Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα τι ακριβός εννοείς στην αρχή, αλλά όταν περνάω μια νέα επαφή μου βγάζει επιλογή που να συγχρονίσει, outlook ή google, επίσης όλες οι επαφές, όλα τα στοιχεία στο ημερολόγιο google τα εχω κανονικά και στις επαφές και στο ημερολόγιο (π.χ. γενέθλια, επετείους, ραντεβού)

πραγματικά δεν κατάλαβα τι εννοείς και τι είναι αυτό που δεν κάνει....

το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω πως να συγχρονίσω τις επαφές (χειροκίνητα) με το outlook, αν και όλες είναι συγχρονισμένες, ακομα και όσες έβαλα μετά στο gmail....

Αν είναι έτσι τότε μάλλον εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά σε αυτούς που δεν μπορούν να συγχρονίσουν. Γιατί αυτά που λες τα κάνω και εγώ μια χαρά και έχεις απόλυτο δίκιο.

3>4

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ελπίζω ο συγχρονισμός με symbian να είναι πιο εύκολος!

Γιαυτο να είσαι βέβαιος. Έχει φροντίσει η Nokia...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε αυτή την εφαρμογή Youtube HD πως φεύγουν τα buttons και η μπάρα πλοήγησης ενώ παίζει το video;

Απλα κανε ενα tap σε καποιο αλλο σημειο της οθονης και θα εξαφανιστουν.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Δύο απορίες έχω:

1) Στο SkyDrive/Επαφές δεν βλέπω φωτογραφίες. Όλα τα στοιχεία μεταξύ κινητού κ skydrive είναι συγχρονισμένα εκτός από τις φωτο των επαφών. Υπάρχουν στο τηλέφωνο αλλά όχι στο skydrive...

2) Είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται στις εφαρμογές να κάνουν file management; Έχω αγοράσει το Pocket File Manager και δεν μπορώ να δω τα αρχεία/φακέλους που έχω δημιουργήσει στο κινητό (Lumia 925) από το pc. Πρέπει δηλ. να συνδέω το κινητό με το pc για να κάνω μια απλή διαχείριση των αρχείων/φακέλων μου (create folder, copy, move, κλπ);;;

Ευχαριστώ...

Δύο απορίες έχω:

1) Στο SkyDrive/Επαφές δεν βλέπω φωτογραφίες. Όλα τα στοιχεία μεταξύ κινητού κ skydrive είναι συγχρονισμένα εκτός από τις φωτο των επαφών. Υπάρχουν στο τηλέφωνο αλλά όχι στο skydrive...

2) Είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται στις εφαρμογές να κάνουν file management; Έχω αγοράσει το Pocket File Manager και δεν μπορώ να δω τα αρχεία/φακέλους που έχω δημιουργήσει στο κινητό (Lumia 925) από το pc. Πρέπει δηλ. να συνδέω το κινητό με το pc για να κάνω μια απλή διαχείριση των αρχείων/φακέλων μου (create folder, copy, move, κλπ);;;

Ευχαριστώ...

1) εγώ βλέπω φωτογραφίες , βέβαια εχω συγχρονίσει τις επαφές με facebook και Skype

2) θέμα της εφαρμογής δεν είναι αυτό ;

1) εγώ βλέπω φωτογραφίες , βέβαια εχω συγχρονίσει τις επαφές με facebook και Skype

2) θέμα της εφαρμογής δεν είναι αυτό ;

1) Εγώ τις έκανα import από .csv και έκτοτε ο συγχρονισμός γίνεται μόνο μεταξύ SkyDrive και κινητού.

2) Κι όμως όχι:

"Windows phone has some limitations which prevent third party applications from accessing parts of files system. You cannot access video files, music files, Document folder. So, until Microsoft open it, please do not ask us to implement this feature. It is impossible right now."

"Due to limitation of WP OS, 3rd party application cannot access some folder on your phone, like videos, documents & so on, including such files & folders on SD Card.

This is not our limitation, but OS itself. When Microsoft opens API, we will do our best to provide you full access to local & SD card storage.

But until, do not ask us to do it, this is just impossible."

Καλησπέρα έχω εδώ και λίγες μέρες το Lumia 920 αναβαθμισμένο στην Black. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και διαπίστωσα ότι παρόλο που έχει την Black του λείπουν όλες οι εξτρά εφαρμογές που προσφέρει η Nokia. Υποψιάζομαι ότι σβήστηκαν με το reset που έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πριν μου το δώσει. Έχω βρει όλες τις εφαρμογές δωρεάν στο κατάστημα εκτός από το storyteller που μου φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλησπέρα έχω εδώ και λίγες μέρες το Lumia 920 αναβαθμισμένο στην Black. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και διαπίστωσα ότι παρόλο που έχει την Black του λείπουν όλες οι εξτρά εφαρμογές που προσφέρει η Nokia. Υποψιάζομαι ότι σβήστηκαν με το reset που έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πριν μου το δώσει. Έχω βρει όλες τις εφαρμογές δωρεάν στο κατάστημα εκτός από το storyteller που μου φαίνεται ενδιαφέρον. Υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω;

Κατέβασε το sysapp pusher και θα τις βρεις όλες..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Κατέβασε το sysapp pusher και θα τις βρεις όλες..

Ναι αυτό έκανα μου το πρότεινε και άλλο μέλος του φορουμ αλλά ενώ βρήκα τo storyteller μου γράφει ότι δεν το υποστηρίζει ο φορέας ή η συσκευή μου. Περίεργο, καμία ιδέα;

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ναι αυτό έκανα μου το πρότεινε και άλλο μέλος του φορουμ αλλά ενώ βρήκα τo storyteller μου γράφει ότι δεν το υποστηρίζει ο φορέας ή η συσκευή μου. Περίεργο, καμία ιδέα;

Κανε πρωτα ενα update τις υπολοιπες εφαρμογες .. ειδικα αυτες που ειναι στην κατηγορια tools .. και δοκιμασε στο τελος το storyteller.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

το storyteller το βγάλανε προσωρινά από το store γιατί ειχε προβήματα

το storyteller το βγάλανε προσωρινά από το store γιατί ειχε προβήματα

Οκ θα πρέπει να περιμένω τότε ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε πρωτα ενα update τις υπολοιπες εφαρμογες .. ειδικα αυτες που ειναι στην κατηγορια tools .. και δοκιμασε στο τελος το storyteller.

Ποιά είναι τα tools εννοείς εφαρμογές κάμερας; Συγνώμη αλλά είμαι πολύ καινούριος με τα windows (6 χρόνια με symbian). Δε βλέπω πάντως καμία αναβάθμιση διαθέσιμη στο κατάστημα.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρύθμιση που να δίνει τη δυνατότητα 160 χαρακτήρων στο sms.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άμεσες απαντήσεις

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ρύθμιση που να δίνει τη δυνατότητα 160 χαρακτήρων στο sms.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις άμεσες απαντήσεις

σε lumia μονο νομιζω

ρυθμίσεις--> δικτυο+

Χαρουμενος κατοχ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαρουμενος κατοχος Lumia. 520 και οι επαφες ημερολογιο google. συγχρονιστηκαν τελεια. Οι επαφες ειναι σιγουρα αμφιδρομες, το ημερολογιο δεν το έχω δοκιμάσει. Απλά σύνδεσα τον λογαριασμό μου.

Εχω θεμα με την εφαρμογή του Facebook στην τροφοδοσία ειδήσεων, δεν μπορώ να επιλέξω να βλέπω της πιο πρόσφατες, όσο και να το πατάω παραμένει στις κορυφαίες ανακοινώσεις η συσκευή είναι Lumia 820.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

To Viber πρέπει να είναι ανοιχτό για να λαμβάνει κλήσεις;

Στις ρυθμίσεις / εργασίες στο παρασκήνιο εννοείται ότι δεν το έχω αποκλεισμένο...

To Viber πρέπει να είναι ανοιχτό για να λαμβάνει κλήσεις;

Στις ρυθμίσεις / εργασίες στο παρασκήνιο εννοείται ότι δεν το έχω αποκλεισμένο...

όχι , αρκεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο

Άμα δεν χτυπάει στις κλήσεις σβήστο, ξαναεγκατέστησε το και κλείσε το κιν πριν το χρησιμοποιήσεις... Μετά την αναβάθμιση ούτε εμένα χτύπαγε στις κλήσεις αλλά εμ αυτό είναι όλα κομπλέ... Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Άμα δεν χτυπάει στις κλείσεις σβήστο, ξαναεγκατέστησε το και κλείσε το κιν πριν το χρησιμοποιήσεις... Μετά την αναβάθμιση ούτε εμένα χτύπαγε στις κλήσεις αλλά εμ αυτό είναι όλα κομπλέ...

Ευχαριστώ alex, αυτό ήταν. Επανεγκατάσταση ήθελε...

Αυτό με το FB που τα μην έρχονται σαν sms στα μηνύματα όταν είσαι συνδεδεμένος πως γίνεται...? Απαιτεί κάποιο συγχρονισμό?

Είμαι συνδεδεμένος με wi-fi, δεν έχω αποκλείσει το fb από το παρασκήνιο και έχω βάλει και κατάσταση συνδεδεμένος...

Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνω>??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό με το FB που τα μην έρχονται σαν sms στα μηνύματα όταν είσαι συνδεδεμένος πως γίνεται...? Απαιτεί κάποιο συγχρονισμό?

Είμαι συνδεδεμένος με wi-fi, δεν έχω αποκλείσει το fb από το παρασκήνιο και έχω βάλει και κατάσταση συνδεδεμένος...

Υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνω>??

Εκτός από αυτά που έκανες θα πρέπει να πας στα μηνύματα, ρυθμίσεις, χρήση της συνομιλίας του Facebook ενεργοποιημένη.

Αυτό φαντάστηκα αλλά δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων... Απαιτεί κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για FB? Πχ η μόνη που έχω είναι αυτή που είχε από την αρχή μέσα
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό φαντάστηκα αλλά δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων... Απαιτεί κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή για FB? Πχ η μόνη που έχω είναι αυτή που είχε από την αρχή μέσα

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί στο Lumia 920 μου υπάρχει. Πρέπει να πας κατευθείαν στην εφαρμογή μηνύματα όχι στις γενικές ρυθμίσεις του κινητού. Εκεί πάτα στις τρεις τελίτσες κάτω δεξιά -> ρυθμίσεις και κανονικά εκεί θα πρέπει να υπάρχει η επιλογή που σου λέω