Jump to content

myphone POLL: Η εταιρεία που ξεχώρισε το 2012


DJDB
 Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία έκανε την «διαφορά» με αυτά που παρουσίασε το 2012;  

683 members have voted

  1. 1. Ποια εταιρεία έκανε την «διαφορά» με αυτά που παρουσίασε το 2012;

    • LG
      15
    • Microsoft
      43
    • HTC
      13
    • Apple
      52
    • Google
      62
    • Nokia
      75
    • Samsung
      350
    • Sony
      51
    • Άλλη
      12
    • Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ
      10


Recommended Posts

Το 2012 αποτέλεσε σίγουρα μια χρονιά κατά την οποία τα smartphones (αλλά και τα κινητά τηλέφωνα γενικότερα) παρουσίασαν ακόμη περισσότερη διείσδυση στις παγκόσμιες αγορές. Η περαιτέρω εξάπλωση των «έξυπνων τηλεφώνων» βοήθησε στο να γίνουν καθημερινότητα για ακόμη περισσότερους χρήστες λέξεις όπως Android, iPhone, Lumia και άλλες πολλές, σήματα κατατεθέν ενός λεξικού που πριν από μερικά χρόνια θα άνηκε αποκλειστικά στην βιβλιοθήκη κάποιου «geek».

 

Σήμερα, οι περισσότεροι έχουν στην κατοχή τους ένα smartphone που θυμίζει φορητό προσωπικό υπολογιστή σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου με δυνατότητες που ούτε φανταζόμασταν πως θα έχουμε κάποτε στην παλάμη του χεριού μας. Την ίδια στιγμή, συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη που ανήκουν στην κατηγορία των phablet ή ακόμη και των tablet βρίσκουν πιο εύκολα τον «δρόμο» τους προς την τσέπη μας, μιας και τόσο οι τιμές αυτών όσο και των «απλών» smartphone έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν πτώση. Όλοι μπορούν πλέον να βρουν στα ράφια των καταστημάτων συσκευές που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους χωρίς να υπάρχει λόγος μείωσης των απαιτήσεων του αγοραστή.

 

Apple, Samsung, Nokia, HTC και άλλες ήταν ονομασίες εταιρειών που για ακόμη μια φορά χρησιμοποιήθηκαν πολλάκις μέσα στο 2012 σε συνδυασμό με θέματα, ειδήσεις και φημολογίες που έκαναν την εμφάνιση τους γύρω από προϊόντα τους, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

 

Το 2013 προβλέπεται το ίδιο «καυτό», εμείς όμως, για τις ανάγκες της σημερινής μας δημοσκόπησης, θα μείνουμε για λίγο στην τρέχουσα χρονιά.

 

Έτσι λοιπόν σας καλούμε να ψηφίσετε την εταιρεία που ξεχώρισε με θετικό τρόπο μέσα στην χρονιά που μας αφήνει σε λίγες μέρες, με βάση τα προϊόντα που αυτή παρουσίασε στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, των smartphone και γενικώς του mobility, είτε πρόκειται για software είτε για hardware.

 

Σε κάθε περίπτωση και αφού καταθέσετε την ψήφο σας, μπορείτε να αναλύσετε την επιλογή σας μέσω ενός σχολίου, αναφέροντας μας ποια εταιρεία διαλέξατε και τι ξεχωρίσατε από αυτήν μέσα στο 2012.

 

Ο λόγος σε εσάς!

Edited by DJDB
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 103
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ψήφιζα Apple η Samsung αλλά δεν είδα την μεγάλη διαφορά σε αυτά που παρουσίασε σε σχέση των τελευταίων ετών!

Για έμενα η Nokia είναι αυτή που έκανε την μεγάλη αλλαγή!

Link to comment
Share on other sites

Samsung γιατί έδειξε πως μπορείς να καινοτομείς με εξαιρετικές νέες συσκευές χωρίς να εγκαταλείπεις τις παλιές.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Η sumsung με το s3 αλλα και οχι μονο πιστευω οτι εκανε την διαφορα αλλα

και στα updates ειναι αρκετα μπροστα απο τον ανταγωνισμο...

Edited by joanjapan
Practice what you preach
Link to comment
Share on other sites

Εγω ψηφισα Samsung αλλα πιστευω θα ηταν καλυτερα να υπγρχε η δυνατοτητα για επιλογη πανω απο μια στη δημοσκοπηση. Ολες λιγο πολυ ξεπερασαν τον εαυτο τους...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Η εταιρια που πιστευω εκανε την διαφορα ειναι η microsoft.

Ολες οι αλλες απλα εξελιξαν οτι ηδη ειχαν. Μπορει να ειναι καλυτερες απο αυτο που παρουσιασε η MS αλλα δεν μπορω να σκεφτω οτι εκαναν κατι που δεν ειχαν κανει και το 2011 :rolleyes:

 

ΥΓ. Να θυμαστε δεν ψηφιζουμε την αγαπημενη μας εταιρια ετσι...! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου η NOKIA έκανε την μεγάλη στροφή, το ''μπαμ'' που λέμε αλλά λίγο πολύ όλες η εταιρίες προχώρησαν....
Link to comment
Share on other sites

sony χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ξεκίνησε το 2011 με την "απαλλαγή' από το Ericsson και έριξε στην αγορά αξιόλογες συσκευές σε πάρα πολύ καλές τιμές και φαίνεται να της βγαίνει.
Link to comment
Share on other sites

H Google με την τιμολόγηση όλης της σειράς nexus γιατι εκανε την τεχνολογία αιχμής προσιτή σε όλους.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?
Link to comment
Share on other sites

Έβαλα τη Google γιατί μου αρέσει η νοοτροπία που έχει σαν εταιρεία και τα προϊόντα που προσφέρει σε σωστές τιμές.
Link to comment
Share on other sites

Ψηφισα samsung. Θα εβαζα google αλλα δεν ειναι αυτη που κατασκευαζει τις συσκευες με android, και το λειτουργικο χωρις επιλογες συσκευων θαβεται. Η apple τιποτα νεο, σταθερη και προβλεψιμη στα προιοντα της, η nokia αδιαφορη σε επιλογες συσκευων σε σχεση με αυτες που εβγαζε με αλλα λειτουργικα. Η δευτερη που θα ψηφιζα ειναι η microsoft για το πεισμα της με το metro UI, χωρις να ειναι θετικη ψηφος.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

Η σαμι χρονο με το χρονο γινεται καλυτερη κ στα κινητα.. αν κ αργησε λιγο να μπει στο παιχνιδι στο να βαλει στοχο να γινει η καλυτ2ρη αλλα καλλιο αργα παρα ποτέ...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Link to comment
Share on other sites

Νομιζω και γω πως η samsung ηταν η εταιρια της χρονιας με τις τηλεφωναρες που εβγαλε! αντε, και εις ανωτερα!
Link to comment
Share on other sites

μακράν η εταιρία της χρονιάς ήταν η Sony, που μετά την απορρόφηση της ericsson έβγαλε τη νέα γκάμα προιόντων xperia και έπιασε όλες τις κατηγορίες χρηστών!
... and Justice for ... ALL ...
Link to comment
Share on other sites

Η Samsung διότι αυτό το άλμα στις πωλήσεις της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι τεράστιο επίτευγμα.Απίστευτα ευέλικτη εταιρεία ,δεν φοβάται να δοκιμάσει (και άς αποτύχει),τεράστια γκάμα συσκευών σε διαφορετικά μεγέθη και σε τιμές .Αυτές οι δοκιμές ουσιαστικά δημιούργησαν και τα phablet τύπου Note ενώ η μεγάλη όθόνη του επιτυχημένου S3 έχει συμπαρασύρει τον ανταγωνισμό σε μεγαλύτερες οθόνες,που από οτι φαίνεται λειτουργούν καλύτερα για touch based devices από τις μικρότερες.Επίσης η ευελιξία της φαίνεται και από την υποστήριξη 3 διαφορετικών λειτουργικών Android.Windows Phone 8 και Bada
Link to comment
Share on other sites

Η Samsung, η οποία κατάφερε να "κλέψει" μεγάλο μερίδιο από τον ανταγωνισμό (κι εμένα μαζί).
Link to comment
Share on other sites

Η Microsoft γιατί τόλμησε να βγάλει κάτι ξένο για τους περισσότερους χρήστες της και στις mobile και στις desktop εκδόσεις . Και πιστεύω ότι με πείσμα και καλύτερη οικονομική πολιτική θα καταφέρει να αναδειχθεί σε βασικό ανταγωνιστή.

Οι υπόλοιποι μας έδωσαν απλώς αναβαθμίσεις παλαιότερων εκδόσεων.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).
Link to comment
Share on other sites

Σεβομαι ολων τις αποψεις, το χερι μου ειναι ετοιμο να ψηφισει Samsung ως κατοχος GS3 και πρωην κατοχος GS2, που γνωριζα οτι θα παρω ενα πολυ σημαντικο update, αλλα μετα απο δευτερη και σοβαροτερη σκεψη αλλαζω την τελικη μου ψηφο και σας δικαιολογω το γιατι: η εταιρια που θεωρω πως ξεχωρισε πραγματικα, κανοντας μεγαλα βηματα μακρια απο την κατασταση που βρισκοταν ειναι η LG, εδωσε στην αγορα το πρωτο τετραπυρηνο, το οποιο πλεον διαθετει σε τιμη ασυναγωνιστη σε σχεση με τους ανταγωνιστες του, το Optimus 4X το δουλεψα και μετα βεβαιοτητας ισχυριζομαι πως ειναι οτι πιο smooth λειτουργικα παραχθηκε μεσα στο 2012 με ICS, ενα πραγματικο κατορθωμα για την LG. Παραλληλα, ανακοινωνει και παραγει το καλυτερο smartphone της αγορας, το Optimus G και ολοκληρωνει με αυτο που πολλοι περιμεναν, ενα Nexus, ενα πραγματικα αξιολογο Nexus. Νομιζω η εξελιξη, φετος, για την LG ηταν το σημαν κατατεθεν της, οποτε και λαμβανει τη ψηφο μου.

Αν επρεπε να ψηφισω τον μεγαλυτερο και πιο ικανο κατασκευαστη του 2012 ομως, αναμφισβητητα θα ηταν η Samsung ( ποια Apple; )

Link to comment
Share on other sites

για μενα overall νικήτρια είναι η samsung με κινητά σε όλες τις κατηγορίες χρημάτων, και αρκετά δίκαρτα με σωστά χαρακτηριστικά.

 

Κάτι έχουν να που και η Sony με ωραία σχεδίαση αλλα και αρκετά μοντελάκια για όλα τα μεγέθη οθόνης και πορτοφόλια. Η νοκια με το 808 που συντάραξε στα φωτογραφικά κινητά και έδειξε με το fp2 ότι το symbian μπορεί ακόμα (δεν ξέρω αν προλαβαίνει βεβαια). Απογοήτευσαν η LG, Motorola και η HTC που αν και έκαναν κινήσεις μάλλον δεν έπεισαν, όχι εμένα τουλάχιστον.

 

Συνολικά όμως η Samsung είναι η καλύτερη για μένα φέτος και όχι χάριν του SIII (το οποίο δεν πολυσυμπαθώ λόγω μεγέθους).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Samsung! Δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να συγκίνησε και να ενδιέφερε τον κόσμο τόσο πολύ.- :cool:
Link to comment
Share on other sites

αν και μηλαρακιας η σαμσουγκ φετος με το νοτε 2 εκανε το διαφορετικο και τραβηξε τα βλεματα
Link to comment
Share on other sites

αν και μηλαρακιας η σαμσουγκ φετος με το νοτε 2 εκανε το διαφορετικο και τραβηξε τα βλεματα

 

+φωνώ για την Samsung και ειδικότερα για το Note ! Πολύ καλή δουλειά της εν λόγω εταιρείας:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...