Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Γιατί θα πάρουν cyan τα 820; :lol: Μόνο τα Ελληνικά της Vodafone έχουν πάρει και είναι να γελάει κανείς. Για τα υπόλοιπα, μηδενική ενημέρωση. Υπομονή, από τη στιγμή που η MS Mobile είπε ότι Cyan θα πάρεις, τότε θα πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχετε ξεφύγει και γράφετε ότι να ναι νομίζω Καλά ναι, καιρότώρα :p Η παροιμία λέει "οπως εστρωσες θα κοιμηθείς " Εγω βλεπω οτι με τα WP 9 θα ειναι οπως έπρεπε να ειναι πριν 1 χρόνο τουλάχιστον τα WP και κατα 90% πολυ πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό:X Είχε βγει ενα βιντεακι στο YouTube που εκανε θραύση απο έναν τύπο πριν ενα χρόνο ακριβώς και που οπως βλεπω μετα 2χρονια ετςι θα ειναι τα WP. Αυτα που κανει τώρα με δόσεις λογική να δίνουμε πράγμα έμενε δεν με βρίσκει συμφωνώ και για αυτο τις γύρισαν την πλάτη καταναλωτές και OEM. Συμφωνώ απόλυτα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μετά από ένα hard reset σώζονται και οι ρυθμίσεις; πχ. Αρχική οθόνη, θέματα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι... Αν κάνεις restore το back up θα κατεβούν οι εφαρμογές που είχες και θα σεταριστεί η Αρχική φόντο κτλ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι... Αν κάνεις restore το back up θα κατεβούν οι εφαρμογές που είχες και θα σεταριστεί η Αρχική φόντο κτλ... Δεν γίνεται, ούτε τα παιχνίδια/εφαρμογές που είχα, μόνο οι φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν το είχες ενεργοποιήσει θα γίνει.. .Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε wifi... Θα αρχίσουν αν κατεβαίνουν οι εφαρμογές,.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν το είχες ενεργοποιήσει θα γίνει.. .Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε wifi... Θα αρχίσουν αν κατεβαίνουν οι εφαρμογές,.... Ναι, είμαι σε wifi, ενώ μου ενημερώνει κάτι εφαρμογές που θα τις σβήσω μετά, τα παιχνίδια ούτε που τα βρίσκει και η αρχική οθόνη δεν είναι όπως πριν και δεν μπορώ να μεταφέρω μερικές εφαρμογές που πριν μπορούσα στην SD (έχω cyan). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είχες την GDR1 dp και γύρισες σε Cyan? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είχες την GDR1 dp και γύρισες σε Cyan? Ναι, είχα πάει σε Cyan, μετά σε GDR1 DP και τώρα ξανά σε Cyan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Γιατί θα πάρουν cyan τα 820; :lol: Μόνο τα Ελληνικά της Vodafone έχουν πάρει και είναι να γελάει κανείς. Για τα υπόλοιπα, μηδενική ενημέρωση. Αυτό δεν σημαίνει πως η η developer πρέπει να κρίνεται ως τελικη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτό δεν σημαίνει πως η η developer πρέπει να κρίνεται ως τελικη Δεν την κρίνω σαν τελική. Αλλά, όταν κάτι λειτουργεί με ένα update που έρχεται και χαλάει με το επόμενο θα το κρίνω. Τέλος, όταν έρχεται update με bug fixes και improvements και δε φτιάχνει αυτό το χαλασμένο κομμάτι, τότε θα το κρίνω περισσότερο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Δεν την κρίνω σαν τελική. Αλλά, όταν κάτι λειτουργεί με ένα update που έρχεται και χαλάει με το επόμενο θα το κρίνω. Τέλος, όταν έρχεται update με bug fixes και improvements και δε φτιάχνει αυτό το χαλασμένο κομμάτι, τότε θα το κρίνω περισσότερο. Τα updates κλπ πηγαίνουν στον developer, όχι στον απλό χρηστη/καταναλωτή. Είσαι (ήμαστε) developer? Υ.Γ. Δεν σου την πέφτω. Φιλικά τα λεω. Ίσως κάνω κι εγώ λάθος που τα βλέπω έτσι...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι, για τους developers είναι οι DP αλλά γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι, για τους developers είναι οι DP αλλά γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες; Γιατί απευθύνονται σε νοήμονες καταναλωτές και όχι σε βρεφη. Όταν λοιπόν αποφασίζεις να την περάσεις ξέρεις τα ρίσκα σου. Όπως όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο με πχ 100 άλογα. Με πολύ εύκολη πρόσβαση μπορείς να τα πολλαπλασιάσεις. Μη διαμαρτυρηθείς μετά για τα όποια σκαλώματα συναντήσεις. Υ.Γ. Στην Ολλανδία (και αλλού) εινσι εύκολη η πρόσβαση στα ναρκωτικά...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι, για τους developers είναι οι DP αλλά γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες; Είναι κακό που είναι εύκολα προσβάσιμες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι κακό που είναι εύκολα προσβάσιμες? Δεν είπα αυτό, απλά για να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες θα υπάρχει λόγος, ίσως θέλουν να τεστάρουν τη νέα έκδοση λειτουργικού αε περισσότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Σε αυτό συμφωνώ. Πάθαμε και μάθαμε ,πιστεύω,ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα. Ας αφήσουμε τα "πειράματα" στους developers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πως κάνουμε αγορές στο store ; Με την Vodafone έμπαιναν στο λογαριασμό,τώρα με την Cosmote μου ζητάει να κατεβασω κάτι εφαρμογές για να μπορώ να βάλω την κάρτα μου !ποια είναι τσεκαρισμένη ότι είναι οκ ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πιστευω πως η MS έκανε λάθος που άφησε την dp ανοικτή σε όλους. Δεν ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να δεχτούμε τα τόσα πολλά bugs της τελευταιας έκδοσης, επειδη ακριβώς δεν είμαστε deveopers. Απο την στιγμή που το αφήνει ανοικτό όμως για όλους, θα ακούσει και απο τους ερασιτέχνες την κριτική. Απο την άλλη αν δεν έδινε αυτή την δυνατότητα, όλοι θα ήμασταν με τα 8αρια ακόμη. Δηλαδή οι περισσότεροι θα είχαν αλλάξει λειτουργικό εδώ και καιρό, μιας και οι ελλείψεις στα 8αρια έβγαζαν μάτι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πως κάνουμε αγορές στο store ; Με την Vodafone έμπαιναν στο λογαριασμό,τώρα με την Cosmote μου ζητάει να κατεβασω κάτι εφαρμογές για να μπορώ να βάλω την κάρτα μου !ποια είναι τσεκαρισμένη ότι είναι οκ ;; Μόνο Paypal. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Πιστευω πως η MS έκανε λάθος που άφησε την dp ανοικτή σε όλους. Δεν ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να δεχτούμε τα τόσα πολλά bugs της τελευταιας έκδοσης, επειδη ακριβώς δεν είμαστε deveopers. Απο την στιγμή που το αφήνει ανοικτό όμως για όλους, θα ακούσει και απο τους ερασιτέχνες την κριτική. Απο την άλλη αν δεν έδινε αυτή την δυνατότητα, όλοι θα ήμασταν με τα 8αρια ακόμη. Δηλαδή οι περισσότεροι θα είχαν αλλάξει λειτουργικό εδώ και καιρό, μιας και οι ελλείψεις στα 8αρια έβγαζαν μάτι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 (edited) Τα updates κλπ πηγαίνουν στον developer, όχι στον απλό χρηστη/καταναλωτή. Είσαι (ήμαστε) developer? Υ.Γ. Δεν σου την πέφτω. Φιλικά τα λεω. Ίσως κάνω κι εγώ λάθος που τα βλέπω έτσι...;) Στον developer. Αλλά, η MS ξέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι "developers". Επίσης, σαν Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση που βρίσκεται στην αγορά, δε νομίζω ότι έχει περιθώριο για άλλα ανέτοιμα προϊόντα ( βλέπε wp7 ). Αυτό πάει σε άλλον: Ελπίζω να το έγραψα με αρκετά πιο "ενήλικο" τρόπο τώρα, τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στο ποιόν του.. Edited August 21, 2014 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα. Αποκλειεται μόνο ένα 5% να έχει περάσει την dp. Όσο για τα ανήλικα παιδάκια να σου θυμίσω οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Θα πρέπει η MS να τους προσέχει περισσότερο και να το σκέφτεται καλα πριν αφήνει να διαρρεύσει ένα προβληματικό έστω και beta λειτουργικό. Γιατι τα ανηλικα παιδάκια έχουν την τάση να πειράζουν το κινητό τους ειδικά όταν τους προσφέρεται στο πιάτο. Και αυτα τα παιδάκια τυχαίνει οι πελάτες. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις,.. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Στον developer. Αλλά, η MS ξέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι "developers". Επίσης, σαν Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση που βρίσκεται στην αγορά, δε νομίζω ότι έχει περιθώριο για άλλα ανέτοιμα προϊόντα ( βλέπε wp7 ). Αυτό πάει σε άλλον: Ελπίζω να το έγραψα με αρκετά πιο "ενήλικο" τρόπο τώρα, τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στο ποιόν του.. Κοίτα, τώρα ζητάμε απο την Ms τα ρέστα για την δική μας "κακή" χρήση. Πάντως εγώ ειμαι ακόμη με την 8.1 dp (χωρίς τα τελευταία updates) και δεν έτρεξα στην επίσημη cyan μιας και δεν έχω θέματα. Υ.Γ. Το θέμα ειναι πως υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής και παρόλα αυτά μένουμε με τα προβλήματά μας (όσοι έχουν).... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποκλειεται μόνο ένα 5% να έχει περάσει την dp. Όσο για τα ανήλικα παιδάκια να σου θυμίσω οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Θα πρέπει η MS να τους προσέχει περισσότερο και να το σκέφτεται καλα πριν αφήνει να διαρρεύσει ένα προβληματικό έστω και beta λειτουργικό. Γιατι τα ανηλικα παιδάκια έχουν την τάση να πειράζουν το κινητό τους ειδικά όταν τους προσφέρεται στο πιάτο. Και αυτα τα παιδάκια τυχαίνει οι πελάτες. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις,.. Η dp δεν προσφέρεται σε πελάτες με την ευρεία έννοια. Παρόλα αυτά, αν σου αρέσει να πειράζεις την συσκευή σου όπως λες (κατανοητό) θα ξέρεις και τον τρόπο να επιστρέφεις σε επίσημες απροβλημάτιστες εκδόσεις...;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα. Πρέπει να δείξεις κατανόηση στο ότι οι περισσότεροι βρεθήκαμε με κάτι νέο και μη εύκολα διαχειρισιμο στα χέρια μας. Μην εκφράζεσαι απότομα...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μόνο Paypal. Έχω PayPal αλλά πως γίνεται; μου βγάζει κάτι άγνωστες εφαρμογές. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts