asot Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Κάποιες ερωτήσεις πριν ξεκινήσω: 1) Διαβάζω ότι κάθε Παρασκευή, βγαίνει update και πως είναι install on air. Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται σε κάθε νέα έκδοση που βγάζουν να κάνω wipe data κτλ κτλ. Βαριέμαι ιδιαίτερα τη διαδικασία του να περνάω τα πάντα από την αρχή μιας και με το titanium backup ποτέ δεν τα πήγα καλά :lol: Δεν χρειάζεται clean κάθε Παρασκευή, είναι incremental update, διορθώνει οποια αρχεία χρειάζεται 2) Πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με την έκδοση που έχω; Έχω το Basic με 3000mah και απλό επεξεργαστή. Προτείνω την έκδοση gtbluesky από εδώ, gapps after Format SD card, περιγράφεται στο #3495 3) Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περάσω CWM, να κάνω backup για να είμαι σίγουρος και μετά να περάσω την νέα rom; 3 μήνες που το έχω τώρα, το κράτησα με τη μαμά ROM και δεν το έχω πειράξει. Στα τελευταία 100-200 περίπου posts αναφέρονται οι διαδικασίες και ο,τι άλλο χρειάζεται, κάνε ένα κόπο και διάβασε τα ποστς των τελευταίων 20 ημερών και σίγουρα το ποστ #1 Edited November 4, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) 3) Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περάσω CWM, να κάνω backup για να είμαι σίγουρος και μετά να περάσω την νέα rom; 3 μήνες που το έχω τώρα, το κράτησα με τη μαμά ROM και δεν το έχω πειράξει. Στα τελευταία 100-200 περίπου posts αναφέρονται οι διαδικασίες και ο,τι άλλο χρειάζεται, κάνε ένα κόπο και διάβασε τα ποστς των τελευταίων 20 ημερών Αν είναι μόνο αυτά τα έχω διαβάσει. Μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω όλα τα καινούργια μηνύματα. Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που δεν έχει γραφτεί. Edit: Ευχαριστώ για τα link. Αύριο θα το δοκιμάσω :) Edited November 4, 2013 by dantekavala Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εχει καποιος την official με τα Ελληνικά του minideal? Ας την στείλει παρακαλω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Έχει κανείς αυτή τη θήκη; http://viewitem.eim.ebay.gr/Sline-Flexble-Soft-TPU-Gel-Silicone-Back-Case-Cover-Skin-For-Jiayu-G4-3000mAh/300967334900/item Την εχω παραγγείλει 11/10 και αναμένω... Παρέλαβα προ ολίγου λοιπόν, αυτή την θήκη (μέσα στο φάκελο, είχε διαφημιστικό της banggood...!) Δεν είναι κακή, είναι σε "clear" διαφανές χρώμα, έχει ωραίο grip στα πλάγια και λιγο "χείλος" στην μεριά της οθόνης, για καλύτερη προστασία Ειναι για την "thick/3000" έκδοση, θα δοκιμαστεί να δούμε αν είναι πρακτική και αν αντέχεται το αυξημένο μέγεθος (ως τίμημα της προστασίας) http://img23.imageshack.us/img23/4615/0s0a.jpg http://img716.imageshack.us/img716/5391/bzt5.jpg Edited November 5, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 σε εσάς όταν κλείνει με την MIUI ξανανοίγει μόνο του? χθες μετά από πολύ σύντομη κλήση, έκλεισε κ μετά κανά 20 λέπτο π το παρατήρησα χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία..:mad: όταν τελικά άνοιξε είδα ότι μπαταρία δεν είχε πέσει καθόλου? παίζει τελικά να είναι hardware related? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 σε εσάς όταν κλείνει με την MIUI ξανανοίγει μόνο του? χθες μετά από πολύ σύντομη κλήση, έκλεισε κ μετά κανά 20 λέπτο π το παρατήρησα χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία..:mad: όταν τελικά άνοιξε είδα ότι μπαταρία δεν είχε πέσει καθόλου? παίζει τελικά να είναι hardware related? Δεν νομίζω να είναι hardware... Σε μένα (μέχρι να κάνω format SD card, που περιγράφω στο #3495) μετά από κλήση ΕΣΒΗΝΕ και αναβε κλασσικά με το παρατεταμένο πάτημα του power. H μπαταρια ΔΕΝ είχε πτώση. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 παληκαρια παρακαλω μια ερωτηση?σκεφτεται η ξαδερφη μου να παρει το g4 με τον 1,2 και την 3000 μπαταρια.θελω να μου πειτε εαν ειναι καλη επιλογη?εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα ιδια λεφτα και αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα το κηνιτο.την ενδιαφερει κυριος ιντερνετ και normal scrolling του κηνιτου.επισης μας ενδιαφερει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 παληκαρια παρακαλω μια ερωτηση?σκεφτεται η ξαδερφη μου να παρει το g4 με τον 1,2 και την 3000 μπαταρια.θελω να μου πειτε εαν ειναι καλη επιλογη?εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα ιδια λεφτα και αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα το κηνιτο.την ενδιαφερει κυριος ιντερνετ και normal scrolling του κηνιτου.επισης μας ενδιαφερει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο.ευχαριστω! Τα σοβαρά μειονεκτήματα του κινητού είναι 2 το gps ακόμα και με fix έχει θέμα, και το wifi είναι αρκετά αδύναμο. Για ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να κατεβάσεις από store άμα δε σου κάνει το stock. Τώρα για ελληνικά εξαρτάτε από πού θα το πάρεις, δυο μαγαζιά είναι αυτά που ξέρω ότι βάζουν ελληνικά το minideal και το to2c. Για το δεύτερο δες το θέμα μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για άλλα κινητά δες zte v987 και neo n003. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 παληκαρια παρακαλω μια ερωτηση?σκεφτεται η ξαδερφη μου να παρει το g4 με τον 1,2 και την 3000 μπαταρια.θελω να μου πειτε εαν ειναι καλη επιλογη?εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο στα ιδια λεφτα και αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα το κηνιτο.την ενδιαφερει κυριος ιντερνετ και normal scrolling του κηνιτου.επισης μας ενδιαφερει ελληνικο μενου και ελληνικο πληκτρολογιο.ευχαριστω! Το μοναδικό θέμα που έχει είναι το ασταθές σήμα στο gps. Εάν ζητήσεις σου έρχεται με ελληνικό μενού το πληκτρολόγιο έχει και ελληνικά. Τώρα έχω την εντύπωση ότι δεν παράγεται πια με τον 1,2 ghz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 βρε αδερφια..ακουω ολοι και λετε για το 3000 (basic εχω) οτι κραταει 3 μερες μπαταρια και τετοια εμενα θελει καθημερινα φορτωμα χωρις να κανω πολλη χρηση..στελνω πολλα μυνηματα μιλαω ελαχιστα στο τηλ να χω καμια ωρα wifi και καμια ωρα κανα ελαφρυ παιχνιδακι.. εχω συνηθως η φουλ φωτεινοτητα η αυτοματη..τι γνωμη εχετε? το παρελαβα στις 16 οκτωβιου απο το to2c και γενικα ειναι αψογοο και σε wifi και gps(το οποιο δεν χρησιμοποιω) παντα σε συγκριση με το neo v Που ειχα πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 καταρχην ευχαριστω και τους δυο για τις αμεσες απαντησης.για το 1,2 εχεις δικιο 1,5 ενωουσα εκανα λαθος.καλοδεχουμενες και αλλες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πρόβλημα με miui. Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα. 1) Format SD CARD από CWM 2) Wipe cache,data,dalvik 3) install miui from sd card Όταν το άνοιξα, δεν είχε τα gapps. Κάνω λογαριασμό στο xiaomi από το κινητό και μπαίνω στο market που έχει μέσα. Κατεβάζω το google installer όπου μου κάνει εγκατάσταση όλα τα google apps (google service, market, gmail κτλ κτλ) Πάω να ανοίξω το google play και μου βγάζει πως υπάρχει πρόβλημα και κλείνει. Τι έκανα λάθος; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πρόβλημα με miui. Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα. 1) Format SD CARD από CWM 2) Wipe cache,data,dalvik 3) install miui from sd card Όταν το άνοιξα, δεν είχε τα gapps. Κάνω λογαριασμό στο xiaomi από το κινητό και μπαίνω στο market που έχει μέσα. Κατεβάζω το google installer όπου μου κάνει εγκατάσταση όλα τα google apps (google service, market, gmail κτλ κτλ) Πάω να ανοίξω το google play και μου βγάζει πως υπάρχει πρόβλημα και κλείνει. Τι έκανα λάθος; Κανε απεγκατασταση το play και εγκατάσταση ξανά και θα δουλέψει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Έκανα εγκατάσταση την MIUI μετά από format sd και πάλι τα ίδια κλείνει μετά από κλήση:( (Τα νευρα μου!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πρόβλημα με miui. Ακολούθησα τα παρακάτω βήματα. 1) Format SD CARD από CWM 2) Wipe cache,data,dalvik 3) install miui from sd card Όταν το άνοιξα, δεν είχε τα gapps. Κάνω λογαριασμό στο xiaomi από το κινητό και μπαίνω στο market που έχει μέσα. Κατεβάζω το google installer όπου μου κάνει εγκατάσταση όλα τα google apps (google service, market, gmail κτλ κτλ) Πάω να ανοίξω το google play και μου βγάζει πως υπάρχει πρόβλημα και κλείνει. Τι έκανα λάθος; post #3402 - αυτό το google installer έβαλες? Κάνε uninstall & install again... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 βρε αδερφια..ακουω ολοι και λετε για το 3000 (basic εχω) οτι κραταει 3 μερες μπαταρια και τετοια εμενα θελει καθημερινα φορτωμα χωρις να κανω πολλη χρηση..στελνω πολλα μυνηματα μιλαω ελαχιστα στο τηλ να χω καμια ωρα wifi και καμια ωρα κανα ελαφρυ παιχνιδακι.. εχω συνηθως η φουλ φωτεινοτητα η αυτοματη..τι γνωμη εχετε? το παρελαβα στις 16 οκτωβιου απο το to2c και γενικα ειναι αψογοο και σε wifi και gps(το οποιο δεν χρησιμοποιω) παντα σε συγκριση με το neo v Που ειχα πριν.. Μιας και το χρήσιμοποιησα ένα διμηνο 3 μέρες κρατάει με πολύ χρήση. Εμένα με 3g διαρκώς ανοιχτό η wifi αρκετά μηνύματα whatsapp κλπ χωρίς παιχνίδια και με φωτεινότητα στο 1/4 περίπου έβγαζε γύρω στη 1,5 προς 2 μέρες. Η οθόνη τρώει πολύ αν την έχεις τέρμα. Για δες στα στατιστικα της μπαταρίας στην οθόνη όταν τελειωνει η μπαταρία πόσες ώρες βάση αναμμένη εμένα έβγαζε γύρω στις 5,30 ωρες θυμαμαι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Τελικά με uninstall και install λύθηκε το πρόβλημα με το google play. Νιώθω σαν παππούς εν τω μεταξύ. Μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετική σε σχέση με τη stock που είχα. Από θέμα ρυθμίσεις και επιλογές. Θα αργήσω λίγο να τα μάθω. Στις 3 κλήσεις που έκανα, η μία ήταν μεγάλης διάρκειας (>10 λεπτά) και μόνο σε αυτήν έκλεισε το κινητό. Στις άλλες δεν είχα θέμα. Edited November 5, 2013 by dantekavala Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους και από εμένα. Μόλις κατεύθασε το G4 μου (turbo thin) στα ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής μου αλλά δυστυχώς επειδή δουλεύω μακρυά από το σπίτι μου τις περισσότερες ημέρες θα το έχω στα χέρια μου την επόμενη Παρασκευή!!!:mad: Τρελό σπάσιμο!!!!!!!! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τελικά με uninstall και install λύθηκε το πρόβλημα με το google play. Νιώθω σαν παππούς εν τω μεταξύ. Μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετική σε σχέση με τη stock που είχα. Από θέμα ρυθμίσεις και επιλογές. Θα αργήσω λίγο να τα μάθω. Στις 3 κλήσεις που έκανα, η μία ήταν μεγάλης διάρκειας (>10 λεπτά) και μόνο σε αυτήν έκλεισε το κινητό. Στις άλλες δεν είχα θέμα. Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με τη διάρκεια.. σε μένα το έχει κάνει κ σε κλήση λεπτού..:O θα το βρούμε όμως π θα πάει.. εγώ πάντως το ψιλοφοβάμαι να κάνω format την sd κ μετά απλά να μεταφέρω το cwm..:( Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με τη διάρκεια.. σε μένα το έχει κάνει κ σε κλήση λεπτού..:O Δυστυχώς το κατάλαβα. Από την ώρα που έκανα το ποστ, μίλησα 2 φορές και έκλεισε και τις δύο. Επίσης μου έκανε και άλλο πρόβλημα. Από 25% η μπαταρία, κλείνει από την κλήση και όταν το ανοίγω ήταν στο 15%. Και ενώ το κοιτούσα έπεφτε 14->13->12->11->10 και σταμάτησε εκεί. Μπορεί να φτιάξει αυτό αν κάνει τον κύκλο της. Αλλά θα δούμε. Θα την κρατήσω μέχρι την Παρασκευή που θα βγει το update μήπως και φτιάξει και μετά βλέπουμε. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Στο miui.gr λένε οτι είναι bug της ROM που σχετίζεται με τον kernel και να κάνουμε υπομονή! Εγώ την έβγαλα γιατί είναι το τηλέφωνο εργασίας και δεν με πέρνει!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εγώ πάντως το ψιλοφοβάμαι να κάνω format την sd κ μετά απλά να μεταφέρω το cwm..:( post #3495, νομίζω αρκετά ξεκάθαρα, δεν έχει κάτι δραματικό, προετοιμασία χρειάζεται..! Το CWM ειναι το σημείο αναφοράς, δεν εχει κάποια μεταφορά (σαν "λειτουργικό") Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Γενικότερα γιατί έχετε φαγωθει όλοι με τη miui με τόσα προβλήματα και stutdown απορώ... Εδώ ένα ψεγαδι βρίσκουμε στην εργοστάσιακη και το κάνουμε θέμα και τη παλεύεται με μια ρομ που χει σοβαρά θέματα όχι απλά να κολλαει η μπαταρία όπως υπήρχε στις κανονικές που μικρό το κακό. Γενικά εγώ τη miui την είχα βάλει πολλές φορές στο παλιό τηλέφωνο μου ποτέ δε τη χωνεψα το έκανε πολύ iphone και τη ξυλωνα στο λέπτο αν και θα τη περάσω όταν τελειοποιηθει απλά απορώ τι παραπάνω δίνει που αξίζει για κάποιους με τέτοια σοβαρά θεματα ΥΓ. Λοιπόν σήμερα πηρε κολλητος το lg g2 που έχει και αυτό ips hd panel και πραγματικά εντυπωσιαστικα μιας και δίπλα δίπλα η οθόνη του jiayu ήταν ένα κλικ πιο φωτεινή και ίσως πιο ζωηρή. Δε το περίμενα για σύγκριση με ένα κινητο 500ευρω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ποιος σου ειπε οτι με την official δεν εχω shutdowns? χαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ποιος σου ειπε οτι με την official δεν εχω shutdowns? χαχαα Σοβαρά;; Εμένα είναι το πρώτο τηλέφωνο και αυτο μισο μηνα και το thick 2 μήνες που δε μου κόλλησε ποτέ η έκανε επανεκκινηση. Έτσι να κολλήσει να θέλει αφαιρεση μπαταρίας να γουστάρουμε όπως όλα μου τα τηλ όταν τα ζόριζα :lol::p:lol: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts