Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλαξα χειροκινητα το δικτυο αλλαξε για λιγο το μεγεθος των μυνηματων αλλα μετα γυρισε στους 60 χαρακτηρες...

αυτη την επιλογη περιορισμενο δεν μπορω να την βρω ρε παιδια που ειναι η ρημαδα?? :wacko::wacko:

Η επιλογή δεν είναι "περιορισμένο" είναι "μειωμένο", και μπορείς να την βρεις σε lumia κινητά πηγαίνοντας ρυθμίσεις ->δικτυο+

Αν δεν έχεις lumia τζάμπα ψάχνεις. Από όσο γνωρίζω είναι αποκλειστικά εφαρμογή της Nokia και όχι της πλατφόρμας WP. Είναι αυτο που λέμε οτι huawei,Htc,Samsung δεν προσέχουν τα WP κινητά τους και τα άφησαν στο έλεος τους. Κρίμα για το Ativ που είναι κινητάρα!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους δεν έχουν nokia, βάζουν αυτό και τελειώνει η υπόθεση με το μέγεθος του sms.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/smsplus/38744ea2-ac01-4b20-9279-e6ba1decfc90

Καλησπέρα νεος καταχος lumia 925 εχω το εξής πρόβλημα στο facebook(official) στις δημοσιευσεις εμφανιζει μονο τα groups...κ οχι τους φιλους.

Lumia 925

Γιατί μετά την Black, και ενώ έχω τουλάχιστον δέκα εφαρμογές προς ενημέρωση δεν με "βοηθάει" το Store και μόνο αν μπω απο Lumia Pusher σε μία - μία μόνο τότε μου εμφανίζει πως έχω αναβαθμίσεις;

3>4

παιδια ψάχνω κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να συγχρονίζω την "λίστα ανάγνωσης" των 8.1 windows του υπολογιστή μου με το lumia 920 που έχω. έχετε υπόψην σας κάτι;

παιδια ψάχνω κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να συγχρονίζω την "λίστα ανάγνωσης" των 8.1 windows του υπολογιστή μου με το lumia 920 που έχω. έχετε υπόψην σας κάτι;

όταν λες "λίστα ανάγνωσης" τι εννοείς? η εφαρμογή που έχουν τα 8.1 δεν κάνει?

όταν λες "λίστα ανάγνωσης" τι εννοείς? η εφαρμογή που έχουν τα 8.1 δεν κάνει?

Η εφαρμογήπυ έχουν τα 8.1 είναι μια χαρά. Πως θα την συγχρονίσω με το τηλέφωνό μου δεν ξέρω....

Η εφαρμογήπυ έχουν τα 8.1 είναι μια χαρά. Πως θα την συγχρονίσω με το τηλέφωνό μου δεν ξέρω....

Δεν καταλαβα τι ακριβως ψαχνεις, εγω συνδεω το Lumia με USB και ανοιγω την εφαρογη, απο εκει μεταφερω φωτος, μουσικη απο και προς τον υπολογιστη και μπορω να δω και τις εφαρμογες μου και να περασω και αλλες... δεν καταλαβα τι αλλο ψαχνεις.

Δεν καταλαβα τι ακριβως ψαχνεις, εγω συνδεω το Lumia με USB και ανοιγω την εφαρογη, απο εκει μεταφερω φωτος, μουσικη απο και προς τον υπολογιστη και μπορω να δω και τις εφαρμογες μου και να περασω και αλλες... δεν καταλαβα τι αλλο ψαχνεις.

Στα windows 8.0 για υπολογιστή, υπάρχει στο metro mode μιλά εφαρμογή η οποία ονομάζεται "λίστα ανάγνωσης" εκει, στέλνεις όποια ιστοσελιδα σε ενδιαφέρει να διαβάσεις με την ησυχία σου αργότερα αντι να την σώζεις στις αγαπημένες και μετα να την αφαιρείς κλπ κλπ

Λοιπόν αυτές τις λίστες ανάγνωσης ψάχνω να βρω πως θα τις συγχρονήσω με το τηλέφωνο

καλησπερα,εχω μερκες αποριες γυρω απο τα wp

λοιπον εγω μεχρι τωρα εχω android ενψ απο ΣΔευτερα θα εχω ενα 920

το θεμα μου ειναι με τις επαφες....εγω τις εχω στο gmail και θελω να ξερω αν μπορω αντι για τον hotmail λογαριασμο που εχω ,και δεν τον χρισημοποιω για πολυ καιρο αν μπορω να βαλω στον λογαριασμο της συσκευης το gmail......

οσο για τις επαφες δεν εχω τοσο θεμα γιατι θα κανω μεταφορα δεδομενων απο ενα android κινητο στο 920....

απλα θελω να δω αν για λογαριασμο microsoft στην συσκυη μπορουμε να βαλουμε και το gmail.......

καλησπερα,εχω μερκες αποριες γυρω απο τα wp

λοιπον εγω μεχρι τωρα εχω android ενψ απο ΣΔευτερα θα εχω ενα 920

το θεμα μου ειναι με τις επαφες....εγω τις εχω στο gmail και θελω να ξερω αν μπορω αντι για τον hotmail λογαριασμο που εχω ,και δεν τον χρισημοποιω για πολυ καιρο αν μπορω να βαλω στον λογαριασμο της συσκευης το gmail......

οσο για τις επαφες δεν εχω τοσο θεμα γιατι θα κανω μεταφορα δεδομενων απο ενα android κινητο στο 920....

απλα θελω να δω αν για λογαριασμο microsoft στην συσκυη μπορουμε να βαλουμε και το gmail.......

Λογαριασμό hotmail / outlook / live (έναν απο όλους) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα χρειαστεί να βάλεις και να σετάρεις.

Τώρα...... Εγώ έφτιαξα λογαριασμό και αφού έστησα την συσκευή μετά σέταρα κανονικά και τα gmail μου

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το accuweather!!!Σταματάει να μου τρέχει στο παρασκήνιο συνέχεια!!!Το απεγκατέστησα και το επανεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα παραμένει!!!Έχει άλλος κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Ψάχνω στο κατάστημα εφαρμογή για απομακρυσμένη παρακολούθηση DVR καταγραφικού AVTECH. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα. Με ipad μπαίνω με την πρώτη. Η avtech είχε εφαρμογή για windows phone 7.5 αλλά δεν έχει βγάλει για 8. Υπάρχει κάποια λύση ή υπόδειξη εφαρμογής. Υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκαταστήσω από το μάρκετ εφαρμογή των 7.5 σε 1020 με WP8? Είναι δωρεάν η εφαρμογή δεν μιλάω για πειρατεία.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Λογαριασμό hotmail / outlook / live (έναν απο όλους) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα χρειαστεί να βάλεις και να σετάρεις.

Τώρα...... Εγώ έφτιαξα λογαριασμό και αφού έστησα την συσκευή μετά σέταρα κανονικά και τα gmail μου

Ωραία,και πως θα γίνει μετα οτάν βάλω το hotmail να μην μου εμφανίζει τις επαφες του μάζι με τις επαφες του τηλεφώνου;;;

Ωραία,και πως θα γίνει μετα οτάν βάλω το hotmail να μην μου εμφανίζει τις επαφες του μάζι με τις επαφες του τηλεφώνου;;;

Δεν ειναι προβλημα αυτο. Υπαρχει σχετικη ρυθμιση για φιλτραρισμα επαφων.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με την καλύτερη εφαρμογή καιρού.

Δοκίμασα accuweather και Bing αλλά κανένα απο τα δυο δεν ανανεώνονταν απροβλημάτιστα.

Ένα στοιχείο επίσης που ζητάω είναι να μπορώ να βάλω ακριβή περιοχή. Όλα μου δείχνουν Θεσσαλονίκη που είναι πολύ γενικό. Θα ήθελα να μπορώ να ορίσω συγκεκριμένη περιοχή. Έχω δει εφαρμογές σε android που γίνεται αυτό.

Να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με την καλύτερη εφαρμογή καιρού.

Δοκίμασα accuweather και Bing αλλά κανένα απο τα δυο δεν ανανεώνονταν απροβλημάτιστα.

Ένα στοιχείο επίσης που ζητάω είναι να μπορώ να βάλω ακριβή περιοχή. Όλα μου δείχνουν Θεσσαλονίκη που είναι πολύ γενικό. Θα ήθελα να μπορώ να ορίσω συγκεκριμένη περιοχή. Έχω δει εφαρμογές σε android που γίνεται αυτό.

εγώ εβαλα το" Καιρός Bing"

Ψάξτο έτσι όπως το έγραψα στο store .

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Ψάχνω στο κατάστημα εφαρμογή για απομακρυσμένη παρακολούθηση DVR καταγραφικού AVTECH. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα. Με ipad μπαίνω με την πρώτη. Η avtech είχε εφαρμογή για windows phone 7.5 αλλά δεν έχει βγάλει για 8. Υπάρχει κάποια λύση ή υπόδειξη εφαρμογής. Υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκαταστήσω από το μάρκετ εφαρμογή των 7.5 σε 1020 με WP8? Είναι δωρεάν η εφαρμογή δεν μιλάω για πειρατεία.

Έχεις δοκιμάσει αυτήν ή αυτήν; Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δύο προσωπικά αν λειτουργούν γιατί δεν μου έχει χρειαστεί αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα αυτές οι δύο μου φάνηκαν πιο "σόι" από τις άλλες. Πάντως οι WP 7.X εφαρμογές τρέχουν σε WP8, ενώ οι εφαρμογές των WP8 δεν τρέχουν σε WP 7.X συσκευές!

Και ένα review χρήστη που βρήκα για το πρώτο link που έβαλα που μπορεί να είναι χρήσιμο:

"Easy to configure. The second best app for ip cameras I have found to work on my HTC Titan, other than Ip Cam Controller which is probably the better app. Stricktly viewing the cams and using the pre set's it is good, and when you go the max resolution in landscape you still have the presets, where as in Ip Cam Controller you can swipe but you lose your presets. Picture quality is close if not identical. ip Cam Managers main fault is you tap a camera to view it but you get no image. If you wait about 7 seconds and get no image (if you get no image in 7 to 10 seconds you usually won't get one no matter how long you wait). Anyway... 7 seconds, no image... tap back to the home screen and re tap the desired cam and it will usually appear. A little inconvenient but until something better comes along, it's one of these two apps. I have used this app. for months now. I am giving it 5 stars instead of 4 to counter some of the reviews by some that don't know how to configure the app. etc."

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

το now που εχει η συσκευη περνει τον καιρο απο το accuweather,και βγαζει ακριβως την τοποθεσια

τελικά και εγώ σε αυτό κατέληξα.

Είχα το weather hd αλλά δεν μου έδειχνε την περιοχή μου και οπότε οι θερμοκρασίες ήταν ότι να 'ναι.

Το Καιρός Bing μου δουλέυει πολύ καλά μπορώ να πω και αν και δωρεάν δεν εχει διαφημίσεις!

Το έχω βάλει το Bing αλλά κολλάει μερικές φορές η ανανέωση του και επίσης δεν έχει περιοχές.

Εμένα τουλάχιστον μου βγάζει απλά Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να βάλω την ακριβή περιοχή μου.

Εμένα τουλάχιστον μου βγάζει απλά Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να βάλω την ακριβή περιοχή μου.

Κατι κανεις λαθος φιλε μου.

Ανοιξε την εφαρμογη .. πηγαινε στα "Αγαπημενα" .. πατα το + που υπαρχει κατω .. και γραψε την περιοχη που θελεις ή καποια γειτονικη της.

http://i.imgur.com/u0p8Cgo.jpg

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8