Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το ήξερα! Πολύ στο ντούκου μου το περάσατε εδώ. Ηταν η εφαρμογή ταμπού! Τωρα δεν υπάρχει δικαιολογία χεχε

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δεν το ήξερα! Πολύ στο ντούκου μου το περάσατε εδώ. Ηταν η εφαρμογή ταμπού! Τωρα δεν υπάρχει δικαιολογία χεχε

E πώς δεν υπάρχουν βρε παιδιά και δε μιλάω τόσο για εφαρμογές. Εδώ οι συσκευές με WP δεν έχουν TV ή HDMI output, usb on the go και πολλά άλλα....Και αυτά δε βλέπω να τα παίρνουμε με καμία αναβάθμιση.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Αυτό ακριβώς ήθελα να δω! Ευχαριστώ.

Edit: Πάντως το instagram βγήκε! http://www.nokia.com/gr-el/

Το έχει φόρα παρτίδα στην αρχική!

http://prntscr.com/2th35u

δεν ειναι καινουργιο :)

Το instagram ήταν από εκείνες τις ελλείψεις που ήταν έλλειψη για όσους δεν έχουν ακόμη WP. Όσοι είμαστε με WP κάναμε την δουλειά μας με το 6tag που είναι ίσως ίδιο και καλύτερο. Γι 'αυτο και πέρασε στο ντούκου, μιας και οι χρήστες δεν το είχαμε ως έλλειψη.

http://prntscr.com/2th35u

δεν είναι καινούργιο :)

με προλάβατε... καλά να πάθω, αφού δεν διάβασα τα επόμενα μνμτ :(

Το instagram ήταν από εκείνες τις ελλείψεις που ήταν έλλειψη για όσους δεν έχουν ακόμη WP. Όσοι είμαστε με WP κάναμε την δουλειά μας με το 6tag που είναι ίσως ίδιο και καλύτερο. Γι 'αυτο και πέρασε στο ντούκου, μιας και οι χρήστες δεν το είχαμε ως έλλειψη.

Αυτό ακριβώς. Το 6tag δεν άφηνε κενό. Ειναι ίσως και καλύτερο αν και δεν ειμαι φίλος του instagram.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτά με το instagram γίνονταν στη μάχη των εντυπώσεων.

Οι πολέμιοι με πρόσχημα το instagram κατηγορούσαν τα WP, όταν οι χρήστες γνώριζαν ότι υπήρχαν μια χαρά εφαρμογές τρίτων.

Οι υποστηρικτές με την εμφάνιση της επίσημης εφαρμογής του instagram μπόρεσαν να υπερασπιστούν αποτελεσματικότερα τη θέση τους υπέρ των WP, παρ' όλο που γνώριζαν ότι τόσο καιρό η δουλειά γινόταν το ίδιο και καλύτερα με τις τρίτες εφαρμογές.

Και οι άσχετοι με τον εν λόγω εμπορικό πόλεμο έμειναν με το κυνήγι των εντυπώσεων.

Κάτι ανάλογο με το notifications center, που το δίνει η MS για να κερδίσει στο όλο παιχνίδι των εντυπώσεων, ενώ γνωρίζει ότι live tiles είναι notifications.

Άλλωστε γι' αυτό και στα 8.1 μαζί με το NC λέγεται ότι ίσως υπάρχει και ρύθμιση που θα το απενεργοποιεί για όποιον δεν το θέλει.

Αυτό από μόνο του δείχνει τους λόγους για τους οποίους προσέθεσε η MS στο λειτουργικό της το NC, αλλά και το επίπεδο στο οποίο παίζεται το εμπορικό παιχνίδι γενικότερα ένθεν κακείθεν.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Αυτά με το instagram γίνονταν στη μάχη των εντυπώσεων.

Οι πολέμιοι με πρόσχημα το instagram κατηγορούσαν τα WP, όταν οι χρήστες γνώριζαν ότι υπήρχαν μια χαρά εφαρμογές τρίτων.

Οι υποστηρικτές με την εμφάνιση της επίσημης εφαρμογής του instagram μπόρεσαν να υπερασπιστούν αποτελεσματικότερα τη θέση τους υπέρ των WP, παρ' όλο που γνώριζαν ότι τόσο καιρό η δουλειά γινόταν το ίδιο και καλύτερα με τις τρίτες εφαρμογές.

Και οι άσχετοι με τον εν λόγω εμπορικό πόλεμο έμειναν με το κυνήγι των εντυπώσεων.

Κάτι ανάλογο με το notifications center, που το δίνει η MS για να κερδίσει στο όλο παιχνίδι των εντυπώσεων, ενώ γνωρίζει ότι live tiles είναι notifications.

Άλλωστε γι' αυτό και στα 8.1 μαζί με το NC λέγεται ότι ίσως υπάρχει και ρύθμιση που θα το απενεργοποιεί για όποιον δεν το θέλει.

Αυτό από μόνο του δείχνει τους λόγους για τους οποίους προσέθεσε η MS στο λειτουργικό της το NC, αλλά και το επίπεδο στο οποίο παίζεται το εμπορικό παιχνίδι γενικότερα ένθεν κακείθεν.

Έτσι ακριβώς. Και αυτό δείχνει πως η ms είναι πλέον διατεθειμένη να προχωρήσει δίνοντας αυτα που θελουμε. Δεν είναι κακό άλλωστε να ικανοποιεί τα στάνταρ. Άλλωστε βγηκε για ολο τον κοσμο οχι μονο για μερικούς

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Έτσι ακριβώς. Και αυτό δείχνει πως η ms είναι πλέον διατεθειμένη να προχωρήσει δίνοντας αυτα που θελουμε. Δεν είναι κακό άλλωστε να ικανοποιεί τα στάνταρ. Άλλωστε βγηκε για ολο τον κοσμο οχι μονο για μερικούς

Μια χαρά να ικανοποιήσει όσους περισσότερους μπορεί. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Ουτε οι προσθηκες NC με ενοχλούν, ούτε οι εφαρμογές που βγαίνουν (πχ instagram) επειδή τις native της εφαρμογές δεν τις ξέρει ο κόσμος. Και θέλω όλο και παραπάνω μάλιστα, ώστε να μπορώ να κάνω αυτά που κάνω και στο android ταμπλετ μου.

Εμένα μου την δίνει η παραπληροφόρηση ή το ηθελημένο τρολάρισμα, μόνο. Οταν πιάνεται κάποιος πχ απο το οτι δεν υπάρχει εφαρμογή με το όνομα instagram για να βγάλει λειψό το store όταν υπάρχει παρόμοια εφαρμογή με το όνομα 6tag. Όταν βγάζει ανάπηρο το λειτουργικό επειδή δεν έχει NC αλλά tiles για ειδοποιήσεις. Με την ίδια λογική που ένας βλάκας πχ θα έβγαζε λειψό το android επειδή δεν έχει tile.

Και στο φινάλε να σου πω τι με ενοχλεί πιο πολύ; Ότι κράζουν το λειτουργικό επειδή δεν έχει κάποια πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα συνήθισαν αλλά με διαφορετικό, άνθρωποι που δεν πρόκειται να το πάρουν ποτέ. Και ξέρεις για ποιον λόγο είναι αυτό κακό; Επειδή το λειτουργικό όντως έχει κενά, αλλά όταν κάποιοι τρολάρουν στα φόρα και κράζουν για το instagram πχ η MS διαθέτει πόρους για να καλύψει το κενό του instagram που δεν είναι κενο. Το κακό είναι ότι δεν διαθέτει πόρους να καλύψει άλλα υπαρκτά κενά όμως. Επειδή όλοι αυτοί που δεν έχουν πιάσει το λειτουργικό φωνάζουν για να μπει instagram φαίνονται τεράστιοι σε αριθμό απο αυτούς που έχουν ήδη το λειτουργικό και θέλουν να καλύψουν κάποια κενά που ανακάλυψαν όταν άρχισαν να συμβιώνουν με αυτό για καιρό. Οσο και να φωνάξουν όμως αυτοί που το έχουν είναι πολλοί λίγοι αριθμητικά. Ακούγονται αυτοί που θέλουν NC και instagram και backround εικόνα στα πλακάκια , για να κάνουν το λειτουργικό σαν android.

Υ.Γ Δεν τα γράφω για εσένα, γενικώς τα λέω.

Οι συσκευές Lumia από Ευρώπη έχουνε ΟΛΕΣ ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο;

Δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων.

Ναι βέβαια.

Δεν περίμενα τέτοια ερώτηση απο σένα αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα.....:lol:

Το 925 έβαλες στο μάτι?

Ναι. :) Γαλλική η δική μου και έχει και τις 2 επιλογές.

Να κάνω κι εγώ τις ερωήσεις μου.

1. Αν έχω την τοποθεσία μου μονίμως στη θέση On, θα έχω σημαντικά αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας, απ' ότι θα είχα με την τοποθεσία στη θέση Off;

2. Η υπηρεσία Find my phone, λειτουργεί με το Location στο Off ( ok, είναι πολύ noob η ερώτηση :P );

Huawei Nova 5T

Ναι βέβαια.

Δεν περίμενα τέτοια ερώτηση απο σένα αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα.....:lol:

Το 925 έβαλες στο μάτι?

Χε χε...θα θελες ;) Θα πάρω το 620 για τον αδερφό μου. Καιρός ν αλλάξει το θρυλικό του Nokia X2.

Highpriest το θέμα με τις επίσημες εφαρμογές είναι ακανθωδες ειδικά οταν μιλαμρ για υπηρεσιες οπως ειναι τα fb, twitter instagram what's app και αλλα.

Ο λόγος? Αν θέλουν και οποτε θελουν κόβουν την πρόσβαση οπως εγινε εδω με μια γνωστή εφαρμογή του twitter.

Δεν είναι ταμπού αλλα πολιτική των εταιριών. Δείτε για παράδειγμα τι μπλέξιμο επικρατεί ακόμα με την Google.

Anyway εγω βλέπω οτι πλεον η ms τιμάει τις υποσχέσεις τις.

Υγ. Λετε να έφταιγε ο balmer χαχαχ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το Soft reset θα σβήσει και εφαρμογές ή μόνο τις ρυθμίσεις??

Soft reset ειναι μια απλη επανεκιννηση/restart ... δεν σβηνει δεδομενα .. ουτε εφαρμογες, ουτε ρυθμισεις.

Η "επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις" σβηνει τα παντα (αν αυτο θες να κανεις).

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Swipe 8.1...

Νομίζω στο θέμα πληκτρολόγιο θέλουν να καλύψουν κάθε δυνατή επιθυμία.

Ακούγεται και για αριθμητικό με Τ9.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

:shock: Ματώσανε τα μάτια μου :shock:

A full run down of WP8.1 features

Media Enhancements

•Media editing: audio and video; Audio effects, video effects; Slow motion video

•Apps can capture audio/video from themselves

•Media files that are downloaded via IE are automatically added to your phone XBOX Media library. (mp3s are added to XBOX Music, videos to XBOX Video)

•Stereoscopic 3d support

•YouTube Player including HTML5 video support (video playback doesn't have to be full screen) And you get custom UI, so YouTube Closed Captions are in

•Separate volume controls for ringer, media, etc.

•PlayTo support

Networking / Connectivity

•Wi-Fi Direct, a Wi-Fi standard allowing direct peer-to-peer connections over Wi-Fi without an access point

•VPN (Virtual Private Network)

•Bluetooth 4.0 LE (to non-Lumia Windows Phones)

•Feature to mirror Windows Phone screens to TVs and/or monitors

•USB choices

System Enhancements

•Moving closer to universal metro apps (.appx)

•Background tasks: Bluetooth signal strength, Chat message notification, Device connection change, Device use trigger, Gatt characteristic notification, Location, Push notification, Rfcomm connection, System event, Timer

•File picker

•Geofencing API for location-based reminders

•‘Battery Power Sense’ info regarding battery usage and percentage remaining. Also lists in order which apps are using the most battery power (nice!)

•Ability to install apps on inserted SD Cards

•Auto-updates for apps (just like Windows 8.1)

•Better backup functionality

•Support for new screen sizes: qHD and QHD (1440 x 2560) and smaller (384 x 640)

•Almost every API in WinRT can run on WP8.1 (WinPRT) these include video and audio transcoding.

•Better Data sense that auto compresses web pages to your specified setting (high, standard, auto, off)

•Ability to add 'trusted' NFC tags/devices so you are longer always prompted to accept content from them

•Screen recorder: Ability to capture screen activity

Apps

•No Facebook integration in People Hub. 'Facebook Blue' app to be installed as default

•Photo hub decoupled e.g Facebook photo thumbnails will no longer directly appear, a hook/link to Facebook photos will be used instead to view the photos within the app.

•Redesigned Xbox Game Hub

•Xbox Music and Xbox Video as standalone apps instead of the Music + Video Hub (allowing more updates to be pushed)

•Updated camera layout, similar to Windows 8.1 including burst mode. You can specify retention period for burst photos to stop them filling your phone.

•OneDrive (previously SkyDrive) with integrated file browser (just like Windows 8.1)

•IE11 improved with WebGL and Normal mapping support. IE Tabs button has been removed and multi task view is now the main way of viewing your tabs.

•IE has a password manager, and most likely syncs with desktop IE

•IE has ability to upload and download files. Downloads are stored in the download folder, files in this can be shared to apps and NFC

•IE has a reading mode and inPrivate browsing mode

•Twitter integrated more deeply into the contacts Hub

•Ability to select your own default messaging app

•Podcast app

•Ability to post to multiple social sites removed. Instead it will work more like the share charm in Windows 8 where you are presented with a list apps you can share the content with, and can only select one.

•Calendar App has a new weekly view

•Bing apps across phone and PC will sync together using MS single sign account

•People hub now has the ability to show contacts who only have phone numbers

•Speed dial

Search and New Services

•Single sign-in for apps (like on Windows 8) with Microsoft Account; sign in will persist across devices + apps with permissions prompt

•Cortana personal assistant that utilises Bing services and FourSquare datasets.

•Bing smart search (similar search system as Windows 8.1)

•iCloud support

Compatibility

•Windows Phone 8.1 apps won't run on 8.0 devices until they upgrade

• Documentation confirms ALL current Windows Phone 8 hardware to get 8.1

Navigation and UI

•Slide down to close apps

•Navigation bar color selection

•Back button doesn't terminate the app instead it suspends the app

•More efficient multitasking

•Filter through installed apps by usage/install date

•Quick settings access (Wi-Fi, Bluetooth) by doing a quick swipe from the top of the screen

•Action Center (notifications) accessed by doing a full swipe from up to the bottom

•Ability for apps to issue Silent notifications, update/delete notifications

• RUMOUR: new ‘large’ tile size

• RUMOUR: mark a Live Tile as read by swiping from the left of said tile

• RUMOUR: Improved keyboard possibly like android ‘swype’ (unofficial tip off from Tom Warren)

• Ability to choose your own start screen background

•Functionality for On screen windows phone buttons that you can swipe away

•Search button is 'frozen' when using 'full screen' apps to prevent accidental launch of Bing search. When the user is: Taking a photo, Capturing a video, playing games the search button will only work if you double tap it. This is following complaints of users accidentally launching search under the scenarios mentioned above.

•Pivots are using slightly smaller typography (basically title text doesn't use up so much screen space!)

•Tweaked transition animations

•WP uses same progress ring as Windows now.

•Three column tile support (probably only Lumia 1020 and 920)

theverge.com

Βελτιώνεται η αναφορά παράδοσης καθόλου ή θα έρχεται σαν sms πάλι;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω στο θέμα πληκτρολόγιο θέλουν να καλύψουν κάθε δυνατή επιθυμία.

Ακούγεται και για αριθμητικό με Τ9.

Τ9!!!!????? Έχει πλάκα? Πολύ θα το ήθελα αν και το έχω ξεπεράσει πλέον.

Βελτιώνεται η αναφορά παράδοσης καθόλου ή θα έρχεται σαν sms πάλι;

Θα μπορείς να εγκαταστήσεις όποια εφαρμογή θες για να δέχεται και να στέλνει μηνύματα, οπότε θα επιλέξεις εκείνη που θα βάζει χωριστά τις αναφορές παράδοσης.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να φέρουν τις αναφορές παράδοσης μέσω notifications.

ωραιαι ολα αυτα το μονο που με παραξενεψε ειναι αυτό

Support for new screen sizes: qHD and QHD (1440 x 2560) and smaller (384 x 640)

με την μικροτερη αναλυση εκτος αν σχεδιαζουν να κυκλοφορησουν κανα ρολογακι κα αυτοι ή κανενα clashell για εξωτερικη οθονη