bill971 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στέλνω mail από το yahoo,πηγαίνει κ όταν πάω στη μαμά εφαρμογή στα απεσταλμένα δε μου τα εμφανίζει,ούτε στα εξερχόμενα. Κάνω refrece τίποτα. Κατεβάζω την εφαρμογή yahoo mail κ εκεί φαίνονται κανονικά στα απεσταλμένα τα mail μου. Ξέρετε γιατί δε φαίνεται στη μαμά εφαρμογή; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Γιατί το email που έστειλες φαίνεται σε άλλο φάκελο και συγκεκριμένα στο φάκελο 'Sent' (αγγλιστί απεσταλμένα). Πάτα 'εμφάνιση όλων' των φακέλων και έπειτα συγχρονισμό για το φάκελο 'Sent'. Για κάποιο περίεργο λόγο, οι φάκελοι μπερδεύονται μεταξύ Αγγλικών και Ελληνικών ονοματολογιών. Δεν το έχω ψάξει, αλλά αν κανείς έχει βρει λύση ας τη φέρει και προς τα εδώ... Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το βρηκα. Σ ευχαριστω πολύ!!! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ρε παιδιά πως κάνουμε βίντεο κλήση; Όχι με κάποιο πρόγραμμα αλλά μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 AfterForever said: Ρε παιδιά πως κάνουμε βίντεο κλήση; Όχι με κάποιο πρόγραμμα αλλά μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Δεν γίνεται χωρίς πρόγραμμα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ειμαι καινουριος σε windows phone και προερχομενος απο android προσπαθω να συνηθισω το καινουριο λειτουργικό. Μια απορια που εχω εχει να κανει με τον dialer. Υπαρχει κάποιος που να μου εμφανιζει τις εισερχόμενες και τις αναπαντητες? Εχω κατεβάσει τον rapdialer αλλα μου εμφανιζει μονο οτι εξερχομενη κληση εχω κανει μεσα απο αυτον. Δεν συγχρονιζει με την stock εφαρμογη με αποτελεσμα τις εισερχομενες και τις αναπάντητες να μπορω να τις δω μονο απο την stock. Υπαρχει καποιος dialer τελικα να μπορω να χρησιμοποιω και να μείνω σε αυτον και να μην χρειάζεται να ανοιγω και τους δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 1) Έχεις WP8 ή WP8.1 2) Αυτός που έχει μέσα δεν σε βόλεψε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Από χθες το βράδυ το viber έχει σκαλώσει!!!Δεν βαράει ειδοποιήσεις στην ώρα του αλλά μετά από κάνα μισάωρο με μια ώρα έρχονται.... Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 alex_gate_7 said: 1) Έχεις WP8 ή WP8.1 2) Αυτός που έχει μέσα δεν σε βόλεψε? Εχω wp8.1 και αυτος που υπαρχει ηδη δεν εχει λειτουργια smart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 sotsp said: Εχω wp8.1 και αυτος που υπαρχει ηδη δεν εχει λειτουργια smart Γι αυτό κι εγώ αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τους δυο ταυτόχρονα. Αυτο όμως δεν είναι σωστή λύση. Απαιτείται βελτίωση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) montoya_42 said: Γι αυτό κι εγώ αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τους δυο ταυτόχρονα. Αυτο όμως δεν είναι σωστή λύση. Απαιτείται βελτίωση Uservoice κανείς;... Αντί να καθόμαστε εδώ και να ελπίζουμε να γίνει η επιφοίτηση των WP μονάχη της, ας ποστάρουμε ιδέες στο Uservoice. Το έχω ξαναπεί βέβαια, κατά τον ίδιο τρόπο που υπάρχει τόπικ στο myphone για προτάσεις παιχνιδιών, εφαρμογών κτλ, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και τόπικ με προτάσεις ιδεών στο Uservoice ώστε όποιος θέλει να μπορεί να τις υποστηρίξει με την ψηφοφορία. (Το κακό με το Uservoice είναι ότι πολλές καλές ιδέες χάνονται μέσα στη σαβούρα. Αυτές τις καλές ιδέες πρέπει να αναδείξουμε με την ψήφο μας και να τις ανεβάσουμε ψηλά ώστε η MS να τις λάβει υπόψη προς υλοποίηση.) Edited June 6, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω wp9 για να παω σε κάποιο Lumia! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 evris2013 said: Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω wp9 για να παω σε κάποιο Lumia! :( γιατί δεν κοιτάς κάποιο άλλο λειτουργικό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Γιατί? Από θέμα εφαρμογών? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλησπέρα Καμιά καλή εφαρμογή για ίντερνετ ράδιο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Spiros285 said: Καλησπέρα Καμιά καλή εφαρμογή για ίντερνετ ράδιο υπαρχει? TuneIn Radio Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 montoya_42 said: Γι αυτό κι εγώ αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και τους δυο ταυτόχρονα. Αυτο όμως δεν είναι σωστή λύση. Απαιτείται βελτίωση Δυστυχώς η ms απογοητεύει σε πολυ απλα ζητήματα. Η πιο απλη και απο τις πιο βολικές λειτουργιες σε ενα τηλεφωνο λειπει. Στην τελικη ενα κινητο τηλέφωνο το παίρνεις για να σου κανει τη ζωη ευκολη και να σου απλοποίηση το τροπο επικοινωνίας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 sotsp said: Ειμαι καινουριος σε windows phone και προερχομενος απο android προσπαθω να συνηθισω το καινουριο λειτουργικό. Μια απορια που εχω εχει να κανει με τον dialer. Υπαρχει κάποιος που να μου εμφανιζει τις εισερχόμενες και τις αναπαντητες? Εχω κατεβάσει τον rapdialer αλλα μου εμφανιζει μονο οτι εξερχομενη κληση εχω κανει μεσα απο αυτον. Δεν συγχρονιζει με την stock εφαρμογη με αποτελεσμα τις εισερχομενες και τις αναπάντητες να μπορω να τις δω μονο απο την stock. Υπαρχει καποιος dialer τελικα να μπορω να χρησιμοποιω και να μείνω σε αυτον και να μην χρειάζεται να ανοιγω και τους δυο? Στο στοκ μια χαρά σου βγαζει της αναπάντητες κλήσης . Κάνοντας swipe αριστερα σου βγαζει και ιστορικό του αριθμού με της κλήσης που έχεις κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- evris2013 said: Απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω wp9 για να παω σε κάποιο Lumia! :( όντως πολλές ελλείψεις Καλύτερα στην απλότητα του Android. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 lokigr said: Στο στοκ μια χαρά σου βγαζει της αναπάντητες κλήσης . Κάνοντας swipe αριστερα σου βγαζει και ιστορικό του αριθμού με της κλήσης που έχεις κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όντως πολλές ελλείψεις Καλύτερα στην απλότητα του Android. Ισως να μην εγινα κατανοητος, το προβλημα μου ειναι οτι η stock δεν εχει λειτουργια smart που για μενα ειναι σημαντικό. Για καποιους αλλους οχι. Αυτος ειναι ο λογος που αναζητω εναν dialer που θα εχει λειτουργια smart. Αυτοι που υπαρχουν δεν εμφανιζουν ουτε τις αναπάντητες ούτε τις εισερχόμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 sotsp said: Ισως να μην εγινα κατανοητος, το προβλημα μου ειναι οτι η stock δεν εχει λειτουργια smart που για μενα ειναι σημαντικό. Για καποιους αλλους οχι. Αυτος ειναι ο λογος που αναζητω εναν dialer που θα εχει λειτουργια smart. Αυτοι που υπαρχουν δεν εμφανιζουν ουτε τις αναπάντητες ούτε τις εισερχόμενες Η stock εχει history, αν καταλαβα καλα τι ζητας , που σου δειχνει αναπαντητες, εισερχομενες , εξερχομενες κ.λ.π Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 TLG said: Η stock εχει history, αν καταλαβα καλα τι ζητας , που σου δειχνει αναπαντητες, εισερχομενες , εξερχομενες κ.λ.π Δεν εχει λειτουργία smart ομως. Η smart λειτουργια ειναι η δυνατοτητα οπου πληκτρολογώντας νουμερα ή γράμματα να σου εμφανίζει την επαφη που ψαχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 sotsp said: Δεν εχει λειτουργία smart ομως. Η smart λειτουργια ειναι η δυνατοτητα οπου πληκτρολογώντας νουμερα ή γράμματα να σου εμφανίζει την επαφη που ψαχνεις. υπάρχει ακόμα κόσμος που το κάνει αυτό αντι να καλεί κατευθείαν από την λίστα των επαφών ; :p μου φαίνεται λίγο άσκοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ignus said: υπάρχει ακόμα κόσμος που το κάνει αυτό αντι να καλεί κατευθείαν από την λίστα των επαφών ; :p μου φαίνεται λίγο άσκοπο Με πρόλαβες και γω έτσι καλώ. Κατευθείαν απο την λίστα επαφών η οποία ουσιαστικά λειτουργεί σαν smart dial. Δε μου έχει λείψει στο παραμικρό το smart dial δεν έχω προσέξει καν την απουσία του. Αλλα σχετικό είναι αυτο φυσικά σε άλλους λείπει. Θα προτιμούσα όμως η ms να δωσει προσοχή σε αλλα πράγματα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Rayden1 said: Με πρόλαβες και γω έτσι καλώ. Κατευθείαν απο την λίστα επαφών η οποία ουσιαστικά λειτουργεί σαν smart dial. Δε μου έχει λείψει στο παραμικρό το smart dial δεν έχω προσέξει καν την απουσία του. Αλλα σχετικό είναι αυτο φυσικά σε άλλους λείπει. Θα προτιμούσα όμως η ms να δωσει προσοχή σε αλλα πράγματα. Η αληθεια ειναι οτι ο τροπος κλησης και ευρεσης επαφης ειναι υποκειμενικος οσον αφορα την ευκολια του καθενα. Επισης ειναι γεγονος, τουλαχιστον σε android, οτι το 90% των χρηστων αλλαζουν τις stock εφαρμογες dialer προς αναζητηση επιλογων smart. Τονιζω και παλι για να μην παρεξηγηθώ, το τι εξυπηρετεί τον καθενα ειναι φυσικα εντελως υποκειμενική αποφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Αυτό που θα προτείνω ξέρω ότι θα ξενίσει πολλούς. Και ξέρω ότι ούτε είναι πάντοτε αξιόπιστη λύση, ούτε για όλες τις ώρες. Αλλά καλού κακού, ας το έχουμε υπόψη ως εναλλακτική. Με αγγλικές φωνητικές εντολές, μπορεί κανείς να καλεί τόσο επαφές όσο και έναν έναν αριθμούς τηλεφώνου. πχ "call..." +επαφή ή "call..." +τηλεφωνικό αριθμό (θέλει κι ένα σετάρισμα στις επαφές, ώστε χωρίς να τις μετατρέψει κάποιος σε greeklish, το τηλέφωνο να μπορεί να τις αντιλαμβάνεται με αγγλικές εντολές) Ξέρω ότι κάποιος ίσως δε θα βολευτεί καθόλου ή δε θα θεωρεί τον παραπάνω τρόπο αξιόπιστο, απλά ας τον έχουμε υπόψη. υγ: οι φωνητικές εντολές για τηλεφωνικές κλήσεις είναι δυνατόν να λειτουργούν και με κλειδωμένο κινητό Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts