Jump to content

Sony Xperia™ Ε και Xperia E dual

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχή και μένα πέταγε.

Μετά έκατσε.

Δε μπορώ να καταλάβω, πως έκατσε; Αν ήταν εντάξει κάτι έκανες. Κάνε μια σε εργοστασιακές ρυθμίσεις να δεις τι φταίει.

Από ότι διάβασα εδώ του έχουνε σούρει τα μύρια όσα. Εγώ δεν είδα τίποτα.

Τη γνώμη θα πω χωρίς να τη θετήσεις στο νου σου εστο΄χασου να την αναχετήσεις.

• Απαντήσεις 409
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να έκανα ρε φίλε;

Απλά έβαλα εφαρμογές.

Για αυτό δεν είναι ένα smartphone, για να βάζουμε εφαρμογές;

Αλλιώς κρατούσα κι αυτό που είχα, καλύτερο ήταν, δεν κολλούσε ποτέ και η μπαταρία κρατούσε 3 μέρες.

Όσους γνωστούς και φίλους με Xperia έχω, αναθεματίζουν όλοι πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που έχω μάθει είναι ότι όσο το παραφορτώνεις και πειράζεις το σύστημα όλο και κάτι θα πάει στραβά. Να βάζεις εφαρμογές αλλά αυτές που χρειάζεσαι, το βάζεις άχρηστα (το έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές είτε από περιέργεια είτε για δοκιμή) γίνεται μπάχαλο. Έχουμε κάνει τα smartphone micro pc.

Ο,τι έχω βάλει το χρειάζομαι:

-Facebook και Twitter

-Yahoo! / Outlook Ηotmail / Gmail

-Whatsapp και Viber

-Driver don't panic

-Neoreader

-Google translate

-καιρός Ποσειδών

-Shazam και Sound hound

-Grinder / Scruff / Romeo / Growl / Bearwww

-My F2G / my Q / my#1 / my#2.

Τελευταία, ειδικά όταν είναι να δω αναπάντητες ή να πάρω τηλέφωνο παίζει να περιμένω και μισό λεπτό...

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

ε εντάξει δεν είναι πολλά. αν κολλάει κοίτα μη φταίει κάποια από αυτές

Εγώ του έχω βάλει 113 εφαρμογές (τόσες μου βγάζει το playstore) και δεν κολλάει. Βέβαια έχω βάλει και το greenify οπότε κάτι google+, outlook κλπ παίζουν μόνο όταν τα χρειάζομαι. Επίσης κάθε 4-5 ημέρες του κάνω μια επανεκκίνηση για να αδειάζει η cache. Νομίζω ότι αν κανείς το προσέξει λιγάκι το κινητό τότε είναι αρκετά καλό. Αν πάλι νομίζει ότι έχει στα χέρια του ένα τέρας επιδόσεων και του συμπεριφερθεί σαν τέτοιο τότε θα απογοητευθεί.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Βρε φίλε το κλείνω κάθε βράδυ.

Όσοι φίλοι μου έχουν xperia (u,j)

έχουν διαρκή προβλήματα.

Δηλαδή τι κάνεις εσύ που δεν κάνω εγώ;

Μην τρελαθούμε τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω τί διαφορετικό κάνουμε αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα. Παρεμπιπτόντως έχει την 4.1.1 επάνω από το εργοστάσιο. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει καμμία διαφορά.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Καλησπερα,πηρα το xperis e single sim c1505 εχει jb αλλα δεν συνδεετε σε wifi,μολις βαζω τον κωδικο παει να κανει συνδεση αλλα λεει μονο αποθηκευμενο δικτυο,τιποτα αλλο.Καμια ιδεα?

Καλησπερα,πηρα το xperis e single sim c1505 εχει jb αλλα δεν συνδεετε σε wifi,μολις βαζω τον κωδικο παει να κανει συνδεση αλλα λεει μονο αποθηκευμενο δικτυο,τιποτα αλλο.Καμια ιδεα?

Δοκιμασες σε αλλο ρουτερ;

Επισης, δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολλές συσκευές xperia παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Σε μένα ακριβώς το ίδιο που περιγράφεις. Άλλαξα κανάλια, τίποτα. Στης νύφης μου που έχει το J, έκανε το ίδιο. Επανήλθε με αναβάθμιση του android. Εμένα το αντίθετο. Δεν το έκανε πριν την αναβάθμιση, μετά την αναβάθμιση τα έχει δώσει όλα.

Σου αναφέρω τα highlights:

-Δε βλέπει το modem στο σπίτι. Αλλού τα βλέπει!!!

-Κολλάει κολλάει κολλάει

-Χάνει τις κλήσεις για δευτερόλεπτα άλλα για να μην το αδικώ, τις βρίσκει

-Δεν διαβάζει πάντα τις επαφές στην αναγνώριση

-Κάποιες φορές η ένταση του ακουστικού δεν ανεβαίνει που να χτυπιέμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν δοκιμάζετε να βάλετε firefox os μπας και δουλέψει

http://developer.sonymobile.com/2013/02/27/experimental-firefox-os-software-for-xperia-e-available-for-developers-rom/

Νομίζω ότι είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα. Δηλαδή ακόμα πιο buggy από όσο περιγράφεται παραπάνω.

καλησπέρα σας

μια φίλη μου έχει το ανάλογο τηλ με 4.1.1 και όταν είναι συνδεμένο με wifi με κάποιο browser (opera) το τηλ δεν δέχεται κλήσεις (λέει ότι είναι καταλυμένο) και μόνο μηνύματα δέχεται αυτή την στιγμή αλλά όταν κλείσεις το wifi δουλεύει κανονικά το τηλ. καμία ιδέα παιδιά πάντως προβλήματα περί μη σύνδεση σε wifi δεν έχει.

Καλησπερα παιδια

ενας φιλος μου πηρε το xperia e πριν περιπου 2 εβδομαδες.Χθες μου τηλεφωνησε και μου ειπε οτι το κινητο του δεν μπορουσε να στειλει μηνυματα.Αρχικα του προτεινα να κανει εκαθαρηση δεδομενων στην εφαρμογη μηνυματα αλλα δεν δουλεψε.Επειδη αυτη την στιγμη ο φιλος μου ειναι σε διακοπες του προτεινα να κατεβασει καποια εφαρμογη απο το play store οπως το go sms η το handcent αλλα ακομα δεν μου απαντησε για το αν δουλεψε η οχι καποια απο αυτες τις εφαρμογες.Γνωριζει κανεις τιποτα για το θεμα αυτο?

Πρότου πάμε στη λύση "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" που προτείνει ο elephant :p ας δοκιμάσει πρώτα κάτι άλλο.

Πες στο φίλο να κάνει τα παρακάτω:

1) Πληκτρλογούμε στον dialer του κινητού μας *#*#4636#*#*. Ανοίγει το κρυφό μενού των Xperia

2) Επιλέγουμε πληροφορίες τηλεφώνου

3) Πηγαίνουμε στο πεδίο SMSC

Αν από 'κει λείπει ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων τότε κάνει τα παρακάτω.

4) Πληκτρολογούμε τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων και πατάμε Ενημέρωση. Αν σας γράψει σφάλμα κατά την ενημερώση τότε πατήστε Ανανέωση και αφήστε το κινητό να συμπληρώσει μόνο του το πεδίο.

5) ΜΗΝ πατήσετε το πλήκτρο Back για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη αλλά το κουμπί του Home ώστε να παραμείνουν οι αλλαγές που κάνατε αποθηκευμένες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πρότου πάμε στη λύση "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" που προτείνει ο elephant :p ας δοκιμάσει πρώτα κάτι άλλο.

Πες στο φίλο να κάνει τα παρακάτω:

1) Πληκτρλογούμε στον dialer του κινητού μας *#*#4636#*#*. Ανοίγει το κρυφό μενού των Xperia

2) Επιλέγουμε πληροφορίες τηλεφώνου

3) Πηγαίνουμε στο πεδίο SMSC

Αν από 'κει λείπει ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων τότε κάνει τα παρακάτω.

4) Πληκτρολογούμε τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων και πατάμε Ενημέρωση. Αν σας γράψει σφάλμα κατά την ενημερώση τότε πατήστε Ανανέωση και αφήστε το κινητό να συμπληρώσει μόνο του το πεδίο.

5) ΜΗΝ πατήσετε το πλήκτρο Back για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη αλλά το κουμπί του Home ώστε να παραμείνουν οι αλλαγές που κάνατε αποθηκευμένες.

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Zxr. :)

μηπως γνωρίζεις τον αριθμό του κεντρου μηνυματων για Cosmote και συγκεκριμένα για What's Up;

+3097100000 τα μηδενικά ειναι 5.

Δεν ξέρω όμως αν είναι και για what's up. Κάνε ένα τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να βεβαιωθείς. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

+3097100000 τα μηδενικά ειναι 5.

Δεν ξέρω όμως αν είναι και για what's up. Κάνε ένα τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να βεβαιωθείς. :)

δυστυχως zxr ειπα στον φιλο μου ακριβως οτι μου ειπες να κανει αλλα παλι δεν λυθηκε το προβλημα.Τωρα να του προτεινω να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(επειδη πηρε προσφατα τη συσκευη πιστευω οτι δεν θα εχει πολλα δεδομενα οποτε ακομα καλυτερα) η να παει τη συσκευη στο σερβις της cosmote απο οπου το πηρε;

δυστυχως zxr ειπα στον φιλο μου ακριβως οτι μου ειπες να κανει αλλα παλι δεν λυθηκε το προβλημα.Τωρα να του προτεινω να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων(επειδη πηρε προσφατα τη συσκευη πιστευω οτι δεν θα εχει πολλα δεδομενα οποτε ακομα καλυτερα) η να παει τη συσκευη στο σερβις της cosmote απο οπου το πηρε;

Πες του να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό (κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει), το service είναι μονόδρομος.

• 4 weeks later...
γεα σας πηρα και εγω το κιν μεσω αναβαθμισης συνδεσης και εχω κανει και το update χωρις να εχω το παραμικρο προβλημα. και ομορφο κιν ειναι και γρηγορο για μια μετρια χρηση. το θεμα μου ειναι ομως ενα. πως μπορει να μεγαλωσει η ενταση του μεγαφωνου σε εισερχομενες κλησεις? δεν το ακουω σχεδον ποτε

Το ίδιο που κάνεις όταν έχεις κλήση από το ακουστικό. Έχοντας την κλήση είτε κανονικά είτε σε ανοικτή ακρόαση, αυξομειώνεις την ένταση από τα πλαινα κουμπιά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia™ Ε και Xperia E dual