niotheros Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Άντε ρε! Για ποιους είναι το δωράκι όμως? Όσοι έχουν συσκευή Lumia και λογαριασμό στη Microsoft ή για όλους τους χρήστες Onedrive? Για τους χρήστες WP συσκευών ασχέτως κατασκευαστή! ΕDIT: Τελικά είναι και για Android και IOS συσκευές! Edited September 20, 2014 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagpapadop Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Πολύ ωραία :) Και μάλιστα βλέπω τα 30 χωρίς να έχω auto upload. Edited September 20, 2014 by pagpapadop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Άντε ρε! Για ποιους είναι το δωράκι όμως? Όσοι έχουν συσκευή Lumia και λογαριασμό στη Microsoft ή για όλους τους χρήστες Onedrive? Για ΟΛΟΥΣ. Ακόμη και για τα άλλα λειτουργικά...... http://www.insomnia.gr/_/articles/microsoft/30gb-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-onedrive-%ce%ad%cf%89%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-30-%cf%83%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81-r7530 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Για τσεκάρετε στο onedrive πόσα Gb έχετε;;; Έχουμε δωράκι από την MS! Όλοι έχουν πλέον 30Gb αρκεί να έχουν ενεργοποιημένο το αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών από το camera roll και οι παλιοί χρήστες έχουμε άλλα 10Gb έξτρα! 30Gbs! Thanks, MS! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Άντε ρε! Για ποιους είναι το δωράκι όμως? Όσοι έχουν συσκευή Lumia και λογαριασμό στη Microsoft ή για όλους τους χρήστες Onedrive? Οσοι εχουν wp και τικαρισμενο το αυτοματο ανεβασμα φωτογραφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Οσοι εχουν wp και τικαρισμενο το αυτοματο ανεβασμα φωτογραφιων Δεν ειναι μονο για μας με wp Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πώς μπορώ να διαγράψω ή να μπλοκάρω μια επαφή στο Skype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πως μπορώ να αφαιρέσω ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1ann1s Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Πως μπορώ να αφαιρέσω ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία; TouchRetouch http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/xlarge/public/postimages/2014/08/QR_TouchReTouch.jpg?itok=_X0t_BV4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 TouchRetouch http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/xlarge/public/postimages/2014/08/QR_TouchReTouch.jpg?itok=_X0t_BV4 Είχα την εντύπωση πως γίνεται και από Lumia Cinemagraph/Storryteller/Creative Studio :p Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα. Έχει κανείς τώρα τελευταία θέματα με το Skype; Εδώ και τρεις μέρες δε λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σωστά, όταν θα επιλέξω να ανοίξει η εφαρμογή, θα εμφανιστεί το loading, αλλά θα κλείσει και θα γυρίσει στην αρχική οθόνη, όταν φορτώνει η εφαρμογή δεν εμφανίζει τις επαφές.. Θα δοκιμάσω απεγκατάσταση, αλλά δεν ελπίζω σε πολλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα. Έχει κανείς τώρα τελευταία θέματα με το Skype; Εδώ και τρεις μέρες δε λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σωστά, όταν θα επιλέξω να ανοίξει η εφαρμογή, θα εμφανιστεί το loading, αλλά θα κλείσει και θα γυρίσει στην αρχική οθόνη, όταν φορτώνει η εφαρμογή δεν εμφανίζει τις επαφές.. Θα δοκιμάσω απεγκατάσταση, αλλά δεν ελπίζω σε πολλά. Το Skype από την αναβάθμιση σε cyan και μετά δε είναι ιδιαίτερα σταθερό ούτε σε μένα. Πάντως μετά από επανεγκατάσταση κάπως βελτιώθηκε. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το Skype από την αναβάθμιση σε cyan και μετά δε είναι ιδιαίτερα σταθερό ούτε σε μένα. Πάντως μετά από επανεγκατάσταση κάπως βελτιώθηκε. Έκανα κι εγώ μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση, στη συσκευή αυτή τη φορά. Για να δούμε πώς θα πάει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Στο iPhone που έχω (και για όσους γνωρίζουν) έκανα εγγραφή στο appstore και εν συνεχεία κατέβαζα εφαρμογές, έκανα το συγχρονισμό μέσω itunes κτλ... Στα τηλέφωνα με λειτουργικό windows πρέπει να γίνετε κάτι αντίστιχο; Που μπορώ να βρω πληροφορίες; Επειδή ψάχνομαι για ένα κινητάκι lumia να γνωρίζω τι θα πρέπει να κάνω... Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Στο iPhone που έχω (και για όσους γνωρίζουν) έκανα εγγραφή στο appstore και εν συνεχεία κατέβαζα εφαρμογές, έκανα το συγχρονισμό μέσω itunes κτλ... Στα τηλέφωνα με λειτουργικό windows πρέπει να γίνετε κάτι αντίστιχο; Που μπορώ να βρω πληροφορίες; Επειδή ψάχνομαι για ένα κινητάκι lumia να γνωρίζω τι θα πρέπει να κάνω... Αν έχεις λογαριασμό Microsoft, απλά τον βάζεις στο πρώτο σεταρισμα της συσκευής και είσαι έτοιμος. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αν έχεις λογαριασμό Microsoft, απλά τον βάζεις στο πρώτο σεταρισμα της συσκευής και είσαι έτοιμος. Οταν λες λογαριασμο τι εννοεις; Πως δημιουργήται; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Οταν λες λογαριασμο τι εννοεις; Πως δημιουργήται; ένα mail αν έχει που τελειώνει σε hotmail.com ή σε outlook.com ή σε live.com ή σε outlook.com.gr (έχει πολλά ακόμα) έχει πολλά domains. . αν έχεις κάνεις από εδώ log in: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&ct=1411461188&rver=6.1.6206.0&sa=1&ntprob=-1&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https:%2F%2Fmail.live.com%2F%3Fowa%3D1%26owasuffix%3Dowa%252f&id=64855&snsc=1&cbcxt=mail αν δεν έχεις μπες εδώ για να κάνεις έναν: https://signup.live.com/signup.aspx?wa=wsignin1.0&ct=1411461188&rver=6.1.6206.0&sa=1&ntprob=-1&wp=MBI_SSL_SHARED&wreply=https%3a%2f%2fmail.live.com%2f%3fowa%3d1%26owasuffix%3dowa%252f&id=64855&snsc=1&cbcxt=mail&bk=1411461189&uiflavor=web&uaid=2caabe1b45d349c1a24dd4bbf23e8735&mkt=EN-US&lc=1033&lic=1 --edit: δες και εδώ: microsoft account Edited September 23, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπέρα. Έχει κανείς τώρα τελευταία θέματα με το Skype; Εδώ και τρεις μέρες δε λειτουργούν οι ειδοποιήσεις σωστά, όταν θα επιλέξω να ανοίξει η εφαρμογή, θα εμφανιστεί το loading, αλλά θα κλείσει και θα γυρίσει στην αρχική οθόνη, όταν φορτώνει η εφαρμογή δεν εμφανίζει τις επαφές.. Θα δοκιμάσω απεγκατάσταση, αλλά δεν ελπίζω σε πολλά. Το Skype από την αναβάθμιση σε cyan και μετά δε είναι ιδιαίτερα σταθερό ούτε σε μένα. Πάντως μετά από επανεγκατάσταση κάπως βελτιώθηκε. Όπως έγγραψα και σε άλλο θέμα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το skype. Και μάλιστα έχω καθημερινά πολλά κολλήματα. Εκτός από τις ειδοποιήσεις που έρχονται κανονικότατα, τα άλλα 2 τα έχω συνέχεια. Ευτυχώς βλέπω το banner και μαντεύω τι περίπου μου γράφουν :blink: Μετά από την επανεγκατάσταση είδατε όντως αλλαγή, ή παρηγοριά στον άρρωστο; (Υπάρχει πάντως πολύ "ησυχία" μετά τα 8.1... Πριν, με τα άλλα updates αναφερόταν το παραμικρό, ενώ τώρα που τα προβλήματα είναι πολλά, δε βλέπω κίνηση..) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Όπως έγγραψα και σε άλλο θέμα, έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το skype. Και μάλιστα έχω καθημερινά πολλά κολλήματα. Εκτός από τις ειδοποιήσεις που έρχονται κανονικότατα, τα άλλα 2 τα έχω συνέχεια. Ευτυχώς βλέπω το banner και μαντεύω τι περίπου μου γράφουν :blink: Μετά από την επανεγκατάσταση είδατε όντως αλλαγή, ή παρηγοριά στον άρρωστο; (Υπάρχει πάντως πολύ "ησυχία" μετά τα 8.1... Πριν, με τα άλλα updates αναφερόταν το παραμικρό, ενώ τώρα που τα προβλήματα είναι πολλά, δε βλέπω κίνηση..) Να σου πω. Αυτές τις μέρες έχω σαν κυρία συσκευή αυτή του avatar μου, οπότε δε μπορώ να σου πω με σιγουριά. Θα χρησιμοποιήσω το skype στο 820 το απόγευμα και θα ξαναγράψω. Edit: Εδώ και καμια ώρα περίπου χρησιμοποιώ το skype, στο 820. WP8.1, update 1. Είχα τα τρελά θέματα κι εγώ και έκανα το εξής. Διέγραψα το skype από την κάρτα μνήμης και το εγκατέστησα στην εσωτερική μνήμη. Τα μόνα που συνάντησα, αλλά μόνο την πρώτη φορά που έκανα εκκίνηση, μετά τη εγκατάσταση, ήταν όταν από το notification center επέλεξα μια ειδοποίηση, που ποτέ δε φόρτωσε στην εφαρμογή, και μια φορά που, ενώ είχα στο background το skype, το επέλεξα από τη start screen, αλλά δεν άνοιξε. Από εκεί και μετά ελάχιστος χρόνος resuming και πάντα φορτώνει σωστά. Θα μας τρέλανει η Microsoft. Τα προϊόντα της δε λειτουργούν καλά μέσα στα ίδια τα προϊόντα της..... Edited September 24, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Να σου πω. Αυτές τις μέρες έχω σαν κυρία συσκευή αυτή του avatar μου, οπότε δε μπορώ να σου πω με σιγουριά. Θα χρησιμοποιήσω το skype στο 820 το απόγευμα και θα ξαναγράψω. Edit: Εδώ και καμια ώρα περίπου χρησιμοποιώ το skype, στο 820. WP8.1, update 1. Είχα τα τρελά θέματα κι εγώ και έκανα το εξής. Διέγραψα το skype από την κάρτα μνήμης και το εγκατέστησα στην εσωτερική μνήμη. Τα μόνα που συνάντησα, αλλά μόνο την πρώτη φορά που έκανα εκκίνηση, μετά τη εγκατάσταση, ήταν όταν από το notification center επέλεξα μια ειδοποίηση, που ποτέ δε φόρτωσε στην εφαρμογή, και μια φορά που, ενώ είχα στο background το skype, το επέλεξα από τη start screen, αλλά δεν άνοιξε. Από εκεί και μετά ελάχιστος χρόνος resuming και πάντα φορτώνει σωστά. Θα μας τρέλανει η Microsoft. Τα προϊόντα της δε λειτουργούν καλά μέσα στα ίδια τα προϊόντα της..... Λες και σαμποτάρει τα Lumia γιατί πάνω γράφουν Νοκια! Γιατί τις εφαρμογές τις άλλαξε (π.χ. Nokia Cinemagraph -> Lumia Cinemagraph κ.ο.κ.) αλλά τα γραμματάκια πάνω στη συσκευή δεν αλλάζουν :lol: :worry: Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λες και σαμποτάρει τα Lumia γιατί πάνω γράφουν Νοκια! Γιατί τις εφαρμογές τις άλλαξε (π.χ. Nokia Cinemagraph -> Lumia Cinemagraph κ.ο.κ.) αλλά τα γραμματάκια πάνω στη συσκευή δεν αλλάζουν :lol: :worry: χαχαχα :lol: Δε θα με παραξένευε στο ελάχιστο. Επιχειρήσεις, τέτοιου μεγέθους ειδικά, χρησιμοποιούν όποιες πρακτικές μπορούν, για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 χαχαχα :lol: Δε θα με παραξένευε στο ελάχιστο. Επιχειρήσεις, τέτοιου μεγέθους ειδικά, χρησιμοποιούν όποιες πρακτικές μπορούν, για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Μα πως ακριβώς θα μεγιστοποιήσει το κέρδος αν πολεμάει το ίδιο της το λειτουργικό και ας γράφει πάνω Nokia....; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λίγο offtopic ερώτηση αλλά οι λογαριασμοί facebook, twitter, linkedin, youtube, google, microsoft και οι εφαρμογές Nokia αλλά και το nokia.com σε ποιόν ανήκουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μα πως ακριβώς θα μεγιστοποιήσει το κέρδος αν πολεμάει το ίδιο της το λειτουργικό και ας γράφει πάνω Nokia....; Δεν πολεμάει ακριβώς το λειτουργικό της. Πολεμάει τα "Nokia" Lumia. Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοια προβλήματα, θα λυθούν αμέσως στα σκέτα Lumia, με Windows 9. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Λίγο offtopic ερώτηση αλλά οι λογαριασμοί facebook, twitter, linkedin, youtube, google, microsoft και οι εφαρμογές Nokia αλλά και το nokia.com σε ποιόν ανήκουν; Στη Microsoft... Πήγαινε στο Store στην εφαρμογή και θα δεις ότι γράφει "Εκδότης: Microsoft Corporation" Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts