sdaoulas Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 παιδες βοηθεια περασα με odin την ελληνικη 4.1.1 (κινητο ελληνικο απο πλαισιο) και το κινητο ειναι κολλημενο στο logo της samsung (ξερετε οταν κανει boot). Τι κανω? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 παιδες βοηθεια περασα με odin την ελληνικη 4.1.1 (κινητο ελληνικο απο πλαισιο) και το κινητο ειναι κολλημενο στο logo της samsung (ξερετε οταν κανει boot). Τι κανω? Μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις factory reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Πληκτρολογείς *#12580*369# Εγώ το αγόρασα από πλαίσιο στις 23/12/2012 και είναι η παρακάτω photo λες να είμαστε και εμείς τυχεροί ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Στο ιδιο καζανι ειμαστε..Κι εγω που το αγορασα 25 Ιουλιου τα ιδια νουμερα μου γραφει! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Εγώ το αγόρασα από πλαίσιο στις 23/12/2012 και είναι η παρακάτω photo λες να είμαστε και εμείς τυχεροί ;; στον φιλο που λεει οτι υπαρχουν και 1.114 1.113 πες το .ελπιζω να ειναι θεμα τυχης οπως παντου και σε ολες τις μαρκες η να φταει που τα πειραζουν με root &τετοιες εξυπναδες και μετα ρωταν γιατι ψοφαν τ ερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τα S3 καίγονται! Στείλε αυτό το μήνυμα σε 666 φίλους σου και πόσταρε το σε 666 φόρουμς. Ένας που δε το έκανε κάηκε η τοστιέρα του. Άλλος ένας άπιστος έσπασε το πόδι του σε 2500 κομμάτια και τον έκαναν παζλ. Μία κοπέλα από το Χαρτούμ βιάστηκε από τον Γκοτζίλα και σε άλλον ένα που περπάταγε στο πεζοδρόμιο του ήρθε στο κεφάλι ένα πιάνο. Να μη ξεχάσω έναν Εσκιμώο που έκανε σεισμό με επίκεντρο το ιγκλού του και έμεινε άστεγος. Μη χάνεις χρόνο! Ακόμα εδώ είσαι; Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τα S3 καίγονται! Στείλε αυτό το μήνυμα σε 666 φίλους σου και πόσταρε το σε 666 φόρουμς. Ένας που δε το έκανε κάηκε η τοστιέρα του. Άλλος ένας άπιστος έσπασε το πόδι του σε 2500 κομμάτια και τον έκαναν παζλ. Μία κοπέλα από το Χαρτούμ βιάστηκε από τον Γκοτζίλα και σε άλλον ένα που περπάταγε στο πεζοδρόμιο του ήρθε στο κεφάλι ένα πιάνο. Να μη ξεχάσω έναν Εσκιμώο που έκανε σεισμό με επίκεντρο το ιγκλού του και έμεινε άστεγος. Μη χάνεις χρόνο! Ακόμα εδώ είσαι; Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε :cool: Αυτο με τον εσκιμωο ειναι αληθεια.Το διαβασα στην Σουπερ Κατερινα. Εγω ευτυχως το εστειλα σε 666 φιλους και θελω ακομα 2 φορουμς για να γλυτωσω. Edit:Μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ ogodgilaeinaifilosmas.com οποτε αλλο ενα μου εμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Τα S3 καίγονται! Στείλε αυτό το μήνυμα σε 666 φίλους σου και πόσταρε το σε 666 φόρουμς. Ένας που δε το έκανε κάηκε η τοστιέρα του. Άλλος ένας άπιστος έσπασε το πόδι του σε 2500 κομμάτια και τον έκαναν παζλ. Μία κοπέλα από το Χαρτούμ βιάστηκε από τον Γκοτζίλα και σε άλλον ένα που περπάταγε στο πεζοδρόμιο του ήρθε στο κεφάλι ένα πιάνο. Να μη ξεχάσω έναν Εσκιμώο που έκανε σεισμό με επίκεντρο το ιγκλού του και έμεινε άστεγος. Μη χάνεις χρόνο! Ακόμα εδώ είσαι; Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε :cool: χαχαχαχαχαχαχα τον αλλον στο you tube που οποιο κινητο βγαινει το αγοραζει &αμεσος βγαζει προβλημα και τεζαρι τον ξερεις? εχω βαρεθει να τον βλεπω ενας μα... ξενος ειναι :X το i phone του δε δεν εκανε τιποτααα μονο ανοιξε 2 μερες και τελος.το δε σπιτι του ?χλιδαααα θα του δωνουν πολλα λεφτα εκει που δουλευει Edited January 1, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Σε 30.000.000 αν υποθέσουμε ότι το 99.99% είναι οκ (που ποτέ δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό, πάντα θα υπάρχουν και αστοχίες) μας κάνει 300.000 καμένα.... Κάναμε θέμα για μερικές δεκάδες; εκατοντάδες; Βγάλτε αυτούς που το κατέστρεψαν πάνω στο φλασάρισμα ή με διάφορες άλλες αλχημείες και ξαναδείτε τα νούμερα. Επίσης οι Αμερικάνοι δε πήγαν στο φεγγάρι και οι Εβραίοι ειδοποιήθηκαν πριν την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Επίσης ο κόσμος καταστράφηκε σύμφωνα με τους Μάγια και τώρα μιλάμε από κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 xaxaxaxaxa φτανει,δεν μπορω αλλο....:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) Όπως όλοι...κι εγώ 1.100 είμαι με RF call 18/7/2012 :) Αυτό όμως που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες και ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ κάποιο καινούργιο app επάνω έκλεισε μόνο του 1 φορά το πρωί μόλις το έβγαλα από την πρίζα και 1 φορά στο άσχετο στο γραφείο και πήρε μπρος μόνον όταν του έβγαλα-έβαλα την μπαταρία... Οπότε νομίζω ότι ξεγέλασε το Χάρο (sudden death) και θα ζήσει ζωή χαρισάμενη!!! :lol::lol::lol::lol: Edited: Τώρα που το υπολόγισα είμαι στις 150 ημέρες ακριβώς!!! Αν ξεπεράσω τις 201 θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι και θα σας καλέσω όλους!! :) Edited January 1, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλή χρονιά και να είμαστε καλά! και αν είναι να καεί η συσκευή, θα καεί.. τι να το συζητάμε? μια ερώτηση μόνο.. πως έχουμε πρόσβαση στον samsung λογαριασμό μας? μπαίνουμε από κάποια σελίδα στο internet και διαχειριζόμαστε ημερολόγια κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Όπως όλοι...κι εγώ 1.100 είμαι με RF call 18/7/2012 :) Αυτό όμως που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες και ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ κάποιο καινούργιο app επάνω έκλεισε μόνο του 1 φορά το πρωί μόλις το έβγαλα από την πρίζα και 1 φορά στο άσχετο στο γραφείο και πήρε μπρος μόνον όταν του έβγαλα-έβαλα την μπαταρία... Οπότε νομίζω ότι ξεγέλασε το Χάρο (sudden death) και θα ζήσει ζωή χαρισάμενη!!! :lol::lol::lol::lol: Edited: Τώρα που το υπολόγισα είμαι στις 150 ημέρες ακριβώς!!! Αν ξεπεράσω τις 201 θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι και θα σας καλέσω όλους!! :) Και που θα ρθουμε ρε Μπαμπινο?Αφου λες περιοχη...αγνωστη στο προφιλ...:lol::rotfl: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 (edited) λοιπον παιδια ακουστε λιγο να δειτε τι γινεται οσων αφορα το 1.100 υπαρχουνε αρκετες παρτιδες hw και 4 γενιες Exynos http://it.wikipedia.org/wiki/Samsung_Exynos εμενα εχει hw 1.400. και ειναι νοεμβριο 2012 ειναι απο τα τελευταια και ειναι μαυρο. οποτε τα μαυρα εχουν πιο καινουριο hw υπαρχει και 1.500 που ειναι δεκεμβριο 2012. το θεμα ειναι οτι δουλευουν τελειως διαφορετικα συγκρινοντας με 2 φιλους σε εκδοσεις 1.100 και 1.200 δηλαδη. στις 2 εκδοσεις το cpu οταν δουλευει στα 1400 ανεβαζει αργα θερμοκρασια με αποτελεσμα να πηγαινει μεχρι περιπου 65 βαθμους (θερμοκρασια cpu) me (system tyner monitoring) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1806764 και να συνεχιζει χωρις να ανεβαζει ευκολα που εχει ως αποτελεσμα να ειναι κολλημενα τα core στα 1400. το δικο μου δουλευει σε υψηλοτερες θερμοκρασιες οποτε φτανει πιο ευκολα στους 70 βαθμους οποτε τα core κοβουνε στα 800 και η θερμοκρασια πεφτει και μετα ξαναδινουνε και παει λεγοντας αυξομοιονωντας την ταχυτητα των core. σε αυτο απο τι εμαθα ζοριζεται λιγοτερο και εχει και καλυτερη μπαταρια αλλα ειναι κατωτερο σε επιδοσεις αφου τυχαινει να παιζεις παιχνιδι βαρυ π.χ modern combat 4 και οταν κοβουνε τα core να καταλαβαινεις οτι η αποδοση και η ποιοτητα χαμηλωνει αλλα χωρις να ειναι unplayable. αυτο το βλεπεις με το cooltool.apk. αυτα διαπιστωσα εγω ψαχνωντας λιγο το θεμα και σκεφτηκα ωα ενημερωσω. Αυτο ισως να ειναι σημαντικο για το sudden death. μπορει να ειμαι και λαθως αλλα αν υπαρχει καποιος με ιδιο firmware μπορει να μας πει τι γινεται στην δικη του περιπτωση. συγνωμη αν σας ζαλισα. εδω ενα site που εχει τους κρυφους κωδικους για s2 αλλα ισχυουν και για s3 https://sites.google.com/site/felicemurolo/info/codici-segreti-samsung-galaxy-s2 Edited January 1, 2013 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τωρα αληθεια πιστευετε οτι το S3 εχει καποια μυστικη αντιστροφη μετρηση που στις 200 μερες αυτοκαταστρεφεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Αυτο σκεφτομουν ακριβως τωρα!Τελικα θα πρεπει να (παρα)ειναι εξυπνος ο Γαλαξιας 3 για να εχει countdown και να αυτοκαταστρεφεται στις 200 ημερες!!!Τουλαχιστον οι αρχικες παρτιδες,οπως εικαζεται....Μου ακουγεται λιγο...Μαγιας! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Σιγα μην μουχλιαζει κιολας :p Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Τωρα αληθεια πιστευετε οτι το S3 εχει καποια μυστικη αντιστροφη μετρηση που στις 200 μερες αυτοκαταστρεφεται; Σιγα μην μουχλιαζει κιολας :p Καλη χρονια σε ολους παιδια!!! Ναι θα..προγραμματιζει να βγαινει το πουλακι τσιου... Βλακιες ειναι ολα αυτα ετσι λεω εγω ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Noμίζω ότι ο Στράτος λίγα μηνύματα παραπάνω τα είπε όλα... έλεος με τις εσχατολογίες, είχαμε τους Μάγιας τώρα έχουμε και τις αυτοκτονίες του S3.... Να κάνουμε καμιά θυσία αν είναι να κατευναστεί η Samsung. :p Δε θα το κλείσω απ'ευθείας το θέμα αν και θα έπρεπε, αλλά παρακαλώ να συνεχίσει η συζήτηση εδώ αντί να γεμίζουμε το επίσημο θέμα με χαζομάρες....γιατί αυτό κάνουμε. Κρίμα για τις ελαττωματικές συσκευές των παιδιών αλλά οκ, συμβαίνει. Edited January 2, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες το εν λόγω θέμα στο xda, εκεί που άρχισε όλο αυτό άλλωστε. Πολύ πριν ανα-δημοσιευτεί σε διάφορα blogs / sites και γίνει χαμός. Η αλήθεια είναι ότι, οι αναφορές στο xda από κατόχους S3, κάνουν λόγο ΚΑΙ για Non rooted S3 αλλά και για διάφορα HW Rev. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά που οφείλεται το πρόβλημα όπως και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς ναι μεν στατιστικά συμβαίνει σε λίγες συσκευές (αν αναλογιστούμε τα εκατομύρια συσκευών που έχουν πουληθεί), αλλά από την άλλη δεν είναι όλοι οι αγοραστές εγγεγραμένοι στο xda ή και myphone κλπ. Προσωπικά ανησυχώ. Δεν πιστεύω σε "θεωρίες", αλλά ανησυχώ διότι βλέπω το εν λόγω "πρόβλημα" να παίρνει διαστάσεις. Και δεν ανησυχώ γιατί δεν θα καλυφθεί από την εγγύηση, αλλά ανησυχώ μήπως συμβεί αυτό το απότομα "άγνωστο" πρόβλημα που νεκρώνει η συσκευή, σε κάποια φάση της καθημερινότητας μου που θα χρειάζομαι κινητό (πχ να είμαι στο εξωτερικό). Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Πληκτρολογείς *#12580*369# 1.100 και εμένα μάγκες... Περιμένουμε τον ξαφνικό θάνατο... Ερώτηση... Σε περίπτωση που δεν έχεις απόδειξη περνάει η εγγύηση με το IMEI? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Διαβάζω εδώ και κάποιους μήνες το εν λόγω θέμα στο xda, εκεί που άρχισε όλο αυτό άλλωστε. Πολύ πριν ανα-δημοσιευτεί σε διάφορα blogs / sites και γίνει χαμός. Η αλήθεια είναι ότι, οι αναφορές στο xda από κατόχους S3, κάνουν λόγο ΚΑΙ για Non rooted S3 αλλά και για διάφορα HW Rev. Οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά που οφείλεται το πρόβλημα όπως και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς ναι μεν στατιστικά συμβαίνει σε λίγες συσκευές (αν αναλογιστούμε τα εκατομύρια συσκευών που έχουν πουληθεί), αλλά από την άλλη δεν είναι όλοι οι αγοραστές εγγεγραμένοι στο xda ή και myphone κλπ. Προσωπικά ανησυχώ. Δεν πιστεύω σε "θεωρίες", αλλά ανησυχώ διότι βλέπω το εν λόγω "πρόβλημα" να παίρνει διαστάσεις. Και δεν ανησυχώ γιατί δεν θα καλυφθεί από την εγγύηση, αλλά ανησυχώ μήπως συμβεί αυτό το απότομα "άγνωστο" πρόβλημα που νεκρώνει η συσκευή, σε κάποια φάση της καθημερινότητας μου που θα χρειάζομαι κινητό (πχ να είμαι στο εξωτερικό). Διαστάσεις παίρνει από τις αναδημοισεύσεις, όπως και όλοι οι ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ. Ψάξε στο XDA τα posts. Από τα 300 posts πολλοί είναι χωρίς πρόβλημα και απλά ανησυχούν.Επίσης μερικοί που έχουν πρόβλημα έχουν διπλά, τριπλά και βάλε posts. Κάνε τις αφαιρέσεις σου και μέτρα τώρα τις συσκευές... Και ναι μεν σίγουρα δεν είναι όλοι γραμμένοι στο XDA. Αλλά από αυτούς ξεκίνησε.Από 2-3-5-10 άτομα... Ας ξεκινήσω κι εγώ ένα θέμα στο XDA για το....S4 μόλις κυκλοφορήσει ότι καίγεται και θα δεις για πότε θα γίνει πανικός... Το μόνο sudden death που αναγνωρίζω πραγματικά ήταν στο Mundial του 1998 :cool: Τώρα για καλό και για κακό αν υπάρχουν 10 εθελόντριες παρθένες για να προσφέρω προς εξευμενισμό στο θεό της Samsung ( 5 πρέπει βασικά, αλλά θα κρατήσω ότι περισσέψει :D ) ώστε να μου κρατήσει το τηλέφωνο υγιές δε θα πω όχι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Για πλακα το τσεκαρα και εγω: rfcal: 7.8.12 και hwrev: 1.100mp αρα μεχρι τωρα εχω 149 μερες απο αυριο μπαινω στην κοκκινη ζωνη... Για να δουμε μεχρι της 22.2 που κλεινει 201 μερες ζωης τι θα γινει.... !!! :p :ninja: :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ναι οπως βλεπω ολοι έχουμε τις ιδιες version Κοινως we drink it.. :D Αυτα παθαινουμε οταν δεν διαβαζουμε τα ψηλά γράμματα απο τις προφητείες των Μάγια. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Υπαρχει κανεις με S3 ανω των 200 ημερων ζωης να ποσταρει εδω οτι ειναι μια χαρα να ησυχασουν τα παιδια; Παντως πρεπει να βγαλουν μια εφαρμογη αντιστροφης μετρησης ξαφνικου θανατου για να ξερετε το υπολοιπο ζωης της συσκευης σας.Να ξερετε βρε παιδακι να προγραμματισετε τα σχεδια σας.Μην βρεθειτε προ εκπληξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts