IVIetaCreatoR Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ρε παιδιά επειδή δεν έχω ξαναπαραγγειλει από εδώ http://www.aliexpress.com/item/New-Original-JIAYU-G4-G4T-1850mAh-TPU-Soft-silicon-Case-Cover-for-Jiayu-G4-jiayu-G4T/1262809052.html Έχω κάνει 26/9 παραγγελία και γραφει ακόμα ότι είναι awaiting shipping. Και μετράει αντίστροφα ότι μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία αν δεν έχει σταλει σε 5μερες. Το ακριβως παίζει; και πήρα από κει γιατί έγραψε 4 μερες ενώ σε άλλους είδα να λεει μέχρι και 15. Έχω συνηθίσει από ebay απλά επειδή οι τιμές ήταν μισες λέω ας το δοκιμάσω. Το θέμα είναι θα φτάσει το κινητό και η θηκη δε θα χει φύγει ακόμα Tο ships out within 4 days δεν λέει κάτι. Βλέπε καλυτερα το shipping speed στο detailed seller ratings. Αν περάσει το όριο που μετράει αντίστροφα θα ακυρωθεί η παραγγελία όπως λέει. Είχαν και αργία βέβαια 1 εβδομάδα οι Κινέζοι τώρα. Απο όταν αποσταλεί με china post θα κάνει απο 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα να έρθει... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Tο ships out within 4 days δεν λέει κάτι. Βλέπε καλυτερα το shipping speed στο detailed seller ratings. Αν περάσει το όριο που μετράει αντίστροφα θα ακυρωθεί η παραγγελία όπως λέει. Είχαν και αργία βέβαια 1 εβδομάδα οι Κινέζοι τώρα. Απο όταν αποσταλεί με china post θα κάνει απο 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα να έρθει... Κατάλαβα νόμιζα απλά ότι έχει τη λογική του ebay παραγγελνεις και φεύγει σε μια δύο μέρες. Το αστείο είναι το link που μου χες στείλει εσυ πριν λίγες μέρες είδα έλεγε processing time κατι 30days και έψαξα να βρω άλλο Και τη πατήσα.τώρα ας περιμένω λίγες μέρες ακόμα αν αργούν έτσι ούτως η άλλως κι Από αλλού να πάρω το ίδιο. Ebay και πάλι ebay λέω εγώ! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) moderators - μελη του φορουμ. αυτα εχω ετοιμασει προς το παρον για το πρωτο ποστ. ΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ EDIT ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.- 1) ποιες εκδοσεις υπαρχουν? basic = 1gb ram / 4gb rom advanced = 2gb ram / 32gb rom nonturbo = 6589 = 1.2ghz cpu & 286Mhz gpu turbo = 6589t = 1.5ghz cpu & 357Mhz gpu thin = λεπτο = 1850mah (8.2mm παχος, αυτονομια 1 ημερα φουλ) thick = χοντρο = 3000mah (10mm παχος, αυτονομια 2 ημερες φουλ) white = λευκο με γυαλιστερο καπακι black = μαυρο με ματ καπακι παρτε ολα τα παραπανω μπλεξτε τα και φτιαξτε 16 θεωρητικα συνδιασμους. 2) γιατι να το παρω? ειναι ομορφο, μικρο για 4.7 με πληκτρα απο κατω, γρηγορο, καλη αυτονομια, 2πλη sim, microsd, τιμη, ποιοτητα κατασκευης, φωτεινη οθονη, καμερα f:2.2 3) γιατι να μη το παρω? gps θελει fix για να κλειδωνει γρηγορα-δειχνει σωστες ταχυτητες και δεν εχει την ευαισθησια qualcom ή εξωτερικων Bluetooth gps. εγω του βαλα bluetooth gps. 4) απο ποια μαγαζια να ψωνισω? minideal (εχει ελληνικη γλωσσα περασμενη) antelife to2c 5) ποσο κανει? 230$ thin 250$ thick 300$ advanced 6) μπορω να κανω το thin -> thick και το αντιστροφο με καπακι- μπαταρια? το thick -> thin απλα δε γινεται (βρισκει η καμερα στο λεπτο καπακι To thin -> thick γινεται αλλα αφηνει μεγαλο κενο η καμερα και το led. λυση αναγκης. 7) το gps γραφει οτι τρεχω με 300km/h στο endomondo κτλ! προσθετω τη γραμμη dalvik.vm.execution-mode=int:fast στο system/build.prop περισοτερες πληροφοριες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 8) το gps δε κλειδωνει γρηγορα http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/ 9) πως βαζω recovery για να περναω rom? http://www.gizchina.com/gizchina-forum/topic/tutorial-cwm-6-0-2-8-english-recover-for-jiayu-g4-and-any-mt6589-i-guess/ 10) που θα βρω ρομ custom? http://www.needrom.com/phone-roms/jiayu/g4/ 11) που θα βρω μονο τις official rom? http://www.ejiayu.com/en/News.html 12) πως βαζω ρομ? ενας οδηγος ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883446#post4883446 φυσικα πολυ ευκολοτερα βρισκετε ενα zip απο το needrom του 10) και μεσω του 9) τις περνατε. Προσοχη να ειναι η καταλληλη για τη μπαταρια σας 13) πως μπαινω σε recovery? Για να μπει σε recovery mode απο κλειστο απλα κραταμε πατημενο το volume up και κουμπωνουμε το usb του φορτιστη και μετα το κουμπι power 14) πως κανω screen capture? Power + Volume-down 15) παιζει usb otg? φυσικα 16) παιζει mhl? οχι αν το θες παρε neo n003, βεβαια υπαρχει και το ασυρματο miracast με hdmi στικακι για τη tv σου 17) τι ειναι mhl και miracast? τροποι συνδεσης ενσυρματος και ασυρματος του κινητου με τη τηλεοραση 18) η καμερα σε λιγο φως λεει τιποτα? δες μονος σου low light tests http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4850844#post4850844 19) σε ποση ωρα φορτιζει το thin 1850mah? σε 2:20 αρα παιρνει απο το φορτιστη 800mah 20) πως θα βαλω ελληνικο menu? αγορασε το απο το minideal ή βρες τη ρομ του 21) πως θα του περασω ελληνικα? κατεβασε απο το playstore το morelocale 2 και βαλτου αυτες τις ρυθμισεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4843683#post4843683 δε θα αλλαξει το menu αλλα πολλες εφαρμογες θα μεταφραστουν 22) πως γραφω sms 160 χαρακτηρων? κατεβασε απο playstore το handcent SMS και το handcent SMS Greek Language 23) πως θα παω γρηγορα στο settings panel? με 2 δαχτυλα συρσιμο κατω σε πηγαινει στο settings panel, με ενα στο notification panel 24) τι κανω αν χαθει το imei? Write tool for IMEI http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3419164875&uk=1680007479 25) πως θα κρατησω backup τις εφαρμογες μου? με την εφαρμογη titanium backup 26) αναβουν τα λαμπακια κατω στα πληκτρα? οχι 27) πως κανω backup τη rom? μπαινω σε recovery αφου την εγκαταστησω και απο κει κανω backup, κινουμαι πανω κατω με τα κουμπια της εντασης και με το power επιλεγω 28) τι αλλο υπαρχει σε αυτο το μεγεθος δυνατοτητες τιμη ομορφια? δυστυχως τιποτα 29) πως θα δουλεψει το Bluetooth gps μου? κατεβαζεις αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgps πας ρυθμισεις κινητου > developer options > ενεργοποιεις allow mock locations ανοιγεις Bluetooth, κανεις pair με κωδικο το bluetooth gps σου με το κινητο πατας connect και πλεον τα προγραμματα σου χρησιμοποιουν το εξωτερικο gps σου σημειωση: το gps test κτλ δε δειχνουν δορυφορους, αυτο δε σημαινει κατι. 30) να παρω το χοντρο η το λεπτο? αν σου φτανει 1 μερα αυτονομιας παρε το λεπτο. ορισμενοι εδω στο φορουμ υποστηριζουν οτι το χοντρο δεν εχει καλο wifi & gps. ακομα και να μη συμβαινει αυτο δεν εχουν ακουστει παραπονα οτι το λεπτο ειναι χειροτερο σε ληψη wifi gps. τελος εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις χοντρο καπακι και μπαταρια (ελαφρως γυφτια καθως αφηνει κενο στη καμερα και led flash) και να το κανεις high capacity 3000mah. μη με ρωτησεις ποια ρομ θα βαλεις τοτε. δε ξερω. εμενα μου αρκει - αρεσει το λεπτο ΟΠΩΣ ακριβως ειναι. 31) να παρω το advanced? στο basic βαλε μια καρτα microsd 32gb και θα σαι μια χαρα. Το advanced εχει 2gb ram αλλα προς το παρον δεν ειδα το 1gb ram του basic να προκαλει πουθενα θεμα. αλλωστε το advanced ξεφευγει πολυ σε τιμη και αγγιζει αλλες κατηγοριες 32) να περιμενω το g5? s1? το g5 ειναι ολο μεταλλικο και εμφανισιακα ιδιο με iphone 5. αλλα θα ναι ακριβοτερο. το s1 αναμενεται να ειναι σπουδαιο, αν δε σε ενδιαφερουν οι 2 sim και θες οτι καλυτερο go for it ποσα παιρνεις απο τη jiayu? δυστυχως τιποτα αν και θα πρεπε εισαι jiayu fan boy? δεν εχω καμια μανια με καμια εταιρια. μοντελα ξεχωριζω και οχι μαρκες πως θα πω στους φιλους μου οτι εχω jiayu? οπως καποτε λεγαμε samsung,lg και γελουσαν. εναλλακτικα μπορεις να πεις iphone 6 μιας που μοιαζει με το iphone 5 και σε μεγεθος δεν εχουμε μεγαλη διαφορα. ειναι κινεζικο? οσο και το το iphone (foxconn εργοστασιο κατασκευης) ειναι κινεζια? η ποιοτητα κατασκευης του ειναι εξαιρετικη για τη τιμη δε κουραστηκες? μιλας παντα τοσο πολυ? ναι, οχι .- Αντώνης (akaloith) Edited October 5, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) ωραίο φίλoς...πολύ καλή δουλειά...να πω κι εγώ(ξανά) με τη σειρά μου ότι στο thick που παρήγγειλα τον Αύγουστο από το minideal δεν έχω πρόβλημα με το wifi... το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η πτώση της μπαταρία από 40 στο 15 σε μερικά δεύτερα...(έχω την εντύπωση ότι στην φόρτιση κάπου στο 70% γίνεται το αντίστοιχο προς τα πάνω)...όσοι έχετε το thick έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα? Edited October 5, 2013 by stathakis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 To Mi3 το περιμενα πως και πως γιατι ειναι ενα τουμπανο με MIUI. Αλλα το απορρίπτω γιατι, αν και ειναι ομορφο, οι διαστασεις του ειναι τεραστιες και τα bezel αποκρουστικα για οθονη 5' (144×73.6×8.1 mm). true that. ( http://socialcompare.com/en/tools/compare-sizes ) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ωραίο φίλoς...πολύ καλή δουλειά...να πω κι εγώ(ξανά) με τη σειρά μου ότι στο thick που παρήγγειλα τον Αύγουστο από το minideal δεν έχω πρόβλημα με το wifi... το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η πτώση της μπαταρία από 40 στο 15 σε μερικά δεύτερα...(έχω την εντύπωση ότι στην φόρτιση κάπου στο 70% γίνεται το αντίστοιχο προς τα πάνω)...όσοι έχετε το thick έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα? Προφανως δεν έχεις τη κατάλληλη rom. Αλλιώς όχι κανένας δε νομίζω να χε θέμα με την rom την σωστή. Εγώ είχα αλλά με τη rom του thin που από λάθος σε πολλά site προτείνεται κάι για το thick Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Προφανως δεν έχεις τη κατάλληλη rom. Αλλιώς όχι κανένας δε νομίζω να χε θέμα με την rom την σωστή. Εγώ είχα αλλά με τη rom του thin που από λάθος σε πολλά site προτείνεται κάι για το thick οκ. τότε το λάθος είναι του minideal. εδώ έρχεται το ζήτημα όμως. Ποια rom να βάλω.λέτε αυτή του jiayu.es? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) οκ. τότε το λάθος είναι του minideal. εδώ έρχεται το ζήτημα όμως. Ποια rom να βάλω.λέτε αυτή του jiayu.es? Ποια έκδοση σου έχει περάσει το κατάστημα γιατί εμένα μου χε περάσει τη σωστή στο thin πέρναγε λάθος ROM. Επίσης οι ισπανοί επιβεβαίωμενα δίνουν λάθος Rom γιατί δε ξεχωρίζουν λεπτό και χοντρό. Λίγες σελίδες πριν φίλος τα είχε γράψει αναλυτικά για τις Rom ανά μοντέλο. Μελέτησε το post 2728 του asot και θα σου λυθούν πολλές απορίες Edited October 5, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μπραβο Αντωνη. Εισαι ωραιος! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 το faq που εφτιαξα μπηκε στη πρωτη σελιδα του τοπικ. πιστευω οτι απαντα το 80% των ερωτησεων που γινονται ξανα και ξανα στο τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ωραίο φίλoς...πολύ καλή δουλειά...να πω κι εγώ(ξανά) με τη σειρά μου ότι στο thick που παρήγγειλα τον Αύγουστο από το minideal δεν έχω πρόβλημα με το wifi... το μόνο πρόβλημα που έχω είναι η πτώση της μπαταρία από 40 στο 15 σε μερικά δεύτερα...(έχω την εντύπωση ότι στην φόρτιση κάπου στο 70% γίνεται το αντίστοιχο προς τα πάνω)...όσοι έχετε το thick έχετε όλοι το ίδιο πρόβλημα? ναι φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το thick, όπως και πολλοί άλλοι όχι σε αυτό το forum αλλά σε ξένα αν διαβάσεις. και σε αυτό το forum όμως δε θυμάμαι να είδα κάποιον που να έχει το thick και να μην έχει αυτό το πρόβλημα. περιμένω να βγεί από το testing η τελευταία official της jiayu και να τη δοκιμάσω Αντώνη πολύ χρήσιμα τα πράγματα που έγραψες δε ξέρω αν θα ήθελες να προσθέσεις δύο ακόμα¨ 1. οι διαφορετικές version των ROM για το thick/thin/advanced και τη σημαίνουν τα αρχικά L, H κλπ νομίζω κάποιος είχε γράψει μετάφραση από το ρωσικό forum που τα εξηγούσε πολύ ωραία 2. το πρόβλημα με τη μπαταρία και τη rom στο thick που πέφτει από το 40% στο 15% Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια να σας ρωτησω κατι μηπως ξερει κανεις? Σκεφτομουν να παρω το jiayu g4 thin (turbo εκδοση). Η μπαταρια θα αντεχει να βγαλει τη μερα? Καποιος που το εχει ή καποιος που γνωριζει αν γινεται να βοηθησει γιατι το thick με τα οσα ακουσα για gps, wifi το απορριπτω. Τα οσα γραφονται στην αρχικη σελιδα με εχουν καλυψει σε μεγαλο βαθμο απλα αναρωτιεμαι αν με την αλλαγη επεξεργαστη θα υπαρξει προβλημα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Θα δοκιμάσω να σου απαντήσω και μπορούν να συνεισφέρουν και άλλοι Για μια "γεμάτη" μέρα χρήσης, η 1850 είναι οριακή, αλλα φτάνει. Κακα τα ψέματα, το 1850 είναι κομψότατο! Ομως, αν θέλεις να είσαι απόλυτα καλυμμένος, πάρε το THIN 1850 και την έξτρα μπαταρια 3000 + καπάκι thick που έχει το to2c.com, ειναι μια πολύ καλή λύση, οταν το ζητούμενο είναι η αυξημένη αυτονομία (έναντι μιας παραχώρησης στο πάχος του τηλεφώνου)... Το θέμα thick/thin/extra battery, το κουβεντιάζουμε (και με φωτό) στα τελευταία 200-300 πόστ, ριξε μια καλή ματιά και κρίνε... Οσον αφορά στον επεξεργαστή, οτι πωλείται πλέον, με [Τ] 1.5 είναι... Edited October 6, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 βρε παιδια στη lockscreen μου εμφανίζει ενα πορτοκαλί (σαν ήλιος) σχήμα χαμηλά που μετακινείται ανάλογα με τη κίνηση του τηλεφώνου , το κάνει σε όλα τα themes wallpapers κλπ. δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δώσε snapshot ή φώτο Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Εχω γραψει στο πρωτο ποστ του τοπικ "προσοχη να βαζετε τη καταλληλη ρομ για τη μπαταρια σας" Οσο για τα ονοματα των ρομ L H κτλ δε τα ξερω ουτε ποτε ασχοληθηκα.εχω βαλει την official ROM που η Jiayu λεει ξεκαθαρα για 1850 μπαταρια χωρις να ασχοληθω με γραμματα και κωδικους. Πειτε μου ακριβως τι θελετε να προσθεσω,φυσικα διασταυρωμενο και οχι στο περιπου,να εχει νοημα σε ενα FAQ και να μην ειναι εντελως εξειδικευμενο και ευχαριστως να μπει. Edited October 6, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 να ρωτησω κατι?σε htc οταν εβαζα απο ebay μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταριες δεν αλλαζα ουτε ρομ ουτε τιποτα.απλα κρατουσε περισσοτερο.ειχα παντα την μαμα ρομ.εδω γιατι διαβαζω οτι καθε μπαταρια εχει και την ρομ της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γιατι με λαθος ρομ η ενδειξη μπαταριας θα κανει τουμπες.παρολα αυτα θα παιξει.ετσι θελει η Jiayu ετσι θα πρεπει να κανουμε.κανονικα και officially δε γινονται καν τραμπα καπακια μπαταριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γιατι με λαθος ρομ η ενδειξη μπαταριας θα κανει τουμπες. Δεν διαφωνώ αλλά στα άλλα κινητά μου δεν είχα παρατηρήσει τίποτα.απλά με την ίδια ρομ κρατούσαν πιο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Η αληθεια ειναι πως οι roms δεν ειναι καλα ρυθμισμενες για τις μπαταριες, ειτε για το thin ειτε για το thick. Στο g4 1/4 turbo thin λοιπον εχω παρατηρησει το εξης: Η μπαταρια φορτιζει πληρως, αλλα η ανδειξη δεν παει αμεσως στο 100%. Το παρατηρησα μεσω το batterymonitorwidget, οπου βλεπω οτι η μπαταρια φτανει μεν στην επιθυμητη ταση , δηλαδη 4200mV περιπου , ομως η ενδειξη δεν γραφει 100% αλλα 90-95%. Μετα ενω παρατηρω οτι γινεται συντηρηση μπαταριας και η ταση αναμενομενα ανεβοκατεβαινει στα 4100-4200mv, η ενδειξη συνεχιζει να ανεβαινει μεχρι να φτασει 100%. Η πληρης φορτιση της μπαταριας πραγματοποιειται οταν αυτη ερθει σε ταση 4,2 volts . Στο δικο μου λοιπον, οταν το κουμπωσω απο το 10% (ή περιπου 3500mv) κανει περιπου 1μιση ωρα για να φτασει στα 4,2 βολτς κι ας λεει το κινητο 90-95%. Για να παει μετα απο το 90-->100% θελει μιση ωρα που στην πραγματικοτητα δε φορτιζει, αλλα απλα ανεβαινει η ενδειξη. Υποστηριζεται λοιπον η γρηγορη φορτιση στο κινητο, λειπει ομως το fine tuning στην rom , ωστε να το βλεπουμε και στην ενδειξη οτι φορτιζει πληρως σε 1,5 ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Το λεπτό turbo advance έχει κυκλοφορήσει όντως ή είναι απλά στη θεωρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Οσο για τα ονοματα των ρομ L H κτλ δε τα ξερω ουτε ποτε ασχοληθηκα. Πειτε μου ακριβως τι θελετε να προσθεσω,φυσικα διασταυρωμενο και οχι στο περιπου,να εχει νοημα σε ενα FAQ και να μην ειναι εντελως εξειδικευμενο και ευχαριστως να μπει. Λίγες σελίδες πριν φίλος τα είχε γράψει αναλυτικά για τις Rom ανά μοντέλο. Μελέτησε το post 2728 του asot και θα σου λυθούν πολλές απορίες Κατα τη γνώμη μου, θεωρω οτι (καποια μερη απο) το post 2728 του asot θα έπρεπε να μπουν στο πρώτο post, μαζι με τις άλλες πληροφορίες. Εξηγεί σαφως, τι σημαινουν τα διαφορα γραμματα στους κωδικούς των ΡΟΜ, και ως εκ τουτου, τι να προσέξεις όταν επιλέγεις ποια ΡΟΜ να φλασαρεις, στο εκάστοτε μοντελο Edited October 6, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 να ρωτησω κατι?σε htc οταν εβαζα απο ebay μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταριες δεν αλλαζα ουτε ρομ ουτε τιποτα.απλα κρατουσε περισσοτερο.ειχα παντα την μαμα ρομ.εδω γιατι διαβαζω οτι καθε μπαταρια εχει και την ρομ της? Ουσιαστικά δεν αλλάζει η διαρκεια της μπαταρίας η ένδειξη αλλάζει. Εγώ και στο defy πάντως που βγήκε το defy+ με λίγο μπαταρία παραπάνω υπήρχε το ίδιο θεμα δε ξερω γιατί αλλα έτσι συμβαίνει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) faq #33 Παρακαλω να προστεθει στη πρωτη σελιδα - πρωτο ποστ. 33) Τι σημαινουν τα γραμματα L H G W στις ρομ και ποια θα βαλω? L = Light 1850mah basic H = Huge 3000mah basic G = Great 3000mah advanced W = World για τα μοντελα εκτος κινας οποτε για παραδειγμα για το basic 1850 ρομ G4LW http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1189853834&uk=1680007479 basic 3000 ρομ G4HW http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479 advan 3000 ρομ G4HGW http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479 Περισσοτερες πληροφοριες στο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4907930#post4907930 Edited October 6, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Ουσιαστικά δεν αλλάζει η διαρκεια της μπαταρίας η ένδειξη αλλάζει. Εγώ και στο defy πάντως που βγήκε το defy+ με λίγο μπαταρία παραπάνω υπήρχε το ίδιο θεμα δε ξερω γιατί αλλα έτσι συμβαίνει Εχω γραψει στο πρωτο ποστ του τοπικ "προσοχη να βαζετε τη καταλληλη ρομ για τη μπαταρια σας" να ρωτησω κατι?σε htc οταν εβαζα απο ebay μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταριες δεν αλλαζα ουτε ρομ ουτε τιποτα.απλα κρατουσε περισσοτερο.ειχα παντα την μαμα ρομ.εδω γιατι διαβαζω οτι καθε μπαταρια εχει και την ρομ της? Η αληθεια ειναι πως οι roms δεν ειναι καλα ρυθμισμενες για τις μπαταριες, ειτε για το thin ειτε για το thick. Στο g4 1/4 turbo thin λοιπον εχω παρατηρησει το εξης: Η μπαταρια φορτιζει πληρως, αλλα η ανδειξη δεν παει αμεσως στο 100%. Το παρατηρησα μεσω το batterymonitorwidget, οπου βλεπω οτι η μπαταρια φτανει μεν στην επιθυμητη ταση , δηλαδη 4200mV περιπου , ομως η ενδειξη δεν γραφει 100% αλλα 90-95%. Μετα ενω παρατηρω οτι γινεται συντηρηση μπαταριας και η ταση αναμενομενα ανεβοκατεβαινει στα 4100-4200mv, η ενδειξη συνεχιζει να ανεβαινει μεχρι να φτασει 100%. Η πληρης φορτιση της μπαταριας πραγματοποιειται οταν αυτη ερθει σε ταση 4,2 volts . Στο δικο μου λοιπον, οταν το κουμπωσω απο το 10% (ή περιπου 3500mv) κανει περιπου 1μιση ωρα για να φτασει στα 4,2 βολτς κι ας λεει το κινητο 90-95%. Για να παει μετα απο το 90-->100% θελει μιση ωρα που στην πραγματικοτητα δε φορτιζει, αλλα απλα ανεβαινει η ενδειξη. Υποστηριζεται λοιπον η γρηγορη φορτιση στο κινητο, λειπει ομως το fine tuning στην rom , ωστε να το βλεπουμε και στην ενδειξη οτι φορτιζει πληρως σε 1,5 ωρα Το θέμα ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο G4 είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία, το οποίω ελπίζω η μαμά εταιρία να λύσει σύντομα Στην θεωρία (επειδή με μπαταρίες Λιθίου ασχολήθηκα αρκετά), η μπαταρία σε πλήρη φόρτιση (100%) πρέπει να δείχνει 4.20Volts και άδεια (0%) 3.30Volts (γίνεται cut-off για λόγους ασφαλείας) - θεωρία 1 - θεωρία 2 Στις ROM της Jiayu, αυτό το σύστημα δεν δουλεύει σωστά (έκανα και γω την δοκιμή φορτίζω/φτανει 100%/συνεχίζω με ξεκουμπωμα/κουμπωμα φορτιστή, γιατί διαπίστωσα με το Battery Calibration οτι στο 100%, είχα τάση 4.11volts...!) Προσπάθησα να αδείασω πλήρως την μπαταρία (έβαλα βιντεο να παίζει) και είχα μεγάλα "σκαλοπάτια" στο 14% (κανένα 20λεπτο) και στο 1% (αλλα 10 λεπτά) μέχρι το κινητό να "σβήσει". Εννοείται οτι σε οτι κινητό είχα μέχρι τώρα, έβλεπα ένδειξη κανονική, ανεξαρτήτως χωρητικότητας μπαταρίας! Στην πράξη, στο G4, υπάρχει μεγάλη διαφορά, η ένδειξη υπολοίπου ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά, ειδικά στο thin με την μια ή την άλλη μπαταρια (και νομίζω σε καμια Rom δεν λειτουργεί σωστά...) Edited October 7, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts