LavArmaan Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σε ολα τα site? Οπου και να μπω κανει redirection αυτοματα χωρις να πατησω τιποτα! Παραθετω ενα βιντεο που βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σε ολα τα site? Οπου και να μπω κανει redirection αυτοματα χωρις να πατησω τιποτα! Παραθετω ενα βιντεο που βρηκα Ίσως να φταίει εφαρμογή που εγκατέστησες. Στο Android είχα διαβάσει για μια περίπτωση που εφαρμογή εμφάνιζε popups στον browser. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δοκίμασες να κάνεις διαγραφή ιστορικού στον ΙΕ....???? Επίσης πήγαινε στις περισσότερες ρυθμίσεις (κάπως έτσι το λέει) και σβήσε τα δεδομένα που έχουν αποθηκεύσει οι σελίδες στο κινητό σου... Απενεργοποίησε και την επιλογή κιόλας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πρέπει να είναι πρόβλημα του router. Τα Windows Phone είναι πολύ κλειστά για να κάνει κάποιο app τέτοια ζημιά στον IE. Ή ο IE θέλει εκκαθάριση, όπως έγραφε ο Άλεξ πιο πάνω, ή το router. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Πήγαινε στον IE και πήγαινε στη διεύθυνση msn.com. Κάνε login με τα στοιχεία του Outlook λογαριασμού σου και επέλεξε τη μορφή του site για υπολογιστή. Επίλεξε πάνω αριστερά τα 9 τετραγωνάκια και επίλεξε το OneNote. Εκεί, δες αν είναι αποθηκευμένες οι σημειώσεις σου. Τις σημειώσεις μου της βλέπω κι απ την εφαρμογή OneNote, συγχρονισμό δεν κάνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τις σημειώσεις μου της βλέπω κι απ την εφαρμογή OneNote, συγχρονισμό δεν κάνει! Πόσο σίγουρος είσαι πως δεν συγχρονίζει? Μήπως το κάνει αυτόματα στο παρασκήνιο και δεν το ξέρεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LavArmaan Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εχω κάνει εκκαθαριση ΙΕ, και ιστορικου. και συνθετων ρυθμισεων. Χθες το δοκιμασα σε ακομα 2 ρουτερ σε αλλες καφετερειες και μου το παρουσιασε και στις 2. Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κινητου, κι ομως παραμενει...! Πολυ φοβαμαι οτι παω για αλλαγη κινητου....απιστευτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εάν πριν δεν στο έκανε δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής... Πήγαινε το ένα Nokia care Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Γίνεται να περάσει την ίδια στην ουσία rom με το Lumia recovery tool? Υπάρχει περίπτωση να βρει έτσι λύση στο πρόβλημα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τις σημειώσεις μου της βλέπω κι απ την εφαρμογή OneNote, συγχρονισμό δεν κάνει! Το ξέρω ότι τις βλέπεις κι από την εφαρμογή. Σου είπα να πας μέσω browser, για να δεις αν όντως δεν κάνει συγχρονισμό στις σημειώσεις σου. Κάνε και το άλλο. Φτιάξε μια πρόχειρη σημείωση, πάτησε να κάνει συγχρονισμό, θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν έκανε, πήγαινε στο browser και δες αν όντως δε συγχρόνισε τη συγκεκριμένη σημείωση. Και 'μένα μου έβγαζε ότι είχε θέμα με τον server, αλλά μια χαρά έκανε συγχρονισμό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το ξέρω ότι τις βλέπεις κι από την εφαρμογή. Σου είπα να πας μέσω browser, για να δεις αν όντως δεν κάνει συγχρονισμό στις σημειώσεις σου. Κάνε και το άλλο. Φτιάξε μια πρόχειρη σημείωση, πάτησε να κάνει συγχρονισμό, θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν έκανε, πήγαινε στο browser και δες αν όντως δε συγχρόνισε τη συγκεκριμένη σημείωση. Και 'μένα μου έβγαζε ότι είχε θέμα με τον server, αλλά μια χαρά έκανε συγχρονισμό. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Μόλις σήμερα το πρωί τις είδα! Θα το δω το θέμα αύριο το απόγευμα στο meeting της Θεσσαλονίκης! Όλο και κάποιος θα ειναι με WP εκεί!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Lavarmaan κάνε επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς να επαναφέρεις όμως τίποτα. Σε έναν φίλο μου έτσι το διόρθωσα, μπορεί να διορθώνεται κ αλλιώς αλλά δεν είμαι ειδικός. Η συσκευή σου δεν έχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε? Εμένα μου βγάζει αυτό: http://i.imgur.com/xRKX2ZB.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε? Εγώ μπορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εγώ μπορώ... Μήπως δεν κάνει για τα 10 μόνο για τα 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εγώ με 8.1 δεν μπορώ πάντως. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε? Τι region έχεις στη συσκευή σου; Γιατί, μόλις επιλέξω το link, μου εμφανίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου. Προσωπικά, με 8.1 update 2, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή κανονικά. Όλα στα Αγγλικά, εκτός από το region, που έχω Ελλάδα, για να αγοράζω τις εφαρμογές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) Τι region έχεις στη συσκευή σου; Γιατί, μόλις επιλέξω το link, μου εμφανίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου. Προσωπικά, με 8.1 update 2, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή κανονικά. Όλα στα Αγγλικά, εκτός από το region, που έχω Ελλάδα, για να αγοράζω τις εφαρμογές. Το είχα Κύπρο για να βάλω Ελλάδα και Αγγλια να δώ. Πάλι is not available μου λέει . Edited November 15, 2015 by kipreosomonoiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε? Ούτε εγώ μπορώ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Και εγώ πλέον δεν μπορώ. Region UK και γλώσσα English UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το είχα Κύπρο για να βάλω Ελλάδα και Αγγλια να δώ. Πάλι is not available μου λέει . Περίεργα πράγματα... Μήπως άλλαξε κάτι η Microsoft, πέρα από τα εμφανή, στο store; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κι εγώ 8.1 εχω και update 2. Όταν πατάς πανω στην προειδοποίηση της εφαρμογής σου βγάζει αυτό: http://i.imgur.com/navjq2K.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορεί να έχει κατέβει από το sotre προσωρινά... Εγώ πάντως πριν δυο-τρεις μέρες που την κατέβασα δεν είχα θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Χτες σεταρα το Skype στο iPhone της γυναικας μου. Μιλαμε για ετη φωτος μπροστα το Skype για iOS σε σχεση με αυτο που εχουμε στα WP....τι να πω ρε MSFT. Πραγματικα ξεπερναει καθε λογικη αυτη η διαφορα αναμεσα στις πλατφορμες....Και δεν ειναι μονμο θεμα αισθητικο, που κρατωντας το WP Skype νομιζεις οτι δουλευεις σε Symbian εποχη, αλλα και το λειτουργικο. Ελπιζω τελικα να αποφασισει να μας προσφερει ιδιου επιπεδου εφαρμογες και σε εμας τους υποστηρικτες του Windows Mobile..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts