Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ η facebook δε φτιάχνει μια σοβαρή εφαρμογή για τα wp, θα προσέξει την html έκδοσή της; :rolleyes:

Εδώ έδειξε η MS τι μπορεί να κάνει με την beta. :D

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες προσοχή....Ειχα εγκαταστήσει το cyan update απο το store για ενημέρωση ποτε βγαίνει,το,update..σήμερα μετά από μια εβδομάδα,κι ενώ,το είχα,ανοίξει μια δυο φορές στο data sense,αναφέρει χρηση 64mb cellular και 128mb wifi.

.υπερβολικη χρήση...

KTLK

Δοκιμασα και με σοφτ ρεσετ ...τιποτα δεν εγινε..τι λετε να φτεει? Ενω το κινητο εχει μεγαλη οθονη και επρεπε ναδιχνει κανονικα ...τις διχνει μισες..:/

Δοκιμασα και με σοφτ ρεσετ ...τιποτα δεν εγινε..τι λετε να φτεει? Ενω το κινητο εχει μεγαλη οθονη και επρεπε ναδιχνει κανονικα ...τις διχνει μισες..:/

Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου, αλλά η Facebook. Μην ξανακάνεις soft ή hard reset.

Huawei Nova 5T

Αν διάβαζες το ποστ μου θα καταλάβαινες. Δεν έχει πρόβλημα το κινητό σου, αλλά η Facebook. Μην ξανακάνεις soft ή hard reset.

μου την εχει δωσει ομως...τι θα γινει λες να φτιαχτει μονο του?? Η να κατεβασω καμια εφαρμογη?

μου την εχει δωσει ομως...τι θα γινει λες να φτιαχτει μονο του?? Η να κατεβασω καμια εφαρμογη?

Δοκίμασε την εφαρμογή! Μπορεί να σε βολέψει!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δοκίμασε την εφαρμογή! Μπορεί να σε βολέψει!

η πλακα ειναι πως οταν ειναι το κινητο οριζοντια το εμφανιζει κανονικα...καθετα διχνει μιση...

η πλακα ειναι πως οταν ειναι το κινητο οριζοντια το εμφανιζει κανονικα...καθετα διχνει μιση...

Πάντως και με την εφαρμογή τις δείχνει κομμένες και όταν πατήσεις να δεις κάποια τη δείχνει ολόκληρη. Και στο Twitter το ίδιο κάνει. Όχι όμως μισές αλλά μια περικοπή την έχουν!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Γιατι το κανει αυτο ομως..?η οθονη ειν μεγαλη και επρεπε να ειναι ολα μια χαρα...δεν υπαρχει κατι να κανουμε?

Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι! Δεν είναι κάτι που δεν λειτουργεί σωστά, αλλά έτσι είναι η λειτουργία του site ή της εφαρμογής να τα δείχνουν δηλαδή περικομμένα και αν θέλεις να δεις ολόκληρη την φωτογραφία απλά να την ανοίγεις!

Ένας από τους λόγους που ίσως το έχουν κάνει αυτό είναι για οικονομία στα data για να μην χρειάζεται να φορτώσει όλη την φωτογραφία.

Δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε κάτι! Δεν είναι κάτι που δεν λειτουργεί σωστά, αλλά έτσι είναι η λειτουργία του site ή της εφαρμογής να τα δείχνουν δηλαδή περικομμένα και αν θέλεις να δεις ολόκληρη την φωτογραφία απλά να την ανοίγεις!

Ένας από τους λόγους που ίσως το έχουν κάνει αυτό είναι για οικονομία στα data για να μην χρειάζεται να φορτώσει όλη την φωτογραφία.

και οταν την ανοιγω περικομενα φενεται στο μ.φβ

Έχω το Amazing weather HD και ενώ έχω καρφιτσώσει την εφαρμογή στο μεγάλο μέγεθος στη έναρξη, μου λέει, please pin the tile from the app και είναι διάφανο και δεν μου δείχνει καμία πληροφορία. Κάνω κάτι λάθος; Edited by Alex_tz

Πρέπει να μπεις μέσα από την εφαρμογή και να πατήσεις pin to the start (από τις 3 επιλογές κάτω η 3η δεξιά)...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Όπως σου τα λέει ο δεύτερος Alex.

Μπαίνεις στην εφαρμογή, πας στην πόλη που θες pinned πατάς την καρφίτσα και διαμορφώνεις το tile όπως θες.

Μπορείς να καρφιτσώσεις διαφορες πόλεις (μεγάλο συν του HD, σε σχέση με τον Καιρό το Go ας πούμε)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλω πολύ γιατι ενώ έχω αγορασει την εφαρμογή pockeet file manager και έχω περάσει 10gb μουσική στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σε ativ s δεν μου βρισκει πουθενά τους φάκελους παρά μόνο αρχεια εικόνας και κάτι αλλες βλακιες?

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλω πολύ γιατι ενώ έχω αγορασει την εφαρμογή pockeet file manager και έχω περάσει 10gb μουσική στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σε ativ s δεν μου βρισκει πουθενά τους φάκελους παρά μόνο αρχεια εικόνας και κάτι αλλες βλακιες?

Αν ανοίξεις την εφαρμογή της μουσική ούτε εκεί θα τη δει τη μουσική που έχεις περάσει;

Αν ανοίξεις την εφαρμογή της μουσική ούτε εκεί θα τη δει τη μουσική που έχεις περάσει;

Εκεί τη βλεπει κανονικά, μόνο στο pocket file manager δε τη βλεπει, τώρα δοκίμασα να βαλω μια κάρτα SD και εκεί βλεπει κανονικά τη μουσική, προφανώς δε μπορεί να δει μουσικά αρχεια και βιντεο στην ενσωματωμένη μνήμη μέσω του συγκεκριμένου προγραμματος σωστά?

Edited by osfp1990

Εκεί τη βλεπει κανονικά, μόνο στο pocket file manager δε τη βλεπει, τώρα δοκίμασα να βαλω μια κάρτα SD και εκεί βλεπει κανονικά τη μουσική, προφανώς δε μπορεί να δει μουσικά αρχεια και βιντεο στην ενσωματωμένη μνήμη μέσω του συγκεκριμένου προγραμματος σωστά?

Λογικά κάτι τέτοιο θα συμβαίνει! Από υπολογιστή φαίνεται κανονικά η μουσική που έχεις περάσει;

Λογικά κάτι τέτοιο θα συμβαίνει! Από υπολογιστή φαίνεται κανονικά η μουσική που έχεις περάσει;

Έτσι πιστεύω κι εγώ, ναι απο το PC μου φαίνεται κανονικότατα, επι την ευκαιρία αν και δεν ειναι ο επισημος πολύ καλός και σφαιρατος ο συγκεκριμένος file manager και ο μόνος που σου δείχνει τους φακελους κανονικά, αν εξαιρέσεις το μειονέκτημα ότι δε βλέπεις τη μουσική απο την ενσωματωμένη μνήμη που ίσως για κάποιους να μην είναι και μειονέκτημα αν συνηθίζουν να αποθηκευουν τη μουσική τους σε micro SD.

Έτσι πιστεύω κι εγώ, ναι απο το PC μου φαίνεται κανονικότατα, επι την ευκαιρία αν και δεν ειναι ο επισημος πολύ καλός και σφαιρατος ο συγκεκριμένος file manager και ο μόνος που σου δείχνει τους φακελους κανονικά, αν εξαιρέσεις το μειονέκτημα ότι δε βλέπεις τη μουσική απο την ενσωματωμένη μνήμη που ίσως για κάποιους να μην είναι και μειονέκτημα αν συνηθίζουν να αποθηκευουν τη μουσική τους σε micro SD.

Επίσης πολύ καλός είναι και ο Aerize

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fen-us%2Fstore%2Fapp%2Faerize-explorer%2Ff18c01a2-716a-4b7e-8a26-43bbc18da986

Επίσης πολύ καλός είναι και ο Aerize

http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fen-us%2Fstore%2Fapp%2Faerize-explorer%2Ff18c01a2-716a-4b7e-8a26-43bbc18da986

Το γνωριζω αλλα δυστυχώς δε με αφηνει να τον εγκαταστήσω, απαιτει 8.1 και εγω έχω 8.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ativ με το οποίο να μεταφέρεις τη μουσική απο τη μνήμη της συσκευής στη κάρτα μνήμης χωρίς να χρειαζετε να χρησιμοποιήσω υπολογιστή?

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

Πως μπορώ στο fb να βλέπω ποιος είναι ενεργός χωρίς να έχω τη συζήτηση ενεργοποιημένη??....πριν την αναβάθμιση της beta γινόταν

Το ΦΒ έχει βγάλει τελείως τα μνμ από την κύρια εφαρμογή σε όλες τις mobile πλατφόρμες ... Ότι έχει σχέση με μνμ πια μόνο από τον messenger!!!!!

Στο pc εμφανίζει κάτω από τα άτομα συζήτησης ένα χρονικο διάστημα (πχ 20 λεπτά, 1 ωρα κλπ). Αυτό δεν εμφανίζεται σε όλους. Τι σημαίνει και μπορούμε να το έχουμε και στην αφαρμογη του Lumia?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια εχω γυρισει στην 8. το messenger το εχω αποκλεισμενο απο το παρασκηνο. παρολα αυτα οποτε μου ερχεται μηνυμα, με ειδοποιει. γιατιιι?