Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που μπορω να δω στο store όλες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει και αν υπάρχει κάποιο update για αυτές??

Αν έχεις εγκαταστήσει την 8.1, πηγαίνεις Store -> 3 τελείες κάτω δεξιά -> My apps και εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει. Για τα updates Store -> 3 τελείες -> Settings -> Scroll προς τα πάνω και η τελευταία επιλογή είναι η check for updates.

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις βάλει τα 8.1 dev preview ή είσαι με τα WP8;

Αν έχεις εγκαταστήσει την 8.1, πηγαίνεις Store -> 3 τελείες κάτω δεξιά -> My apps και εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει. Για τα updates Store -> 3 τελείες -> Settings -> Scroll προς τα πάνω και η τελευταία επιλογή είναι η check for updates.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς είμαι με 8.Εκει δεν υπάρχει η δυνατότητα??

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Σας ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς είμαι με 8.Εκει δεν υπάρχει η δυνατότητα??

Υπάρχει τρόπος να δεις όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει αλλά δεν μπορείς να δεις αν υπάρχει κάποιο update για αυτές από εκέι. Μπαίνειw από τον υπολογιστή στο www.windowsphone.com και κάνεις log in. Επάνω δεξιά που λέει το ονομά σου επιλέγεις "ιστορικό αγορών" και σου βγάζει όλες τις εφαρμογές που κατέβασες από το store.

Για να δεις αν έχουν update οι εφαρμογές σου θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τις εφαρμογές που θέλεις στο SysApp pusher στη συσκευή σου και να ψάξεις από εκεί!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το WhatsApp μου κάνει νερά. Τα μηνύματα έρχονται με καθυστέρηση.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στην επίσημη εφαρμογή facebook όταν πάω στα μηνύματα για να στείλω μία φωτογραφία, δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από την κάμερα. Εμφανίζει τα υπόλοιπα άμπλουμ. Δεν γνωρίζω μήπως είναι πρόβλημα των wp 8.1..

Υπάρχει βέβαια τρόπος να μεταφέρω ή να αντιγράψω την φωτογραφία σε κάποιο άλλο άλμπουμ αλλά δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος.

Στην επίσημη εφαρμογή facebook όταν πάω στα μηνύματα για να στείλω μία φωτογραφία, δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από την κάμερα. Εμφανίζει τα υπόλοιπα άμπλουμ. Δεν γνωρίζω μήπως είναι πρόβλημα των wp 8.1..

Υπάρχει βέβαια τρόπος να μεταφέρω ή να αντιγράψω την φωτογραφία σε κάποιο άλλο άλμπουμ αλλά δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος.

Μολις το δοκιμασα για να δω τι γινεται και μου εμφανιζει κανονικα το αλμπουμ καμερας (στα 8,1). Εβγαλα και μια φωτο για δοκιμη και μου την εμφανιζει κανονικα.

Έχεις την κανονική έκδοση ή την beta? Εγώ με την κανονική είμαι. Και με επανεκκίνηση πάλι δεν τις βλέπει.

Έχεις την κανονική έκδοση ή την beta? Εγώ με την κανονική είμαι. Και με επανεκκίνηση πάλι δεν τις βλέπει.

Μηποως δεν ειδες την επιλογή στην δεύτερη γραμμή πριν τις φωτο να διαλέξεις απο ποιον φάκελο θελεις?????

Στην εφαρμογή Oneshot, γιατί η εικόνα είναι χάλια;

Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγάζει αλλά όταν προσπαθείς να τραβήξεις την φωτογραφία.

Το έχει παρατηρήσει κανένας; Lumia 925 έχω.

καλησπερα παιδια.

οσον αφορα το ημερολογιο, τσαμπα παιδευομουν. και ειπα να το αναφερω εδω ωστε να μην παιδευτουν κιαλλοι

πατε στη σελιδα που ποσταρω απο κατω και κανετε οτι λεει.

ουσιαστικα κανετε ιμπορτ 2 αρχεια ics και την επομενη φορα που θα ανοιξετε το ιμειλ σας συγχρονιζει αυτομτα και ειστε κομπλε!!!

εχω ακομα μια απορια βεβαια.

εφτιαξα εγω ενα ιβεντ ετσι για να τεσταρω κατι. το εβαλα στο ημερολογιο. και αρχισε να χτυπα η ειδοποιηση 12 παρα δεκα το βραδυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα καποια ρυθμιση να μου λεει ποτε να χτυπησει η ειδοποιηση... ξερει κανεις πως γινεται αυτο?

το μονο που βρηκα ηταν το πεδιο που γραφει ειδοποιηση. που μπορεις να βαλεις , χωρις υπενθυμιση, την ωρα εναρξης, 5 λεπτα 10 λεπτα κτλ κτλ. εμενα ηταν αυτοματα στο 4 ωρες. να φανταστω οτι εννοει 4 ωρες πριν το ιβεντ? αλλα δεν ειχε πουθενα να του πω εγω τι ωρα ξεκιναει το ιβεντ. εχει κανεις καμια ιδεα που του λεω ποτε να ξεκιναει η υπενθυμιση?

μιλαω για τα χειροκινητα ιβεντ που βαζουμε εμεις στο κινητο απευθειας οχι αυτα που ειναι στο calendar του outlook στο ιντενρνετ. ευχαριστω

Edited by impreza_sti

καλησπερα παιδια.

οσον αφορα το ημερολογιο, τσαμπα παιδευομουν. και ειπα να το αναφερω εδω ωστε να μην παιδευτουν κιαλλοι

πατε στη σελιδα που ποσταρω απο κατω και κανετε οτι λεει.

ουσιαστικα κανετε ιμπορτ 2 αρχεια ics και την επομενη φορα που θα ανοιξετε το ιμειλ σας συγχρονιζει αυτομτα και ειστε κομπλε!!!

εχω ακομα μια απορια βεβαια.

εφτιαξα εγω ενα ιβεντ ετσι για να τεσταρω κατι. το εβαλα στο ημερολογιο. και αρχισε να χτυπα η ειδοποιηση 12 παρα δεκα το βραδυ. εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα καποια ρυθμιση να μου λεει ποτε να χτυπησει η ειδοποιηση... ξερει κανεις πως γινεται αυτο?

το μονο που βρηκα ηταν το πεδιο που γραφει ειδοποιηση. που μπορεις να βαλεις , χωρις υπενθυμιση, την ωρα εναρξης, 5 λεπτα 10 λεπτα κτλ κτλ. εμενα ηταν αυτοματα στο 4 ωρες. να φανταστω οτι εννοει 4 ωρες πριν το ιβεντ? αλλα δεν ειχε πουθενα να του πω εγω τι ωρα ξεκιναει το ιβεντ. εχει κανεις καμια ιδεα που του λεω ποτε να ξεκιναει η υπενθυμιση?

μιλαω για τα χειροκινητα ιβεντ που βαζουμε εμεις στο κινητο απευθειας οχι αυτα που ειναι στο calendar του outlook στο ιντενρνετ. ευχαριστω

Το άρθρο αυτό είναι γραμενο 2 χρόνια πριν και θεώρησα οτι το έχουν διαβάσει όλοι. Ίσως πρεπει να φτιαξω ενα ποστ εδώ στο φόρουμ με λιγκ στο μπλογκ μου για να το βλέπουν και οι καινουργιοι.

Για την ερώτηση σου τώρα .. Εκεί που λέει 4ωρες αν πατήσεις έχει πολλες επιλογές .. Απο καθόλου έως μια εβδομαδα

Edited by impreza_sti

ναι φιλε αλλα το θεμα ειναι οτι οι επιλογες που εχει σοθ λενε ποσο πριν απ οτο γεγονος θα χτυπησει η υπενθυμηση. αν πχ επιλεξω το 15 λεπτα θα χτυπησει 15 λεπτα πριν το γεγονος

ολα καλα μεχρι εδω αλλα το προβλημα ειναι το εξης.

ολα τα γεγονοτα τα εχει να ξεκινανε 12 τα μεσανυχτα. αν πχεγω το βαλω να χτυπαει 15 λεπτα πριν θα χτυπησει 11,45 της προηγουμενης μερας. εγω ψαχνω την επιλογη να μπορω τα γεγονοτα να τα κανω να ξεκινανε μια το μεσημερι ολα. ετσι ωστε να μου χτυπαει η αφυπνηση των γεγονοτων 12.45 το μεσημερι. δεν γινεται αυτο? δηλαδη ολες οι υπενθυμησεις θα εχουν ωρα εκινησης τα μεσανυχτα?

οσον αφορα το αρθρο ειναι εκπληκτικο. να εισαι καλα φιλε σε ευχαριστουμε πολυ

Στην εφαρμογή Oneshot, γιατί η εικόνα είναι χάλια;

Δεν μιλάω για τις φωτογραφίες που βγάζει αλλά όταν προσπαθείς να τραβήξεις την φωτογραφία.

Το έχει παρατηρήσει κανένας; Lumia 925 έχω.

Κανένας; :(

Κανένας; :(

Και εμένα στο 925 δεν μου αρέσει και για αυτό και δεν το χρησιμοποιώ και πολύ ...

ναι φιλε αλλα το θεμα ειναι οτι οι επιλογες που εχει σοθ λενε ποσο πριν απ οτο γεγονος θα χτυπησει η υπενθυμηση. αν πχ επιλεξω το 15 λεπτα θα χτυπησει 15 λεπτα πριν το γεγονος

ολα τα γεγονοτα τα εχει να ξεκινανε 12 τα μεσανυχτα. αν πχεγω το βαλω να χτυπαει 15 λεπτα πριν θα χτυπησει 11,45 της προηγουμενης μερας. εγω ψαχνω την επιλογη να μπορω τα γεγονοτα να τα κανω να ξεκινανε μια το μεσημερι ολα. ετσι ωστε να μου χτυπαει η αφυπνηση των γεγονοτων 12.45 το μεσημερι. δεν γινεται αυτο? δηλαδη ολες οι υπενθυμησεις θα εχουν ωρα εκινησης τα μεσανυχτα?

Αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται σαν γενική ρύθμιση απο το web. Δεν είμαι σε PC για να σου πω ακριβως που είναι η ρύθμιση αλλά ψάξε στις ρυθμίσεις ημερολογίων στο web

Edited by colossus_r

Καλησπέρα! Επειδή έψαξα 2 μέρες, αλλά δε βρήκα το post που έψαχνα, ξέρετε ποιο είναι το πρόγραμμα της Nokia ( αυτό που δεν προορίζεται για εμάς τους καταναλωτές, αλλά για τα Nokia Stores ), που περιέχει και τους drivers για τους υπολογιστές; Αν αυτό που ρωτάω είναι κατά των Ο.Π.Χ., όποιος ξέρει, ας μου στείλει Π.Μ.

Πριν δοκίμασα να δω ένα επεισόδιο από μια σειρά που παρακολουθώ. Στα 8.0 μόλις επέλεγα την επιλογή fullscreen, το βίντεο "κούμπωνε" στην οθόνη. Όλα αυτά μέσω IE. Τώρα, στα 8.1, με τις ίδιες κινήσεις, το βίντεο δεν γεμίζει την οθόνη. Ξέρετε κάποιον browser που να έχει αυτή τη δυνατότητα; Θα 'θελα να έχει την επιλογή delete history και να αποφύγω τον UC..

Huawei Nova 5T

Αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται σαν γενική ρύθμιση απο το web. Δεν είμαι σε PC για να σου πω ακριβως που είναι η ρύθμιση αλλά ψάξε στις ρυθμίσεις ημερολογίων στο web

το ειχα ρυθμισμενο εκει, αλλα δεν ειχα πατησει ενα κουμπι που ελεγε ενεργοποιηση των νεων ρυθμισεων. λογικα τωρα θα δουλευει. σε ευχαριστω

Το άρθρο αυτό είναι γραμενο 2 χρόνια πριν και θεώρησα οτι το έχουν διαβάσει όλοι. Ίσως πρεπει να φτιαξω ενα ποστ εδώ στο φόρουμ με λιγκ στο μπλογκ μου για να το βλέπουν και οι καινουργιοι.

Για την ερώτηση σου τώρα .. Εκεί που λέει 4ωρες αν πατήσεις έχει πολλες επιλογές .. Απο καθόλου έως μια εβδομαδα

πολυ καλη δουλεια αυτη με τις γιορτες, ενα σημειο μονο με χαλασε λιγο, στο status σε καθε γιορτη δειχνει busy.. και αυτο δεν βοηθαει σε συνεργασια με αλλες εφαρμογες ή αλλες εργασιες.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα σου είναι ότι θέλεις στην καταχώρηση μια εργασίας ή υπενθύμισης να βάζεις εσύ τον χρόνο που θα σε ενημερώσει... αυτό γίνετε από ότι έχω δει μόνο με έναν τρόπο.

πας στο ημερήσιο ημερολόγιο και εκεί κάνεις ταπ την ώρα που θέλεις το ραντεβού σου και γράφεις την ειδοποίηση που θέλεις, έτσι το τηλέφωνο θα σε ειδοποιήσει 15 λεπτά πριν (ή ότι άλλο έχεις βάλει εσύ στις επιλογές π.χ. 30 λεπτά, 1 ώρα ...1 μέρα)

αν πας να βάλεις από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα την υπενθύμιση δεν έχεις επιλογή τέτοια και θα σου το περάσει σαν all day με υπενθύμιση με βάση και πάλι μια από τις παραπάνω επιλογές αλλά με αφετηρία τις 0:00.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. πολυ χρησιμο αυτο

γιαυτο ειμαστε εδω ;)

Τι έχετε να πείτε για τον Maxthon Browser; Χειρίζεται καλά τα βίντεο ( από σειρές ) σε διάφορα sites; Επίσης, έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα;
Huawei Nova 5T

Τι έχετε να πείτε για τον Maxthon Browser; Χειρίζεται καλά τα βίντεο ( από σειρές ) σε διάφορα sites; Επίσης, έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα;

Καποια στιγμη που τον εβαλα και τον τεσταρα δεν ειδα κατι ιδιαιτερο ...

Ειδικα τωρα με τα 8.1 με καλυπτει σχεδον πληρως ο ΙΕ ..και για δευτερο τον UC

πολυ καλη δουλεια αυτη με τις γιορτες, ενα σημειο μονο με χαλασε λιγο, στο status σε καθε γιορτη δειχνει busy.. και αυτο δεν βοηθαει σε συνεργασια με αλλες εφαρμογες ή αλλες εργασιες.

..... .

Διορθωσε με εναν text editor τα αρχεια και σβησε την στηλη που λεει busy πριν κανεις την εισαγωγη τους

Ας τον ξαναεγκαταστήσω λοιπόν. Thanks! :)

Huawei Nova 5T

Διορθωσε με εναν text editor τα αρχεια και σβησε την στηλη που λεει busy πριν κανεις την εισαγωγη τους

:up: δεν το σκέφτηκα ... τελικά για αυτό πρέπει να υπάρχουν τα διάφορα φόρα, ... όταν το μυαλό κολλάει. :lol:

Χρησιμοποιώ τον "Καιρό" της MS κ χθες είπα να το αφήσω να τρέχει στο παρασκήνιο ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στην εφαρμογή κάθε φορά για να ανανεώνεται... Όταν όμως δεν είμαι στο ίντερνετ αντί να μένει με την προηγούμενη ένδειξη (όπως πριν) φαίνεται το μπλε εικονίδιο με τον ήλιο απλά (το σήμα της εφαρμογής) κ τίποτα άλλο... Κ όταν συνδέομαι στο ίντερνετ δεν ανανεώνεται... Υπάρχει λύση??? Αν κάποιος το χρησιμοποιεί ας πει τη γνώμη του...
Powerd by OnePlus 7 Pro