Jump to content

kinavaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kinavaris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kinavaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kinavaris

    Jiayu G4

    Κάποιες εφαρμογές περί του "battery calibration" έχουν κάποιο αποτέλεσμα ή πρόκειται για επίσης ευσεβείς πόθους των προγραμματιστών τους?
  2. kinavaris

    Jiayu G4

    Καλησπέρα. Μη μπορώντας μέσω της αναζήτησης να βρω κάτι σχετικό στο forum, μήπως γνωρίζει κάποιος πως αντιμετωπίζουμε το θέμα της μπαταρίας? Rom από JiayuEs την G4H 20131021-172551.
  3. kinavaris

    Jiayu G4

    σ' ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά ακόμη και μ' αυτό καμία γιατρειά... θα δοκιμάσω την απόδοση του GPS αύριο κι ελπίζω να μην είναι τραγωδία...!
  4. kinavaris

    Jiayu G4

    Καλησπέρα σε όλους-όλες... Νέος στο Android, με το G4T, πέρασα τη νέα Official ROM από JIAYUES (G4H 20131021-172551) και 1. Ανακάλυψα πως στο MobileUncle δεν εμφανίζεται πλέον ως ενεργή επιλογή το YGPS. 2. Δεν περνάει ξανά ούτε από το χθεσινό backup... η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται με τίποτε (ούτε από Titanium Backup Pro) 3. To εν λόγω πρόγραμμα έχει εξαφανιστεί από το GooglePlay και αναρωτιέμαι.... 1. Υπάρχει λύση για συνέχεια στο fix του GPS 2. Υπάρχει τρόπος να περάσει ξανά στο σύστημα? Ευχαριστώ (και περισσότερο αν υπάρξει και λύση! :( )
  5. kinavaris

    Jiayu G4

    Καλημέρα (και καλώς σας βρίσκω!). Πρόσφατα απόκτησα ένα JIAYU G4, κι ενώ είμαι γενικά αρκετά ικανοποιημένος από αυτό, παρατήρησα πριν μερικές μέρες πως το τηλέφωνο στο κάτω μέρος του λειτουργεί (!) και ως μαγνήτης. Από απόσταση 1 εκ. έλκεται από μεταλλικά αντικείμενα (σίδηρος). Προφανώς δεν θα με ενοχλούσε να ακουμπάω το κινητό στην πόρτα του ψυγείου, αλλά μιας και περισσότερο το ακουμπάω στο κεφάλι μου αναρωτιέμαι κατά πόσο θα πρέπει να ανησυχώ. Το συγκεκριμένο έχει την 3000mAh μπαταρία. Α.Έχει κανείς-καμία άλλη παρατηρήσει ανάλογο φαινόμενο? Β.Υπάρχει τρόπος να ελέγξω τα επίπεδα ακτινοβολίας?
×
×
  • Create New...