georgekok97 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Eχω παραγγειλει την bugatti cross αλλά θα αργησει να ερθει κι ετσι μιας και ετυχε να παω στα public πηρα μια αλλη. Universal κατασταση αλλά ταιριαζει μια χαρα στο κινητο μας. Θελει μερικα βαλε-βγαλε για να στρωσει (δεν υπαρχουν πονηρα λογια, μονο πονηρα μυαλα) και μετα ειναι μια χαρα. Ξεκολλας αυτο το χριτς-χρατς το οποιο ειναι επισης και pull tab, το τραβας και εισαι ετοιμος. ps: Ηρθε σημερα το front & back protector της spigen αλλά σκεφτομαι να βαλω μονο το πισω, στην οθονη δεν μου κανει καρδια να βαλω γιατι χαλαει ολη την ομορφια του κινητου :worry: http://imageshack.us/a/img198/4209/rkte.JPG http://imageshack.us/a/img585/8868/eaxn.jpg http://imageshack.us/a/img594/3058/0fxi.jpg Εχεις link , ή ξερεις πως λεγεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εχεις link , ή ξερεις πως λεγεται ?? Ειπα στη ταμια να τη βγαλει απο το κουτι κι ετσι δεν προσεξα αλλά εριξα μια ματια τωρα στη σελιδα του public, θυμομουν οτι ειχε μια ιδια σε κιτρινο κι ετσι εψαξα για κιτρινες θηκες. Callate la Boca ειναι η μαρκα λοιπον και μπορεις να τις δεις εδω http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?pageSize=&pageNo=&trail=SRCH%3ACALLATE%2BLA%2BBOCA%3A1002%3Acccat1590004pp&sortMode=&sortOrder=&sortProperty=&parentCategoryId=cccat1590004pp&addFacet=1002%25253Acccat1590004pp . Η κιτρινη που θυμομουν ειναι η superaffro που επισης μου αρεσε. Α, σε περιπτωση που παρεις καποια, προσεξε να μην ειναι για iphone. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Παιδιά πάτε στο media 5e θηκη με 3 μικρές θηκουλες μπροστά για καμία κάρτα και μια μεγάλη πίσω Edited September 9, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 με κατι τετοιο λετε να κινδινευει το κινητο(λογω κινεζιας)? σε κανα μηνα θα παω ενα ταξιδι που θα ειμαι πολλες ωρες εκτος σπιτιου και σκεφτομαι να το εχω για καβατζα,αλλα δεν το εμπιστευομαι και πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Με τα ιδια χρηματα παιρνεις κατι επωνυμο https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=CP-ELS Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημέρα! Τελικα , καταληγουμε οτι δεν υπαρχει κανενα h/free που να υποστηριζει απροβληματιστα ελεγχο κλησεων (yes/no) , καθως κ την μουσικη (play/stop/previous/next)? Τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημέρα! Τελικα , καταληγουμε οτι δεν υπαρχει κανενα h/free που να υποστηριζει απροβληματιστα ελεγχο κλησεων (yes/no) , καθως κ την μουσικη (play/stop/previous/next)? Τιποτα?? Πώς καταλήξαμε σε αυτό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημέρα! Τελικα , καταληγουμε οτι δεν υπαρχει κανενα h/free που να υποστηριζει απροβληματιστα ελεγχο κλησεων (yes/no) , καθως κ την μουσικη (play/stop/previous/next)? Τιποτα?? Nexus 4 (JB 4.3 Stock) + SE MW600 1. Αριστη διαχειριση κλησεων με αναγνωριση κλησης (αριθμος καλουντος μονο) 2.Καλη διαχειριση μουσικης (next/previous, Play/Stop , τα FFWD/FRW δεν λειτουργουν :( ) 3.Track ID μονο ο τιτλος του κομματιου εμφανιζεται στην οθονη το Bluetooth set . Δοκιμασμενο με 2 εφαρμογες PowerAmp Pro, Play Music 4.Ραδιοφωνο ..κατι που λειπει απο το ΝΧ4:lol::lol: 5. Ηχητικες ειδοποιησεις για εισερχομενες κλησεις στο ακουστικο οχι ιδιατερα δυνατες αλλά ικανοποιητικες. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Nexus 4 (JB 4.3 Stock) + SE MW600 1. Αριστη διαχειριση κλησεων με αναγνωριση κλησης (αριθμος καλουντος μονο) 2.Καλη διαχειριση μουσικης (next/previous, Play/Stop , τα FFWD/FRW δεν λειτουργουν :( ) 3.Track ID μονο ο τιτλος του κομματιου εμφανιζεται στην οθονη το Bluetooth set . Δοκιμασμενο με 2 εφαρμογες PowerAmp Pro, Play Music 4.Ραδιοφωνο ..κατι που λειπει απο το ΝΧ4:lol::lol: 5. Ηχητικες ειδοποιησεις για εισερχομενες κλησεις στο ακουστικο οχι ιδιατερα δυνατες αλλά ικανοποιητικες. Ακριβώς, επιβεβαιωνω όλα τα παραπάνω. Βέβαια το Mw600 παίζει με τα πάντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημέρα! Τελικα , καταληγουμε οτι δεν υπαρχει κανενα h/free που να υποστηριζει απροβληματιστα ελεγχο κλησεων (yes/no) , καθως κ την μουσικη (play/stop/previous/next)? Τιποτα?? Βασικα ολα αυτα πρεπει να γινονται με οποιαδηποτε h/free που εχει ενα κουμπι με την εφαρμογη headset Button Controller.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Παιδία εγω έχω την ringke slim άλλα θέλω και μια αλλη θήκη για να το βάζω μέσα οτάν πετάω το ΚΙΝΗΤΟ μέσα στο τσαντακι μου.Πηγά σε καταστήματα και οι θήκες που είχαν για nexus και s3 δεν χωρούσε μέσα με την ringke που έχω.Έχετε καμμία ιδέα τι να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Έβγαλε το eshop.gr τα κορυφαία BT MW600 στα 32€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Παιδία εγω έχω την ringke slim άλλα θέλω και μια αλλη θήκη για να το βάζω μέσα οτάν πετάω το ΚΙΝΗΤΟ μέσα στο τσαντακι μου.Πηγά σε καταστήματα και οι θήκες που είχαν για nexus και s3 δεν χωρούσε μέσα με την ringke που έχω.Έχετε καμμία ιδέα τι να πάρω? Για κοιτα εδω:http://www.etsy.com/listing/129838628/nexus-4-sleeve-case-pouch-handmade-with?ref=shop_home_active <<If you have a bumper or a slim case for your Nexus 4 the sleeve can be made a little bigger so there would be an extra room, the only thing you need to do is adding a note that you need the case wider for the bumper or the extra case while buying the sleeve.>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Nexus 4 (JB 4.3 Stock) + SE MW600 1. Αριστη διαχειριση κλησεων με αναγνωριση κλησης (αριθμος καλουντος μονο) 2.Καλη διαχειριση μουσικης (next/previous, Play/Stop , τα FFWD/FRW δεν λειτουργουν :( ) 3.Track ID μονο ο τιτλος του κομματιου εμφανιζεται στην οθονη το Bluetooth set . Δοκιμασμενο με 2 εφαρμογες PowerAmp Pro, Play Music 4.Ραδιοφωνο ..κατι που λειπει απο το ΝΧ4:lol::lol: 5. Ηχητικες ειδοποιησεις για εισερχομενες κλησεις στο ακουστικο οχι ιδιατερα δυνατες αλλά ικανοποιητικες. Ακριβώς, επιβεβαιωνω όλα τα παραπάνω. Βέβαια το Mw600 παίζει με τα πάντα. Επιβεβαιώνω και εγώ.άψογη συνεργασία χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ρε παιδιά να το χτυπήσω το mw600; Το έχει προσφορά το Eshop 32€ Επιβεβαιώστε μου ότι δεν θα έχει αποσυνδέσεις όταν η οθόνη του κινητού είναι σβηστή.... Θα δέχομαι δηλαδή κανονικά κλήσεις μέσω του bluetooth Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petritis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Χρησιμοποιώ το mw 600 από τον Μάιο και εγώ προσωπικά δεν είχα θέματα αποσυνδέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Τα τόσα θετικά σας σχόλια για το mw600 με έκαναν σχεδόν να αποφασίσω την αγορά του. Πάντως στο eshop δεν έχει 32€ αλλά 34.90. Εκτός αν κινήθηκε και την άλλαξαν. Εγώ κυρίως για μουσική το θέλω. Τί λέτε; Εννοώ μπορείς να ακούσεις, σε μια ικανοποιητική ένταση, ιδιαίτερα σε ένα θορυβώδες περιβάλλον; πχ Αίθουσα αναμονής αεροδρομίου; Edited September 12, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πάντως έχουν βγει άλλα δύο μοντέλα από τη Sony. Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το SBH50 που είναι το πιο πρόσφατο και πιο πλήρες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το mw1 πάντως δε με έχει αφήσει ικανοποιημένο γενικότερα. Και όχι μόνο με το nexus 4 :O Παλιά που είχα και γω το mw600 ήταν κορυφή. (αν δε το είχα χάσει καλά θα ήταν! :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Τα τόσα θετικά σας σχόλια για το mw600 με έκαναν σχεδόν να αποφασίσω την αγορά του. Πάντως στο eshop δεν έχει 32€ αλλά 34.90. Εκτός αν κινήθηκε και την άλλαξαν. Εγώ κυρίως για μουσική το θέλω. Τί λέτε; Εννοώ μπορείς να ακούσεις, σε μια ικανοποιητική ένταση, ιδιαίτερα σε ένα θορυβώδες περιβάλλον; πχ Αίθουσα αναμονής αεροδρομίου; Ανετα ακους και με λιγο θορυβο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Η ενταση που βγαζει δεν ειναι ικανοποιητικη, τα μανισια ακουστικα πολυ μετρια. Το MW600 ειναι ενα πολυ καλο ΒΤ αλλα εχω 2 παραπονα απο αυτο, το κουμπι των κλησεων ειναι μικρο και οτι με 2 συνεχομενα κλικ δεν πιανει παντα η επανακληση αλλα με πεταει στο google now... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα αγόρασα ένα bumper case από το eBay παρόμοιο του official της Google. Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους case έχει αντοχές ? κάνει άβολο το κινητό λόγω παραπάνω πάχους ? (συγγνώμη αν έχει απαντηθεί παραπάνω) Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Καλησπέρα αγόρασα ένα bumper case από το eBay παρόμοιο του official της Google. Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους case έχει αντοχές ? κάνει άβολο το κινητό λόγω παραπάνω πάχους ? (συγγνώμη αν έχει απαντηθεί παραπάνω) Αν είναι όπως αυτό που έχει η dx box (βλέπε πρώτες σελίδες τοπικ) Είναι πολύ καλό με ελάχιστες διαφορές από το official και δύσκολα εμφανής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα αγόρασα ένα bumper case από το eBay παρόμοιο του official της Google. Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους case έχει αντοχές ? κάνει άβολο το κινητό λόγω παραπάνω πάχους ? (συγγνώμη αν έχει απαντηθεί παραπάνω) Οταν δεν ειχε θηκη το δικο μου δεν ειχε φαει τουμπα.μολις εβαλα bumper απο τουμπα σε τουμπα το παω.μεχρι στιγμης το εχω σωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Οταν δεν ειχε θηκη το δικο μου δεν ειχε φαει τουμπα.μολις εβαλα bumper απο τουμπα σε τουμπα το παω.μεχρι στιγμης το εχω σωσει. Χαχα :p οτι προσεχεις πολύ συνήθως φέρνει αντίθετα αποτελεσματα.εγώ πλέον μετα απο 2 τούμπες σοβαρές σπασιματα πλατης κλπ εβγαλα όλες της θήκες και μεμβράνες κ ευχαριστιεμαι το κινητό!το βάζω μονο σε μια θήκη Bugatti που καθαρίζει κ το τζάμι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts