guideman Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Διαβαστε και εδω σχετικα με το trustonbuy πρωην hootablet http://tabletrepublic.com/forum/tablet-manufacturers-suppliers/hootablet-legit-fraud-2957-24.html και βγαλτε τα συμπερασματα σας.. ΜΑΚΡΥΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ... Edited February 21, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Διαβαστε και εδω σχετικα με το trustonbuy πρωην hootablet http://tabletrepublic.com/forum/tablet-manufacturers-suppliers/hootablet-legit-fraud-2957-24.html και βγαλτε τα συμπερασματα σας.. σωστός... έκανες καλό ψάξιμο να το βρεις :cool: Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 γεια σας... εχω δει εδω και 3-4 μερες το jiayu g4 και μου φαινετε καλο για τα λεφτα του, δεν γνωριζω πολλα απο κινητα και θελω αν εχει καποιος απο εσας λιγο χρονο να μου πει τι παιζει με τον επεξεργαστη που φοραει ΜΤΚ6589 cortex a7...!! ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 τι να παιζει ενας 4πυρηνος, νορμαλ επιδοσεων και καλης διαχειρισης ενεργειας θα καλυψει καθε αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 στο meromobile λεει οτι εχει και τις δυο εκδοσεις του ετοιμαπαραδοτες...δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο το εν λογω καταστημα ειναι αξιοπιστο η ειναι παπατζηδες??? εχει κανενας εμπειρια απο αναλογη αγορα σε αυτο το καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 το ποιο? αν εννοεις το http://www.merimobiles.com και στις 2 εκδοσεις λεει "This product is available for pre-order only" οποτε υποθετω εννοεις αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 ωπα ωπα τωρα το ειδα...ναι εχεις δικαιο ετσι γραφει αλλα ηταν στο κατω μερος της οθονης και μικρα γραμματα και δεν το ειχα προσεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 γεια σας... εχω δει εδω και 3-4 μερες το jiayu g4 και μου φαινετε καλο για τα λεφτα του, δεν γνωριζω πολλα απο κινητα και θελω αν εχει καποιος απο εσας λιγο χρονο να μου πει τι παιζει με τον επεξεργαστη που φοραει ΜΤΚ6589 cortex a7...!! ευχαριστω προκαταβολικα. Διάβασε αυτό. Το πόσο καλός είναι στην πράξη θα το δούμε σε λίγο καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Διάβασε αυτό. Το πόσο καλός είναι στην πράξη θα το δούμε σε λίγο καιρό. σε ευχαριστω πολυ για το link... πριν λιγο το ειδα και σε ενα μαγαζι που λεγετε geekmobile και δεν γραφει πουθενα για προπαραγγελια, το πουλαει κανονικα...εκτος και αν ειμαι τοσο γκαβακας πια και δεν προσεξα καλα τελικα ειμαι πολυ γκαβακας..το ειδα τωρα οτι γραφει pre order -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 20, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 ας μη πιασουμε ενα ενα τα μαγαζια πιστευοντας οτι το εχουν. κανεις δεν το εχει.- αρχες - μεσα μαρτη. οσο για τον επεξεργαστη ξαρουμε ηδη τα benchmark του 12000-14000 antutu θα επαναλαβω: ενας 4πυρηνος, νορμαλ επιδοσεων και καλης διαχειρισης ενεργειας θα καλυψει καθε αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Να προσθέσω στις δυνατότητες του επεξεργαστή τα dual-SIM dual-active miracast HSPA+ Edited February 20, 2013 by joss54 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 το usb otg που ακριβως το ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 το usb otg που ακριβως το ειδες? το διάβασα εδώ για το G5 με το ίδιο CPU. Άρα θεωρώ πως θα το υποστηρίζει γενικός ο 6589 Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) οχι για το g4 απο αυτα που εχω δει ΔΕΝ ισχυει και για το g5 τα πραγματα ακομα ειναι πολυυυυυυυυυυυυ θολα.... λενε μεχρι και nfc ενω η cpu δεν υποστηριζει... αν ηταν feature της cpu Θα το λεγε πρωτα απ ολους ο κατασκευαστης (mediatek) και γω προσωπικα δεν το εχω δει πουθενα... τελος ο συλλογισμος αααα το υποστηριζει το ενα μοντελο αρα και το αλλο που εχει την ιδια cpu απ οτι φαινεται δεν ειναι σωστος. πχ Samsung Galaxy S3 vs Newman N2 το ενα υποστηριζει πληρως usb otg & mhl το δευτερο τιποτα εχουν ομως την ιδια cpu Edited February 20, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 οχι για το g4 απο αυτα που εχω δει ΔΕΝ ισχυει και για το g5 τα πραγματα ακομα ειναι πολυυυυυυυυυυυυ θολα.... λενε μεχρι και nfc ενω η cpu δεν υποστηριζει... αν ηταν feature της cpu Θα το λεγε πρωτα απ ολους ο κατασκευαστης (mediatek) και γω προσωπικα δεν το εχω δει πουθενα... τελος ο συλλογισμος αααα το υποστηριζει το ενα μοντελο αρα και το αλλο που εχει την ιδια cpu απ οτι φαινεται δεν ειναι σωστος. πχ Samsung Galaxy S3 vs Newman N2 το ενα υποστηριζει πληρως usb otg & mhl το δευτερο τιποτα εχουν ομως την ιδια cpu οκ οκ τα είπες όλα!! :X το έβγαλα από το list για να μην μπερδέψουμε άλλους Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) μην ανησυχεις τις ιδιες αποριες ειχα και γω απλα κανα μηνα πριν :P το καλο ειναι οτι με 32gb rom + micro sd καρτα επεκτασης η ελλειψη usb otg εχει λιγοτερη σημασια σε σχεση με ενα nexus 4, 8-16gb rom και χωρις καρτα επεκτασης. η ελλειψη mhl,hdmi ΙΣΩΣ στο μελλον απαλυνει με αναβαθμιση σε android 4.2 με υποστηριξη miracast Edited February 20, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) παντως σε ενα jiayu g3 που εχω δανεικο του περασα τη last official jelly bean rom (4.1.2) beta (18/1/13) και αν και beta δινει αλλο αερα στο τηλεφωνο. πολυ πιο smooth το jiayu g4 ευτυχως θα την εχει απο το κουτι του και θα περιμενουμε τη 4.2 (miracast) βαλε και το 4πυρηνο + 2gb ram + το κλασεις καλυτερο chip γραφικων και εχουμε ενα τηλεφωνο που ποτε δε προκειται να απογοητευσει με τις επιδοσεις του. αυτο ειναι το μονο σιγουρο οποτε μη σας ανησυχουν οι επιδοσεις 4πυρηνος qualcom σε κινητο ισως να ειναι ασκοπη σπαταλη χρηματων + μπαταριας Δε ξερω το jiayu g4 hardware πως θα τα πηγαινει σε 1920x1080. εκει ισως να θελει λιγο βοηθεια. ισως και οχι. μιλαω για το umi x2 και οχι μονο. Παντως ο συνδιασμος οθονης + μπαταριας + cpu του jiayu g4 advanced αναμενεται να δωσει ΚΟΡΥΦΑΙΑ αυτονομια. Εκει ειναι ανετα στη κορυφη. Edited February 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 παντως σε ενα jiayu g3 που εχω δανεικο του περασα τη last official jelly bean rom (4.1.2) beta (18/1/13) και αν και beta δινει αλλο αερα στο τηλεφωνο. πολυ πιο smooth το jiayu g4 ευτυχως θα την εχει απο το κουτι του και θα περιμενουμε τη 4.2 (miracast) βαλε και το 4πυρηνο + 2gb ram + το κλασεις καλυτερο chip γραφικων και εχουμε ενα τηλεφωνο που ποτε δε προκειται να απογοητευσει με τις επιδοσεις του. αυτο ειναι το μονο σιγουρο οποτε μη σας ανησυχουν οι επιδοσεις 4πυρηνος qualcom σε κινητο ισως να ειναι ασκοπη σπαταλη χρηματων + μπαταριας Δε ξερω το jiayu g4 hardware πως θα τα πηγαινει σε 1920x1080. εκει ισως να θελει λιγο βοηθεια. ισως και οχι. μιλαω για το umi x2 και οχι μονο. Παντως ο συνδιασμος οθονης + μπαταριας + cpu του jiayu g4 advanced αναμενεται να δωσει ΚΟΡΥΦΑΙΑ αυτονομια. Εκει ειναι ανετα στη κορυφη. Ρε παιδια miracast ποιες τηλεοράσεις έχουν? Εγώ από ότι έχω καταλάβει ελάχιστες έχουν επειδή είναι καινούργια τεχνολογία. Κάνω λάθος?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 σωστα αν η τηλεοραση δεν εχει παιρνεις μια συσκευουλα σαν ρουτερακι που συνδεεται πανω σε μια hdmi της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Edv to εχει ετοιμοπαραδοτο? http://www.geekbuying.com/item/Jiayu-G4-MTK6589-Quad-core-4-7inch-HD-IPS-Capacitive-Screen-Smart-Phone-12-0MP-Camera-Android-4-1-OS-3G-GPS-White-314032.html Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Edv to εχει ετοιμοπαραδοτο? http://www.geekbuying.com/item/Jiayu-G4-MTK6589-Quad-core-4-7inch-HD-IPS-Capacitive-Screen-Smart-Phone-12-0MP-Camera-Android-4-1-OS-3G-GPS-White-314032.html presell γραφει αμα δεις καλα λιγο παρακατω. ειπαμε, μεσα μαρτιου δηλωνει η jiayu, υπολογιστε παραλαβη Ελλαδα μεσα απριλη για να ειστε μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 presell γραφει αμα δεις καλα λιγο παρακατω. ειπαμε, μεσα μαρτιου δηλωνει η jiayu, υπολογιστε παραλαβη Ελλαδα μεσα απριλη για να ειστε μεσα end of Februry shipping λεει μετα το presale. ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ξέρουμε τίποτα για την κάμερα; Κυρίως σε σχέση με αυτή του Newman N2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 end of Februry shipping λεει μετα το presale. ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙΣ.. και με δεδομενο το φιασκο του g3 , καθως και την αξιοπιστια των κινεζων θα φτασουμε στα λεγομενα μου... μακαρι να βγω ψευτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. February 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Ξέρουμε τίποτα για την κάμερα; Κυρίως σε σχέση με αυτή του Newman N2. 13αρες και οι 2. τα ιδια _κατα :P μη περιμενετε πολλα πραγματα απο τοσο μικρους αισθητηρες με τοσο μικρα pixel επισης φωτεινοτητα φακου (διαφραγμα) μου διαφευγει αυτη τη στιγμη οσο για την αφιξη του g4, απο τη πρωτη μερα παρουσιασης του ακουω οτι θα ειναι διαθεσιμο το 2014, 15, 16 κτλ... δεν μπορω να συμμετεχω σε εικασιες ουτε δεισιδαιμονίες. με το καλο να ερθει ΟΤΑΝ ερθει. οι κινεζοι ειπαν αρχες με μεσα μαρτη. Edited February 22, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts