taliban Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλησπερα σε ολους! Οπως μας ενημερωσε και ο συν-φορουμιτης πιο πριν η xtreme guard εχει εκπτωση στα προιοντα της 75%. Με επιασε λοιπον η καταναλωτικη μου μανια και παρηγγειλα 2 σετ full body protector με τελικη τιμη 5$ με δωρεαν μεταφορικα!! Εχει δοκιμασει κανεις την εν λογω εταιρια? Επειδη σκοπευω να βαλω μονο το πισω μερος πειραζει αν το βαλω στεγνο και οχι με σαπουναδες,λαδια,γρασσα κτλ που προτεινεται στα βιντεο? Χωρίς μετά και σαπούνια δεν στρώνει καλά, εδώ βγάλει στην πλάτη του κινητού και με μεγάλη προσπάθεια μου άφησε μόνο δύο_ τρεις μικρές φουσκάλες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Εμενα μου εβγαλε την πίστη η xtreme guard. Τι με νερο, με σαπουνι, χωρις τιποτα το αποτελεσμα ηταν χαλια! Ασε που με την θηκη Ringke μου πετουσε τις γωνιες. Ευτυχως την ιδια μερα μου ηρθαν και τα αλλα SPIGEN SGP και βρηκα την υγεια μου σε 1 λεπτο. Το περιεργο ειναι οτι τα πληρωσα ολα αυτα στις 25/2 μαζι με τη παρακατω θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Matte-Hard-Cover-Case-Shield-Protector-For-LG-E960-Google-Nexus-4-LG-/271131777031?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f20b69807 η οποια ακομα να ερθει. Τα υπολοιπα ηρθαν στις 4/3 αν θυμαμαι καλα. Edited March 11, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Όταν με το καλό (σε κάνα μηνα) μου έρθουν θα γράψω εντυπώσεις. Παρήγγειλα και μια nillkin λευκή θήκη έτσι να σπάει η μαυρίλα! Για 6 ευρώ ειναι αναπάντεχα καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 για ασυρματο φορτιστη απο ελλαδα εχουμε κανενα μαγαζι? ειχα δει οτι ειχε ποσταρει ενα παιδι απο e shop αλλλα δεν το βλεπω βρισκω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 για ασυρματο φορτιστη απο ελλαδα εχουμε κανενα μαγαζι? ειχα δει οτι ειχε ποσταρει ενα παιδι απο e shop αλλλα δεν το βλεπω βρισκω, Εγω εχω παρει αυτον εδω απο eshop και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! Εχει μεγαλη επιφανεια και δεν ψαχνεις σε ποιο σημειο φορτιζει! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 μπραβο αγορινα αυτο εψαχνα!!!! να σαι καλα.. 50 ευρω το πηρες να φανταστω.?! με αυτο το φορτιστη οταν φορτισει πληρως σταματαει να του δινει ρευμα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 μπραβο αγορινα αυτο εψαχνα!!!! να σαι καλα.. 50 ευρω το πηρες να φανταστω.?! με αυτο το φορτιστη οταν φορτισει πληρως σταματαει να του δινει ρευμα σωστα? Ναι ναι σταματαει... Εχει ενα led ο φορτιστης που οταν στελνει ρευμα αναβει μπλε (αλλα δεν ενοχλει) οταν σταματησει, σβηνει και το led... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=PDA_Accessories&hash=item3f2298acc0 ενδεικτικά..εγώ είμαι μέσα αν είναι να πάρουμε μαζί 2-3 από Αθήνα.. Παιδιά εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά αν δεν κάνατε την παραγγελία ακόμα και γίνεται να βάλετε στο ένα στοιχεία αποστολής δικά μου, θα με βολευατε. Φυσικά σας εμπιστεύομαι και θα σας στείλω τα χρήματα (με PayPal πχ) προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά έχει πάρει κανείς genx bumper να μας πει γνώμη? Τα βρήκα από UK εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/search/?searchterm=nexus+4+genx Ακριβούτσικα, αλλά σύμφωνα με τον Paul από modaco, είναι ολόιδια με τo original στο σχεδιασμό, και έρχονται σε διάφορα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σημερα μου ηρθε η Nillkin.. Πολυ καλη ποιοτητα, σταθερη στο χερι αλλα σαν την Ringke δεν εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά έχει πάρει κανείς genx bumper να μας πει γνώμη? Τα βρήκα από UK εδώ: http://www.mobilefun.co.uk/search/?searchterm=nexus+4+genx Ακριβούτσικα, αλλά σύμφωνα με τον Paul από modaco, είναι ολόιδια με τo original στο σχεδιασμό, και έρχονται σε διάφορα χρώματα. Eψηνα και εγω να παρω την ιδια θηκη απο εκει αλλα δεν παιζει ρευστο.Μου αρεσει τρελα η πορτοκαλι :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 http://www.mobilefun.co.uk/veho-360-noise-isolating-earphones-with-flat-flex-anti-tangle-cord-p37532.htm?referer=N&utm_campaign=12th+March+Angle+%26+Curve+MKII+Classic+Stereo+Headphones+-+Chrome&utm_medium=email&utm_source=Mobile+Fun αυτα κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 http://www.mobilefun.co.uk/veho-360-noise-isolating-earphones-with-flat-flex-anti-tangle-cord-p37532.htm?referer=N&utm_campaign=12th+March+Angle+%26+Curve+MKII+Classic+Stereo+Headphones+-+Chrome&utm_medium=email&utm_source=Mobile+Fun αυτα κανουν?Όλα τα ακουστικά με 3.5mm jack κάνουν, πρόβλημα συμβατότητας θα έχεις μόνο με handsfree. Στα ακουστικά το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μπορεί να κουμπώσει καλά το βύσμα πάνω από θήκη, αυτά όπως τα βλέπω στην εικόνα φαίνονται οκ, δεν έχουν πολύ χοντρό πλαστικό στο βύσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 εγω σκεφτομαι να παρω αυτο ελπιζω πως επειδη ειναι lg να λειτουργει. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/LG-Bluetooth-Headset-HBM-260-Black-BGEUBK.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ στο iphone είχα πάρει απο mobilefun το jawbone το οποίο λειτουργει σουπερ με το nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ στο iphone είχα πάρει απο mobilefun το jawbone το οποίο λειτουργει σουπερ με το nexus Είναι εύκολο να δώσεις ένα link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 https://jawbone.com/ δεν το βρισκω εκεινο το μοντελο.το ειχε βγαλει προσφορα απο 70 ευρω 30 ευρω το mobilefun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Καλησπέρα, έχω την Rearth Fusion και επειδή ακούω πολύ καλά λόγια για τις μεμβράνες Skinomi ήθελα να μου πείτε αν έχει κανείς τον συνδυασμό και των δύο. Δεν θέλω να μου πετάξει την μεμβράνη, για αυτό ρωτάω. Επίσης λέω να πάρω το screen protector και όχι το skin μιας και θα το έχω σε θήκη, τι λέτε; Επίσης, επειδή το κινητό ήρθε από Αμερική, ο φορτιστής έχει την αμερικάνικη πρίζα. Ξέρετε που μπορώ να βρω αντάπτορα; Edited March 12, 2013 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπέρα, έχω την Rearth Fusion και επειδή ακούω πολύ καλά λόγια για τις μεμβράνες Skinomi ήθελα να μου πείτε αν έχει κανείς τον συνδυασμό και των δύο. Δεν θέλω να μου πετάξει την μεμβράνη, για αυτό ρωτάω. Επίσης λέω να πάρω το screen protector και όχι το skin μιας και θα το έχω σε θήκη, τι λέτε; Επίσης, επειδή το κινητό ήρθε από Αμερική, ο φορτιστής έχει την αμερικάνικη πρίζα. Ξέρετε που μπορώ να βρω αντάπτορα; Η μπροστά δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά έβγαλα την πίσω γιατί έκανε κάτι σαν νερά σε συνδυασμό με την θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Η μπροστά δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά έβγαλα την πίσω γιατί έκανε κάτι σαν νερά σε συνδυασμό με την θήκη παλι καλα που το επιβεβαιωσες φιλε και μου εφυγε ενα αγχος..την εχω παραγγειλει και την περιμενω και γω. Βεβαια τη skinomi την εχω παρει με back carbon fiber sticker και σκεφτομαι να το ξεκολλησω απο την πλατη του n4 και να το κολλησω εξωτερικα στη θηκη..ετσι δε θα κανει μπαμ το πλαστικο απεξω της θηκης. Ελπιζω να εχει καλο αποτελεσμα η ιδεα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Η μπροστά δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά έβγαλα την πίσω γιατί έκανε κάτι σαν νερά σε συνδυασμό με την θήκη Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου. Θα πάρω μόνο την μπροστά τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπερα σε ολους! Απλα να ενημερωσω οτι μετα απο επικοινωνια μου με την wind οι φορτιστες-δωρο δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα,αναμενονται εντος 10ημερου. Τωρα αμα το δεκαημερο γινει μηνας ειναι αλλο θεμα..... Υπομονη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αυτή η θηκη μου ηρθε σημερα μαζι με τα xtremeguard.Η θηκη ειναι μια χαρα για τα λεφτα τις μεχρι να παρω κατι καλυτερο.Ειναι μαλακη,ομως επειδη ειναι σαν τζελ τα κουμπια θελουν λιγο παραπανω πατημα τα πλαινα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπερα σε ολους! Απλα να ενημερωσω οτι μετα απο επικοινωνια μου με την wind οι φορτιστες-δωρο δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα,αναμενονται εντος 10ημερου. Τωρα αμα το δεκαημερο γινει μηνας ειναι αλλο θεμα..... Υπομονη!! σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Ας ελπίσουμε να είναι μόνο 10 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπερα σε ολους! Οπως μας ενημερωσε και ο συν-φορουμιτης πιο πριν η xtreme guard εχει εκπτωση στα προιοντα της 75%. Με επιασε λοιπον η καταναλωτικη μου μανια και παρηγγειλα 2 σετ full body protector με τελικη τιμη 5$ με δωρεαν μεταφορικα!! Εχει δοκιμασει κανεις την εν λογω εταιρια? Επειδη σκοπευω να βαλω μονο το πισω μερος πειραζει αν το βαλω στεγνο και οχι με σαπουναδες,λαδια,γρασσα κτλ που προτεινεται στα βιντεο? σήμερα παρέλαβα την xtreme guard.. δεν είχα σε καμία περίπτωση πρόθεση να χρησιμοποιήσω σαπούνι και νερό, παρά τις οδηγίες..και με αυτά που διάβαζα, πίστευα ότι θα έβγαινε φόλα το αποτέλεσμα.. τελικά, τόσο καλά δεν έχω ξαναβάλει ποτέ πριν προστατευτική ζελατίνα...!!!!! σχεδόν καμία φουσκάλα, χωρίς νερό χωρίς τίποτα.. βέβαια, σαν ζελατίνα γενικότερα, με "ξενίζει" λίγο η αίσθηση που μου αφήνει όταν χρησιμοποιώ το κινητό..σαν να "βεντουζώνει" κάπως το χέρι, ενώ παλιότερα με άλλες σε άλλα κινητά, γλίστραγε πιο εύκολα.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts