Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ολα τα site? Οπου και να μπω κανει redirection αυτοματα χωρις να πατησω τιποτα! Παραθετω ενα βιντεο που βρηκα

Ίσως να φταίει εφαρμογή που εγκατέστησες. Στο Android είχα διαβάσει για μια περίπτωση που εφαρμογή εμφάνιζε popups στον browser.

Huawei Nova 5T

Δοκίμασες να κάνεις διαγραφή ιστορικού στον ΙΕ....????

Επίσης πήγαινε στις περισσότερες ρυθμίσεις (κάπως έτσι το λέει) και σβήσε τα δεδομένα που έχουν αποθηκεύσει οι σελίδες στο κινητό σου... Απενεργοποίησε και την επιλογή κιόλας...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Πρέπει να είναι πρόβλημα του router. Τα Windows Phone είναι πολύ κλειστά για να κάνει κάποιο app τέτοια ζημιά στον IE. Ή ο IE θέλει εκκαθάριση, όπως έγραφε ο Άλεξ πιο πάνω, ή το router.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Πήγαινε στον IE και πήγαινε στη διεύθυνση msn.com. Κάνε login με τα στοιχεία του Outlook λογαριασμού σου και επέλεξε τη μορφή του site για υπολογιστή. Επίλεξε πάνω αριστερά τα 9 τετραγωνάκια και επίλεξε το OneNote. Εκεί, δες αν είναι αποθηκευμένες οι σημειώσεις σου.

Τις σημειώσεις μου της βλέπω κι απ την εφαρμογή OneNote, συγχρονισμό δεν κάνει!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πόσο σίγουρος είσαι πως δεν συγχρονίζει? Μήπως το κάνει αυτόματα στο παρασκήνιο και δεν το ξέρεις?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εχω κάνει εκκαθαριση ΙΕ, και ιστορικου. και συνθετων ρυθμισεων. Χθες το δοκιμασα σε ακομα 2 ρουτερ σε αλλες καφετερειες και μου το παρουσιασε και στις 2. Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κινητου, κι ομως παραμενει...! Πολυ φοβαμαι οτι παω για αλλαγη κινητου....απιστευτο...

Εάν πριν δεν στο έκανε δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής...

Πήγαινε το ένα Nokia care

Powerd by OnePlus 7 Pro

Γίνεται να περάσει την ίδια στην ουσία rom με το Lumia recovery tool?

Υπάρχει περίπτωση να βρει έτσι λύση στο πρόβλημα του?

Το ξέρω ότι τις βλέπεις κι από την εφαρμογή. Σου είπα να πας μέσω browser, για να δεις αν όντως δεν κάνει συγχρονισμό στις σημειώσεις σου.

Κάνε και το άλλο. Φτιάξε μια πρόχειρη σημείωση, πάτησε να κάνει συγχρονισμό, θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν έκανε, πήγαινε στο browser και δες αν όντως δε συγχρόνισε τη συγκεκριμένη σημείωση.

Και 'μένα μου έβγαζε ότι είχε θέμα με τον server, αλλά μια χαρά έκανε συγχρονισμό.

Huawei Nova 5T

Το ξέρω ότι τις βλέπεις κι από την εφαρμογή. Σου είπα να πας μέσω browser, για να δεις αν όντως δεν κάνει συγχρονισμό στις σημειώσεις σου.

Κάνε και το άλλο. Φτιάξε μια πρόχειρη σημείωση, πάτησε να κάνει συγχρονισμό, θα σου βγάλει μήνυμα ότι δεν έκανε, πήγαινε στο browser και δες αν όντως δε συγχρόνισε τη συγκεκριμένη σημείωση.

Και 'μένα μου έβγαζε ότι είχε θέμα με τον server, αλλά μια χαρά έκανε συγχρονισμό.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Μόλις σήμερα το πρωί τις είδα! Θα το δω το θέμα αύριο το απόγευμα στο meeting της Θεσσαλονίκης! Όλο και κάποιος θα ειναι με WP εκεί!!! ;)

Lavarmaan κάνε επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων χωρίς να επαναφέρεις όμως τίποτα. Σε έναν φίλο μου έτσι το διόρθωσα, μπορεί να διορθώνεται κ αλλιώς αλλά δεν είμαι ειδικός. Η συσκευή σου δεν έχει τίποτα.

Παιδιά σε εσάς το photomath ΄δεν μπορείτε να το κατεβάσετε?

Εμένα μου βγάζει αυτό:

http://i.imgur.com/xRKX2ZB.jpg

Εγώ μπορώ...

Εγώ με 8.1 δεν μπορώ πάντως.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τι region έχεις στη συσκευή σου; Γιατί, μόλις επιλέξω το link, μου εμφανίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου.

Προσωπικά, με 8.1 update 2, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή κανονικά. Όλα στα Αγγλικά, εκτός από το region, που έχω Ελλάδα, για να αγοράζω τις εφαρμογές.

Huawei Nova 5T

Τι region έχεις στη συσκευή σου; Γιατί, μόλις επιλέξω το link, μου εμφανίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου.

Προσωπικά, με 8.1 update 2, έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή κανονικά. Όλα στα Αγγλικά, εκτός από το region, που έχω Ελλάδα, για να αγοράζω τις εφαρμογές.

Το είχα Κύπρο για να βάλω Ελλάδα και Αγγλια να δώ.

Πάλι is not available μου λέει .

Edited by kipreosomonoiati

Ούτε εγώ μπορώ.

TCL 40 NXTPAPER

Το είχα Κύπρο για να βάλω Ελλάδα και Αγγλια να δώ.

Πάλι is not available μου λέει .

Περίεργα πράγματα... Μήπως άλλαξε κάτι η Microsoft, πέρα από τα εμφανή, στο store;

Huawei Nova 5T

Κι εγώ 8.1 εχω και update 2. Όταν πατάς πανω στην προειδοποίηση της εφαρμογής σου βγάζει αυτό:

http://i.imgur.com/navjq2K.jpg

Μπορεί να έχει κατέβει από το sotre προσωρινά... Εγώ πάντως πριν δυο-τρεις μέρες που την κατέβασα δεν είχα θέμα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Χτες σεταρα το Skype στο iPhone της γυναικας μου. Μιλαμε για ετη φωτος μπροστα το Skype για iOS σε σχεση με αυτο που εχουμε στα WP....τι να πω ρε MSFT. Πραγματικα ξεπερναει καθε λογικη αυτη η διαφορα αναμεσα στις πλατφορμες....Και δεν ειναι μονμο θεμα αισθητικο, που κρατωντας το WP Skype νομιζεις οτι δουλευεις σε Symbian εποχη, αλλα και το λειτουργικο.

Ελπιζω τελικα να αποφασισει να μας προσφερει ιδιου επιπεδου εφαρμογες και σε εμας τους υποστηρικτες του Windows Mobile.....