Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς όρισες. Δοκίμασε να μπείς στο onedrive απο τον υπολογιστή, και εάν έχεις κάποιο άλλο backup του κινητού σβήστο. Και ξαναδοκίμασε.

Στο onedrive μπαίνω κανονικά απο κινητό και απο pc δε μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Έσβησα και το backup που είχα, ξαναπροσπάθησα και πάλι τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα? :worry:

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο onedrive μπαίνω κανονικά απο κινητό και απο pc δε μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Έσβησα και το backup που είχα, ξαναπροσπάθησα και πάλι τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα? :worry:

Από το κινητό σου σβήσε όλα τα παλιά back up κάνε επανεκκίνηση το κινητό, και μετά προσπάθησε να κάνεις back up.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Εδώ και μέρες η εφαρμογή του καιρού δεν ενημερώνει την αρχική οθόνη. Ευτυχώς κάνω δουλειά με το awesome lock.

Το δοκίμασα και σε δεύτερη συσκευή 630. Ούτε και σε αυτή δεν λειτουργεί. Το δοκίμασα όμως και στο 535 και λειτουργεί κανονικά. Πολύ φοβάμαι πως ευθύνεται η μικρή μνήμη και πως τα 512mb μνήμης αρχίζουν να μην είναι αρκετά για να τρέξουν όλα σωστά.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Πρώτο μου post εδώ μέσα..! :rolleyes:

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με τα αντίγραφα ασφαλείας που το lumia αρνείται να κάνει εδώ και 2+ μήνες. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα όμως κολλάει για ώρες στο 32% και ύστερα μου λέει "προέκυψε πρόβλημα στο cloud ξαναπροσπαθήστε αργότερα". Τι να το κάνω συνδεδεμένο σε wify, τι χωρίς wify, τι με φουλ μπαταρία σε φόρτιση τι χωρίς φόρτιση... απλά αδυνατεί να περάσει αντίγραφο ασφαλείας :( Όποτε μπαίνω στο OneDrive δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και απο χωρητικότητα έχω πάρα πολύ ακόμα. Και το θέμα είναι οτι πλέον θέλω να περάσω τα 10ρια αλλά χωρίς πρόσφατο backup φοβάμαι μη γίνει καμιά στραβή:confused: Μπορείτε να βοηθήσετε? :)

lumia 630 dual sim

windows 8.1 update

Κι εγω το εχω αυτο το προβλημα σε Lumia 830. Εμενα παλι φτανει ως το 23%!!!!!! Μετα στοπ!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Φτάνει στο 99% και τέλος......

Έσβησα όλα τα παλιότερα που είχα στο onedrive αλλά πάλι τίποτα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εμένα, μετά από 40 λεπτά από όταν άρχισε η διαδικασία του back up, μου έβγαλε το σφάλμα στο 97%.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έκανα πριν μερικές μέρες back up, σε Lumia 820, με 8.1 PfD, κανονικά, για να περάσω τα W10M, Technical Preview. Αργεί να τελειώσει η διαδικασία (μπορεί να μείνει 1+ ώρα στο 23% π.χ.), ειδικά αν έχει περάσει πολύς καιρός, από το προηγούμενο back up. Πριν από αυτό, έχω κάνει σε ένα Lumia 640, με official 8.1, update 2. Μόλις φορτίσω, θα δοκιμάσω να κάνω ένα ακόμα.
Huawei Nova 5T

Ξέχασα να αναφέρω οτι και επανεκινήσεις έχω κάνει και τη μπαταρία έβγαλα και ξαναέβαλα ομώς ακόμα τίποτα κολλημά στο 32% και κάποια στιγμή θα μου βγάλει "πρόβλημα προσπαθήστε ξανά αργότερα". Περίεργο πάντως που κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, μήπως τελικά υπάρχει πρόβλημα με το server του Onedrive?

Αν κάνετε προσπάθειες τη μία μετά την άλλη, μπορεί να έχει κολλήσει για τη συσκευή σας. Δοκιμάστε την άλλη μέρα και δώστε λίγο χρόνο. Το προτιμότερο είναι κατά τη φόρτιση. Αφήστε το και θα κάνει τη δουλειά του.
Huawei Nova 5T

Αν κάνετε προσπάθειες τη μία μετά την άλλη, μπορεί να έχει κολλήσει για τη συσκευή σας. Δοκιμάστε την άλλη μέρα και δώστε λίγο χρόνο. Το προτιμότερο είναι κατά τη φόρτιση. Αφήστε το και θα κάνει τη δουλειά του.

Μπα, τίποτα δεν κάνει ούτε την άλλη μέρα, ούτε την άλλη βδομάδα!!! Το δοκίμασα αρκετές φορές! Της πρώτες φορές όταν το έκανα έφτανε ως το 18% με 19% και τώρα τελευταία απο 21% έως 23%!!!! Όσο κι αν το άφησα, δεν πέρασε το 23% με τίποτα! Ελπίζω με τα 10 να αλλάξει αυτό.

Γιατί κατά τη φόρτιση; Πια ειναι η διαφορά;

Edited by evris2013

Μπα, τίποτα δεν κάνει ούτε την άλλη μέρα, ούτε την άλλη βδομάδα!!! Το δοκίμασα αρκετές φορές! Της πρώτες φορές όταν το έκανα έφτανε ως το 18% με 19% και τώρα τελευταία απο 21% έως 23%!!!! Όσο κι αν το άφησα, δεν πέρασε το 23% με τίποτα! Ελπίζω με τα 10 να αλλάξει αυτό.

Γιατί κατά τη φόρτιση; Πια ειναι η διαφορά;

Κι εμένα κολλούσε στην αρχή, με το 820, αλλά προσπάθησα την επόμενη μέρα και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Για τη φόρτιση, για να μην το πειράζεις και να κάνει με την "ησυχία" του το back up.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Κι εμένα κολλούσε στην αρχή, με το 820, αλλά προσπάθησα την επόμενη μέρα και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Για τη φόρτιση, για να μην το πειράζεις και να κάνει με την "ησυχία" του το back up.

Το έκανα και με φόρτιση για 20 λεπτά περίπου! Κόλλησε στο 22%. Εκτός αν θέλει μια ώρα και κάτι! Κι έχω μονο εικόνες και βίντεο! Mp3 έχω μονο 2 προς το παρόν!

Το έκανα και με φόρτιση για 20 λεπτά περίπου! Κόλλησε στο 22%. Εκτός αν θέλει μια ώρα και κάτι! Κι έχω μονο εικόνες και βίντεο! Mp3 έχω μονο 2 προς το παρόν!

Άστο να φορτίσει και να έχει καλό σήμα δικτύου εκεί που το έχεις. Ίσως να κάνει και μια ώρα. Φαντάζομαι έχει βάλει να γίνονται back up τα πάντα, δηλαδή και οι ρυθμίσεις σου.

Huawei Nova 5T

Άστο να φορτίσει και να έχει καλό σήμα δικτύου εκεί που το έχεις. Ίσως να κάνει και μια ώρα. Φαντάζομαι έχει βάλει να γίνονται back up τα πάντα, δηλαδή και οι ρυθμίσεις σου.

Κάνει και της ρυθμίσεις backup;;;;

Άσχετο. Σήμερα πριν 2 ώρες δηλαδή, μαύρισε το live tile του messenger και δεν λειτουργούσε! Το ωραίο ειναι ότι αναβαθμίστηκε μόλις τον Ιούλιο!!!!

Άσχετο. Σήμερα πριν 2 ώρες δηλαδή, μαύρισε το live tile του messenger και δεν λειτουργούσε! Το ωραίο ειναι ότι αναβαθμίστηκε μόλις τον Ιούλιο!!!!

Ναι. Της συσκευής φαντάζομαι, όχι όλων των εφαρμογών. Μπορεί να κάνω και λάθος. :worry:

Στις ρυθμίσεις, αν επιλέξεις το backup, η πρώτη επιλογή είναι το apps+settings.

Huawei Nova 5T

καλησπέρα παιδιά,μήπως κάποιος γνωρίζει πως καταχωρώ συντεταγμένες απευθείας στο Here Maps,έχω ένα lumia 630,ευχαριστώ

Για βάλε τις εκεί ακριβώς που βάζεις τη διεύθυνση, νομίζω δουλεύει.

Σήμερα ολοκληρώθηκε κανονικά το back up. Χρειάστηκε κανά τεταρτάκι αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Το μπακ-απ δεν γίνεται αυτόματα; Δεν είναι το ίδιο με τα αντίγραφα ασφαλείας; Εγώ δεν πάω ποτέ χειροκίνητα. Για παράδειγμα τώρα μου γράφει πως το τελεφταίο αντίγραφο ασφαλείας έγινε την Κυριακή.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σήμερα έγινε κανονικά το backup κι εμένα ύστερα απο 2 μήνες. :yahoo::yahoo::yahoo:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μπακ-απ δεν γίνεται αυτόματα; Δεν είναι το ίδιο με τα αντίγραφα ασφαλείας; Εγώ δεν πάω ποτέ χειροκίνητα. Για παράδειγμα τώρα μου γράφει πως το τελεφταίο αντίγραφο ασφαλείας έγινε την Κυριακή.

Για το αντίγραφο ασφαλείας μιλάμε. Μόνο για sms και φωτογραφίες μπορώ να το κάνω να γίνεται αυτόματα.. για εφαρμογές-ρυθμίσεις όμως δεν βλέπω επιλογή για αυτόματο backup.

Σήμερα έγινε κανονικά το backup κι εμένα ύστερα απο 2 μήνες. :yahoo::yahoo::yahoo:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το αντίγραφο ασφαλείας μιλάμε. Μόνο για sms και φωτογραφίες μπορώ να το κάνω να γίνεται αυτόματα.. για εφαρμογές-ρυθμίσεις όμως δεν βλέπω επιλογή για αυτόματο backup.

Δεν μπορώ από τη δουλειά να στείλω σκρινσοτ αλλά μου έχει δυο επιλογές, μια για αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων και μια για αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών. Και τα δυο τα έχω στο ενεργό και θεωρούσα πως γίνεται αυτόματα. Αφού μου λέει πως το τελεφταίο έγινε την Κυριακή θεώρησα πως το κάνει αυτόματα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν μπορώ από τη δουλειά να στείλω σκρινσοτ αλλά μου έχει δυο επιλογές, μια για αντίγραφο ασφαλείας ρυθμίσεων και μια για αντίγραφο ασφαλείας εφαρμογών. Και τα δυο τα έχω στο ενεργό και θεωρούσα πως γίνεται αυτόματα. Αφού μου λέει πως το τελεφταίο έγινε την Κυριακή θεώρησα πως το κάνει αυτόματα.

Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry:

Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry:

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Εμένα γράφει πως έγινε χθες χωρίς να έχω ασχοληθεί καθόλου.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μήπως εκείνη τη στιγμή έπαιρνες ταυτόχρονα buck up?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg