Jump to content

Lenovo K900

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ Φώτη.

Επαφές και μηνύματα (ρυθμίσεις) γύρισαν στα Ελληνικά;

Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ Φώτη.

Επαφές και μηνύματα (ρυθμίσεις) γύρισαν στα Ελληνικά;

οχι οι επαφες και τα μηνυματα της λενοβο....

βεβαια

επαφες βεβαια μπορεις να βαλεις (και εγω εχω) exdialer πχ που εχει ελληνικα σαν γλωσσα μεσα ετσι κιαλλιως

και sms μπορεις να στελνεις απο το hangouts που μεταφραστηκε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

με courier δε θα το στειλουνε? αλλιως θα παει στο ταχυδρομειο στα ΕΛΤΑ

οταν το παρηγγειλες με τι επελεξες να στο στειλουνε?

ε αν εχεις tracking number μπες και δες το...δεν το εμφανιζει?πόσο καιρο εχεις που το παρηγγειλες?

Shipping Information

Date and Time Location Status Reason

07/01/2014 09:00 Handover to Airline

06/01/2014 23:18 Acknowledged at Transit Centre

06/01/2014 18:44 Processing at Air Transit Center

06/01/2014 10:57 Processing at Sorting Centre

03/01/2014 10:30 Pending shipment from Merchant/Shipper

Aυτο λεει..απο κει και περα θα περιμενω ποτε θα παει το κουριερ στο αεροδρομιο να παρει δεματα και να το φερει

ναι το ειχα ακουσει και εγω για το 2014 οτι θα εφερνε τα τηλεφωνα ελλαδα.μακαρι για να εχουμε και υποστηριξη στισ συσκευεσες μας

:D

Ρώτησα και έμαθα...αυτές που έχουν έρθει είναι στα αγγλικά. Σύντομα...πολύ σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις και εισαγωγές, επίσημα. Αναφορικά με την εγγύηση, θα ισχύει ότι και για τα tablet. Όταν μάθω κάτι νεότερο θα σας πω. :rolleyes:

Ρώτησα και έμαθα...αυτές που έχουν έρθει είναι στα αγγλικά. Σύντομα...πολύ σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις και εισαγωγές, επίσημα. Αναφορικά με την εγγύηση, θα ισχύει ότι και για τα tablet. Όταν μάθω κάτι νεότερο θα σας πω. :rolleyes:

Σχετικα με την εγγυηση υπαρχει πιθανοτητα να μας πιανει κι εμας που το αναμενουμε απο chinatown ή αφορα μονο αγορες που γινονται στην Ευρωπη?

Ευχαριστουμε φιλε maddoctor για την όποια ενημερωση:)

Καλησπέρα σε όλους,

διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic κατέληξα στην αγορά του Κ900 αφού μου φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του...

Σκέφτομαι να το αγοράσω από το minideal που φαίνεται αξιόπιστο και στέλνει και με ΕΜS που δεν περνάει εύκολα τελωνείο...

Το μόνο που θέλω είναι να μου δώσετε τα φώτα σας στα παρακάτω θεματάκια...

1) Πρέπει να τους πω να το στείλουν "as a gift" ή με χαμηλό κόστος ώστε αν το τσιμπήσουν τελωνείο να περάσει? 'Η το κάνουν από μόνοι τους?

2) Απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να ζητήσω να εγκαταστήσουν την Ελληνική γλώσσα και το Google Play?

3) Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις ROM...τι παίζει με αυτές?θα πρέπει να ζητήσω κάποια συγκεκριμένή

4) Βλέπω ότι σχετικά με το χρώμα έχεις 2 επιλογές...black και silver http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html στις φωτογραφίες ποιο χρώμα απεικονίζεται?Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στο χρώμα...αν μπορείς κάποιος ας μου στείλει 2 φωτογραφίες με τα χρώματα...

Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας...

Στις τρεις πρωτες ερωτησεις δε μπορω να σε βοηθησω γιατι το εχω παρει απο αλλου το ασημι χρωμα ειναι στην πρωτη φωτογραφια επανω το μαυρο στις μεγαλες κατω απο το antutu benchmark

Στις τρεις πρωτες ερωτησεις δε μπορω να σε βοηθησω γιατι το εχω παρει απο αλλου το ασημι χρωμα ειναι στην πρωτη φωτογραφια επανω το μαυρο στις μεγαλες κατω απο το antutu benchmark

απο που το πηρες φιλε?εχει ελληνικα?google play?

το πηρα απο ινδια εχει international rom με 11 γλωσσες (οχι ελληνικα) και google play

Οπότε αν κατάλαβα καλά, η ROM έχει να κάνει σχέση με την γλώσσα???

Γιατί διάβαζα πριν από κάτι άλλα παιδιά για διάφορες εκδόσεις ROM και δεν πολυκαταλάβαινα...

Καλησπέρα σε όλους,

διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic κατέληξα στην αγορά του Κ900 αφού μου φαίνεται τίμιο για τα λεφτά του...

Σκέφτομαι να το αγοράσω από το minideal που φαίνεται αξιόπιστο και στέλνει και με ΕΜS που δεν περνάει εύκολα τελωνείο...

Το μόνο που θέλω είναι να μου δώσετε τα φώτα σας στα παρακάτω θεματάκια...

1) Πρέπει να τους πω να το στείλουν "as a gift" ή με χαμηλό κόστος ώστε αν το τσιμπήσουν τελωνείο να περάσει? 'Η το κάνουν από μόνοι τους?

2) Απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να ζητήσω να εγκαταστήσουν την Ελληνική γλώσσα και το Google Play?

3) Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις ROM...τι παίζει με αυτές?θα πρέπει να ζητήσω κάποια συγκεκριμένή

4) Βλέπω ότι σχετικά με το χρώμα έχεις 2 επιλογές...black και silver http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html στις φωτογραφίες ποιο χρώμα απεικονίζεται?Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά στο χρώμα...αν μπορείς κάποιος ας μου στείλει 2 φωτογραφίες με τα χρώματα...

Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας...

Φιλε kkaras78 σου παραθετω απαντησεις του minideal σε μερικες ερωτησεις που εμοιαζαν με τις δικές σου:

we will install multilingual including Greek language and google play,

we will root it for you and updates the phone to the latest version android(fit the phone).

have a nice day.

Σχετικα με το χρωμα googlαρε για να δεις εικονες και βιντεο.Κι εγω το ειχα απορια.Τελικα κατεληξα σε μαυρο.Ειμαι εν αναμονη της παραλαβης.

Φιλε kkaras78 σου παραθετω απαντησεις του minideal σε μερικες ερωτησεις που εμοιαζαν με τις δικές σου:

we will install multilingual including Greek language and google play,

we will root it for you and updates the phone to the latest version android(fit the phone).

have a nice day.

Σχετικα με το χρωμα googlαρε για να δεις εικονες και βιντεο.Κι εγω το ειχα απορια.Τελικα κατεληξα σε μαυρο.Ειμαι εν αναμονη της παραλαβης.

Σ'ευχαριστώ φίλε mitsoschios...Περιμένουμε νέα από την παραλαβή σου...

Παντως παιδια,να φανταστω οτι οποιαδηποτε αναβαθμιση σε εμας που θα εχουμε Ελληνικα δε θα γινεται ουτερ με ΟΤΑ,σωστα?

Απο τις 10 του μηνα το κινητο μου ειναι στο τελωνειο του αεροδρομιου! επειδη ειμαστε ελλαδα δεν ξερω ποτε θα βρουν "χρονο" για να το στειλουν...

Απο τις 10 του μηνα το κινητο μου ειναι στο τελωνειο του αεροδρομιου! επειδη ειμαστε ελλαδα δεν ξερω ποτε θα βρουν "χρονο" για να το στειλουν...

ποτε το παρηγγειλες?απο minideal ε?

αντε παρτο να σε αρχισουμε στις ερωτησεις...

παραμονη του χρονου απο minideal και πληρωσα εξτρα για να μου ερθει με EMS! 5 μερες ειναι στο τελωνειο και περιμενω.. ελλαδιτσα τι να κανεις?

Αντε πια να δουμε ποτε θα το εχουμε στα χερια μας:rolleyes:

Οχι τιποτε αλλο,αλλά μας εχει φαει η αγωνία βρε παιδακι μου:p

Ξερει κανεις τιποτα για φορο κτλ.? καπου διαβασα πως στα πραγματα που παραγγελνεις απο εξω π.χ Κινα πληρωνεις εδω φορο γυρω στο 50αρικο..ισχυει? ενδεχεται δηλαδη να φαμε καμια π@παρα??

Ξερει κανεις τιποτα για φορο κτλ.? καπου διαβασα πως στα πραγματα που παραγγελνεις απο εξω π.χ Κινα πληρωνεις εδω φορο γυρω στο 50αρικο..ισχυει? ενδεχεται δηλαδη να φαμε καμια π@παρα??

Μονο αν βαλεις αποστολη με dhl η ems. Αν βαλεις απλο συστημενο δεν περναει τελωνειο αλλα θα κανει καμια 20 μερες. Με τη πρωτη περιπτωση ερχεται γρηγορα αλλα ρισκαρεις.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Με EMS ειχα βαλει για να ερθει σε 7-15 μερες. το EMS ειναι για να ερθει γρηγοροτερα απο κινα Ελλαδα, οχι απο κινα σπιτι μου. αν παω απο τα ΕΛΤΑ που θα το φερουν θα μπορεσουν να μου πουν?