Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) παρήγγειλα για φιλο μου λευκο jiayu g4 turbo basic thin

http://www.antelife.com/jiayu-g4-g4t-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-1850mah-white.html

καθως ηθελε το thin και σε λευκο το βρηκα μονο

το minideal δεν εχει καθολου thin διαθεσιμα

επειδη δε μιλαει αγγλικα ο φιλος, μπορει καποιος με το basic turbo thin απο minideal να ανεβασει τη rom του να του τη βαλω?

ευχαριστω πολυ

2) το παιδι που κοψαν στο τελωνιο τι τροπο αποστολης ειχε επιλεξει? :( λετε να παθουμε καμια στραβη?

Edited by akaloith

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο το to2c.com έχουν ήδη παραλάβει (ΟΚ) δύο μέλη του φόρουμ

και ειμαστε καμια 10αριά τουλάχιστον εν αναμονη παραλαβής, τις προσεχείς μέρες...

Για να καταλάβεις, οι πρώτες (απο εδώ παραγγελίες) έχουν αριθμό 100003528 και τώρα φτάσαμε το 100004417 (σε 20 μέρες)

Εμεις και οι Ρώσοι ψωνίζουνε...

Αsot λογικά είσαι ο πρώτος που θα παραλαβεις thin έκδοση με extra καπάκι και μπαταρία;; πόσες μέρες είσαι αναμένεται μέσα στη βδομάδα η αργει; Θέλω να βεβαιωθώ ότι όντως παίζει αυτό που λένε ώστε να παραγγείλω το thin μιας κι εχω την extra μπαταρια να χω και τις δυο επιλογες και απλά να τους πω να μου στείλουν μόνο το extra καπακι αν είναι διαφορετικό

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

http://www.antelife.com/jiayu-g4-g4t-android-4-2-quad-core-3g-smart-phone-with-mtk6589t-1-5ghz-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-1gb-thin-battery-1850mah-white.html

επειδη δε μιλαει αγγλικα ο φιλος, μπορει καποιος με το basic turbo thin απο minideal να ανεβασει τη rom του να του τη βαλω?

ευχαριστω πολυ

2) το παιδι που κοψαν στο τελωνιο τι τροπο αποστολης ειχε επιλεξει? :( λετε να παθουμε καμια στραβη?

απο minideal το ειχα παραγγειλει με την κλασσικη δωρεαν μεταφορικη που δινει, δηλαδη sg post.

οπως ανελυσα και πριν εινια θεμα που θα πεσει ο καθενας. το σιγουρο ειναιπως τα ψαχνουν περισσοτερο τον τελευταιο καιρο

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; πληρώνεις τελωνείο και το παίρνεις ή το παρατας εκεί; τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν στο δεύτερο;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; πληρώνεις τελωνείο και το παίρνεις ή το παρατας εκεί; τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν στο δεύτερο;

Αν το παρατήσεις στο τελωνειο απλά χάνεις όλα τα λεφτά που έχεις πληρώσει ήδη για το κινητό. Οπότε να χάσεις 200 για να μη δώσεις 60 για παράδειγμα δε λέει

George Bernard Shaw

Κι εγω ετσι ακριβως ειμαι, με thick και με αυτη τη ρομ και αδυναμο σημα. Ειδα οτι καποιοι με τις ευρωπαικες ειναι ευχαριστημενοι και αποφασισα να το κανω κι εγω, αλλα με το μηνυμα του pan82 (2732 σελ. 183) καπου μπερδευτηκα με το thin και thick, και τι πρεπει τελικα να βαλω...

Jiayu G4 Basic 1G/4G/3000 mAH -

G4H-20130816-180805 CWM

G4H-20130816-180805 FT

εδω ειμαι απλα την εχω ηδη αυτη την ρομ,

το wifi απαλευτο:(

που μπλεχτηκες?κοιτα επισημες νομιζω ειναι αυτες οι ρομ,οποτε αν

εχεις πιο παλια απλα βαλε την νεα.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

ευχαριστω πολυ

Δύο G4 που έχω παραγγείλει από Antelife, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Με HongKong Post.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Αsot λογικά είσαι ο πρώτος που θα παραλαβεις thin έκδοση με extra καπάκι και μπαταρία;; πόσες μέρες είσαι αναμένεται μέσα στη βδομάδα η αργει; Θέλω να βεβαιωθώ ότι όντως παίζει αυτό που λένε ώστε να παραγγείλω το thin μιας κι εχω την extra μπαταρια να χω και τις δυο επιλογες και απλά να τους πω να μου στείλουν μόνο το extra καπακι αν είναι διαφορετικό

18/9 έφυγε από Σιγκαπούρη - μέχρι σήμερα (Τρίτη 24/9), δεν εμφανίστηκε στο (Ελληνικό) tracking

Με την παραλαβή (ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας), θα ενημερώσω άμεσα (με φωτό) για την συμβατότητα με το "large" καπάκι...

Το ενδιαφέρον είνα οτι έκανα εγγραφή και ερώτηση (για συμβατότητα, μπαταριες, καπάκια) στο Ισπανικό φορουμ αλλα ενω το θέμα διαβάστηκε 99 φορές, δεν έχει απαντήσει κανένας...

Δυστυχώς, στο Ρωσικο φόρουμ, δεν μπόρεσα να κάνω εγγραφή (και ερώτηση), το captcha έχει κυριλλικούς χαρακτήρες!!!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Jiayu G4 Basic 1G/4G/3000 mAH -

G4H-20130816-180805 CWM

G4H-20130816-180805 FT

εδω ειμαι απλα την εχω ηδη αυτη την ρομ,

το wifi απαλευτο:(

που μπλεχτηκες?κοιτα επισημες νομιζω ειναι αυτες οι ρομ,οποτε αν

εχεις πιο παλια απλα βαλε την νεα.

Ναι αυτη εχω κι εγω, την ειχα παρει απο εδω http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-official/

Εκει που μπλεχτηκα ειναι στο μηνυμα 2732. οπου ο pan82 λεει "Η ισπανικη λοιπόν rom του thick είναι βασισμενη στην 20130819-092942 που αντιστοιχεί στην αρχική κινεζική για το thin. Απο την άλλη τώρα προσέχω ότι η ισπανική για το tourbo thin βασιζεται στην 20130816-180805 που είναι η official κινεζική για το thick. Γι αυτό σε μας η μπαταρία πέφτει γρήγορα και κολλαει στο τέλος ενώ oi turbo που πέρασαν την ισπανικη κάνει βουτια στη μπαταρία όπως ανέφεραν αφου ουσιαστικά προοριζεται για το thick. Τα μπέρδεψαν μάλλον οι Ισπανοί..."

Αν βαλω λοιπον την 20130819-092942 thick, που οπως αναφερεται στηριζεται στη thin θα εχω προβλημα; Τι να βαλω τελικα;

Ναι αυτη εχω κι εγω, την ειχα παρει απο εδω http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-official/

Εκει που μπλεχτηκα ειναι στο μηνυμα 2732. οπου ο pan82 λεει "Η ισπανικη λοιπόν rom του thick είναι βασισμενη στην 20130819-092942 που αντιστοιχεί στην αρχική κινεζική για το thin. Απο την άλλη τώρα προσέχω ότι η ισπανική για το tourbo thin βασιζεται στην 20130816-180805 που είναι η official κινεζική για το thick. Γι αυτό σε μας η μπαταρία πέφτει γρήγορα και κολλαει στο τέλος ενώ oi turbo που πέρασαν την ισπανικη κάνει βουτια στη μπαταρία όπως ανέφεραν αφου ουσιαστικά προοριζεται για το thick. Τα μπέρδεψαν μάλλον οι Ισπανοί..."

Αν βαλω λοιπον την 20130819-092942 thick, που οπως αναφερεται στηριζεται στη thin θα εχω προβλημα; Τι να βαλω τελικα;

Το Αμα έχεις το thich η θα βάλεις του turbo η πήγαινε στην αρχική κινεζική. Η ισπανικη θα σου κάνει θέμα με μπαταρία θα πέφτει πολύ γρήγορα και θα κολλαει στο 14%.για αρκετές ώρες οπότε δε λέει. Μου το κάναν και οι δύο εκδόσεις του jiayu.es οπότε δε έτυχε και στο needrom αν διαβάζεις στα σχόλια το γράφει κι άλλος

Κόσμος " I always recalibrate battery after reflashing. Only happened me once, the battery was around 40%, i took it out and when I put it back it was reading 65%. Also got stuck on 14% for like 5 hrs. Yes, something may be wrong with readings."

Εγώ θα πρότεινα αν δε θες να πειραματιστεις με του turbo πέρασε κατευθείαν την πρώτοτυπη κινεζική τώρα που ανέβηκαν και link για recovery

George Bernard Shaw

Τελικά από to2c είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη πρόταση για αγορά του;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Αμα έχεις το thich η θα βάλεις του turbo η πήγαινε στην αρχική κινεζική. Η ισπανικη θα σου κάνει θέμα με μπαταρία θα πέφτει πολύ γρήγορα και θα κολλαει στο 14%.για αρκετές ώρες οπότε δε λέει. Μου το κάναν και οι δύο εκδόσεις του jiayu.es οπότε δε έτυχε και στο needrom αν διαβάζεις στα σχόλια το γράφει κι άλλος

Κόσμος " I always recalibrate battery after reflashing. Only happened me once, the battery was around 40%, i took it out and when I put it back it was reading 65%. Also got stuck on 14% for like 5 hrs. Yes, something may be wrong with readings."

Εγώ θα πρότεινα αν δε θες να πειραματιστεις με του turbo πέρασε κατευθείαν την πρώτοτυπη κινεζική τώρα που ανέβηκαν και link για recovery

Μα την κινεζικη απο το needrom εχω (G4H-20130816) και το wifi ειναι τραγικο, για αυτο ελεγα να βαλω καποια αλλη. Οταν λες turbo εννοεις την Jiayu G4 Basic 1G/4G/1850 mAH - G4LW-20130822-092045 FT ;

18/9 έφυγε από Σιγκαπούρη - μέχρι σήμερα (Τρίτη 24/9), δεν εμφανίστηκε στο (Ελληνικό) tracking

Με την παραλαβή (ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας), θα ενημερώσω άμεσα (με φωτό) για την συμβατότητα με το "large" καπάκι...

Το ενδιαφέρον είνα οτι έκανα εγγραφή και ερώτηση (για συμβατότητα, μπαταριες, καπάκια) στο Ισπανικό φορουμ αλλα ενω το θέμα διαβάστηκε 99 φορές, δεν έχει απαντήσει κανένας...

Δυστυχώς, στο Ρωσικο φόρουμ, δεν μπόρεσα να κάνω εγγραφή (και ερώτηση), το captcha έχει κυριλλικούς χαρακτήρες!!!

Μάλλον ανθρακες ο θησαυρός γιατί σήμερα τους ρώτησα στο chat σχετικά. Είπα ότι έχω ήδη τη thick εκδοση και θέλω να πάρω τη thin αλλά επειδή έχω ηδη και τη μεγάλη μπαταρία αν θα μπορούσαν να μου στείλουν μόνο το καπάκι η είναι το original που έχω ήδη. Και μου είπαν ότι δε χρειάζεται είναι το ίδιο και η μπαταρία μου και το καπάκι μου ταιριάζουν κανονικά... Τι τους λες παντελώς άσχετοι μιας και αυτό έχει ήδη δοκιμαστεί κι εδώ στο forum και υπάρχει το κενό φυσικά μάλλον αυτοί θεωρούν ότι επειδή κλείνει είναι κομπλε άσχετα που η κάμερα θα ναι άχρηστη έτσι

Τελικά από to2c είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη πρόταση για αγορά του;

Θεωρητικά η καλύτερη πρόταση είναι το hotinbuy με 205 δολαρια το απλο και 235 το advance που είναι πειρασμός πλέον

Μα την κινεζικη απο το needrom εχω (G4H-20130816) και το wifi ειναι τραγικο, για αυτο ελεγα να βαλω καποια αλλη. Οταν λες turbo εννοεις την Jiayu G4 Basic 1G/4G/1850 mAH - G4LW-20130822-092045 FT ;

Όχι αν βάλεις κινεζική θα βάλεις κατευθείαν για τη thic έκδοση εγώ έλεγα για την ισπανικη αλλά κι αυτή σε αυτή που έχεις βασίζεται

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Μάλλον ανθρακες ο θησαυρός γιατί σήμερα τους ρώτησα στο chat σχετικά. Είπα ότι έχω ήδη τη thick εκδοση και θέλω να πάρω τη thin αλλά επειδή έχω ηδη και τη μεγάλη μπαταρία αν θα μπορούσαν να μου στείλουν μόνο το καπάκι η είναι το original που έχω ήδη. Και μου είπαν ότι δε χρειάζεται είναι το ίδιο και η μπαταρία μου και το καπάκι μου ταιριάζουν κανονικά... Τι τους λες παντελώς άσχετοι μιας και αυτό έχει ήδη δοκιμαστεί κι εδώ στο forum και υπάρχει το κενό φυσικά μάλλον αυτοί θεωρούν ότι επειδή κλείνει είναι κομπλε άσχετα που η κάμερα θα ναι άχρηστη έτσι

Κατι δεν κατάλαβες καλά...

Δεν έχει δοκιμαστεί τέτοια λύση στο φόρουμ, αυτός που έκανε δοκιμή, χρησιμοποίησε ένα "non official cover" που αγόρασε και δεν έχει καμια σχέση με το κανονικό (thick) καπάκι...

Εσύ, για να κάνεις το THICK > THIN, χρειάζεσαι thin καπάκι και μπαταρία 1850mAh

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

λεπτο - χοντρο:

http://imageshack.us/a/img4/3783/2b70.jpg

http://imageshack.us/a/img203/1326/b2t8.jpg

http://imageshack.us/a/img853/9672/h31d.jpg

http://imageshack.us/a/img837/5340/iv85.jpg

http://imageshack.us/a/img801/9106/zdqi.jpg

http://imageshack.us/a/img716/877/94rf.jpg

Edited by akaloith

Μάλιστα... (βρεθήκατε με το παιδί που έχει thick, να υποθέσω)

Για πες τώρα, τα "σασί" έχουν διαφορετικό πάχος δλδ???

Η κάμερα του thin φαίνεται 2-3 χιλιοστά πιο χαμηλά, σωστά?

Επισης, το καπάκι αυτό (thick, μαυρο) έχει ΠΟΛΥ έντονη προεξοχή στην κάμερα, έτσι είναι και το λευκό (thick)?

edit Ξανακοίταξα το βίντεο με τις "αλλαγές" καπακιών, το λευκό καπάκι (1:40) δεν έχει την έντονη προεξοχή (στην οπή της κάμερας) που φαίνεται στο μαύρο..

Εγώ, κρατώ ακόμα ελπίδες - κάτι δεν μου κάνει με το καπάκι αυτό...

Edited by asot

αυθεντικα καπακια

απο φορουμ ρωσιας.

δε με ικανοποιει η προσαρμογη - μου φτανει η 1850 μπαταρια οποτε case closed.

προτεινω λεπτο με αυτονομια 1 ημερας.-

2η παραλαβη σημερα απο το minideal(ειχα παρει προ 20ημερου το amoi n828)!

Πηρα το χοντρο g4 με τον mkt 6589t και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες αλλα κατι δεν μου καθετε καλα με το touch και οτι δεν εχει Ελληνικα!

Δεν τους εγραψα να το στειλουν με τα Ελληνικα(δεν ειχα καταλαβει οτι χρειαζεται γιατι το amoi ηρθε ετοιμο) και τωρα αντε να ψαχνω να δω πως θα τα περασω!

2η παραλαβη σημερα απο το minideal(ειχα παρει προ 20ημερου το amoi n828)!

Πηρα το χοντρο g4 με τον mkt 6589t και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες αλλα κατι δεν μου καθετε καλα με το touch και οτι δεν εχει Ελληνικα!

Δεν τους εγραψα να το στειλουν με τα Ελληνικα(δεν ειχα καταλαβει οτι χρειαζεται γιατι το amoi ηρθε ετοιμο) και τωρα αντε να ψαχνω να δω πως θα τα περασω!

Το τελωνειο το γλυτωσες;

Το τελωνειο το γλυτωσες;

Ναι!

Παντως γενικα απο τις παραγγελιες μου ποτε δεν εχουν περασει καποια τελωνειο εκτος μιας πριν απο 5 χρονια που πληρωσα 3 στα ελτα και τα οποια δεν ξερω αν ηταν λογω τελωνειου!

Παντως στην περιπτωση μας δεν περασε,ουτε το amoi που πηρα αρχες σεπτεμβριου!

αυθεντικα καπακια

απο φορουμ ρωσιας.

Δωσε και το λινκ, για περαιτέρω μελέτη...

Με αυτα που γινονται στα τελωνεια ειναι απιθανο καποιον αν το πουλησει να το δωσει σε τιμη μαγαζιου απο την κινα. Ειναι αισθητο πλεον το ρισκο να φερεις απ εξω κινητο

Διάβασα καμιά 10ρια σελίδες πριν για να βρω το γεγονός στο οποίο αναφέρεσαι αλλά δεν βρήκα τίποτα, Που υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ακριβώς έχει γίνει δομική thin με thick καπάκι. Δε παίζει φαίνεται κι από τις φωτό ότι η κάμερα και το φλας μπαίνουν μέσα κι είναι λογικό. Εμένα το καπάκι του thin δε παίζει γιατί το σασι είναι στα 9,5χιλιοστά όσο και το ύψος της μπαταρίας δηλαδή και το φλας κάμερα εξεχουν και λίγο οπότε βγαίνουν έξω από το καπάκι. Το thin καπάκι ούτε θα ακουμπάει στη βάση. Έξυπνοι οι κινέζοι για να πουλήσουν γιατί κανένα άλλο σαΐτ δε γράφει κάτι τέτοιο και επίσης κι αυτοί δε βάζουν φωτό με το πίσω μέρος που θα φανεί ότι η κάμερα μπαίνει μέσα. Απλά ήλπιζα ότι ίσως είχαν κάποιο ειδικό καπάκι προσαρμοσμένο στο πάχος της μπαταρίας κάτω και να λεπτενει πάνω αλλά διαψεύστηκα

George Bernard Shaw

Το θέμα καπάκι με απασχολεί και μένα

Κανακοιταξα το video και τράβηξα snapshot...

http://img163.imageshack.us/img163/97/ktpv.jpg

(Thin αριστερά)

Οι περισσότερες διαφορές (κυκλωμένες με κόκκινο) τελικά είναι στην πλαστική πλάτη, αυτή του THICK έχει αυξημένο πάχος (φαίνεται έντονα στις υποδοχές των SIM και στις βίδες) αλλα και σε άλλα σημεία!!! (αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει και με την - ισως - μειωμένη απόδοση σε WiFi...!

Το θέμα καπάκι με απασχολεί και μένα

Κανακοιταξα το video και τράβηξα snapshot...

http://img163.imageshack.us/img163/97/ktpv.jpg

(Thin αριστερά)

Οι περισσότερες διαφορές (κυκλωμένες με κόκκινο) τελικά είναι στην πλαστική πλάτη, αυτή του THICK έχει αυξημένο πάχος (φαίνεται έντονα στις υποδοχές των SIM και στις βίδες) αλλα και σε άλλα σημεία!!! (αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει και με την - ισως - μειωμένη απόδοση σε WiFi...!

Το περίεργο είναι γιατί οι κινέζοι έφτιαξαν άλλο σασι και δε κράτησαν το ίδιο και απλά να αλλαζει το καπάκι για να προσαρμόζει απλά η μπαταρία. Φαίνεται σαν απλά να έχουν χοντρυνει το πλαστικό ώστε να έρχεται στο ίδιο ύψος με τη μπαταρία. Πολύ περίεργο... αν και επειδή και το advance και το basic το απλό μόνο thick βγαίνουν ίσως πρώτα κατασκεύασαν αυτό και μετά το λεπτυναν τι να πω...

George Bernard Shaw