Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να κανω που ξερω μερικα πραγματακια λόγω πείρας !!

να ενα σεναριο λοιπον .....

1- εχεις ενα προιον (το G3) που πουλαει (ακομα) σαν hot-cakes και σου εχει δημιουργήσει μια πολυ καλη φημη σαν εταιρεία

2- βλεπεις οτι το επόμενο προιον σου πουλαει κι αυτο σαν τρελλο (το G2S)

3- η αγορα κανει σαν παλαβη να αγορασει το αναμενομενο G4, αλλα εσει δεν μπορεις ακομα να το δωσεις για μαζικη πωληση

4- χανεις πελατες λογω αναμονης (του G4)

5- εχεις στοκ υλικων απο το G3 (που δηθεν σταματησες)

6- εχεις στοκ υλικων απο το G4 (που δεν μπορεις ακομα να διαθεσεις)

7- εχεις την εμπειρια του πιο φρεσκου G2S

........ τι κανεις σαν γρηγορη λυση ?!?!? (quick & dirty οπως λενε και οι Βρετονοι) ......

πακεταρεις σε ενα ελκυστικό εξωτερικό περιβλημα (βλεπε G3) που εχεις στοκ, ενα πιο μοντερνο εσωτερικο (βλεπε G2S) με προδιαγραφές 4πυρινου (απο οσα ειναι ετοιμα για το G4) ...... και τι αποκτας ?????

το G3S .....

ενα μαματο 4πυρινο με καλη μπαταρια, καλη ταχύτητα, καλες προδιαγραφες, καλη αξια/τιμη (value for money) και το βασικότερο ..... το εχεις διαθεσιμο ΤΩΡΑ σε 2-3 βδομαδες (να το δω και να μην το πιστεψω !!)

και επίσης, σου δινει λιγη ανασα απο την πιεση να προλαβεις να μην χασεις πελατες απο την αναμονη του G4 (που δεν θελεις να το βγαλεις βιαστικα και τσαπα******κα)

λες να λεω ονειρα θερινης νυκτος, ή μηπως πρεπει να ανοιξω το ΜΑΝΤΕΙΟ των ΔΕΛΦΩΝ rel.2.0 :D

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι το πιο πιθανό το σενάριο σου. Προσωπικά με ξενερώνουν πολύ αυτές οι κινήσεις, ελπίζω να βγει πιο γρήγορα το Neo n003 που θα έχει και usb otg, miracast! Και θα είναι και φθηνότερο

Αντε να κυκλοφορήσει κανένα λεπτό 6589, άτιμο razr, όλα τουβλάκια μου φαίνονται τα υπάρχοντα...
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Αντε να κυκλοφορήσει κανένα λεπτό 6589, άτιμο razr, όλα τουβλάκια μου φαίνονται τα υπάρχοντα...

κυριολεκτικα όμως !!!! άτιμο razr !!!! ολα τζαπμακια μου φαίνονται τα υπάρχοντα... :lol::p:D

και για πες μας συγκεκριμένα πιο "μα-παρα-πολυ-λεπτοτερο" razr εννοείς ?!!? γιατι αν ειναι να συγκρινουμε παχος κινητου με μπαταρια 1800αρα με ενα που εχει 3000mvA (ξεχναω παντελως τις υπολοιπες προδιαγραφες) τοτε να μην συνεχισω αυτη την αντιπαραθεση.

ολα φιλε μου ειναι θεμα τιμης .... αν ειναι να σκασω 600 ευρουλινια για ενα άτιμο razr ..... παίρνω 3 G4 με τα ιδια λεφτα και το σνομπαρω ασυστολως το άτιμο razr, μιας και το G4 του ρίχνει στα αυτια σε προδιαγραφες :cool:

..... αλήθεια, για πιο razr μας μιλάς ????? για γινε πιο συγκεκριμενος ..... ετσι για λιγο γελιο δηλαδή :devil:

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

lol εσύ τώρα γιατί θίχτηκες?

Δεν ξέρω απο που να πρωτοπιάσω το post σου:

1) Ένα κινητό που κυκλοφόρησε το 2011 (razr xt910) έχει χειρότερα specs απο ένα που θα κυκλοφορήσει το 2013 ( no kidding?)

2)Αν σκάσεις 600 θα σε έχουν πιάσει κώτσο, είχε προ καιρού 279 καινούριο :p

3)Απο 7,1mm σε 10mm το λιγότερο για αξιοπρεπές 6589 σε κυκλοφορία είναι +41%, απτή διαφορά.

4) υποκειμενικότητα

5)Τα mvA είναι καινούρια μονάδα χωρητικότητας?

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Τι να κανω που ξερω μερικα πραγματακια λόγω πείρας !!

να ενα σεναριο λοιπον .....

1- εχεις ενα προιον (το G3) που πουλαει (ακομα) σαν hot-cakes και σου εχει δημιουργήσει μια πολυ καλη φημη σαν εταιρεία

2- βλεπεις οτι το επόμενο προιον σου πουλαει κι αυτο σαν τρελλο (το G2S)

3- η αγορα κανει σαν παλαβη να αγορασει το αναμενομενο G4, αλλα εσει δεν μπορεις ακομα να το δωσεις για μαζικη πωληση

4- χανεις πελατες λογω αναμονης (του G4)

5- εχεις στοκ υλικων απο το G3 (που δηθεν σταματησες)

6- εχεις στοκ υλικων απο το G4 (που δεν μπορεις ακομα να διαθεσεις)

7- εχεις την εμπειρια του πιο φρεσκου G2S

........ τι κανεις σαν γρηγορη λυση ?!?!? (quick & dirty οπως λενε και οι Βρετονοι) ......

πακεταρεις σε ενα ελκυστικό εξωτερικό περιβλημα (βλεπε G3) που εχεις στοκ, ενα πιο μοντερνο εσωτερικο (βλεπε G2S) με προδιαγραφές 4πυρινου (απο οσα ειναι ετοιμα για το G4) ...... και τι αποκτας ?????

το G3S .....

ενα μαματο 4πυρινο με καλη μπαταρια, καλη ταχύτητα, καλες προδιαγραφες, καλη αξια/τιμη (value for money) και το βασικότερο ..... το εχεις διαθεσιμο ΤΩΡΑ σε 2-3 βδομαδες (να το δω και να μην το πιστεψω !!)

και επίσης, σου δινει λιγη ανασα απο την πιεση να προλαβεις να μην χασεις πελατες απο την αναμονη του G4 (που δεν θελεις να το βγαλεις βιαστικα και τσαπα******κα)

λες να λεω ονειρα θερινης νυκτος, ή μηπως πρεπει να ανοιξω το ΜΑΝΤΕΙΟ των ΔΕΛΦΩΝ rel.2.0 :D

Να πω κι εγω ενα αλλο σεναριο που μου..βρωμαει?

1. Η Jiayu μυριστηκε φυσικα οτι αρχισαν να της φευγουν πελατες απο το G4 και σκεφτηκε να κανει μια ανακοινωση για το G3 Quad μπας και κρατησει καποιους που θαθελαν να το παρουν χωρις πολλη αναμονη, αντι του 4

2. Δεν πιστευω φυσικα οτι εχει καιρο στα σκαρια τη σκεψη για το G3 Quad, αλλοιως θα το ανακοινωνε νωριτερα, απλα ειναι ενα κολπο που σκεφτηκαν ξαφνικα για τον λογο που ανεφερα παραπανω.

3. Γι αυτο επισης τον λογο δεν πιστευω οτι θα ειναι ετοιμο σε κανα δυο εβδομαδες οπως λεει, κατα το τελος του Απριλη και βαλε, ισως. Ασε που αποδειχτηκε εντελως αναξιοπιστη πανω στα launches της.

Συμπερασμα. Οσοι σας ενδιαφερει ενα G3 Quad περιμενετε, οσοι κουραστηκατε απο το G4, ακολουθησετε τις αποφασεις που εχετε παρει..

Αυτα ολα, προσωπικη μου αποψη φυσικα.

Υ.Γ Τωρα που ξαναδιαβαζω αυτα που εγραψα, δεν μου φαινονται και πολυ διαφορετικα απο του φιλου παραπανω..

:):p απλα μου φαινεται πολυ πονηρη η σκεψη της Jiayu..

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Όλα τα 'χαμε οι θηκες μας λείπανε.... :mad:

http://www.gizchina.com/2013/04/03/jiayu-g4-flip-covers-available-at-launch/

Edited by GKako

Όλα τα 'χαμε οι θηκες μας λείπανε.... :mad:

http://www.gizchina.com/2013/04/03/jiayu-g4-flip-covers-available-at-launch/

Αυτές οι θήκες προστατεύουν μεν την ευαίσθητη οθόνη αλλά είναι άβολες. Για να δουλέψεις το κινητό πρέπει να τις διπλώσεις πίσω του. Όταν μιλάς πρέπει να την κρατάς διπλωμένη. Όταν βγάζεις φωτογραφία κρέμεται προς τα κάτω. Γενικά, δεν σε αφήνει να πιάσεις το κινητό όπως πρέπει.

σήμερα παρέλαβα και το G2S (εχω και το G3 εδω και 20 μερες) :)

γιατι σας το λεω, σε αυτο το ποστ ?!?

για να μεταφέρω την εντύπωση μου απο την ποιοτητα της Jiayu σε οσους τυχον δεν εχουν πιασει στα χερια τους καποιο Jiayu και σκεπτονται να αγορασουν το G4

απιστευτη σχεση ποιοτητας-τιμης !! και νομιζα οτι το G3 ειναι υπεροχο, μεχρι που επιασα το G2S :wacko:

ειναι μια μικρογραφια του G4 (απο οσα εχουμε διαβασει μεχρι τωρα) με μεταλλικο σασι απο εξω μεχρι μεσα ολοκληρο, με το πισω πλαστικο καλλυμα σε υφη βελουδο (velvet feel) μια σεβαστη μπαταρια 2200mah για τις 4 ιντσες και εργοστασιακο JB 4.2.1

μεχρι στιγμης δειχνει να λειτουργει αψογα (μεχρι να του βγαλω τα ματια στο ρουταρισμα)

αυτα για οσους εχουν ενδοιασμούς με την ποιοτητα της Jiayu (και οχι, δεν εχω αγορασει .... (ακομα) .... μετοχες της Jiayu ;)) αν νομιζετε οτι της κανω διαφήμιση :p, απλώς, αναφέρω την υποκειμενικη γνώμη μου

εργοστασιακο 4.2.1 !

6577 εχει η 6589? ακυρο ειδα οτι εχει 6577T και παλια gpu 531

εχει wireless display στα display options? υποθετω οχι, μαλλον δε το υποστηριζει η cpu gpu

Απορία.. Έχω iphone 4 από τότε που βγήκε και σκέφτομαι μια αλλαγή.. Με δεδομένο οτι λεφτά για οποιοδήποτε επωνυμω κινητό δεν μου παει καρδιά να δώσω.. Θα ηθελα την αποψη σας για την μεταβαση σε jiayu g4 ή την πρόταση σας.
Galaxy S10

oppo find 5

Xiaomi Mi-Two

lg nexus 4

κορυφαια με λογικη τιμη

τα 6589 ειναι μια χαρα τηλεφωνα αλλα αν μπορεις να σκασεις 400, τα παραπανω ειναι σαφως καλυτερα

συμφωνω οτι 600-700 που ζητανε οι ναυαρχιδες ειναι απαραδεκτο ποσο

Edited by akaloith

Και το Xiaomi αυτή την στιγμή βγαίνει στα 330 με τα μεταφορικά... Το Oppo, που είναι βέβαια ακόμα καλύτερο πάει ένα κατοστάρικο πάνω...Απλά για ενημέρωση μιας και μόλις τελείωσα την αναζήτησή μου.

εργοστασιακο 4.2.1 !

εχει wireless display στα display options? υποθετω οχι, μαλλον δε το υποστηριζει η cpu gpu

οχι Αντώνη, δεν εχει wireless display. Έψαξα στα display options, αλλά γιοκ :( (ασε που δεν ξερω τι κανει αυτο :lol:)

εχει όμως wireless mouse (pointing device)

και το GPS του δουλευει σφαιρα !!! σε λιγοτερο απο 15-20 δλ επιασε 9!!!! δορυφορους (σαν πρωτο σκαναρισμα απο την Κινα). Και τωρα απλα, τους πιανει με το τσακ

περισσοτερα αργοτερα, αν ενδιαφέρεστε

Αν μου βρείτε Snapdragon S4 pro σε κινητό με οθόνη άνω των 4.7ιντσων, τότε θα μιλάμε για κορυφαίο κινητό

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οχι Αντώνη, δεν εχει wireless display. Έψαξα στα display options, αλλά γιοκ :( (ασε που δεν ξερω τι κανει αυτο :lol:)

εχει όμως wireless mouse (pointing device)

και το GPS του δουλευει σφαιρα !!! σε λιγοτερο απο 15-20 δλ επιασε 9!!!! δορυφορους (σαν πρωτο σκαναρισμα απο την Κινα). Και τωρα απλα, τους πιανει με το τσακ

περισσοτερα αργοτερα, αν ενδιαφέρεστε

ενδιαφερομαστε, αλλα στο δικο του thread, για να μη μπλεξουμε τα μπ...τια μας..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αν μου βρείτε Snapdragon S4 pro σε κινητό με οθόνη άνω των 4.7ιντσων, τότε θα μιλάμε για κορυφαίο κινητό

εχω ηδη πει oppo find 5 + πολλες ναυαρχιδες αλλα σε αλλη τιμη

wireless display = miracast = συνδεση τηλεφωνου με tv ασυρματα αφου βαλεις στη tv τον καταλληλο δεκτη

Edited by akaloith

εργοστασιακο 4.2.1 !

ξαναδιάβασα τα γραμμένα και SORRY το εργοστασιακο ειναι 4.1.2 και οχι 4.2.1

συγγνώμη, λαθος μου (αχ αυτος ο δαίμων του τυπογραφείου :confused:)

wireless display = miracast = συνδεση τηλεφωνου με tv ασυρματα αφου βαλεις στη tv τον καταλληλο δεκτη

gatcha ;)

λεω και γω :P

με 4.1.2 ετσι και αλλιως δεν θα ειχε wireless display ακομα και αν υποστηριζοταν απο το hardware

Edited by akaloith

Σε ερώτηση στο http://www.jiayumobileshop.com

When is launch date? Is it in next week or two or should i search for some other mobile witch is aveable on market? (Posted on 3/25/13)

η απάντηση είναι:

Reply by JIAYU:

Thanks for your comments .It will be launch in April.

Και άλλη απάντηση:

Reply by JIAYU:

Thanks for your comments .We are still waiting for the certificate from Chinese government .We will info you when it is ready.

Άρα απ’ ότι κατάλαβα όλο κάτι εφευρίσκουν για να δικαιολογηθούν.

http://www.merimobiles.com/newman-k1-android4-2-mt6589-quad-core-2g-ram-dual-sim-1280-720-5-inch-ips-hd-13mpx_p/meri9022.htm εχει κυκλοφορησει στην αγορα κσι περιμενουν να παρουν κομματια συμφωνα με το καταστημα,τι λετε?

http://www.jiayuofficial.com/jiayu-g4-mtk6589-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera-gyroscope-basic-smart-mobile-phone.html

Εδω λεει IN STOCK για το basic ενω για το advanced ειναι ακομα σε preorder. Βγηκε λετε?