kronos86 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλησπέρα και καλώς όρισες. Δοκίμασε να μπείς στο onedrive απο τον υπολογιστή, και εάν έχεις κάποιο άλλο backup του κινητού σβήστο. Και ξαναδοκίμασε. Στο onedrive μπαίνω κανονικά απο κινητό και απο pc δε μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Έσβησα και το backup που είχα, ξαναπροσπάθησα και πάλι τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Στο onedrive μπαίνω κανονικά απο κινητό και απο pc δε μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Έσβησα και το backup που είχα, ξαναπροσπάθησα και πάλι τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα? :worry: Από το κινητό σου σβήσε όλα τα παλιά back up κάνε επανεκκίνηση το κινητό, και μετά προσπάθησε να κάνεις back up. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με το AccuWeather; Έχει κάτι μέρες να ανανεώσει το live tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Εδώ και μέρες η εφαρμογή του καιρού δεν ενημερώνει την αρχική οθόνη. Ευτυχώς κάνω δουλειά με το awesome lock. Το δοκίμασα και σε δεύτερη συσκευή 630. Ούτε και σε αυτή δεν λειτουργεί. Το δοκίμασα όμως και στο 535 και λειτουργεί κανονικά. Πολύ φοβάμαι πως ευθύνεται η μικρή μνήμη και πως τα 512mb μνήμης αρχίζουν να μην είναι αρκετά για να τρέξουν όλα σωστά. Edited August 8, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Πρώτο μου post εδώ μέσα..! :rolleyes: Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με τα αντίγραφα ασφαλείας που το lumia αρνείται να κάνει εδώ και 2+ μήνες. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα όμως κολλάει για ώρες στο 32% και ύστερα μου λέει "προέκυψε πρόβλημα στο cloud ξαναπροσπαθήστε αργότερα". Τι να το κάνω συνδεδεμένο σε wify, τι χωρίς wify, τι με φουλ μπαταρία σε φόρτιση τι χωρίς φόρτιση... απλά αδυνατεί να περάσει αντίγραφο ασφαλείας :( Όποτε μπαίνω στο OneDrive δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και απο χωρητικότητα έχω πάρα πολύ ακόμα. Και το θέμα είναι οτι πλέον θέλω να περάσω τα 10ρια αλλά χωρίς πρόσφατο backup φοβάμαι μη γίνει καμιά στραβή:confused: Μπορείτε να βοηθήσετε? :) lumia 630 dual sim windows 8.1 update Κι εγω το εχω αυτο το προβλημα σε Lumia 830. Εμενα παλι φτανει ως το 23%!!!!!! Μετα στοπ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Φτάνει στο 99% και τέλος...... Έσβησα όλα τα παλιότερα που είχα στο onedrive αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εμένα, μετά από 40 λεπτά από όταν άρχισε η διαδικασία του back up, μου έβγαλε το σφάλμα στο 97%. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Έκανα πριν μερικές μέρες back up, σε Lumia 820, με 8.1 PfD, κανονικά, για να περάσω τα W10M, Technical Preview. Αργεί να τελειώσει η διαδικασία (μπορεί να μείνει 1+ ώρα στο 23% π.χ.), ειδικά αν έχει περάσει πολύς καιρός, από το προηγούμενο back up. Πριν από αυτό, έχω κάνει σε ένα Lumia 640, με official 8.1, update 2. Μόλις φορτίσω, θα δοκιμάσω να κάνω ένα ακόμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ξέχασα να αναφέρω οτι και επανεκινήσεις έχω κάνει και τη μπαταρία έβγαλα και ξαναέβαλα ομώς ακόμα τίποτα κολλημά στο 32% και κάποια στιγμή θα μου βγάλει "πρόβλημα προσπαθήστε ξανά αργότερα". Περίεργο πάντως που κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, μήπως τελικά υπάρχει πρόβλημα με το server του Onedrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Αν κάνετε προσπάθειες τη μία μετά την άλλη, μπορεί να έχει κολλήσει για τη συσκευή σας. Δοκιμάστε την άλλη μέρα και δώστε λίγο χρόνο. Το προτιμότερο είναι κατά τη φόρτιση. Αφήστε το και θα κάνει τη δουλειά του. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Αν κάνετε προσπάθειες τη μία μετά την άλλη, μπορεί να έχει κολλήσει για τη συσκευή σας. Δοκιμάστε την άλλη μέρα και δώστε λίγο χρόνο. Το προτιμότερο είναι κατά τη φόρτιση. Αφήστε το και θα κάνει τη δουλειά του. Μπα, τίποτα δεν κάνει ούτε την άλλη μέρα, ούτε την άλλη βδομάδα!!! Το δοκίμασα αρκετές φορές! Της πρώτες φορές όταν το έκανα έφτανε ως το 18% με 19% και τώρα τελευταία απο 21% έως 23%!!!! Όσο κι αν το άφησα, δεν πέρασε το 23% με τίποτα! Ελπίζω με τα 10 να αλλάξει αυτό. Γιατί κατά τη φόρτιση; Πια ειναι η διαφορά; Edited August 9, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Μπα, τίποτα δεν κάνει ούτε την άλλη μέρα, ούτε την άλλη βδομάδα!!! Το δοκίμασα αρκετές φορές! Της πρώτες φορές όταν το έκανα έφτανε ως το 18% με 19% και τώρα τελευταία απο 21% έως 23%!!!! Όσο κι αν το άφησα, δεν πέρασε το 23% με τίποτα! Ελπίζω με τα 10 να αλλάξει αυτό. Γιατί κατά τη φόρτιση; Πια ειναι η διαφορά; Κι εμένα κολλούσε στην αρχή, με το 820, αλλά προσπάθησα την επόμενη μέρα και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Για τη φόρτιση, για να μην το πειράζεις και να κάνει με την "ησυχία" του το back up. Edited August 9, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 καλησπέρα παιδιά,μήπως κάποιος γνωρίζει πως καταχωρώ συντεταγμένες απευθείας στο Here Maps,έχω ένα lumia 630,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Κι εμένα κολλούσε στην αρχή, με το 820, αλλά προσπάθησα την επόμενη μέρα και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Για τη φόρτιση, για να μην το πειράζεις και να κάνει με την "ησυχία" του το back up. Το έκανα και με φόρτιση για 20 λεπτά περίπου! Κόλλησε στο 22%. Εκτός αν θέλει μια ώρα και κάτι! Κι έχω μονο εικόνες και βίντεο! Mp3 έχω μονο 2 προς το παρόν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Το έκανα και με φόρτιση για 20 λεπτά περίπου! Κόλλησε στο 22%. Εκτός αν θέλει μια ώρα και κάτι! Κι έχω μονο εικόνες και βίντεο! Mp3 έχω μονο 2 προς το παρόν! Άστο να φορτίσει και να έχει καλό σήμα δικτύου εκεί που το έχεις. Ίσως να κάνει και μια ώρα. Φαντάζομαι έχει βάλει να γίνονται back up τα πάντα, δηλαδή και οι ρυθμίσεις σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Άστο να φορτίσει και να έχει καλό σήμα δικτύου εκεί που το έχεις. Ίσως να κάνει και μια ώρα. Φαντάζομαι έχει βάλει να γίνονται back up τα πάντα, δηλαδή και οι ρυθμίσεις σου. Κάνει και της ρυθμίσεις backup;;;; Άσχετο. Σήμερα πριν 2 ώρες δηλαδή, μαύρισε το live tile του messenger και δεν λειτουργούσε! Το ωραίο ειναι ότι αναβαθμίστηκε μόλις τον Ιούλιο!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Κάνει και της ρυθμίσεις backup;;;; Άσχετο. Σήμερα πριν 2 ώρες δηλαδή, μαύρισε το live tile του messenger και δεν λειτουργούσε! Το ωραίο ειναι ότι αναβαθμίστηκε μόλις τον Ιούλιο!!!! Ναι. Της συσκευής φαντάζομαι, όχι όλων των εφαρμογών. Μπορεί να κάνω και λάθος. :worry: Στις ρυθμίσεις, αν επιλέξεις το backup, η πρώτη επιλογή είναι το apps+settings. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 καλησπέρα παιδιά,μήπως κάποιος γνωρίζει πως καταχωρώ συντεταγμένες απευθείας στο Here Maps,έχω ένα lumia 630,ευχαριστώ Για βάλε τις εκεί ακριβώς που βάζεις τη διεύθυνση, νομίζω δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Σήμερα ολοκληρώθηκε κανονικά το back up. Χρειάστηκε κανά τεταρτάκι αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Το μπακ-απ δεν γίνεται αυτόματα; Δεν είναι το ίδιο με τα αντίγραφα ασφαλείας; Εγώ δεν πάω ποτέ χειροκίνητα. Για παράδειγμα τώρα μου γράφει πως το τελεφταίο αντίγραφο ασφαλείας έγινε την Κυριακή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Σήμερα έγινε κανονικά το backup κι εμένα ύστερα απο 2 μήνες. :yahoo::yahoo::yahoo: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μπακ-απ δεν γίνεται αυτόματα; Δεν είναι το ίδιο με τα αντίγραφα ασφαλείας; Εγώ δεν πάω ποτέ χειροκίνητα. Για παράδειγμα τώρα μου γράφει πως το τελεφταίο αντίγραφο ασφαλείας έγινε την Κυριακή. Για το αντίγραφο ασφαλείας μιλάμε. Μόνο για sms και φωτογραφίες μπορώ να το κάνω να γίνεται αυτόματα.. για εφαρμογές-ρυθμίσεις όμως δεν βλέπω επιλογή για αυτόματο backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Σήμερα έγινε κανονικά το backup κι εμένα ύστερα απο 2 μήνες. :yahoo::yahoo::yahoo: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το αντίγραφο ασφαλείας μιλάμε. Μόνο για sms και φωτογραφίες μπορώ να το κάνω να γίνεται αυτόματα.. για εφαρμογές-ρυθμίσεις όμως δεν βλέπω επιλογή για αυτόματο backup. Δεν μπορώ από τη δουλειά να στείλω σκρινσοτ αλλά μου έχει δυο επιλογές, μια για αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων και μια για αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών. Και τα δυο τα έχω στο ενεργό και θεωρούσα πως γίνεται αυτόματα. Αφού μου λέει πως το τελεφταίο έγινε την Κυριακή θεώρησα πως το κάνει αυτόματα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Δεν μπορώ από τη δουλειά να στείλω σκρινσοτ αλλά μου έχει δυο επιλογές, μια για αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων και μια για αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών. Και τα δυο τα έχω στο ενεργό και θεωρούσα πως γίνεται αυτόματα. Αφού μου λέει πως το τελεφταίο έγινε την Κυριακή θεώρησα πως το κάνει αυτόματα. Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry: Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εμένα γράφει πως έγινε χθες χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Κάνει και της ρυθμίσεις backup;;;; Άσχετο. Σήμερα πριν 2 ώρες δηλαδή, μαύρισε το live tile του messenger και δεν λειτουργούσε! Το ωραίο ειναι ότι αναβαθμίστηκε μόλις τον Ιούλιο!!!! Μήπως εκείνη τη στιγμή έπαιρνες ταυτόχρονα buck up? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts