Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον σε μενα δεν υπαρχει το "γρηγορη ματια" :)

Εσένα όντως δεν υπάρχει λόγω οθόνης. Οπότε ειδοποιήσεις μόνο στη lock screen.

Edited by Jamesc
- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:( οκ για να δουμε με κανα update αν γινει κατι καποια στιγμη...Οσο για την οθονη κλειδωματος που δεν εμφανιζει τις φωτο του fb αν ξερει κανεις κατι ας στειλει..

Τι κουφο κι αυτό. Πάτησα να δω ένα βιντεακι (τα windows 10 στο σχετικό θέμα του my phone) στο opera και μου το άνοιξε με το mytube......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

καλησπέρα,

Στο 630 όταν ξεκινάει το κινητό, εμφανίζει κατά την εκκίνηση ένα TIM logo με μια εικόνα. Πως μπορώ να το αλλάξω σε κάτι άλλο;

ευχαριστώ

καλησπέρα,

Στο 630 όταν ξεκινάει το κινητό, εμφανίζει κατά την εκκίνηση ένα TIM logo με μια εικόνα. Πως μπορώ να το αλλάξω σε κάτι άλλο;

ευχαριστώ

Θα πρέπει να κάνεις unbranded τη συσκευή σου.

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ- Πώς μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας ή να την κάνω unbranded;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ουπς..! Ίσως αργότερα..! ειναι καινούρια η συσκευή και δεν θέλω να χάσω την εγγύηση..

ευχαριστώ

Ουπς..! Ίσως αργότερα..! ειναι καινούρια η συσκευή και δεν θέλω να χάσω την εγγύηση..

ευχαριστώ

Πήγαινε να το κανεις σε ένα Nokia care. Δωρεάν (αν σου πουν καμια βλακεια για χρήματα πες ότι κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις.....) και δεν χάνεις την εγγύηση.

οκ, εκτός από το να αλλάξω το λογότυπο της ΤΙΜ, ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας unbranded συσκευής?

Δεν υπαρχει οχι, πριν κατι μηνες μου ειχαν πει οτι την ετοιμαζουν.

Μπες απο τον internet explorer..

Έχει κανείς πρόβλημα με το Xbox Music; Αρκετές φορές όταν ακούω μουσική, μετά από κάποια τραγούδια(όχι συγκεκριμένο αριθμό κομματιών, διαφορετικό κάθε φορά) θα σταματήσει να αναπαράγει μουσική. Η οθόνη δείχνει ότι το τραγούδι παίζει αλλά η αναπαραγωγή είναι κολλημένη στο 00.00.00 ... Αν πατήσω παύση και το βάλω να παίξει ξανά δεν ξεκολλάει... Ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει είναι να κλείσω την εφαρμογή τελείως και να την ξανανοίξω... Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρεμφερές;
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Έχει κανείς πρόβλημα με το Xbox Music; Αρκετές φορές όταν ακούω μουσική, μετά από κάποια τραγούδια(όχι συγκεκριμένο αριθμό κομματιών, διαφορετικό κάθε φορά) θα σταματήσει να αναπαράγει μουσική. Η οθόνη δείχνει ότι το τραγούδι παίζει αλλά η αναπαραγωγή είναι κολλημένη στο 00.00.00 ... Αν πατήσω παύση και το βάλω να παίξει ξανά δεν ξεκολλάει... Ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει είναι να κλείσω την εφαρμογή τελείως και να την ξανανοίξω... Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρεμφερές;

Συνεχίζει να το κάνει και μετά τη σημερινή αναβάθμιση του Xbox Music ή διορθώθηκε;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

εμενα μαγκες με πεταει η μουσικη μετα απο 5 δευτερολεπτα εξω. μετα τη σημερινη αναβαθμιση. ελπιζω να το φτιαξουν(εχω κανει σοφτ ρισετ μην το ρωτησετε χαχα)

παιδια ξερει καποιος να μου πει πως βγαζω τα κοκκινα ματια απο τις φωτογραφιες που τραβαω στην 8.1;

Καλημέρα.

Υπάρχει κανένας τρόπος, ή κάποιο mod, όταν πατάμε σε ένα link απο το email, να ανοίγει άλλος browser εκτός τον ΙΕ;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

παιδια ξερει καποιος να μου πει πως βγαζω τα κοκκινα ματια απο τις φωτογραφιες που τραβαω στην 8.1;

Τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας το κάνουν... Δεν μου έχει τύχει ποτέ φώτο με κόκκινα μάτια για να σου πω σίγουρα ποιο δουλεύει αλλά τσέκαρε το Lumia Creative Studio ή το Adobe photoshop αν κάνουν καλή δουλειά...

Καλημέρα.

Υπάρχει κανένας τρόπος, ή κάποιο mod, όταν πατάμε σε ένα link απο το email, να ανοίγει άλλος browser εκτός τον ΙΕ;

Δεν νομίζω... Είχε ακουστεί ότι θα υπάρχει η επιλογή να ορίσουμε κάποιον browser σαν επιλογή, όχι μόνο στα email αλλά σε όλες τις εφαρμογές όταν πατάμε κάποιο λινκ πχ σε fb ή κάποιο RSS Reader... Νομίζω είναι σημαντική προσθήκη που πρέπει να γίνει... Τώρα που οτ ανέφερες λέω να δημιουργήσω ένα θέμα στο uservoice :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι, είναι πολύ χρήσιμο, διότι κατ' αρχήν είναι γενικά καλό να έχεις την επιλογή μιας και ο ΙΕ δεν αρέσει σε όλους, αλλά ουσιαστικά το πρόβλημα είναι όταν ο ΙΕ είναι σε desktop mode και θέλω να γράψω ένα μήνυμα το οποίο περιέχει και παράθεση κειμένου (π.χ. εδώ στο φορουμ), είναι πολύ παίδεμα να γράψεις, το κείμενο της παράθεσης πηγαίνει πάνω κάτω, συνέχεια γυρνάει στην αρχή, γίνεται χαμός. Φαντάζομαι συμβαίνει και σε άλλους...;
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μια ερώτηση ρε παιδιά.το opera mini ειναι στα αλήθεια κατά 80% πιο οικονομικό;και αν ναι πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;

Δεν το ξέρω επειδή σε φόρουμ χρησιμοποιώ μόνο tapatalk και UCBrowser για το insomnia :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μιας και το αναφέρατε, τι περιηγητή προτείνετε για το 1020? Κάποιον αρκετά καλό και εύκολο, αλλά και σχετικά ελαφρύ. Το UC browser χρησιμοποιώ εγώ, καθώς το ήξερα από το 808, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Μιας και το αναφέρατε, τι περιηγητή προτείνετε για το 1020? Κάποιον αρκετά καλό και εύκολο, αλλά και σχετικά ελαφρύ. Το UC browser χρησιμοποιώ εγώ, καθώς το ήξερα από το 808, αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο;

Έχεις UC στο 808? Εγώ είχα μείνει στον opera με το Ν8 και τώρα περιμένω την βελτίωσή του για να τον χρησιμοποιήσω πάλι. Στα wp8 χρησιμοποιούσα τον is, μετά πήγα στον uc αλλά ξαναγύρισα στον is με όταν πέρασα 8.1 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του uc άρχισα να τον ξαναχρησιμοποιώ αλλά έχω την εντύπωση πως καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία (με WiFi πάντα) απ' ότι ο is οπότε απο σήμερα ξαναγυρίζω στον is για να τσεκάρω. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει και τον incognito ο οποίος ήταν ψαρωτικα γρήγορος. Ο γρηγορότερος απ' όλους (με διαφορά)

Εξαρτάται με τι βολεύεται ο καθένας. Πχ εμένα δεν με βόλεψε ο UC browser και χρησιμοποιώ τον IE μέχρι να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα στον Opera mini που τον ξέρω από εποχές Symbian. Μπορείς να δοκιμάσεις τους υπάρχοντες και να μείνεις με αυτόν που σε βολεύει! Τον Opera mini τον έχεις δοκιμάσει;

Έχεις UC στο 808? Εγώ είχα μείνει στον opera με το Ν8 και τώρα περιμένω την βελτίωσή του για να τον χρησιμοποιήσω πάλι. Στα wp8 χρησιμοποιούσα τον is, μετά πήγα στον uc αλλά ξαναγύρισα στον is με όταν πέρασα 8.1 Μετά την τελευταία αναβάθμιση του uc άρχισα να τον ξαναχρησιμοποιώ αλλά έχω την εντύπωση πως καταναλώνει πολύ περισσότερη μπαταρία (με WiFi πάντα) απ' ότι ο is οπότε απο σήμερα ξαναγυρίζω στον is για να τσεκάρω. Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει και τον incognito ο οποίος ήταν ψαρωτικα γρήγορος. Ο γρηγορότερος απ' όλους (με διαφορά)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Θα το ψάξω το IS, να δούμε τι λέει. Στο Symbian ο UC είναι μακράν ο γρηγορότερος και τον χρησιμοποιώ ως κύριο, ενώ για περισσότερα (π.χ. αν δεν εμφανίζεται σωστά η σελίδα), πάω στον Opera mobile (για wifi πάντα). Και στο WP8 καλός είναι ο UC και εξοικονομεί δεδομένα, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Thanks again! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ποιος είναι ο "is" ρε montoya? Μόνο εσύ τον ξέρεις :lol: :p

@ Mivas

Για να μην τους γράφω κοίτα εδώ το άρθρο του WPCentral:

Here are some alternative web browsers for Windows Phone

Είναι πριν 5 μήνες βέβαια οπότε δεν ξέρω αν έχει βγει και κάτι άλλο καλό στο store... Εγώ χρησιμοποιώ UC και IE :)

Powerd by OnePlus 7 Pro