πως τραβάμε screenshot στην miui? Όπως σε όλα τα Android, power button + volume down ταυτόχρονα! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Όπως σε όλα τα Android, power button + volume down ταυτόχρονα! Δεν μου έπιανε, το κατάφερα τώρα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Σχετικα με το σκαλοπατι στην μπαταρια που κανει το thick χρησιμοποιωντας το battery monitor και βαζωντας χειροκινητα την χωρητικοτητα της μπαταριας στις ρυθμισεις το προγραμματος και κανωντας wipe statistics στο δικο μου εφτιαξε...!! Εδω και δυο ημερες φορτιζει και αποφορτιζει κανονικα! Η ρομ του ειναι η οριτζιναλ lewa os που ειχε απο την μανα του...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts