Tsaglis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ΤΖΑΜΠΑ τα ανεβαζω τα αρθρα ; Ανοιξτε τα γκαβ...τα ματια σας, διαβαστε τις επισημες ανακοινωσεις και χαλαρωστε στον καναπε σας. Εγώ είμαι στραβός, ή και αυτοί στο GSMarena χρησιμοποιούν την ίδια πηγή; (http://tweakers.net) Επίσημη ανακοίνωση της Samsung δεν έχω δεί πουθενά, όσο και αν έψαξα..... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosc43 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 με βάλατε σε σκέψεις τώρα που το παρέγγειλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εγώ είμαι στραβός, ή και αυτοί στο GSMarena χρησιμοποιούν την ίδια πηγή; (http://tweakers.net) Επίσημη ανακοίνωση της Samsung δεν έχω δεί πουθενά, όσο και αν έψαξα..... Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε επίσημη ανακοίνωση θα υπάρξει ούτε τίποτα. Το έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες. Ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να βγάλει μια ιστορία και να την βάλει στο xda όπου και θα διογκωθεί και οι άσχετοι δημοσιογράφοι το επαναλαμβάνουν. Δώστε μου ένα θέμα που σας έρθει στο κεφάλι και μπορώ να σας το κάνω viral σε δύο 24αωρα. Αν γράψω π.χ. οτι η super amoled με ενοχλεί στα μάτια και άκουσα κάπου ότι προκαλεί τύφλωση και το ανεβάσω στο xda θα το δείτε στο gsm arena σε 2 μέρες μαζί με οδηγίες πρόληψης και κάποιοι θα λένε ότι έχουν τη φωτεινότητα χαμηλά γιατί κάποιος τυφλώθηκε... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 με βάλατε σε σκέψεις τώρα που το παρέγγειλα... Καθόλου να μη το σκέφτεσαι.Εκανες μια τέλεια αγορά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δεδομένου της κατάστασης με τον ξαφνικό θάνατο της συσκευής ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω χάσει την απόδειξη αγοράς και δεν μπορώ με τίποτα να την βρω. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό με Cosmote 4.1.1. Εάν τα τινάξει πάει για πέταμα η την αλλάζουν έτσι και αλλιώς με το IMEI? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :ninja: Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. January 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε επίσημη ανακοίνωση θα υπάρξει ούτε τίποτα. Το έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες. Ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να βγάλει μια ιστορία και να την βάλει στο xda όπου και θα διογκωθεί και οι άσχετοι δημοσιογράφοι το επαναλαμβάνουν. Δώστε μου ένα θέμα που σας έρθει στο κεφάλι και μπορώ να σας το κάνω viral σε δύο 24αωρα. Αν γράψω π.χ. οτι η super amoled με ενοχλεί στα μάτια και άκουσα κάπου ότι προκαλεί τύφλωση και το ανεβάσω στο xda θα το δείτε στο gsm arena σε 2 μέρες μαζί με οδηγίες πρόληψης και κάποιοι θα λένε ότι έχουν τη φωτεινότητα χαμηλά γιατί κάποιος τυφλώθηκε... Εγώ μέσα Περιμένω το λινκ από το xda με την αναφορά σου για την amoled Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δεδομένου της κατάστασης με τον ξαφνικό θάνατο της συσκευής ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω χάσει την απόδειξη αγοράς και δεν μπορώ με τίποτα να την βρω. Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό με Cosmote 4.1.1. Εάν τα τινάξει πάει για πέταμα η την αλλάζουν έτσι και αλλιώς με το IMEI? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :ninja: Δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με το IMEI αλλά από που το πήρες φίλε? Πιθανότατα να μπορούν να σου βρουν αντίγραφο της απόδειξης σου (το έχω ζητήσει και στο πλαίσιο και άλλο μικρότερο κατάστημα και μου την δώσανε με την ταυτότητα μου) Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δεν βρήκαν κάτι δυστυχώς... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε επίσημη ανακοίνωση θα υπάρξει ούτε τίποτα. Το έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες. Ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να βγάλει μια ιστορία και να την βάλει στο xda όπου και θα διογκωθεί και οι άσχετοι δημοσιογράφοι το επαναλαμβάνουν. Δώστε μου ένα θέμα που σας έρθει στο κεφάλι και μπορώ να σας το κάνω viral σε δύο 24αωρα. Αν γράψω π.χ. οτι η super amoled με ενοχλεί στα μάτια και άκουσα κάπου ότι προκαλεί τύφλωση και το ανεβάσω στο xda θα το δείτε στο gsm arena σε 2 μέρες μαζί με οδηγίες πρόληψης και κάποιοι θα λένε ότι έχουν τη φωτεινότητα χαμηλά γιατί κάποιος τυφλώθηκε... :):):):):):):):): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εγώ μέσα Περιμένω το λινκ από το xda με την αναφορά σου για την amoled Ρε φιλε που λεει ο λογος σου λεει ο ανθρωπος.. Εγω στους πρωτους 2 μηνες αλλαξα οθονη γιατι ειχε κατι μευρες κουκιδες πισω στο backround, τι σημαινει οτι ειχε ανεμοβλογια?? Για να τις δεις αυτες τις κουκιδες επρεπε να εχεις γκρι backround και να εισαι σε τελειως σκοταδι.. Αν ποσταρω αυτο με τις κουκιδες στο xda ολοι μα ολοι θα κλεισουν τα φωτα και θα ψαχνουν κουκιδες.. Και μονο απο την σκεψη θα τις βλεπουν και θα βγει βρωμα παντου.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ρε φιλε που λεει ο λογος σου λεει ο ανθρωπος.. Εγω στους πρωτους 2 μηνες αλλαξα οθονη γιατι ειχε κατι μευρες κουκιδες πισω στο backround, τι σημαινει οτι ειχε ανεμοβλογια?? Για να τις δεις αυτες τις κουκιδες επρεπε να εχεις γκρι backround και να εισαι σε τελειως σκοταδι.. Αν ποσταρω αυτο με τις κουκιδες στο xda ολοι μα ολοι θα κλεισουν τα φωτα και θα ψαχνουν κουκιδες.. Και μονο απο την σκεψη θα τις βλεπουν και θα βγει βρωμα παντου.. Δεν υπάρχουν κουκίδες. Πολύ φοβάμαι ότι έχεις το "sudden blind" που ανέφερε ο τυχεράκιας και χάνεις την όραση σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ρε παιδιά τι τσίτα είναι αυτή να μετράτε αντίστροφα πότε θα σκάσει το Galaxy σας? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Χαλαρώστε και απολαύστε την συσκευή σας και εάν κάτι πάει στραβά (που αμφιβάλλω καιτο απεύχομαι) θα πάτε με την εγγύηση σας και θα σας το αντικαταστήσουν/επισκευάσουν. Όσο έχετε χάσει την απόδειξη αγοράς μπορείτε να ζητήσετε επανέκδοση από εκεί που το αγοράσατε. Τηρούν αρχεία και το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν με συσκευή που πούλησα εντός εγγύησης και είχα χάσει την απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Ρε παιδιά τι τσίτα είναι αυτή να μετράτε αντίστροφα πότε θα σκάσει το Galaxy σας? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Χαλαρώστε και απολαύστε την συσκευή σας και εάν κάτι πάει στραβά (που αμφιβάλλω καιτο απεύχομαι) θα πάτε με την εγγύηση σας και θα σας το αντικαταστήσουν/επισκευάσουν. .... Σωστός!!!! :) Από την άλλη, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα....Φαίνεται ότι μάλλον υπάρχει "θέμα". ... Who cares όμως; ;) Edited January 3, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 "Με τον ήλιο τα μπάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;" Αθάνατη ελληνική παροιμία. Πηγή: http://el.m.wikiquote.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%9C Συγγνώμη, δεν άντεξα... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Δυστυχως φιλε μου το γερμανικο δεν το εχουμε τοσο.. Αντε σιγα σιγα το κλαιω και εγω...θα ετοιμασω και εναν επικηδειο να το ευχαριστησω για τις μερες που περασαμε μαζι...πλησιαζουν οι μερες Edited January 3, 2013 by pascal1281 Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 εγω περνάω τώρα την τελευταία ρομ προς το παρών για να μην τρέχω μέτα, αυτές τις μέρες μου έφαγε οτι κολλήματα δεν είχε φάει τόσο καιρό. Σημειωτέον είναι η πρώτη συσκευή S3 που έφτασε Ελλάδα και έχει περάσει προ πολλού το 200μερο. Αλλά τώρα πάθαινε freeze συνεχόμενα κ επανερχόταν μόνο αμα έβγαζες μπαταρία. Οπότε φλασάρω δεν έχω κάτι να χάσω Το firmware XEELA είναι μέσα στο sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εδώ δεν υπάρχουν δηλώσεις εκπροσώπου της Samsung με ονοματεπώνυμο; :worry: Eγώ δε βλέπω τίποτα επίσημο εκεί, και ούτε βλέπω πουθενά να λέει τίποτα απ'αυτά που τσαμπουνάνε στο XDA τόσο καιρό για nand memory και hardware faults και motherboard revision 1.100 και αερολογίες ανυπόστατες... Λέει απλά ότι κάποιες ελάχιστες συσκευές χαλάσανε και ότι αυτές που χαλάσανε είχανε κάποιο firmware θέμα που επηρεάζει μόνο αυτές και όχι τις άλλες... (πώς; μαγικά...) Ό,τι να'ναι. Γενικές δηλώσεις που έκανε και η Fujitsu πέρισυ για το aircondition που αγόρασε η θεία μου. Εντωμεταξύ αυτό που ξαφνικά το πήραν και το πιπιλάνε όλοι ανέβηκε σ'ενα Ολλανδικό site το Tweakers που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Samsung. Στο twitter της ίδιας της ter Braak τίποτα. Ούτε στη σελίδα της Samsung Benelux. Αν τώρα πω εγώ ότι η εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της Samsung Hellas η κυρία Χριστίνα Γιόγιακα μου είπε ότι η ομόλογός της λέει βλακείες; Θα με πιστέψεις; Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια, και πάλι δε μου λέει κάτι μια τέτοια γενικούρα απάντηση. Επειδή παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στα Samsung Android τηλέφωνα από την εποχή του πρώτου Galaxy S, έχουν βγει άπειρες φήμες για upgrades και firmwares και ιστορίες από άσχετα sites που έφεραν πολλές αντιδράσεις, που όλα ανεξαιρέτως διαψεύστηκαν από τη Samsung και τα γεγονότα. Τέλος πάντων αν θέλετε να πανικοβληθείτε κάντε το. Εγώ θα περιμένω να δω μια επίσημη ανακοίνωση της Samsung, και μέχρι να τη δω (που δεν περιμένω), θα ευχαριστιέμαι το τηλέφωνό μου με την καινούρια LLA rom (η οποία και καλά αποτρέπει τη φανταστική συμφορά, σώθηκα...). Θα παίξω και angry birds, έχει αποδειχτεί ότι οι φωνές των πουλιών κρυώνουν το nand chip και αποτρέπουν το sudden death. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Εδώ δεν υπάρχουν δηλώσεις εκπροσώπου της Samsung με ονοματεπώνυμο; :worry: Βάλτο κι εσύ αυτό το λινκ.Τι να πειράξει ακόμα μία φορά. Δε βλέπω να λέει κάτι η Samsung για τέτοιο bug που περιγράφεται στο XDA, εκτός από την υπόθεση του δημοσιογράφου. Eγώ δε βλέπω τίποτα επίσημο εκεί, και ούτε βλέπω πουθενά να λέει τίποτα απ'αυτά που τσαμπουνάνε στο XDA τόσο καιρό για nand memory και hardware faults και motherboard revision 1.100 και αερολογίες ανυπόστατες... Λέει απλά ότι κάποιες ελάχιστες συσκευές χαλάσανε και ότι αυτές που χαλάσανε είχανε κάποιο firmware θέμα που επηρεάζει μόνο αυτές και όχι τις άλλες... (πώς; μαγικά...) Ό,τι να'ναι. Γενικές δηλώσεις που έκανε και η Fujitsu πέρισυ για το aircondition που αγόρασε η θεία μου. Εντωμεταξύ αυτό που ξαφνικά το πήραν και το πιπιλάνε όλοι ανέβηκε σ'ενα Ολλανδικό site το Tweakers που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Samsung. Στο twitter της ίδιας της ter Braak τίποτα. Ούτε στη σελίδα της Samsung Benelux. Αν τώρα πω εγώ ότι η εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της Samsung Hellas η κυρία Χριστίνα Γιόγιακα μου είπε ότι η ομόλογός της λέει βλακείες; Θα με πιστέψεις; Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια, και πάλι δε μου λέει κάτι μια τέτοια γενικούρα απάντηση. Επειδή παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στα Samsung Android τηλέφωνα από την εποχή του πρώτου Galaxy S, έχουν βγει άπειρες φήμες για upgrades και firmwares και ιστορίες από άσχετα sites που έφεραν πολλές αντιδράσεις, που όλα ανεξαιρέτως διαψεύστηκαν από τη Samsung και τα γεγονότα. Τέλος πάντων αν θέλετε να πανικοβληθείτε κάντε το. Εγώ θα περιμένω να δω μια επίσημη ανακοίνωση της Samsung, και μέχρι να τη δω (που δεν περιμένω), θα ευχαριστιέμαι το τηλέφωνό μου με την καινούρια LLA rom (η οποία και καλά αποτρέπει τη φανταστική συμφορά, σώθηκα...). Θα παίξω και angry birds, έχει αποδειχτεί ότι οι φωνές των πουλιών κρυώνουν το nand chip και αποτρέπουν το sudden death. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι το LLA "διορθώνει" το "sudden death". Tο μόνο που είδα είναι "μήπως διορθώνει και αυτό;" Ε αυτή η φράση ήταν αρκετή για να αρχίσουν όλοι να παίρνουν ως δεδομένο ότι διορθώνει η Samsung ένα hardware όπως πιστεύουν bug που δεν έχει πει ότι υπάρχει και επίσης ούτε ότι το διορθώνει. Αυτό λέγεται και αμάσητη κατάποση στο ευγενικό του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Δυστυχώς το έπαθα κι εγώ, αγορασμένο στις 15/6 από Πλαίσιο κι έχω μπει σε περιπέτειες. Το βράδυ το τηλέφωνο μια χαρά, το βάζω στην φόρτιση και το πρωί νεκρό,εντελώς όμως. Το πήγα σε επίσημο service samsung στη Θεσσαλονίκη, μου λέει θα προσπαθήσει να το κάνει εδώ αλλιώς θα το στείλει Αθήνα αλλά επειδή έχει μια γρατσουνιά πάνω ακριβώς από την υποδοχή φόρτισης φοβάται ότι μπορεί να μου το βγάλουν εκτός εγγύησης γιατί λέει θεωρείται σπάσιμο στην οθόνη!!!!!!!!:lol::lol: Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Του είπα θέλω απλώς να ξανανοίξει το τηλέφωνο κι αυτός ότι μπορεί να μου ζητήσουν 200 ευρώ άμα το στείλει Αθήνα για οθόνη. Άντε να αποδείξω πώς δεν είμαι ελέφαντας. Πήγα για σκωληκοειδίτιδα και μου βγάζουν το νεφρό. Περιμένω να δω τί θα μου πουν αύριο.. Edited January 4, 2013 by Maik1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Δυστυχώς το έπαθα κι εγώ, αγορασμένο στις 15/6 από Πλαίσιο κι έχω μπει σε περιπέτειες. Το βράδυ το τηλέφωνο μια χαρά, το βάζω στην φόρτιση και το πρωί νεκρό,εντελώς όμως. Το πήγα σε επίσημο service samsung στη Θεσσαλονίκη, μου λέει θα προσπαθήσει να το κάνει εδώ αλλιώς θα το στείλει Αθήνα αλλά επειδή έχει μια γρατσουνιά πάνω ακριβώς από την υποδοχή φόρτισης φοβάται ότι μπορεί να μου το βγάλουν εκτός εγγύησης γιατί λέει θεωρείται σπάσιμο στην οθόνη!!!!!!!!:lol::lol: Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Του είπα θέλω απλώς να ξανανοίξει το τηλέφωνο κι αυτός ότι μπορεί να μου ζητήσουν 200 ευρώ άμα το στείλει Αθήνα για οθόνη. Άντε να αποδείξω πώς δεν είμαι ελέφαντας. Πήγα για σκωληκοειδίτιδα και μου βγάζουν το νεφρό. Περιμένω να δω τί θα μου πουν αύριο.. Καλώς τον και τον δεύτερο. Wickerman εσένα στο θεωρησαν εντός εγγύησης που ήσουν rooted ; Δεν θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω που λένε οτι το θέμα δεν είναι σημαντικό και θεωρούν ότι έχει ξεφύγει. Δυστυχώς δεν είναι μια απλή αστοχία υλικού οπως η ροζ καμερα στο s2 ή σκόνη κάτω από την οθόνη στο sensation. Εδώ μιλάμε για τερματισμο λειτουργιας του κινητού, το οποίο μπορεί να είναι καταστροφικό για καποιον που κάνει ταξίδια ή του είναι απαραίτητο καθημερινά στην δουλειά του. Ακόμα και μόνο το 1% των συσκευών δυνητικά να μπορεί να προβληθεί από sudden death πρέπει να βγει να εξηγηθεί η Samsung. Και να θυμησουμε ότι ακόμα έχουν περάσει μόνο 6-7 μήνες από την κυκλοφορία του s3 και κάθε μέρα στο xda βλέπω και καινούργια posts για αυτό το θέμα. Ακόμα και να αποφασίσει να διορθώσει το hardware η Samsung, έχουν ηδη πωληθεί 30 εκατομμύρια συσκευές. Edited January 4, 2013 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Δώσε το λινκ αν είναι εύκολο :) https://hotfile.com/dl/187277948/773961b/Bootloader_XXELLA_Odin.tar.html http://www.hotfile.com/dl/187043406/b0b9544/I9300XXELLA_I9300OXAELLA_BTU.zip.html Edited January 4, 2013 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Καλώς τον και τον δεύτερο. Wickerman εσένα στο θεωρησαν εντός εγγύησης που ήσουν rooted ; Δεν θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω που λένε οτι το θέμα δεν είναι σημαντικό και θεωρούν ότι έχει ξεφύγει. Δυστυχώς δεν είναι μια απλή αστοχία υλικού οπως η ροζ καμερα στο s2 ή σκόνη κάτω από την οθόνη στο sensation. Εδώ μιλάμε για τερματισμο λειτουργιας του κινητού, το οποίο μπορεί να είναι καταστροφικό για καποιον που κάνει ταξίδια ή του είναι απαραίτητο καθημερινά στην δουλειά του. Ακόμα και μόνο το 1% των συσκευών δυνητικά να μπορεί να προβληθεί από sudden death πρέπει να βγει να εξηγηθεί η Samsung. Και να θυμησουμε ότι ακόμα έχουν περάσει μόνο 6-7 μήνες από την κυκλοφορία του s3 και κάθε μέρα στο xda βλέπω και καινούργια posts για αυτό το θέμα. Ακόμα και να αποφασίσει να διορθώσει το hardware η Samsung, έχουν ηδη πωληθεί 30 εκατομμύρια συσκευές. Πάντα είναι δυσάρεστο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Καλό είναι βέβαια να γνωρίζουμε ότι πάντα μπορεί μια τέτοια συσκευή να μας αφήσει, ακόμα και ένα πέσιμο μπορεί να καταστρέψει μια συσκευή και να μείνουμε χωρίς. Ελπίζω όσοι το πάθουν να έχουν ανώδυνη κατά το δυνατόν εμπειρία από το σέρβις. Όμως δεν υπάρχει αυτό το "ακόμα και μόνο το 1%", το νούμερο αυτό είναι τεράστιο. Αν έχουν πουληθεί πάνω από 30.000.000 αυτό σημαίνει 300.000 συσκευές να έχουν πεθάνει από την ίδια αιτία. Οι αναφορές που έχουν γίνει είναι στην χειρότερη για μερικές 100άδες. Άντε να είναι 300. Θές να φτάσει τις 3.000; Το ποσοστό είναι 0,01% ή μία στις 10.000. Αυτά τα νούμερα είναι μέσα στις στατιστικές πιθανότητες κάθε συσκευής, για αυτό υπάρχει η εγγύηση. Μέχρι να δούμε άλλα νούμερα, όποιος από εμάς το πάθει θα ανήκει στην κατηγορία "παίξε λοττο". Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Πάντως, επειδή κάποιοι ειρωνεύονται (Στράτο δεν αναφέρομαι σε εσένα, προφανώς ήσουνα σαφής και ευγενικός όπως πάντα, με διάθεση για διάλογο), δεν λέμε ότι το πρόβλημα ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ή ΕΚΕΙ ή ΕΚΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Αν ήξερε κάποιος θα έκαναν κάτι οι dev να το διορθώσουν. Όλοι υποθέσεις κάνουν..... Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποιες συσκευές απλά σταματούν να λειτουργούν. Το γιατί δεν το ξέρω... το ξέρετε εσείς? Γράψτε το τότε στο XDA να τελειώνουμε. Εννοείται ότι το θέμα στο xda έχει γίνει ρεντίκολο.... τώρα λένε για τον XXELLA δήθεν bootloader που διορθώνει το θέμα και αηδίες με το XXELLA FW που λύνει το θέμα....Αυτά είναι χαζομάρες και συμφωνώ μαζί σας, καθώς δεν στηρίζονται πουθενά. Παρόλαυτα όμως, δεν παύει να συμβαίνει σε κόσμο και δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα το όλο πρόβλημα. Η απόλυτη άρνηση που ακολουθείται από ειρωνίες σε αυτό το topic, απλά δεν βοηθάει μια συζήτηση, η οποία αν μη τι άλλο έχει κάποια βάση. Είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε και όχι να διαβάζουμε εξυπνάδες από κάποιους που δεν λένε τίποτε ουσιαστικό. Και αυτοί που δεν λένε τίποτε ουσιαστικό, αρνούμενοι για αυτό που συμβαίνει, δεν έχουν κανένα επιχείρημα να στηρίξουν την άποψη τους, εκτός από το "αν και εγώ έβγαζα αυτό το χαζό θέμα, τότε θα γινότανε τεράστιο" κλπ κλπ κλπ. Τι μας λέει αυτό? Τίποτα.... Και επειδή γράφουμε, απλώνουμε την σκέψη μας και συζητάμε, δεν σημαίνει ότι πάθαμε ΠΑΝΙΚΟ. Και εγώ παίζω angry birds και ευχαριστιέμαι καθημερινά την συσκευή μου, αλλά δεν παύω να διαβάζω και να ενημερώνομαι καθημερινά για ένα θέμα που φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις και συμβαίνει πραγματικά σε κάποιες συσκευές. Σόρυ έτσι? Και γιατί γράφω πάλι τώρα? Διότι η συσκευή καλού μου φίλου επίσης πέθανε σήμερα το πρωί (δεν άναβε). Αγορασμένη Αύγουστο. Δεν λέω ψέμματα και ούτε έχω λόγο. Δεν είναι γραμμένος εδώ, ούτε στο XDA (δεν το'χει γενικά με forums). Δεν ήταν root και όλα ήταν στοκ. Σήμερα το πάει στην Samsung. Οπότε οι περιπτώσεις που αναφέρονται σε αυτό το θέμα, είναι πλέον τρεις. Edited January 4, 2013 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πάντως, επειδή κάποιοι ειρωνεύονται (Στράτο δεν αναφέρομαι σε εσένα, προφανώς ήσουνα σαφής και ευγενικός όπως πάντα, με διάθεση για διάλογο), δεν λέμε ότι το πρόβλημα ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ή ΕΚΕΙ ή ΕΚΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Αν ήξερε κάποιος θα έκαναν κάτι οι dev να το διορθώσουν. Όλοι υποθέσεις κάνουν..... Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποιες συσκευές απλά σταματούν να λειτουργούν. Το γιατί δεν το ξέρω... το ξέρετε εσείς? Γράψτε το τότε στο XDA να τελειώνουμε. Εννοείται ότι το θέμα στο xda έχει γίνει ρεντίκολο.... τώρα λένε για τον XXELLA δήθεν bootloader που διορθώνει το θέμα και αηδίες με το XXELLA FW που λύνει το θέμα....Αυτά είναι χαζομάρες και συμφωνώ μαζί σας, καθώς δεν στηρίζονται πουθενά. Παρόλαυτα όμως, δεν παύει να συμβαίνει σε κόσμο και δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα το όλο πρόβλημα. Η απόλυτη άρνηση που ακολουθείται από ειρωνίες σε αυτό το topic, απλά δεν βοηθάει μια συζήτηση, η οποία αν μη τι άλλο έχει κάποια βάση. Είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε και όχι να διαβάζουμε εξυπνάδες από κάποιους που δεν λένε τίποτε ουσιαστικό. Και αυτοί που δεν λένε τίποτε ουσιαστικό, αρνούμενοι για αυτό που συμβαίνει, δεν έχουν κανένα επιχείρημα να στηρίξουν την άποψη τους, εκτός από το "αν και εγώ έβγαζα αυτό το χαζό θέμα, τότε θα γινότανε τεράστιο" κλπ κλπ κλπ. Τι μας λέει αυτό? Τίποτα.... Και επειδή γράφουμε, απλώνουμε την σκέψη μας και συζητάμε, δεν σημαίνει ότι πάθαμε ΠΑΝΙΚΟ. Και εγώ παίζω angry birds και ευχαριστιέμαι καθημερινά την συσκευή μου, αλλά δεν παύω να διαβάζω και να ενημερώνομαι καθημερινά για ένα θέμα που φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις και συμβαίνει πραγματικά σε κάποιες συσκευές. Σόρυ έτσι? Και γιατί γράφω πάλι τώρα? Διότι η συσκευή καλού μου φίλου επίσης πέθανε σήμερα το πρωί (δεν άναβε). Αγορασμένη Αύγουστο. Δεν λέω ψέμματα και ούτε έχω λόγο. Δεν είναι γραμμένος εδώ, ούτε στο XDA (δεν το'χει γενικά με forums). Δεν ήταν root και όλα ήταν στοκ. Σήμερα το πάει στην Samsung. Οπότε οι περιπτώσεις που αναφέρονται σε αυτό το θέμα, είναι πλέον τρεις. Ποια έκδοση είχε ο φίλος σου αν επιτρέπεται; Την 16άρα ή την 32άρα; Τι να πω. Είναι να μη σου τύχει. Πάντως το ποσοστό μέχρι τώρα είναι τραγικά μικρό για να μιλάμε για fail εκ μέρους Samsung. Πράγματι ούτε 0,01% δεν είναι. Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σίγουρα υπάρχει θέμα από τη στιγμή που τό έπαθαν και μέλη εδώ του φόρουμ.Και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν στο XDA.Υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι μέλη σε forum και απλά το πηγαίνουν στα διάφορα servis της Samsung χωρίς καν να έχουν ιδέα για το πώς λέγεται αυτό που έπαθαν. Σημασία δεν έχει η ονομασία(sudden death) αλλά το απότέλεσμα! Kαι απ΄τη στιγμή που η Samsung Γερμανίας έβγαλε ανακοίνωση για το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι φαντασία όλα αυτά.Μπορεί να έχει μεγαλοποιήθεί το θέμα αλλά σίγουρα υπαρκτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts