Jump to content

Jiayu G3

karafu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 870
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια, αυτη η rom γνωριζει κανεις αν εχει Ελληνικα? http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-6/

γινεται μεταφραση στα ελληνικα για ΡΟΜ της LeWa και δεν εχει ακομα ολοκληρωθεί.

Θεωρω οτι αμα ειναι ετοιμη, θα το μαθουμε εδω, μιας και συνεισφέραμε (εγω τουλαχιστον) στην μεταφραση καποιων modules.

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

παιδια υπαρχει καποιος που εχει αγορασει την rom του etotalk με τα ελληνικα?

στειλτε pm please

Τι ψαχνεσε με αυτη την ρομ ?

Χαιρετώ την παρέα!!

Όντας κάτοχος android εδώ και 2 χρόνια και ενθουσιασμένος με τις άπειρες δυνατότητες τους και τις προοπτικές της τεχνολογίας που ανοίγουν αποφάσισα να μυήσω και τη κοπέλα μου στο κόσμο τους, η οποία ήδη μέσω της ταμπλέτας μου ήταν μια real Instagramer.

Και το value for money του Jiayu G3 μου κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον.

Το παρήγγειλα από pandawill, δεν το είχαν σε stock , μου επέστρεψαν το αντίτιμο και για σίγουρα το πήρα από etotalk. Μου ήρθε πριν ένα μήνα, μέσα σε μια εβδομάδα μόνο από την ημερομηνία παραγγελίας, αλλά παρόλο που είχα ζητήσει να μην έχει τη custom etotalk rom, την είχαν πέρασει... Μετα από επικοινωνία μαζί τους μου έστειλαν οδηγίες να flasharω την official Jiayu G3 4.1 rom, από εδώ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=168300&uk=839171988 .

Δεν την πέρασα όμως γιατί το κίνητο ήταν μια χαρά και δεν ήθελα να το ρισκάρω.

Και πράγματι το κινητό τα σπάει, πετάει σε ταχύτητες απόκρισης οθόνης. Το wifi μου το αναγνωρίζει από την πυλωτή, και μένω στο τρίτο!! η κάμερα είναι απείρως καλύτερη από την κάμερα του “ALCATEL 995” που έχω εγώ, έχει διάφορα χρώματα στο ledακι ειδοποίησης, έχει 4,5’’ οθόνη, δε λαγκάρει ποτέ, αξιοπρεπή δυνατά ηχεία κτλ!!!

Αν το “ALCATEL 995” κοστίζει 200€ το Jiayu g3 θα έπρεπε να κοστίζει 400€ και όχι 170€ με τα μεταφορικά που το πήρα εγώ.

Βέβαια το design του είναι άθλιο, είναι σαν τετράγωνη παντόφλα, με πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θα μπορούσε να έχει αλλά και τι έγινε?

Κάνει καταπληκτικό Instagram και το κορίτσι δε μπορεί πια χώρις το κινητό του:lol:!!!

Αντιμετωπίζει όμως ένα πρόβλημα το οποίο κανείς στο forum δεν ανέφερε: Όταν παίζουμε κάποια ταινία lagarει λίγο, είναι σα να δείχνει frames, η προβολή δεν είναι απόλυτα ομαλή. Απειροελάχιστα βέβαια αλλά το πιάνει το μάτι. Και συμβαίνει και με τα 2 players, mx και bsp, ενώ έχω κατεβάσει και όλα τα σχετικά codecs. Στο ALCATEL 995 τα ίδια αρχεία avi και mp4 δεν κολλάνε καθόλου. Με προβολές youtube κανένα πρόβλημα!!!

Μια και δεν έχω διαβάσει για παρόμοιο πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Μήπως απλά είναι ελατωματικό το συγκεκριμένο κινητό, μια και κανείς δεν ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα?

2. Μήπως φταίει η etotalk.rom?

3. Να περάσω την official rom μπας και λυθεί το πρόβλημα?

4. Η 4.1 για την οποία μου έστειλαν link είναι official? Κάπου διάβασα ότι είναι ακόμα beta.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Σ ευχαριστω φιλε villasg για την αμεση σου απαντηση θα το παραγκειλω κιολας σημερα

Δεν ξέρω εάν το παρήγγειλες κιόλας αλλά μήπως θα ήταν πια καλύτερα να πάρεις το G3 plus με τον 6589?

http://www.fastcardtech.com/Jiayu-G3-Plus

Έχει και καλύτερη τιμή

Δεν ξέρω εάν το παρήγγειλες κιόλας αλλά μήπως θα ήταν πια καλύτερα να πάρεις το G3 plus με τον 6589?

Έχει και καλύτερη τιμή

οχι απο αυτο το καταστημα παιδια,μολις χθες εστειλαν αλλα ντ αλλων σε ενα παιδι και ψαχνουμε να βρουμε λυση,διαβαστε τις κριτικες πελατων του,γκουγκλαρετε Fastardtech customer reviews

Έχει και καλύτερη τιμή

Αλλα απλα δεν ειναι jiayu γιατι η πραγματικη εταιρια απλα δεν εχει τετοιο τηλεφωνο στα προιοντα της http://www.ejiayu.com/en/Product.html Καρακοπια ειναι

Γιατι οπως λεει και η jiayu

"We inform all users of our products, the existence of online stores that are passed by our company and sell our products to end customers. Jiayu Electronic Technology Co., Ltd. will not sell single units and has dealers that sell and support our products. We have also detected the existence in the market for copies of our models, so we always recommend purchasing through our authorised distributors."

οχι απο αυτο το καταστημα παιδια,μολις χθες εστειλαν αλλα ντ αλλων σε ενα παιδι και ψαχνουμε να βρουμε λυση,διαβαστε τις κριτικες πελατων του,γκουγκλαρετε Fastardtech customer reviews

Παντως το WOT το βγαζει κατακοκκινο μακρια .....

Edited by villasg

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Αλλα απλα δεν ειναι jiayu γιατι η πραγματικη εταιρια απλα δεν εχει τετοιο τηλεφωνο στα προιοντα της http://www.ejiayu.com/en/Product.html Καρακοπια ειναι

Γιατι οπως λεει και η jiayu

"We inform all users of our products, the existence of online stores that are passed by our company and sell our products to end customers. Jiayu Electronic Technology Co., Ltd. will not sell single units and has dealers that sell and support our products. We have also detected the existence in the market for copies of our models, so we always recommend purchasing through our authorised distributors."

Παντως το WOT το βγαζει κατακοκκινο μακροα .....

εχω διαβασει κριτικες πελατων σε αλλα σαιτ κι εχει σηκωθει η τριχα μου,μακρυα,ναι!!!

ψαχνομαι γιατι χρειαζομαι ελληνικη rom και δεν υπαρχει πουθενα για G3n

Τι ψαχνεσε με αυτη την ρομ ?

Έχει και καλύτερη τιμή

Βρε παιδια μόνο σαν ιδέα υπάρχει το G3 τετραπύρηνο!

Αυτοι οι απατεώνες δηλαδή στην fastcardtech ισχυρίζονται πως το έχουν;;;

Το G3S δεν ειναι παραμυθι, το εχουν σε pressel antelife και minideal που ειναι αξιοπιστα μαγαζια..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Το G3S δεν ειναι παραμυθι, το εχουν σε pressel antelife και minideal που ειναι αξιοπιστα μαγαζια..

Καλησπερα φιλε .

Δεν ειπα οτι ειναι παραμυθι αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ παραμιθυ ειναι το IN STOCK που παρουσιαζει το συγκεκριμενο καταστημα .

Εδω ακομα δεν ειναι διαθεσιμο το G4 μετα απο πολουυυυυυυυυυυυυς μηνες προπαραγγελιων και την εμφανιση του επισημα στο site toy κατασκευαστη

Παιδιά εχει κανείς σας δουλέψει το Skype στο G3;

Το κατάφερα μόνο ΜΙΑ φορά (και με video) και μετά μου κολλάει συνέχεια στο "signing in".

Ξέρετε κανένα κόλπο;

Εμενα δουλευει μια χαρα .

Απλα το skype σε καθε αναβαθμιση γινετε και χειροτερο ( και στα ςιν και στο android )

Εδω ακομα δεν ειναι διαθεσιμο το G4 μετα απο πολουυυυυυυυυυυυυς μηνες προπαραγγελιων και την εμφανιση του επισημα στο site toy κατασκευαστη

Χμμ..το fastcardtech ειναι σιγουρα "παραμυθι" site, οσον δε αφορα το G3S, υποψιαζομαι οτι θα κυκλοφορησει πριν απο το G4..

Να ρωτησω και κατι, χωρις να εχω διαβασει ολο το thread του G3, μπορει καποιος να μου πει, στα τελευταια μοντελα (Ν) πως παει το GPS, δουλευει καλα?

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ξαφνικά μου προέκυψε πρόβλημα με τα handsfree. Ενώ όλα δουλευαν μια χαρά κάποια στιγμή έβγαλα τα handsfree και απο τη στιγμή που τα ξαναέβαλα δημιουργεί έναν ήχο διακεκομμένο και σε περίπτωση που πάω να κάνω αναπαραγωγή αν είναι μουσική που δίνει μεγαλύτερη ένταση παίζει κανονικά. Αν βάλω να ακούσω κάποια ομιλία ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος. Σε κλίση ακούγεται παρα πολύ χαμηλά. Εβγαλα μπαταρία. Φόρτισα μπαταρία. Άλλαξα ρομ. Δε διορθώνεται. Να το στείλω πίσω μου ακούγεται χλωμό, αν και μοιάζει να είναι θέμα hardware. Είναι G3n και το έχω λίγο περισσότερο απο ένα μήνα.

Καμιά ιδέα κανείς ;

Edited by miltossat

Νομίζω δεν ταιριάζουν τα περισσότερα handsfree στο κινητό μας. νομίζω το ανέφερε στο παρελθόν κάποιος και είχε προτείνει του Samsung S3 [προσοχή - τσέκαρε το, μην τα αγοράσεις και δεν παίζουν,μην σε πάρω στο λαιμό μου.].

Κι εγώ που έχω δοκιμάσει με ενός Motorola τα handsfree, ακούγονται χαμηλόφωνα οι άλλοι όταν μιλώ, αλλά και αν βάλω να ακούσω μουσική πάλι το τραγούδι ακούγετε χαμηλόφωνα + λίγο παραμορφωμένο.

Τα απλά ακουστικά μουσικής δεν παραμορφώνουν τον ήχο. [τουλάχιστον με 2 που έχω τσεκάρει- ακούω μουσική κλπ χωρίς θέμα]

Αν κατάλαβα καλά μιλάτε handsfree με καλώδιο το οποίο έχει 3,5mm jacks. Δεν είναι όλα ίδια , δείτε παρακάτω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_(audio)

''3.5 mm TRRS (stereo-plus-mic) sockets are particularly common on recent smartphones, and have been used e.g. by Nokia since 2006; this is often compatible with standard 3.5 mm stereo headphones. 2 different forms are frequently found, both of which place left audio on the tip and right audio on the first ring (mirroring the configuration found on stereo connectors). Where they differ is in the placement of the microphone and return contacts. The first, which places the return signal on the second ring and the microphone on the sleeve, is used by Apple's iPhone line, HTC devices, latest Samsung, Nokia and Sony phones, among others. The second, which reverses these contacts, is used by older Nokia mobiles, Samsung smartphones and some Sony Ericsson phones.[13] Some computers now include a TRRS headset socket, compatible with headsets intended for smartphones. One such pin assignment, with ground on the sleeve, is standardized in OMTP[14] and has been accepted as a national Chinese standard YDT 1885-2009.''

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Από συζητήσεις με τεχνικούς καταλήγουμε πως είναι hardware πρόβλημα και δυστυχώς δεν το αναλαμβάνουν γιατί ούτε πρόσβαση σε ανταλλακτικά έχουν ούτε το σχέδιο του κινητού. Οπότε το κινητό μάλλον θα ξανα ταξιδέψει προς τα πίσω. Στο κινητό η αλλαγή Rom μπορει να μου δημιουργήσει θέμα με την εγγύηση; Είχε κανείς τέτοια περίπτωση με την Banggood ; Μέχρι στιγμής απο θέμα αποστολής - συσκευασίας είμαι πολύ ικανοποιημένος απο αυτούς. Ελπίζω να με καλύψουν και σε αυτό.

Γυρνα το στην "μαμα" ρομ αμα ειναι να το στειλεις πισω .

Καλησπέρα στη παρέα που έχει όλες τις λύσεις, ευχαριστώ κιόλας για το πρόβλημα που είχα με τα frames στη παρακολούθηση video και τη λύση που δώσατε με το software encoding.

Έχω πάρει για τη κοπέλα μου το Jiayu G3 από etotalk με etotalk rom.

Ενώ το χουμε κανα 2μηνο τώρα χρειάστηκε να ενεργοποιήσουμε το 3g και τα πακέτα δεδομένων (wind) και παρατηρήσαμε ότι στο surfαρισμα, σε ότι έχει να κάνει με internet δηλαδή, σέρνεται (το wifi λειτουργεί άψογα). Για παράδειγμα για να κατεβάσει μια εφαρμογή 1ΜΒ παίρνει κανα 5λέπτο!!

Άλλαξα και μια ρύθμιση που έλεγε για επιλογή: data prefer αλλά απλά πήγε πολύ λίγο πιο γρήγορα.

Παρουσιάζεται και σε άλλους το παραπάνω πρόβλημα? είναι λόγω etotalk rom?

Υπάρχει καμμιά λύση μέσω ΜΤΚ mobileunkle π.χ.?

Ευχαριστώ guys!!!

Καλησπέρα στη παρέα που έχει όλες τις λύσεις, ευχαριστώ κιόλας για το πρόβλημα που είχα με τα frames στη παρακολούθηση video και τη λύση που δώσατε με το software encoding.

Έχω πάρει για τη κοπέλα μου το Jiayu G3 από etotalk με etotalk rom.

Ενώ το χουμε κανα 2μηνο τώρα χρειάστηκε να ενεργοποιήσουμε το 3g και τα πακέτα δεδομένων (wind) και παρατηρήσαμε ότι στο surfαρισμα, σε ότι έχει να κάνει με internet δηλαδή, σέρνεται (το wifi λειτουργεί άψογα). Για παράδειγμα για να κατεβάσει μια εφαρμογή 1ΜΒ παίρνει κανα 5λέπτο!!

Άλλαξα και μια ρύθμιση που έλεγε για επιλογή: data prefer αλλά απλά πήγε πολύ λίγο πιο γρήγορα.

Παρουσιάζεται και σε άλλους το παραπάνω πρόβλημα? είναι λόγω etotalk rom?

Υπάρχει καμμιά λύση μέσω ΜΤΚ mobileunkle π.χ.?

Ευχαριστώ guys!!!

έχεις ενεργοποιήσει το 3g για το σλοτ που εχεις την κάρτα της wind?

Συνδέομαι στο internet μέσω 3g, με την κάρτα που πρέπει όπως πρέπει, και το σηματάκι H των Data transfer ενεργοποιείται πάνω στο τριγωνάκι της έντασης σήματος. Η ταχύτητα του είναι όμως υποδεκαπλάσια από κινητό άλλης μάρκας, με τον ίδιο πάροχο (wind), στο ίδιο σημείο

Συμβαίνει το ίδιο και με εσάς?

ή την πάτησα λόγω etotalk.rom (μπορεί να έχει σχέση?)