akaloith Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 εμενα οταν κλεινει το βρισκω κλειστο μετα απο ωρα και αν δε κανω λαθος βλεπω καποιο notification led να αναβοσβηνει κοκκινο η μπλε. ισως οχι παντα αλλα συχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 τώρα έγινε ανοίγοντας τη κάμερα. Δεν έκλεινε δεν δούλευε τπτ, έβγαλα την μπαταρία και ξανά άνοιξα και δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ε ρε παίδεμα - μας δελεάζεις... Ο τύπος (απ' όσο κατάλαβα) έφερε την "εμπειρία" του KitKat 4.4 στο Jiayu G4, δλδ τον launcher και μερικά apps... Νομίζω οτι τα βρήκε εδώ Οποιος ψηνεται για δοκιμή (προφανώς απο τους έχοντες official 4.2.1) ας μας μεταφέρει την εμπειρία του Ο launcher δουλεύει μια χαρά, το ίδιο και η camera,keyboard το ρολόι απο την άλλη κάνει fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinavaris Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλησπέρα σε όλους-όλες... Νέος στο Android, με το G4T, πέρασα τη νέα Official ROM από JIAYUES (G4H 20131021-172551) και 1. Ανακάλυψα πως στο MobileUncle δεν εμφανίζεται πλέον ως ενεργή επιλογή το YGPS. 2. Δεν περνάει ξανά ούτε από το χθεσινό backup... η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται με τίποτε (ούτε από Titanium Backup Pro) 3. To εν λόγω πρόγραμμα έχει εξαφανιστεί από το GooglePlay και αναρωτιέμαι.... 1. Υπάρχει λύση για συνέχεια στο fix του GPS 2. Υπάρχει τρόπος να περάσει ξανά στο σύστημα? Ευχαριστώ (και περισσότερο αν υπάρξει και λύση! :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλησπέρα σε όλους-όλες... Νέος στο Android, με το G4T, πέρασα τη νέα Official ROM από JIAYUES (G4H 20131021-172551) και 1. Ανακάλυψα πως στο MobileUncle δεν εμφανίζεται πλέον ως ενεργή επιλογή το YGPS. 2. Δεν περνάει ξανά ούτε από το χθεσινό backup... η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται με τίποτε (ούτε από Titanium Backup Pro) 3. To εν λόγω πρόγραμμα έχει εξαφανιστεί από το GooglePlay και αναρωτιέμαι.... 1. Υπάρχει λύση για συνέχεια στο fix του GPS 2. Υπάρχει τρόπος να περάσει ξανά στο σύστημα? Ευχαριστώ (και περισσότερο αν υπάρξει και λύση! :( ) Στο δικο μου το mobileuncle εμφανιζεται κανονικα αλλα υπαρχει και το mtk engineering mode δοκιμασε το.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ερώτηση σε όσους έχουν μόνιμα την miui. Ποιός την έχει εγκαταστήσει μετα από format της SD και εαν τα shutdown παραμένουν? Να Καταλάβουμε τελικά εάν είναι λάθος εγκαταστάσεως η είναι bug τις ROM. Και εαν είναι bug πώς θα μπορούσε να διορθωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δεν νομίζω κανένας από μας που βάλαμε miui να έκανε format @ SD για την εγκατάσταση... πάντως οσοι την "φοράμε" είχαμε αργα ή γρήγορα shut down του G4 για ανεξακρίβωτους (ακόμη) λόγους... Εμένα, για bug στην έκδοση του G4 μου κάνει, που θα πάει όμως, θα βρούμε την αιτία... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ερώτηση σε όσους έχουν μόνιμα την miui. Ποιός την έχει εγκαταστήσει μετα από format της SD και εαν τα shutdown παραμένουν? Να Καταλάβουμε τελικά εάν είναι λάθος εγκαταστάσεως η είναι bug τις ROM. Και εαν είναι bug πώς θα μπορούσε να διορθωθεί? εγω!!! εκανα format sd, μετα official με flash tools και καπακια miui.. ποτε εως τωρα shutdown :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinavaris Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Στο δικο μου το mobileuncle εμφανιζεται κανονικα αλλα υπαρχει και το mtk engineering mode δοκιμασε το.:) σ' ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ακόμη και μ' αυτό καμία γιατρειά... θα δοκιμάσω την απόδοση του GPS αύριο κι ελπίζω να μην είναι τραγωδία...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 σ' ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ακόμη και μ' αυτό καμία γιατρειά... θα δοκιμάσω την απόδοση του GPS αύριο κι ελπίζω να μην είναι τραγωδία...! Μη περιμένεις και πολλά από το gps είναι γνωστό ότι είναι τραγικό... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Πρόβλημα με Jiayu G4 Basic 3000mah από minideal. Αγορασμένο τον Αύγουστο με την ROM που ήρθε. Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι κρατούσε αισθητά λιγότερο η μπαταρία. Ενω πριν έπιανα 3-4 ημέρες με την στάνταρ χρήση που του κάνω, στις δύο τελευταίες φορτίσεις, κράτησε την πρωτη 1.5 μέρα και τη δεύτερα 2 ημέρες. Το βάζω χθες να το φορτίσω και το βγάζω σήμερα το πρωί με την ένδειξη charged (100%). Μπαίνω wifi και κάνω refresh τα e-mail μου. Τίποτα άλλο. Και η μπαταρία πέφτει στο 96%. Μου φάνηκε περίεργο και έκανα ένα reboot και όταν άνοιξε, η μπαταρία ήταν στο 35%. Το ξαναέβαλα για φόρτιση, αλλά τι μπορεί να φταίει; Edit: Μετά από 45 λεπτά στη μπρίζα, μου το βγάζει πάλι charged. Θα σκάσω Edited November 3, 2013 by dantekavala Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μη περιμένεις και πολλά από το gps είναι γνωστό ότι είναι τραγικό... Θα συμφωνήσω κ εγώ σε αυτό, είναι το μοναδικό μειονέκτιμα αυτής της συσκευής..:( παιδιά η MIUI μ αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να βρω ακόμη κάποιο πρόγραμμα όπως το call confirm π να δουλεύει με MIUI.. έχει κανείς καμία ιδέα:( Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδιά η MIUI μ αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να βρω ακόμη κάποιο πρόγραμμα όπως το call confirm π να δουλεύει με MIUI.. έχει κανείς καμία ιδέα:( Και μένα μ' αρέσει η miui, θα σκάσω αν δεν βρούμε άκρη για τα shutdown... Θα κάνω καθαρή εγκατασταση (με format SD) να δούμε τι θα αλλάξει Εκανα search call confirm @ miui market, και στο τέλος των (άσχετων) αποτελεσμάτων, έχει μια επιλογή "search other markets", εκει βγάζει αρκετά αποτελέσματα, δεν δοκιμάζεις κάποιο από αυτά? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 εχω ξεκινησει μια προσπαθεια να φτιαξω μια ρομ για το advance αρχικα( μιας και αυτο ειναι το πειραματοζωο) στηριζομενος στην "officcial" updated rom των Ισπανων. αρχικα θα ειναι deodexed, zippalign all apps, rooted φυσικα,και με καποια extra mods και apps και το θεμαπου ζοριζομαι ειναι..., Α. στην μεταφραση της στα Ελληνικα, (εχει καποιος κανα firmware με Ελληνικα? θα βοηθουσε απιστευτα) και Β. στο θεμα της αποτομης πτωσης της ενδειξης της μπαταριας. πειραματα εως τωρα εχουν πεσει στο κενο... εχεις καποιος εμεπειρια να βοηθησει εναν ασχετο σαν εμενα σε καποια πιο extreme θεματακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Και μένα μ' αρέσει η miui, θα σκάσω αν δεν βρούμε άκρη για τα shutdown... Θα κάνω καθαρή εγκατασταση (με format SD) να δούμε τι θα αλλάξει Εκανα search call confirm @ miui market, και στο τέλος των (άσχετων) αποτελεσμάτων, έχει μια επιλογή "search other markets", εκει βγάζει αρκετά αποτελέσματα, δεν δοκιμάζεις κάποιο από αυτά? τα έχω δοκιμάσει όπως κ αλλοι χρήστες MIUI αλλά δε δουλέυουν..:( thx πάντως! τώρα παιδιά για τα shutdown μπορούμε να δούμε τίποτα άπο κάνα Log? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 εχω ξεκινησει μια προσπαθεια να φτιαξω μια ρομ για το advance αρχικα( μιας και αυτο ειναι το πειραματοζωο) στηριζομενος στην "officcial" updated rom των Ισπανων. αρχικα θα ειναι deodexed, zippalign all apps, rooted φυσικα,και με καποια extra mods και apps και το θεμαπου ζοριζομαι ειναι..., Α. στην μεταφραση της στα Ελληνικα, (εχει καποιος κανα firmware με Ελληνικα? θα βοηθουσε απιστευτα) και Β. στο θεμα της αποτομης πτωσης της ενδειξης της μπαταριας. πειραματα εως τωρα εχουν πεσει στο κενο... εχεις καποιος εμεπειρια να βοηθησει εναν ασχετο σαν εμενα σε καποια πιο extreme θεματακια? Υπάρχει τρόπος να κάνεις port την MIUI στα ελληνικά. Αν ψάξεις θα το βρεις.Λίγο διαβασματάκι θέλει. Για σωστή αναφορά της μπαταρίας, θα πρέπει να ξέρεις να κάνεις compile kernel από source και επίσης να έχεις τις γνώσεις του πως να το διορθώσεις. Από αυτά που λες, νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Πρόβλημα με Jiayu G4 Basic 3000mah από minideal. Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι κρατούσε αισθητά λιγότερο η μπαταρία. Ενω πριν έπιανα 3-4 ημέρες με την στάνταρ χρήση που του κάνω, στις δύο τελευταίες φορτίσεις, κράτησε την πρωτη 1.5 μέρα και τη δεύτερα 2 ημέρες. Το βάζω χθες να το φορτίσω και το βγάζω σήμερα το πρωί με την ένδειξη charged (100%). Μπαίνω wifi και κάνω refresh τα e-mail μου. Τίποτα άλλο. Και η μπαταρία πέφτει στο 96%. Μου φάνηκε περίεργο και έκανα ένα reboot και όταν άνοιξε, η μπαταρία ήταν στο 35%. Το ξαναέβαλα για φόρτιση, αλλά τι μπορεί να φταίει; Edit: Μετά από 45 λεπτά στη μπρίζα, μου το βγάζει πάλι charged. Θα σκάσω Αν και υπάρχουν απόψεις οτι δεν γίνεται τίποτα, εγώ έχω θετική άποψη για προγράμματα σαν το Battery Calibration, κάνε μια δοκιμή, δεν έχεις να χάσεις κάτι... Θα κάνω καθαρή εγκατασταση (με format SD) να δούμε τι θα αλλάξει Λοιπόν, pure miui installation με τα ακόλουθα βήματα Download latest miui (gtbluesky version) at PC Backup (FULL) μέσα από την miui Copy all SD card contents to PC Reboot at CWM Mounts and Storage > Format sdcard Connect G4 to PC (USB) and Mounts and Storage > Mount USB Copy to SDCARD: miui_gtbluesky.zip, και (from SDcard copy στο PC) > miui>backup folder – περιέχει το backup From CWM, Install miui from gtbluesky.zip Reboot Start using miui and skip all steps Restore from miui backup Copy files of interest back from PC to SDcard Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 miui + nexus 5 apps = lfe :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 miui + nexus 5 apps = lfe :D More details, please? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδια θελω κινητο και κατεληξα σε αυτο (θελει και ενας φιλος βεβαια) οποτε αξιζει να το παρω ή θα εχω προβλημα με GPS,καμερα κτλ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 τα nexus 5 apps (launcher, services, hangouts κτλ) σε συνδιασμο με το last miui = love for ever :P αγαπιουνται, ταιριαζουν πως να το πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παιδια θελω κινητο και κατεληξα σε αυτο (θελει και ενας φιλος βεβαια) οποτε αξιζει να το παρω ή θα εχω προβλημα με GPS,καμερα κτλ; με το GPS θα έχεις. η κάμερα είναι πολύ καλή, δες κ δείγματα (έχουν ανεβασει πολλά παιδιά) για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!!:D Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 με το GPS θα έχεις. η κάμερα είναι πολύ καλή, δες κ δείγματα (έχουν ανεβασει πολλά παιδιά) για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε!!:D Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με το GPS (εμενα δεν με πειραζει αλλα ο αλλος θελει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με το GPS (εμενα δεν με πειραζει αλλα ο αλλος θελει) Με το "fix" που περιγράφεται αρκετές φορές (γενικά σε αρκετά κινητά με MTK chipset), το θέμα GPS λύνεται (ας πούμε χονδρικά οτι είναι λειτουργικό κατα 90%) edit - αντε, λειτουργικό 80% Αν κάποιος θέλει ένα ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστο GPS, κοιτάει κάπου αλλού - όχι στο Jiayu G4... Edited November 3, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Με το "fix" που περιγράφεται αρκετές φορές (γενικά σε αρκετά κινητά με MTK chipset), το θέμα GPS λύνεται (ας πούμε χονδρικά οτι είναι λειτουργικό κατα 90%) Αν κάποιος θέλει ένα ΑΠΟΛΥΤΑ αξιόπιστο GPS, κοιτάει κάπου αλλού - όχι στο Jiayu G4... δε συμφωνώ ακόμα κ μετά τα fix το GPS δεν είναι καλό.. πριν δύο ώρες είχα βγει βόλτα με το ποδήλατο(εννοώ δεν έτρεχα μέχρι 40χλμ πήγα) κ κατάφερε να με χάσει σε μεγάλο δρόμο με "άπλα" κατά τα άλλα είναι σούπερ, αλλά για πλοήγηση καλύτερα να εμπιστευτείς τα αστέρια (όπως μας έμαθαν στο στρατό..ή το ένστικτο σου..):p Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts