Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με θλίψη έχω να πω ότι κινητό μου έχει πρόβλημα στο hardware με το touchsecreen του έχει παρουσίαση ανοιχτότερους λεκέδες στο κάτω μέρος του screen, μόνο με ανοιχτόχρωμο φόντο το παρατηρείς. Και έχει αρχίσει και χάνει συνέχεα to calibration του, παταει μόνο του κουμπιά.

Έστειλα στο minideals μηνύματα! Αλλά κινέζοι οι κινεζοι!!

Επόμενος πάμε για αλλά.

Λογικά για Samsung s3 280 ε ή Xiaomi Hongmi WCDMA

Πιο πολύ για το Samsung μιας και η εμπόρια μου με τα κινέζικα δεν είναι καλή (έχω και μια ταμπλέτα πάρει και έσπασε).

Έπρεπε πρώτα να μάθω κινέζικα και ρωσικά για το καταλάβω.

Λοιπών οποίον ενδιαφέρει για ανταλλακτικά και για 2 μπαταριές 3000Α

jiayu g4 basic

:(:mad:;):wacko::ninja::blink::worry:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με θλίψη έχω να πω ότι κινητό μου έχει πρόβλημα στο hardware με το touchsecreen του έχει παρουσίαση ανοιχτότερους λεκέδες στο κάτω μέρος του screen, μόνο με ανοιχτόχρωμο φόντο το παρατηρείς. Και έχει αρχίσει και χάνει συνέχεα to calibration του, παταει μόνο του κουμπιά. Έστειλα στο minideals μηνύματα! Αλλά κινέζοι οι κινεζοι!!

Πολύ "large" σε βρίσκω - στο thread minideal δεν είδα να έγραψες το θέμα σου - εκεί, απαντάνε σίγουρα (αφου το διαβάζουν τόσα μέλη)..!

Εμένα η εμπειρία μου απο το minideal είναι θετική και το τηλέφωνο έχει εγγύηση 12 μήνες.

Θα σου στοιχίσει 9 ευρώ να το στείλεις στην Κίνα, γιατί το "αφήνεις"???

Ζήτα τους επιστροφή (RMA) και θα σου πουν τι να κάνεις...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ερώτηση για miui.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη σειρά από τις sim; Στην stock μπορούσα να ορίσω εγώ ποια είναι η σειρά που τις εμφανίζει.

Edited by dantekavala
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Mπορεί κάποιος να μου δώσει link για miui συμβατή με advance 2gb ram γιατί οι 2 (gtbluesky και 3.11.1) που κατέβασα από needrom δεν πέρασαν σωστά παρότι έκανα ό,τι αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ (wipe cache, data, davik, format system, flash official rom με flash tools). Στην πρώτη η οθόνη τρεμοπαίζει ενώ στη δεύτερη κάνει reboot μόλις πάει να ανγνωρίσει την sim. Προσπαθώ να καταλάβω αν κάνω κάτι λάθος.

Mπορεί κάποιος να μου δώσει link για miui συμβατή με advance 2gb ram γιατί οι 2 (gtbluesky και 3.11.1) που κατέβασα από needrom δεν πέρασαν σωστά παρότι έκανα ό,τι αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ (wipe cache, data, davik, format system, flash official rom με flash tools). Στην πρώτη η οθόνη τρεμοπαίζει ενώ στη δεύτερη κάνει reboot μόλις πάει να ανγνωρίσει την sim. Προσπαθώ να καταλάβω αν κάνω κάτι λάθος.

κατεβασε απο εδω την τελευταια ενημερωμενη εκδοση του kiloe. εαν δεν μπορεσεις να την κατεβασεις κανε λιγη υπομονη να στην ανεβασω εγω στο dropbox. ;)

επιμενω και κανω λιγο πιο συνθετη την αναζητηση μου. εχει κρατησει καποιον την ρομ του minideal με τα Ελληνικα ? ρωταω για να παρω τα Ελληνικα απο αυτη και να φτιαξω μια νεα ενημερωμενη ρομ με Ελληνικα. οπως επισης εαν εχει καποιος απο αλλο mtk συσκευη καποιο clear backup της ρομ tου. παρακαλω inbox. ευχαριστω

Το τελευταίο επίσημο firmware (26/08/2013) από το ejiayu πως θα το περάσω; Δεν μπορεί με το Jiayu es σε recovery mode, γιατί μου λέει installation aborted.
Hello moto....!

Το τελευταίο επίσημο firmware (26/08/2013) από το ejiayu πως θα το περάσω; Δεν μπορεί με το Jiayu es σε recovery mode, γιατί μου λέει installation aborted.

Κρίμα είναι να βάλεις έκδοση Αυγούστου

Βάλε (με CWM) την (επίσημη) G4HG-20131022-153302_CWM

και αν έχει καμια "παραπανίσια" κινέζικη εφαρμογή, απ-εγκαθίσταται εύκολα...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Κρίμα είναι να βάλεις έκδοση Αυγούστου

Βάλε (με CWM) την (επίσημη) G4HG-20131022-153302_CWM

και αν έχει καμια "παραπανίσια" κινέζικη εφαρμογή, απ-εγκαθίσταται εύκολα...!

Απλά αυτή είναι World Rom θέλω να δω πως φαίνεται. Απλά από το recovery mode δεν μου την περνά.

Hello moto....!

Παιδες καλημερα! Παρελαβα και εγω σημερα το G4 Advanced απο minideal με τη ρομ που εχει ελληνικα. Το θεμα μου ειναι οτι η οθονη χρειαζεται επιγοντως calibration και απο τα settings το screen calibration τρωει fc (force close). Αν αλλαξω και βαλω την τελευταια official θα ειμαι οκ, θα μπορω να κανω calibration? Ή δε συμφερει τιποτα απο ολα αυτα και να το στειλω απο κει που ηρθε? Απλα το προβλημα ειναι οτι αντε ξανα να περιμενω για συσκευη..

Για να καταλαβετε ποσο χαλια ειναι, τα 3 touch buttons ενεργοποιουνται οταν παταω στο κατω μερος της οθονης.

Λυθηκε με τη νεα official (παλι καλα)! :)

Ωστοσο δε δουλευει το screen calibration ακομα και τωρα. Θα το χρειαστω καθολου?

Edited by eimai_kala

Παιδες καλημερα! Παρελαβα και εγω σημερα το G4 Advanced απο minideal με τη ρομ που εχει ελληνικα. Το θεμα μου ειναι οτι η οθονη χρειαζεται επιγοντως calibration και απο τα settings το screen calibration τρωει fc (force close). Αν αλλαξω και βαλω την τελευταια official θα ειμαι οκ? Επισης για να βαλω recovery ακολουθω τη διαδικασια που περιγραφεται στην αρχικη σελιδα του θεματος?

λεβεντη μου!!!!! καλοριζικο καταρχην και εν συνεχεια, κανε σε παρακαλω ενα clear backup πριν εγκαταστησεις το οτιδηποτε διοτι θελω την ρομ με τα Ελληνικα καιρο τωρα και στειλε μου το ..... . σε ευχαριστω

λεβεντη μου!!!!! καλοριζικο καταρχην και εν συνεχεια, κανε σε παρακαλω ενα clear backup πριν εγκαταστησεις το οτιδηποτε διοτι θελω την ρομ με τα Ελληνικα καιρο τωρα και στειλε μου το ..... . σε ευχαριστω

Ευχαριστω πολυ αλλα εισαι ατυχος! Περιμενα απαντηση για καποια ωρα και μετα αρχισα τα φλασαρισματα. Αν εχω κρατησει κατι θα ενημερωσω!

EDIT:

Επαληθευτηκαν οι φοβοι μου... Οντως δεν κρατησα bachup της αρχικης ρομ βλεποντας πως υπηρχαν χοντρα προβληματα.

Edited by eimai_kala

Θα σε φτιάξω εγώ. Μόνο την jiayu.es θα βάλω για να εγκαταστήσω το recovery. Ok?

Θα σε φτιάξω εγώ. Μόνο την jiayu.es θα βάλω για να εγκαταστήσω το recovery. Ok?

Θέλω την ρόμ με τα Ελληνικα. Οχι κάποια άλλη οκ;

;) μια χαρα!

Πάντως αν είναι να ασχοληθείς και με MIUI μπορώ να βοηθήσω και εγώ στην ανάπτυξη. :happy: Για τις άλλες ψιλοχέστηκα! :p

Ή σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο θα το ανεβάσω.

Μόλις απέκτησα και εγώ ένα jiayu g4 και προσπαθώ να περασω το recovery.

To πρόβλημα είναι ότι μόλις επιλέξω από το mobileuncle το αρχείο και κάνει επανεκκίνηση εμφανίζει μια περίεργη γκρί οθόνη (σαν χαλασμένη ) και κολλάει εκεί. Του κάνω επανεκκίνηση μετά από λίγο και το γκρι γύρω γύρω στην οθόνη παραμένει και κατά την διάρκεια της επανεκκίνησης.

Μήπως το έχει συναντήσει κανείς;

Μόλις απέκτησα και εγώ ένα jiayu g4 και προσπαθώ να περασω το recovery.

To πρόβλημα είναι ότι μόλις επιλέξω από το mobileuncle το αρχείο και κάνει επανεκκίνηση εμφανίζει μια περίεργη γκρί οθόνη (σαν χαλασμένη ) και κολλάει εκεί. Του κάνω επανεκκίνηση μετά από λίγο και το γκρι γύρω γύρω στην οθόνη παραμένει και κατά την διάρκεια της επανεκκίνησης.

Μήπως το έχει συναντήσει κανείς;

Εχεις βάλει το cwm 6.0.2.8 recovery απο την πρώτη σελίδα? Ακολουθείς τα βήματα όπως τα αναφέρει εκεί?

Edited by makisxxx

Τα κατάφερα με το jiayu.es.

Μόλις είδα ότι έχει ξαναναφερθεί το πρόβλημα.

Για το G4T σε περίπτωση που κατά την εγκατάσταση του recovery μεσω του MTK tools εμφανισθεί γρί οθόνη

1) Εγκαταστήστε μέσω Play store to Jiayu (jiayu.es)

2) Ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε downloads

3) Κατεβάστε την εφαρμογή Recovery CWM

4) Αφού ολοκληρωθεί η ληψη, επιλέξτε flash recovery - > select -> G4Trecovery_CWMXXX

5) TO κινητό επανεκκινεί σε cwm revovery

Αν μπορείτε να ενημερώσετε το πρώτο post.

Edited by esma

Settings.apk, εγκατάσταση (εύκολη) με Root Explorer και αλλαγή permissions (rw-, r--, r--)

H αλλαγή του settings.apk προ ημερών, διόρθωσε το προβλημα (τότε) αλλά τώρα, δεν αφήνει το update 3.11.08 να εγκατασταθεί... (και δεν κράτησα το backup...)

Μπορεί κάποιος με miui 3.11.01 να μου στείλει το settings.apk (απο το φάκελο system/app)?

Ευχαριστώ!

H αλλαγή του settings.apk προ ημερών, διόρθωσε το προβλημα (τότε) αλλά τώρα, δεν αφήνει το update 3.11.08 να εγκατασταθεί... (και δεν κράτησα το backup...)

Μπορεί κάποιος με miui 3.11.01 να μου στείλει το settings.apk (απο το φάκελο system/app)?

Ευχαριστώ!

https://db.tt/BvgLuCds

Έβαλα τελικά με SPFlash Tool την τελευταία official (G4HGW-20130815-182836) από την σελίδα της Jiayu. Είναι η παγκόσμια rom χωρίς τις Κινέζικες εφαρμογές, είναι στοκ Jelly Bean χωρίς τα εικονίδια και τα θέματα της Jiayu. Εμένα πάντως μου φαίνεται πιο γρήγορο το κινητό.
Hello moto....!

Ευχαριστώ!

Spiros, ευχαριστω, αλλα δεν έγινε τίποτα...

Κατα την εκκινηση (στο CWM) για να βάλει το update, έβρισκε κάποια "ασυμφωνία" στο settings.apk και σταματούσε.

Κατέβασα την FULL έκδοση της miui 3.11.8 και την "έβαλα" ΧΩΡΙΣ καθαρισμούς (cache, data, κλπ) και δούλεψε αμέσως, χωρίς να χρειάζεται οποιοδήποτε (νέο) σετάρισμα...!

Καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Jiayu.es??? :confused:

Του Αυγούστου έχω.

//edit: Από πουθενά δεν κατεβάζει... Κανένα λινκ στα γρήγορα για το CWM recovery από jiayu.es και της τελευταίας ρομ για το thick advance?

Edited by margomenos13