Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μπορω σε tablets με windows(π.χ Teclast x98) να εγκατηστησω εφαρμογες των windows υπολογιστων? Δηλαδη το mathematica,matlab και αλλα τετοια exe?

*Ναι ειναι win 8.1

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο email+λογαριασμοί έχω συγχρονίσει τα email μου. Λαμβάνω τα μηνύματα κανονικά αλλά μου τα κρατάει μερικές μέρες και μετά χάνονται. Φυσικά αμα συνδεθώ κανονικά στο Gmail ή στο hotmail τα μηνύματα είναι εκεί. Υπάρχει καμία ρύθμιση για να μένουν τα emails στο κινητό;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εφαρμογή για το Dropbox υπάρχει παιδιά στο store γιατί έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Cloudsix for Dropbox

Είναι 3rd-party app... Η Google δεν διαθέτει καμία επίσημη εφαρμογή για WP αλλά από ότι λένε το Cloudsix είναι πάρα πολύ καλό...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Cloudsix for Dropbox

Είναι 3rd-party app... Η Google δεν διαθέτει καμία επίσημη εφαρμογή για WP αλλά από ότι λένε το Cloudsix είναι πάρα πολύ καλό...

Είσαι θεός Ολυμπιακάρα μου...... Σε ευχαριστώ!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Ηλίθια noob ερώτηση, αλλά θα την κάνω anyway : που διάολο βρίσκονται οι φάκελοι με τα αρχεία που υπάρχουν στο τηλέφωνο??

Υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα μαζί νοικοκυρεμένα ή για να βρείς πχ τις photos ανοίγεις το photos, για να βρεις documents ανοίγεις το Office etc??

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Στο αυτοκινητο εχω bluetooth stereo οποτε στο android βαζω την εφαρμογη auto bluetooth και οταν εχω κληση η καλεσω εγω ενεργοποιειται αυτοματα το bluetooth του κινητου ,συνδεεται με το stereo και διαχειριζομαι ετσι τις κλησεις μου χωρις να εχω μονιμως ανοιχτο το bluetooth του κινητου και στεγνωνω την μπαταρια χωρις λογο

https://play.google.com/store/apps/details?id=papers.ch.autobluetooth&hl=en

υπαρχει κατι αντιστοιχο στα windows phone?

στις εξερχομενες ισως να μπορω να χρησιμοποιησω την cortana οποτε μενουν μονο οι εισερχομενες

αρχικα σκεφτηκα nfc tags αλλα απο οτι το εψαξα θελει αποσταση μικροτερη των 2 εκ που δεν βολευει

γενικοτερα θελω να κανω switch σε windows phone με lumia 535 η 730/5 και ειναι το μονο που με σταματαει

κανεις κατι για αυτο?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Ηλίθια noob ερώτηση, αλλά θα την κάνω anyway : που διάολο βρίσκονται οι φάκελοι με τα αρχεία που υπάρχουν στο τηλέφωνο??

Υπάρχουν κάπου μαζεμένα όλα μαζί νοικοκυρεμένα ή για να βρείς πχ τις photos ανοίγεις το photos, για να βρεις documents ανοίγεις το Office etc??

Μέσω του file manager της Microsoft (ή κάποιου άλλου αν θες όπως Aeriza Explorer κτλ)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μέσω του file manager της Microsoft (ή κάποιου άλλου αν θες όπως Aeriza Explorer κτλ)

Thanx σύγαυρε!

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Στο email+λογαριασμοί έχω συγχρονίσει τα email μου. Λαμβάνω τα μηνύματα κανονικά αλλά μου τα κρατάει μερικές μέρες και μετά χάνονται. Φυσικά αμα συνδεθώ κανονικά στο Gmail ή στο hotmail τα μηνύματα είναι εκεί. Υπάρχει καμία ρύθμιση για να μένουν τα emails στο κινητό;

Θα μπεις στις ρυθμίσεις του email και θα επιλέξεις "ρυθμίσεις συγχρονισμού". Έπειτα εκεί που λέει "Λήψη email" θα επιλέξεις χωρίς χρονικό περιορισμό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο με το watch up του ΟΤΕ στο Android.

παιδια το εχω ξαναρωτησει χωρις απαντηση στην ενοτητα του lumia 1020, θα μου εξηγησει κανεις πως μπορω να στειλω μηνυματα με πολλους αποδεκτες; γιατι αυτο το κ@@@?? κινητο δεν μου εχει στειλει ποτε μηνυματα με πανω απο 5 αποδεκτες,με τα παλια μου symbian εστελνα ολοκληρο τον καταλογο!!! Ακοομη πια λυση υπαρχει για ξυπνητηρι με κλειστο κινητο;

παιδια το εχω ξαναρωτησει χωρις απαντηση στην ενοτητα του lumia 1020, θα μου εξηγησει κανεις πως μπορω να στειλω μηνυματα με πολλους αποδεκτες; γιατι αυτο το κ@@@?? κινητο δεν μου εχει στειλει ποτε μηνυματα με πανω απο 5 αποδεκτες,με τα παλια μου symbian εστελνα ολοκληρο τον καταλογο!!! Ακοομη πια λυση υπαρχει για ξυπνητηρι με κλειστο κινητο;

Εκεί που γράφεις το μήνυμα, στο πάνω μέρος που λέει προς, πατάς το + που έχει. Πατάς στην App bar το κουμπί επιλογή και επιλέγεις όσες επαφές θες.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο το κανω το τηλεφωνο μου βγαζει ''δεν ειναι δυνατη η αποστολη του μηνυματος'' και σταματαει την αποστολη

Πειτε καμια καλη εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων (σαν VSCO) -εκτος απο το afterlight που κατεβηκε απο την πρωτη μερα- και καμια εφαρμογη σαν τη retrica του ios/android :)

Adobe Photoshop Express

Photo Shader

Fantasia Painting

PicsArt

Τις εχω κατεβασει ολες αλλα δεν ειναι τοσο ικανοποιητικες..Μηπως γνωριζεις καποιες αλλες;Είχα διαβάσει στα windowscentral forums οτι μπορεις να δημιουργησεις τα effects της VSCO με το photoroom αλλα τελικα δεν μπορεσα να πετυχω το επιθυμητο αποτελεσμα :O

Διαφημίσεις στις εφαρμογές υπάρχουν? Μπορουν να γινουν μπλοκ οπως γίνεται στο android με το adaway?

Καλημέρα,να ρωτήσω το OneDrive πως μπορούμε να το κάνουμε να συγχρονίζει αυτόματα φωτογραφίες και ότι άλλο περνάει στο τηλέφωνο.

Καλημέρα,να ρωτήσω το OneDrive πως μπορούμε να το κάνουμε να συγχρονίζει αυτόματα φωτογραφίες και ότι άλλο περνάει στο τηλέφωνο.

Καλημέρα. Για να ενεργοποιήσεις την αυτόματη αποστολή για τις φωτογραφίες πας ρυθμίσεις>εφαρμογές(swipe δεξιά)>φωτογραφίες+κάμερα και εκέι που λέει αυτόματη αποστολή επιλέγεις το onedrive ή όποια άλλη εφαρμογή θέλεις (αρκεί να το υποστηρίζει βέβαια). Τώρα για ό,τι άλλο περνάει στο τηλέφωνο δεν υπάρχει αυτόματη αποστολή. Επιλέγεις εσύ τι θέλεις να ανεβάσεις και τι όχι είτε μέσω της εφαρμογής Onedrive είτε μέσω της κοινής χρήσης από κάποιον file manager.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Καλημέρα. Για να ενεργοποιήσεις την αυτόματη αποστολή για τις φωτογραφίες πας ρυθμίσεις>εφαρμογές(swipe δεξιά)>φωτογραφίες+κάμερα και εκέι που λέει αυτόματη αποστολή επιλέγεις το onedrive ή όποια άλλη εφαρμογή θέλεις (αρκεί να το υποστηρίζει βέβαια). Τώρα για ό,τι άλλο περνάει στο τηλέφωνο δεν υπάρχει αυτόματη αποστολή. Επιλέγεις εσύ τι θέλεις να ανεβάσεις και τι όχι είτε μέσω της εφαρμογής Onedrive είτε μέσω της κοινής χρήσης από κάποιον file manager.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν ήδη το OneDrive ενεργοποιημένο το θέμα είναι όμως πως φωτογραφίες που έχω τραβήξει δεν αποθηκεύονται αυτόματα στον cloud.

Οκ το έλυσα,μια χαρά στέλνει τώρα.....

Edited by duc

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν ήδη το OneDrive ενεργοποιημένο το θέμα είναι όμως πως φωτογραφίες που έχω τραβήξει δεν αποθηκεύονται αυτόματα στον cloud.

Πήγαινε ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας>φωτογραφίες+βίντεο και επέλεξε την επιλογή που προτιμάς για τις φωτογραφίες και τα βίντεο αντίστοιχα.

Και κάτι ακόμη,ξεχωριστούς ήχους μηνυμάτων στα προγράμματα όπως πχ viber ,messenger πως μπορούμε να έχουμε;