niotheros Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα! Ξερει κανείς αν θα εχουμε ποτε φωνητικές εντολές στα ελληνικά? Κάτι επίσημο δεν έχουμε αλλά αφού η Cortana ( ο virtual assistant των WP 8.1) θα υποστηρίζει 44 γλώσσες -όσες είναι και οι γλώσσες του Bing- και αφού μέσα σε αυτές τις 44 είναι και η γλώσσα μας προσωπικά πιστεύω ότι θα δούμε και φωνητικές εντολές στα ελληνικά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το itunes,για τα wp8,γιατι θα δωσω το 820 για το 925 και θελω να τα σωσω ολα καπου και να τα μεταφερω στο καινουργιο,γινεται?υπαρχει τροπος,μιλαω και για εφαρμογες-παιχνιδια που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το itunes,για τα wp8,γιατι θα δωσω το 820 για το 925 και θελω να τα σωσω ολα καπου και να τα μεταφερω στο καινουργιο,γινεται?υπαρχει τροπος,μιλαω και για εφαρμογες-παιχνιδια που εχω στις ρυθμίσεις----> αντίγραφα ασφαλείας τα σώζει στο skydrive καλύτερα τις απορίες εδώ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004&page=116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το βράδυ πιστεύετε οι το καλύτερο είναι να βάζουμε το κινητό σε airplane mode για την λιγότερη κατανάλωση? Δεχόμαστε κανονικά κλήσεις και μηνύματα? πια η διαφορά με την κανονική λειτουργία? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το βράδυ πιστεύετε οι το καλύτερο είναι να βάζουμε το κινητό σε airplane mode για την λιγότερη κατανάλωση? Δεχόμαστε κανονικά κλήσεις και μηνύματα? πια η διαφορά με την κανονική λειτουργία? το airplane mode σημαίνει ότι δεν λειτουργεί η κεραία . Αρά δεν μπορεί να δεχθεί κλήσεις και μηνύματα το κινητό και το 3g επίσης είναι κλειστό οπότε και έχει λιγότερη κατανάλωση το thread είναι για προτάσεις εφαρμογών όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 οκ σορρυ.. Όταν καταργούμε με μια εφαρμογή διαγράφετε τελειως η μενουν υπολείματα που μπορούμε να τα διαγράψουμε κάπως χειροκίνητα εμείς από κάποια ρύθμιση? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 οκ σορρυ.. Όταν καταργούμε με μια εφαρμογή διαγράφετε τελειως η μενουν υπολείματα που μπορούμε να τα διαγράψουμε κάπως χειροκίνητα εμείς από κάποια ρύθμιση? Δεν μπορούμε να διαγράψουμε κάτι χειροκίνητα μιας και δεν έχουμε πρόσβαση στα program files. Λογικά όμως θα διαγράφονται τελείως! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δεν μπορούμε να διαγράψουμε κάτι χειροκίνητα μιας και δεν έχουμε πρόσβαση στα program files. Λογικά όμως θα διαγράφονται τελείως! καλα μη παιρνεις και ορκο..τα windows (γενικα) ποτε δεν το εχουν καταφερει αυτο... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά για σας να ρωτήσω κάτι όταν πήρα το κινητό πριν 10 μήνες και είχα περάσει τον λογαριασμό του facebook το ημερολόγιο μου πέταγε ειδοποίηση μήνυμα ότι γιορτάζει η τάδε επαφή τώρα δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα τέτοιο τι μπορεί να φταίει??? Kαι κάτι ακόμα όταν πάω στις ρύθμισις μετά πάω εφαρμογές και πατάω στην αναζήτηση έχει ένα κουτάκι που γραφει εμφάνιση κουμπιού αναζήτησης στην οθόνη κλειδώματος το έχω τσεκαρισμένο αλλα δεν μου εμφανίζει κάτι στην οθόνη κλειδώματος Για να σου έρθουν οι ειδοποιήσεις ότι γιορτάζει μία επαφή πρέπει να γίνει ο συγχρονισμός με το facebook και το microsoft account. Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό ξανά και κοίτα στο microsoft account αν έχουν συγχρονιστεί οι ημερομηνίες! Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για να σου έρθουν οι ειδοποιήσεις ότι γιορτάζει μία επαφή πρέπει να γίνει ο συγχρονισμός με το facebook και το microsoft account. Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό ξανά και κοίτα στο microsoft account αν έχουν συγχρονιστεί οι ημερομηνίες! Καλημέρα πήγα στην σελίδα τις microsoft και στην κατηγορια ημερολόγιο μόλις πήγα μου ζήτησε να ρυθμίσω την περιοχή το έβαλα +02 μήπως να έφταιγε αυτό?? πάντως στο ημερολόγιο στο κινητό και στον υπολογιστή τις δείχνει τις επαφές πειές μέρες γιορτάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p και εμενα αν και γενικα δεν ειχα παραπονο απο την μπαταρια προχτες το βρηκα απο 100% το βραδυ σε 89% το πρωι σε airplane mode.ψαχνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p οι εφαρμογές που τρέχουν παραμένουν ενεργές , επίσης το wifi και το GPS μπορεί να είναι ανοικτό και να συγχρονίζει συνδεδεμένους λογαριασμούς συνεχώς τσέκαρε στις ρυθμίσεις στο email + λογαριασμοί αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός που έχει κολλήσει στο συγχρονισμό καθώς και στις εφαρμογές στο παρασκήνιο αν υπάρχει κάποια ενεργή που δεν χρειάζεσαι και τρώει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 οι εφαρμογές που τρέχουν παραμένουν ενεργές , επίσης το wifi και το GPS μπορεί να είναι ανοικτό και να συγχρονίζει συνδεδεμένους λογαριασμούς συνεχώς τσέκαρε στις ρυθμίσεις στο email + λογαριασμοί αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός που έχει κολλήσει στο συγχρονισμό καθώς και στις εφαρμογές στο παρασκήνιο αν υπάρχει κάποια ενεργή που δεν χρειάζεσαι και τρώει μπαταρία Το wifi κλείνει οπότε ούτε συγχρονισμός μπορεί να γίνεται και οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι μόνο viber, bing weather και here drive. Τώρα το GPS πως το βλέπω αν λειτουργεί; Η "τοποθεσία" που έχω ενεργοποιημένη μπορεί να τρώει μπαταρία; Δουλεύει από μόνη της χωρίς κάποια εφαρμογή; Ή αν συγχρονίζει μόνη της, δουλεύει χωρίς wifi; (Δεδομένα τα έχω πάμτα σβηστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Το wifi κλείνει οπότε ούτε συγχρονισμός μπορεί να γίνεται και οι εφαρμογές στο παρασκήνιο είναι μόνο viber, bing weather και here drive. Τώρα το GPS πως το βλέπω αν λειτουργεί; Η "τοποθεσία" που έχω ενεργοποιημένη μπορεί να τρώει μπαταρία; Δουλεύει από μόνη της χωρίς κάποια εφαρμογή; Ή αν συγχρονίζει μόνη της, δουλεύει χωρίς wifi; (Δεδομένα τα έχω πάμτα σβηστά) η τοοθεσία(gps) σαφώς και τρωει μπαταρια . Δεν έχει καμία σχεση με wifi και 3g . Ειδικα αν εχεις στο παρασκηνιο εφαρμογες που ψαχνουν τοποθεσια (bing weather , here drive) θα τρωει μπαταρια συνέχεια . Μπορεις να την απενεργοποιήσεις από τις ρυθμισεις :P [/url] Edited January 20, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ποιο ειναι το καλύτερο windows phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ποιο ειναι το καλύτερο windows phone? αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό αλλα ναυαρχίδα αυτή την στιγμή είναι το lumia 1520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ποιο ειναι το καλύτερο windows phone? Θα σου μιλήσω για τα lumia μιας και δεν έχω άποψη για τα άλλα. Αν πάμε στις ναυαρχίδες (920, 925, 1020) που κυκλοφορούν σήμερα στην Ελλάδα τότε θα σου έλεγα πως έχουν όλα τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και εμπειρία χρήσης. Οπότε θα σου έλεγα πως το 1020 είναι καλύτερο λόγω υπεροχής στην κάμερα, το 925 λόγω μεγεθους/σχεδιασης και το 920 λόγω τιμής..... Η επιλογή δική σου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Οκ..ευχαριστώ....Έχω μια απορία..γτι ολα τα WP ειναι διπηρινα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Οκ..ευχαριστώ....Έχω μια απορία..γτι ολα τα WP ειναι διπηρινα??? Επειδη προφανώς είναι το minimum που ζητάει ο δημιουργός του λειτουργικού για να λειτουργήσει σωστά και το έχει θέσει ως βάση. Επειδή οι συμφωνίες για WP είναι συγκεκριμένες (μιας και η MS πουλάει το λειτουργικό) κανέναν κατασκευαστή δεν τον παίρνει να κάνει του κεφαλιού του ή να παρουσιάσει κάποια λειψή λύση. Αν το έδινε τζάμπα η MS και "no strings attached" και μπορούσε να το πάρει όποιος ήθελε, προφανώς θα υπήρχαν και κατασκευαστές που θα παρουσίαζαν υλοποιήσεις με φθηνότερες επεξεργαστικές λύσεις, ψάχνοντας οι ίδιοι τα όρια προς τα κάτω. Αν κρίνω απο το παράδειγμα των φθηνών android που υπάρχουν ακόμη και σήμερα με 800αρηδες μονοπύρηνους επεξεργαστές, θεωρώ ότι καλά κάνει η MS και θέτει τους περιορισμούς που θέτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δεν θα σερνονται ομως με διπηρινους επεξεργαστες???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Δεν θα σερνονται ομως με διπηρινους επεξεργαστες???? όχι , μην τα μπερδευεις με android και τα iPhone εχουν δυο πυρήνες αλλα δεν σέρνονται . Ένα από τα ατου των wp8 είναι ότι είναι πανάλαφρα και ότι και η πιο χαμηλή κατηγορία συσκευών πχ lumia 520 εχουν πολύ καλή εμπειρία χρήσης χωρις κολλήματα κτλ Edited January 20, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πλέον υπάρχει και WP με το "θηρίο" Snap800 ;-) αλλά καλό είναι να μην κολλάμε στα σπεκς αλλά να βλέπουμε την συνολική εμπειρία και ενσωμάτωση hw + sw. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 το θεμα ειναι οι εφαρμογες, απο specs παμε καλα, δεν χρειαζομαστε τιποτα περισσοτερο... δεν ειναι και android να λαγκαρει με 2 γιγα ραμ :). εχω WP εδω και εναμιση μηνα, δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα.... μου λειπουν (οχι οτι δεν ζω κιολας :) ) καποιες εφαρμογες. αν εκει δωσουν βαση ολα θα πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου..Συγχρονισμος απο hotmail υποστηριζεται??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts