Antonis78 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) στα crazy sunday του eshop τρεχει καλη προσφορα για φορτιστη(για οσους το εχουν παρει απο εξωτερικο κτλ) αν μπορεις στειλε το link Συμφωνώ, για στείλε να δούμε! Edited March 20, 2013 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μπορω να πω οτι ειμαι απιστευτα κ....φαρδος!!Ειχα κατι ακουστικα απο το Cube U30GT-H tablet που ειχα παρει και λειτουργουν τελεια!!Η μουσικη ακουγεται απιστευτα (thnx to Xlouder απο το XDA βεβαιως βεβαιως) και στις κλησεις ολα οκ!!Ακουω,με ακουνε,και δουλευει και το mic που εχουν!!Δεν εχει πληκτρο αποδοχης/απορριψης βεβαια αλλα μικρο το κακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Κακό δεν το λες!! Πολύ ωραίο. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κιόλας. Εγώ δεν το έχω κανένα προστατευτικό. Μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει στην παλάμη μου και το πως γλυστράει το δάχτυλο στην οθόνη, άμα το προσεχείς και μετά από δύο χρόνια το έχεις σαν καινούργιο. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 αν μπορεις στειλε το link Συμφωνώ, για στείλε να δούμε! πρέπει να εννοεί αυτό http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δεν το βλεπω που8ενα το φορτιστη εκτος και αμα ειμαι τοσο στραβαδι,:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Παιδια για bluetooth handfree δεν τιθενται θεματα συμβατοτητας ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 τα ακουστικα που εχει το iphone τα αναγνωριζει αν οχι υπαρχει καποιο το οποιο να λειτουργει το κουμπι για τις κλισεις οσο και τα κουμπια εντασης(-.+) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Καλημερα,μπροστινο screen protector που να καλυπτει ολη την οθονη( full screen) εχει να προτεινει κανεις?Ακομα καλυτερα να ειναι και anti-glare((ματ).Να μην αφηνει κενα, δεξια,αριστερα και κατω. Edited March 21, 2013 by akis111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα,μπροστινο screen protector που να καλυπτει ολη την οθονη εχει να προτεινει κανεις?Ακομα καλυτερα να ειναι και anti-glare((ματ). Τι εννοείς όλη την οθόνη; Όλα την καλύπτουν εκτός από το σημείο του αισθητήρα πάνω δεξιά και του ακουστικού πάνω στην μέση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δεν το βλεπω που8ενα το φορτιστη εκτος και αμα ειμαι τοσο στραβαδι,:p Μαλλον ειναι αυτος! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Μια που πηρα απο public ενω εγραφε οτι ειναι για το nexus 4, αφηνει ενα κενο απο κατω,αριστερα και δεξια... Τι εννοείς όλη την οθόνη; Όλα την καλύπτουν εκτός από το σημείο του αισθητήρα πάνω δεξιά και του ακουστικού πάνω στην μέση Μια που πηρα απο public ενω εγραφε οτι ειναι για το nexus 4, αφηνει ενα κενο απο κατω,αριστερα και δεξια... Edited March 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 παιδια καποιοι που πηρατε HANDSFREE ακουστικα και δουλευουν αψογα,με κουμπι τερματισμου κλησης και μικροφωνοφυσικα,γραψτε ποιο ακριβως ειναι να μην χρειαστει καποιος που θελει να ψαξει 150 σελιδες με σχολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορω να πω οτι ειμαι απιστευτα κ....φαρδος!!Ειχα κατι ακουστικα απο το Cube U30GT-H tablet που ειχα παρει και λειτουργουν τελεια!!Η μουσικη ακουγεται απιστευτα (thnx to Xlouder απο το XDA βεβαιως βεβαιως) και στις κλησεις ολα οκ!!Ακουω,με ακουνε,και δουλευει και το mic που εχουν!!Δεν εχει πληκτρο αποδοχης/απορριψης βεβαια αλλα μικρο το κακο! Τα κοίταγα και λέω ... μπαααααααα :confused: παιδια καποιοι που πηρατε HANDSFREE ακουστικα και δουλευουν αψογα,με κουμπι τερματισμου κλησης και μικροφωνοφυσικα,γραψτε ποιο ακριβως ειναι να μην χρειαστει καποιος που θελει να ψαξει 150 σελιδες με σχολια... Κάποιος είχε ποστάρει ότι αυτά του δούλευαν μιά χαρά. Περιμένω να παραλάβω και θα ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006816 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006498 ποιες οι διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006816 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006498 ποιες οι διαφορες? καμία...παρε το πιο φτηνο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006816 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006498 ποιες οι διαφορες? Καμία ουσιαστική. Η συσκευασία μόνο (Bulk). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα σας, παρελαβα την ringke fusion χθες. Αυτο που με εντυπωσιασε ηταν οτι ξεμπουκωσε τον ηχο στο ηχειο οταν το ακουμπας σε τραπεζι π.χ...αλλα για τα δικα μου γουστα δε μου αρεσε τοσο αισθητικα και ετσι θα ρισκαρω και θα αφησω το κινητο οπως το πηρα. Οποιος ενδιαφερεται για τη θηκη ας μου στειλε p.m. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλημερα σας, παρελαβα την ringke fusion χθες. Αυτο που με εντυπωσιασε ηταν οτι ξεμπουκωσε τον ηχο στο ηχειο οταν το ακουμπας σε τραπεζι π.χ...αλλα για τα δικα μου γουστα δε μου αρεσε τοσο αισθητικα και ετσι θα ρισκαρω και θα αφησω το κινητο οπως το πηρα. Οποιος ενδιαφερεται για τη θηκη ας μου στειλε p.m. Ευχαριστω :) Κρίμα ρε φιλε θα την τσιμπουσα εγω, τωρα την περιμένω από μέρα σε μέρα, για να δούμε πως θα μου φανεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μαλλον ειναι αυτος! με κοροιδευεις ετσι ? :p ειναι αυτος ασυρματος? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 με κοροιδευεις ετσι ? :p ειναι αυτος ασυρματος? :D Χαχα! Πραγματικα οχι, αλλα μαλλον καταλαβες λαθος (η εγω) ο blade_ αναφεροταν σε κανονικο φορτιστη για αυτο και εγραψε : στα crazy sunday του eshop τρεχει καλη προσφορα για φορτιστη(για οσους το εχουν παρει απο εξωτερικο κτλ) Δηλαδη για αυτους που εχουν Αγγλικο η Αμερικανικο φορτιστη.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Το επαναφερω: Καλημερα,μπροστινο screen protector που να καλυπτει ολη την οθονη( full screen) εχει να προτεινει κανεις?Ακομα καλυτερα να ειναι και anti-glare((ματ).Να μην αφηνει κενα, δεξια,αριστερα και κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Σ εμένα καλύπτεται όλη η οθόνη. Είναι λίγο πιο μεγάλο απ την ζελατίνα που είχε. Έχω της xtreme guard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Σ εμένα καλύπτεται όλη η οθόνη. Είναι λίγο πιο μεγάλο απ την ζελατίνα που είχε. Έχω της xtreme guard. Υγρη εφαρμογη φανταζομαι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ναι υγρή εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Για ακουστικά, σήμερα μου ήρθαν αυτά http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006838&sid=1 και δουλεύουν μια χαρά και στις κλήσεις. Ποιότητα ήχου πολύ καλη αλλά σε αυτό παιζει ρολο και ο franko! Να συμπληρωσω οτι τα ίδια υπηρχαν στο sgs2 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts