blade_ Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 α μπραβο εχει κ τη θηκη που ελεγα 10 δολαρια με μεταφορικα http://dx-box.com/lg-google-nexus-4-inch-light-slim-simple-envelope-leather-case-black-brown-red.html Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Για ακουστικά τι ψάχνουμε? Omtp ή ctia? Πήρα κάτι muvit 25€ απο γερμανό και δεν κανουν για χρήση σαν hands free.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 H πασίγνωστη εταιρεία κατασκευής όλων των ειδών cases για mobile συσκευές Cruzerlite ξαναχτυπά και αυτή την φορά στόχος της είναι το τελευταίο “googlόφωνο”, το Nexus 4. Όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα το εν λόγω case έχει ένα scifi look και από ότι μπορώ να καταλάβω φαίνεται πως διαθέτει ένα εφφέ αντίστοιχης λογικής με το πίσω μέρος του Nexus 4, κουνώντας δηλαδή την θήκη και ανάλογα με το που πέφει το φως θα φωτίζεται και η αντίστοιχη επιφάνεια. Η θήκη αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Source: gadgeta.me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Mε τη σφραγιδα των xda devs ακομα καλυτερα. :) Τη περιμενουμε πανω απο μηνα, ειναι λιγο παλια η ειδηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Για ακουστικά τι ψάχνουμε? Omtp ή ctia? Πήρα κάτι muvit 25€ απο γερμανό και δεν κανουν για χρήση σαν hands free.. μεγαλο μειον που δινεται χωρις ακουστικα,βεβαια εχουμε το μεγαλο συν της τιμης.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Mε τη σφραγιδα των xda devs ακομα καλυτερα. :) Τη περιμενουμε πανω απο μηνα, ειναι λιγο παλια η ειδηση. Το ξέρω, εγώ την είχα ξαναβάλει απλώς τώρα κολλάει και στον εν λόγω νημα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 http://dbrand.com/submodels/nexus-4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 παιδια καμια καλη θηκη στυλ pouch απο ελλαδα που να μου κανει εχει να προτείνει κανεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 δες καμια που να ταιριαζει σε samsung galaxy nexus,S3 ,htc one X,γενικα παρομοιου ογκου κινητα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) παιδια τελικα παρηγγηλα την παρακατω θηκη της Krussell.......στο καφε χρωμα...εξαιρετικη φαινεται εεεε?? απο οτι βλεπω στις διαστασεις πρεπει να μπαινει το κινητο μεσα μαζι με την tpu θηκη.....οποτε κομπλε και ειναι και πανεμορφη.......και την βρισκεις και Ελλαδα απο τον επισημο αντιπροσωπο της krusell σε παρομοια τιμη ( 3-4 ευρο παραπανω) που την βρισκεις εξω...........γυρω στα 30 ευρο μαζι με τα μεταφορικα.....οποιος ενδιαφερεται ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη πιστευω............ http://www.volte-tel.gr/dsonew/smbdso.dll/pd?lan=el&pid=235028&ptype=6 Edited January 14, 2013 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Παιδιά απο screen protector(εμπρος-πίσω) τι έχετε να προτείνετε?Σε κάτι καλό ,όχι 1-2 δολλάρια. Δώσαμε τόσα λεφτά για το κινητό μην τσιγκουνευτούμε στα screen protector.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Παιδιά απο screen protector(εμπρος-πίσω) τι έχετε να προτείνετε?Σε κάτι καλό ,όχι 1-2 δολλάρια. Δώσαμε τόσα λεφτά για το κινητό μην τσιγκουνευτούμε στα screen protector.... Εγώ έβαλα το skin protector της skinomi και είμαι πολύ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Skinomi. Mακραν το καλυτερο wet που εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaBron30 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εγώ έβαλα το skin protector της skinomi και είμαι πολύ ευχαριστημενος βρήκα στο ebay με 11 δολλάρια.Σου δίνει μόνο την εμπρός ή και την πίσω? να φανταστώ ένα τεμάχιο έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εγώ τσιμπησα αυτή : diztronic apo eBay μ φαίνεται πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 βρήκα στο ebay με 11 δολλάρια.Σου δίνει μόνο την εμπρός ή και την πίσω? να φανταστώ ένα τεμάχιο έτσι? Αmazon η απο το site της Skinomi. Aγοραζεις απο την ιδια με αυτο το τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Για ακουστικά τι ψάχνουμε? Omtp ή ctia? Πήρα κάτι muvit 25€ απο γερμανό και δεν κανουν για χρήση σαν hands free.. Ξανακανω την ερώτηση.. Πήρε η χρησιμοποίησε κανεις hands free? Του one x παιζουν αλλά ψάχνω να μπαίνουν μέσα στα αυτιά.. Τα muvit δεν παιζουν. Ξέρει κανένας κάποια που να είναι συμβατά? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ενα οποιοδηποτε handsfree δεν ειναι συμβατο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά απο screen protector(εμπρος-πίσω) τι έχετε να προτείνετε?Σε κάτι καλό ,όχι 1-2 δολλάρια. Δώσαμε τόσα λεφτά για το κινητό μην τσιγκουνευτούμε στα screen protector.... Xtreme Guard. Τα χρησιμοποιω σε ολες τις συσκευες και τα θεωρω ανωτερα λογο του οτι αν γρατζουνιστουν ελφρως "αυτοθεραπευονται" Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 ενα οποιοδηποτε handsfree δεν ειναι συμβατο? Δεν παιζουν όλα.. Παιζουν όσα είναι με το πρότυπο ctia και τα οποία έχουν τα γκρι λαστιχακια στο βύσμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35794117 Υ.Γ. επειδή ειμαι Λήμνο φαντάρος και δεν υπήρχε τίποτα κατέληξα αναγκαστικά στα earpods του iphone Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 μαλιστα..εμενα δε θα μου χρειαστει ,αλλα χρησιμη πληροφορια κατι ακομα,αν βαλεις οποιαδηποτε ακουστικα...ακους τι σου λενε?μπορεις να μιλησεις απο το μικροφωνο του κινητου?σε καποια κινητα γινοταν,σε αλλα οχι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Δεν παιζουν όλα.. Παιζουν όσα είναι με το πρότυπο ctia και τα οποία έχουν τα γκρι λαστιχακια στο βύσμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35794117 Υ.Γ. επειδή ειμαι Λήμνο φαντάρος και δεν υπήρχε τίποτα κατέληξα αναγκαστικά στα earpods του iphone Eχω φάει τα΄σύμπαντα ώστε να βρω ακουστικό μονο για το τηλ, μέχρις στιγμής 2 που χρησιμοποιήσα ( από SE και από Νοκια ) δεν είναι συμβατά, αν πέσει στην αντιληψή σας κάτι παρακαλώ να ενημερώσετε :):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Xtreme Guard. Τα χρησιμοποιω σε ολες τις συσκευες και τα θεωρω ανωτερα λογο του οτι αν γρατζουνιστουν ελφρως "αυτοθεραπευονται" Το πήρα και εγώ, είναι όντως καλό, αλλά δεν μ'αρέσει η κάπως "κολλώδες" αίσθηση που έχει και ζορίζει το δάχτυλο πολλές φορές. Για την πλάτη καλό είναι γιατί έχει καλύτερο κράτημα, αλλά στην οθόνη μπροστά το έβγαλα τελικά. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Eχω φάει τα΄σύμπαντα ώστε να βρω ακουστικό μονο για το τηλ, μέχρις στιγμής 2 που χρησιμοποιήσα ( από SE και από Νοκια ) δεν είναι συμβατά, αν πέσει στην αντιληψή σας κάτι παρακαλώ να ενημερώσετε :):) Τελικά πρέπει να κάνουν και όλα τα ακουστικά από galaxy από ότι έψαξα, μονό δεν έχω βρει αλλά με βλέπω να πέρνω κανένα και να το κόβω το περιττό :lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το πήρα και εγώ, είναι όντως καλό, αλλά δεν μ'αρέσει η κάπως "κολλώδες" αίσθηση που έχει και ζορίζει το δάχτυλο πολλές φορές. Για την πλάτη καλό είναι γιατί έχει καλύτερο κράτημα, αλλά στην οθόνη μπροστά το έβγαλα τελικά. Ειναι κολλωδης. :) Και τα wet applications ειναι ετσι σε σχεση με τα dry, με αποκορυφωμα την Zagg, θα προτινα να την αποφυγετε. H Skinomi ειναι απολυτως απαλλαγμενη απο τετοια αισθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts