Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Kαλησπερα, εκανα μια σχετικη αναζητηση περι θηκων κτλ για το nexus και θα ηθελα τη γνωμη σας. Δεν εχω διαβασει το thread μιας και ειναι αρκετα μεγαλο αλλά πηρε το ματι μου ενα διχασμο αποψεων για τη ringke fusion η οποια ειναι η θηκη που μου κινησε τη περιεργεια. Θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ποιοτικη και αν προκαλει οποιοδηποτε προβλημα στο κινητο, πχ να το γρατσουναει στις γωνιες κτλ. Νομιζω ειναι η χρυση τομη αναμεσα στη προστασια και την εμφανιση αυτη η θηκη αλλά θελω να ακουσω αποψεις κατοχων. Σε πιο γενικα θεματα, αξιζει να βαλω προστασια οθονης? Αν ναι τοτε ποια? Δεν θελω να χαθει αυτη η καμπυλη στην οθονη. Επισης διαβασα πως η ringke fusion δεν τα παει καλα με μερικα προστατευτικα οθονης, ξεκολλαει τις ακρες τους. Γνωμες πανω σε αυτο? Ομολογω οτι σκεφτομαι να παρω απλα ενα προστατευτικο για να μη γρατσουνιστει το πισω μερος και το μπροστα να το αφησω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Σε πιο γενικα θεματα, αξιζει να βαλω προστασια οθονης? Αν ναι τοτε ποια? Δεν θελω να χαθει αυτη η καμπυλη στην οθονη. Επισης διαβασα πως η ringke fusion δεν τα παει καλα με μερικα προστατευτικα οθονης, ξεκολλαει τις ακρες τους. Γνωμες πανω σε αυτο? Ομολογω οτι σκεφτομαι να παρω απλα ενα προστατευτικο για να μη γρατσουνιστει το πισω μερος και το μπροστα να το αφησω ετσι. Ναι, αξίζει να βάλεις προστασία οθόνης. Η καμπύλη δε θα χαθεί. Έχεις 2 επιλογές, με υγρή τοποθέτηση, που θα εφαρμόσει τέλεια, ή τις dry που θα είναι κομμένη λίγο πιο κοντή και ίσως σε ενοχλεί γιατί θα τη νιώθεις στο τέρμα της οθόνης, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις θήκες. Προσωπικά προτιμώ τις δεύτερες. Πίσω μπορείς να αφήσεις την εργοστασιακή πάντως και να βάλεις τη θήκη. Μην το αφήσεις κενό από πίσω γιατί υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν σκόνες αν έχεις θήκη και να γρατζουνιστει η πλάτη. Εγώ έχω τη ringke slim και παρόλο που δε βλέπω το πίσω μέρος, με έχει βολέψει γιατί προσθέτει πολύ λίγο όγκο. Αν θες dry screen protectors κοίτα της sgp, ultra clear που έχει 2 για μπροστά και μία για πίσω. http://www.spigen.com/google-nexus-4-screen-protector-steinheil.html Δεν βλέπω όμως να έχει το πακέτο και με το πίσω. Κοίτα στο Amazon αν είναι ή eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ήρθε και μένα σήμερα η ringke fusion..Νομιζω βρήκα την απόλυτη θήκη για μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ναι, αξίζει να βάλεις προστασία οθόνης. Η καμπύλη δε θα χαθεί. Έχεις 2 επιλογές, με υγρή τοποθέτηση, που θα εφαρμόσει τέλεια, ή τις dry που θα είναι κομμένη λίγο πιο κοντή και ίσως σε ενοχλεί γιατί θα τη νιώθεις στο τέρμα της οθόνης, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις θήκες. Προσωπικά προτιμώ τις δεύτερες. Πίσω μπορείς να αφήσεις την εργοστασιακή πάντως και να βάλεις τη θήκη. Μην το αφήσεις κενό από πίσω γιατί υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν σκόνες αν έχεις θήκη και να γρατζουνιστει η πλάτη. Εγώ έχω τη ringke slim και παρόλο που δε βλέπω το πίσω μέρος, με έχει βολέψει γιατί προσθέτει πολύ λίγο όγκο. Αν θες dry screen protectors κοίτα της sgp, ultra clear που έχει 2 για μπροστά και μία για πίσω. http://www.spigen.com/google-nexus-4-screen-protector-steinheil.html Δεν βλέπω όμως να έχει το πακέτο και με το πίσω. Κοίτα στο Amazon αν είναι ή eBay. Ευχαριστω για την απαντηση :D Ναι βρηκα στο e-bay http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Screen-Protector-Steinheil-Dual-Series-for-Nexus-4-Dual-Ultra-Crystal-/190766550174?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2c6a928c9e , τα μεταφορικα ειναι καπως πολλα αλλά αν αξιζουν τοτε μικρο το κακο. Ειναι πακετο μια για μπροστα, μια πισω και κατι εξτραδακια για τη τοποθετηση. Tην ringke slim την ειδα και οντως ειναι διακριτικη αλλά δεν νομιζω πως προστατευει τοσο καλα στο πανω και το κατω μερος. Μια αλλη σκεψη ειναι να παρω pouch της bugatti που ειδα μερικα ωραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση :D Ναι βρηκα στο e-bay http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Screen-Protector-Steinheil-Dual-Series-for-Nexus-4-Dual-Ultra-Crystal-/190766550174?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2c6a928c9e , τα μεταφορικα ειναι καπως πολλα αλλά αν αξιζουν τοτε μικρο το κακο. Ειναι πακετο μια για μπροστα, μια πισω και κατι εξτραδακια για τη τοποθετηση. Tην ringke slim την ειδα και οντως ειναι διακριτικη αλλά δεν νομιζω πως προστατευει τοσο καλα στο πανω και το κατω μερος. Μια αλλη σκεψη ειναι να παρω pouch της bugatti που ειδα μερικα ωραια Θα σου προτεινα να μην το πάρεις απο εκει. Αν θες ψάξε στο αμερικανικό ebay. Εγώ το αγορασα απο εδώ http://www.ebay.com/itm/271115847432?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι ακριβως το ίδιο με μεγαλη διαφορά στην τιμη Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Θα σου προτεινα να μην το πάρεις απο εκει. Αν θες ψάξε στο αμερικανικό ebay. Εγώ το αγορασα απο εδώ http://www.ebay.com/itm/271115847432?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Είναι ακριβως το ίδιο με μεγαλη διαφορά στην τιμη Eυχαριστω, μολις το παρηγγειλα. Ειδα κατι βιντεο για τη τοποθετηση τους στο youtube, ελπιζω να μη τα κανω μανταρα. Σε καμμια συσκευη μου δεν ειχα προστασια οθονης επειδη δεν μου αρεσει αρα θα ειναι η πρωτη μου προσπαθεια :cool: Εχει κανεις θηκη pouch ? Προστατευουν γενικα σε πτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Eυχαριστω, μολις το παρηγγειλα. Ειδα κατι βιντεο για τη τοποθετηση τους στο youtube, ελπιζω να μη τα κανω μανταρα. Σε καμμια συσκευη μου δεν ειχα προστασια οθονης επειδη δεν μου αρεσει αρα θα ειναι η πρωτη μου προσπαθεια :cool: Εχει κανεις θηκη pouch ? Προστατευουν γενικα σε πτωση? Εγώ έχω την spigen SGP crumena σε καφέ για το galaxy nexus που όμως του εφαρμοζει τέλεια. Αν θες μπορεις να βρεις ενα παλαιοτερο ποστ που ειχα κανει και ειχα ανεβασει καποιες φωτογραφιες. Αλλιως υπαρχουν και οι Buggatti. Όσο για την πτώση δεν γνωρίζω γιατί ευτυχώς ακόμα δεν μου έχει τυχει. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Εγώ έχω την spigen SGP crumena σε καφέ για το galaxy nexus που όμως του εφαρμοζει τέλεια. Αν θες μπορεις να βρεις ενα παλαιοτερο ποστ που ειχα κανει και ειχα ανεβασει καποιες φωτογραφιες. Αλλιως υπαρχουν και οι Buggatti. Όσο για την πτώση δεν γνωρίζω γιατί ευτυχώς ακόμα δεν μου έχει τυχει. Ομορφη αυτη η spigen, 8α ριξω μια ματια μηπως πετυχω τις φωτογραφιες. Εμενα με ψηνει ασχημα η bugatti cross . Ειδα στο αναλογο thread του xda οτι το καταλληλο μεγεθος για το nexus ειναι οτι θηκη γραφει πως ειναι φτιαγμενη για one x-one xl . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Ομορφη αυτη η spigen, 8α ριξω μια ματια μηπως πετυχω τις φωτογραφιες. Εμενα με ψηνει ασχημα η bugatti cross . Ειδα στο αναλογο thread του xda οτι το καταλληλο μεγεθος για το nexus ειναι οτι θηκη γραφει πως ειναι φτιαγμενη για one x-one xl . Ναι η αλήθεια είναι πως και οι θήκες της Bugatti είναι πολύ ωραίες και απ'οτι έχω διαβάσει ειναι καλης ποιότητας. Οι φωτογραφιες είναι στο ποστ 1505 Edited August 30, 2013 by kyriakos96 Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) παιδιά όταν πήρα το κιν κοντά 3 βδομάδες πήρα μαζί και θήκη και ζελατίνα τη ζελατίνα δεν την έβαλα άφησα τη μάμα άλλα άρχισε να μου τη δίνουν τα + - που έχει πάνω και είπα να βάλω αυτή που αγόρασα αλλά δεν είχε άνοιγμα για τους αισθητήρες όπως η μαμά έχει μόνο για τη κάμερα και από ότι άκουσα πολλοί έχουν πρόβλημα στους αισθητήρες από ζελατίνες που τους καλύπτουν έκανα ένα search σε μερικά ελληνικά πχ πλαίσιο έχουν τη φιμε πάλι χωρίς άνοιγμα.. εσείς τι λέτε να βάλω τη δικιά μου η θα χω πρόβλημα? και όλες έτσι είναι? να στε καλά. Edited August 30, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 παιδιά όταν πήρα το κιν κοντά 3 βδομάδες πήρα μαζί και θήκη και ζελατίνα τη ζελατίνα δεν την έβαλα άφησα τη μάμα άλλα άρχισε να μου τη δίνουν τα + - που έχει πάνω και είπα να βάλω αυτή που αγόρασα αλλά δεν είχε άνοιγμα για τους αισθητήρες όπως η μαμά έχει μόνο για τη κάμερα και από ότι άκουσα πολλοί έχουν πρόβλημα στους αισθητήρες από ζελατίνες που τους καλύπτουν έκανα ένα search σε μερικά ελληνικά πχ πλαίσιο έχουν τη φιμε πάλι χωρίς άνοιγμα.. εσείς τι λέτε να βάλω τη δικιά μου η θα χω πρόβλημα? και όλες έτσι είναι? Βάλε αυτή που αγόρασες, απλά κόψε τα σημεία που είναι οι αισθητήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Βάλε αυτή που αγόρασες, απλά κόψε τα σημεία που είναι οι αισθητήρες. όπως σου είπε ο φίλος.κοψε εκει που χρειάζεται .για καλύτερο αποτέλεσμα βγάλε την μανησια που έχεις βαλτην επάνω στην άλλη και κόψε τα ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Mόλις μου ήρθε η θήκη. Πρωτότυπη συσκευασία με πρωτότυπο κειμενάκι μέσα. Απλά άψογη. Πολύ σφιχτή. Αρκετά μαλακή. Η θήκη παιρνει το κινητό με original bumper της google?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrakos2 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καινούριος κάτοχος N4 από χθες και σκέφτομαι την αγορά θήκης σιλικόνης, κανένας που έχει κάποια από αυτές τις 2 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Nexus-4-Black.htm http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Celly-Silicon-Case-LG-Nexus-4-Black-LGGNEXUS4SBLK.htm μπορεί να πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Καινούριος κάτοχος N4 από χθες και σκέφτομαι την αγορά θήκης σιλικόνης, κανένας που έχει κάποια από αυτές τις 2 http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Nexus-4-Black.htm http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Celly-Silicon-Case-LG-Nexus-4-Black-LGGNEXUS4SBLK.htm μπορεί να πει εντυπώσεις? Εχω την puro ... Δινει αρκετο ογκο στο κινητο αλλα προστατευει το κινητο , εφαρμοζει τελεια και ειναι κομμενη ακριβως εκει που πρεπει για τον φορτιστη κτλ edit: Επισης τα κουμπια πατιουντε οπως πρεπει ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σημερα εφαγε τη πρωτη τουμπα απο το υψος τσεπης.το bumper πιστευω πως εκανε δουλεια.αθικτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Σημερα εφαγε τη πρωτη τουμπα απο το υψος τσεπης.το bumper πιστευω πως εκανε δουλεια.αθικτο ποιο bumper εχεις?οριγιναλ?απλο απο το ebay/amazon?(επειδη θα παρω συντομα,θα ηθελα να μαθω τι ποσο μεγαλη διαφορα εχουν αυτα τα 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 ποιο bumper εχεις?οριγιναλ?απλο απο το ebay/amazon?(επειδη θα παρω συντομα,θα ηθελα να μαθω τι ποσο μεγαλη διαφορα εχουν αυτα τα 2) Καμια διαφορα.Και η προστασια που προσφερουν ειναι η ιδια.Δηλαδη ανυπαρκτη.Εξαρταται ποσο κωλος θα εισαι οταν πεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καμια διαφορα.Και η προστασια που προσφερουν ειναι η ιδια.Δηλαδη ανυπαρκτη.Εξαρταται ποσο κωλος θα εισαι οταν πεσει. Ανύπαρκτη Οντως! κάτι ξέρω παραπανω.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καμια διαφορα.Και η προστασια που προσφερουν ειναι η ιδια.Δηλαδη ανυπαρκτη.Εξαρταται ποσο κωλος θα εισαι οταν πεσει. Τα ιδια ειναι πιστευω.και απο εφαρμογη και προστασια.οταν εννοουμε προστασια μιλαμε για γρατζουνιες οχι πεσιματα.εγω ημουν πολυ τυχερος.εχω αυτοκολλητο carbon πισω και το βγαζα σιγα σιγα να δω αλλα ευτυχως ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Θέλω να πάρω μια θήκη για το μπράτσο(για τρέξιμο).. Στο ebay έχει αρκετές επιλογές, έχετε να προτείνετε κάτι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Θέλω να πάρω μια θήκη για το μπράτσο(για τρέξιμο).. Στο ebay έχει αρκετές επιλογές, έχετε να προτείνετε κάτι;; Έχω πάρει αυτή για ποδήλατο και τρέξιμο. Εξαιρετική. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CA1Y9S6/ref=oh_details_o00_s00_i01?ie=UTF8&psc=1 Το τηλέφωνο βέβαια είναι μεγάλο στο μπράτσο (σε σύγκριση με το 5800 που είχα σε αντίστοιχη θήκη της ΝΟΚΙΑ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ritz13 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Καλησπέρα και από εμένα, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες δοκιμασμένες flip θήκες για το Nexus. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πόσο σου βγήκε φίλε το ORB μαζί με μεταφορικά και πόσες μέρες? Εγώ ψάχνω αν ξέρει κάποιος, να αγοράσω ένα καλώδιο micro usb για charge από pc/laptop στη δουλειά οικονομικό. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι θέμα τπτ εταιρείας κτλ.. δλδ ένα htc καλώδιο θα δουλέψει? Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κανένα? (εντός ελλάδος και έπειτα από εκτός) Στο multiRam έχει ένα με 5 ευρώ αλλά αλλάξαν την πλατφόρμα και πλέον θέλουν +μεταφορικά! πάει το "παραλαβή από το κατάστημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παιδιά απο την stock εφαρμογή μηνυμάτων μπορούμε να στείλουμε κενό μήνυμα; Πχ για έλεγχο υπολοίπου. Παταω και το κενό αλλά το κουμπί αποστολής είναι ανενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts