Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί θα πάρουν cyan τα 820; :lol: Μόνο τα Ελληνικά της Vodafone έχουν πάρει και είναι να γελάει κανείς. Για τα υπόλοιπα, μηδενική ενημέρωση.

Υπομονή, από τη στιγμή που η MS Mobile είπε ότι Cyan θα πάρεις, τότε θα πάρεις.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχετε ξεφύγει και γράφετε ότι να ναι νομίζω

Καλά ναι, καιρότώρα :p

Η παροιμία λέει "οπως εστρωσες θα κοιμηθείς "

Εγω βλεπω οτι με τα WP 9 θα ειναι οπως έπρεπε να ειναι πριν 1 χρόνο τουλάχιστον τα WP και κατα 90% πολυ πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό:X

Είχε βγει ενα βιντεακι στο YouTube που εκανε θραύση απο έναν τύπο πριν ενα χρόνο ακριβώς και που οπως βλεπω μετα 2χρονια ετςι θα ειναι τα WP.

Αυτα που κανει τώρα με δόσεις λογική να δίνουμε πράγμα έμενε δεν με βρίσκει συμφωνώ και για αυτο τις γύρισαν την πλάτη καταναλωτές και OEM.

Συμφωνώ απόλυτα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι... Αν κάνεις restore το back up θα κατεβούν οι εφαρμογές που είχες και θα σεταριστεί η Αρχική φόντο κτλ...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι... Αν κάνεις restore το back up θα κατεβούν οι εφαρμογές που είχες και θα σεταριστεί η Αρχική φόντο κτλ...

Δεν γίνεται, ούτε τα παιχνίδια/εφαρμογές που είχα, μόνο οι φωτογραφίες.

Αν το είχες ενεργοποιήσει θα γίνει.. .Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε wifi... Θα αρχίσουν αν κατεβαίνουν οι εφαρμογές,....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αν το είχες ενεργοποιήσει θα γίνει.. .Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε wifi... Θα αρχίσουν αν κατεβαίνουν οι εφαρμογές,....

Ναι, είμαι σε wifi, ενώ μου ενημερώνει κάτι εφαρμογές που θα τις σβήσω μετά, τα παιχνίδια ούτε που τα βρίσκει και η αρχική οθόνη δεν είναι όπως πριν και δεν μπορώ να μεταφέρω μερικές εφαρμογές που πριν μπορούσα στην SD (έχω cyan).

Γιατί θα πάρουν cyan τα 820; :lol: Μόνο τα Ελληνικά της Vodafone έχουν πάρει και είναι να γελάει κανείς. Για τα υπόλοιπα, μηδενική ενημέρωση.

Αυτό δεν σημαίνει πως η η developer πρέπει να κρίνεται ως τελικη

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό δεν σημαίνει πως η η developer πρέπει να κρίνεται ως τελικη

Δεν την κρίνω σαν τελική. Αλλά, όταν κάτι λειτουργεί με ένα update που έρχεται και χαλάει με το επόμενο θα το κρίνω. Τέλος, όταν έρχεται update με bug fixes και improvements και δε φτιάχνει αυτό το χαλασμένο κομμάτι, τότε θα το κρίνω περισσότερο.

Huawei Nova 5T

Δεν την κρίνω σαν τελική. Αλλά, όταν κάτι λειτουργεί με ένα update που έρχεται και χαλάει με το επόμενο θα το κρίνω. Τέλος, όταν έρχεται update με bug fixes και improvements και δε φτιάχνει αυτό το χαλασμένο κομμάτι, τότε θα το κρίνω περισσότερο.

Τα updates κλπ πηγαίνουν στον developer, όχι στον απλό χρηστη/καταναλωτή. Είσαι (ήμαστε) developer?

Υ.Γ. Δεν σου την πέφτω. Φιλικά τα λεω. Ίσως κάνω κι εγώ λάθος που τα βλέπω έτσι...;)

Ναι, για τους developers είναι οι DP αλλά γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες;

Γιατί απευθύνονται σε νοήμονες καταναλωτές και όχι σε βρεφη. Όταν λοιπόν αποφασίζεις να την περάσεις ξέρεις τα ρίσκα σου. Όπως όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο με πχ 100 άλογα. Με πολύ εύκολη πρόσβαση μπορείς να τα πολλαπλασιάσεις. Μη διαμαρτυρηθείς μετά για τα όποια σκαλώματα συναντήσεις.

Υ.Γ. Στην Ολλανδία (και αλλού) εινσι εύκολη η πρόσβαση στα ναρκωτικά......

Ναι, για τους developers είναι οι DP αλλά γιατί είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες;

Είναι κακό που είναι εύκολα προσβάσιμες?

Είναι κακό που είναι εύκολα προσβάσιμες?

Δεν είπα αυτό, απλά για να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμες θα υπάρχει λόγος, ίσως θέλουν να τεστάρουν τη νέα έκδοση λειτουργικού αε περισσότερες συσκευές.

Σε αυτό συμφωνώ. Πάθαμε και μάθαμε ,πιστεύω,ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα. Ας αφήσουμε τα "πειράματα" στους developers

Πως κάνουμε αγορές στο store ;

Με την Vodafone έμπαιναν στο λογαριασμό,τώρα με την Cosmote μου ζητάει να κατεβασω κάτι εφαρμογές για να μπορώ να βάλω την κάρτα μου !ποια είναι τσεκαρισμένη ότι είναι οκ ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Πιστευω πως η MS έκανε λάθος που άφησε την dp ανοικτή σε όλους. Δεν ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να δεχτούμε τα τόσα πολλά bugs της τελευταιας έκδοσης, επειδη ακριβώς δεν είμαστε deveopers. Απο την στιγμή που το αφήνει ανοικτό όμως για όλους, θα ακούσει και απο τους ερασιτέχνες την κριτική.

Απο την άλλη αν δεν έδινε αυτή την δυνατότητα, όλοι θα ήμασταν με τα 8αρια ακόμη. Δηλαδή οι περισσότεροι θα είχαν αλλάξει λειτουργικό εδώ και καιρό, μιας και οι ελλείψεις στα 8αρια έβγαζαν μάτι.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Πως κάνουμε αγορές στο store ;

Με την Vodafone έμπαιναν στο λογαριασμό,τώρα με την Cosmote μου ζητάει να κατεβασω κάτι εφαρμογές για να μπορώ να βάλω την κάρτα μου !ποια είναι τσεκαρισμένη ότι είναι οκ ;;

Μόνο Paypal.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Πιστευω πως η MS έκανε λάθος που άφησε την dp ανοικτή σε όλους. Δεν ήμασταν έτοιμοι οι περισσότεροι να δεχτούμε τα τόσα πολλά bugs της τελευταιας έκδοσης, επειδη ακριβώς δεν είμαστε deveopers. Απο την στιγμή που το αφήνει ανοικτό όμως για όλους, θα ακούσει και απο τους ερασιτέχνες την κριτική.

Απο την άλλη αν δεν έδινε αυτή την δυνατότητα, όλοι θα ήμασταν με τα 8αρια ακόμη. Δηλαδή οι περισσότεροι θα είχαν αλλάξει λειτουργικό εδώ και καιρό, μιας και οι ελλείψεις στα 8αρια έβγαζαν μάτι.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα.

Τα updates κλπ πηγαίνουν στον developer, όχι στον απλό χρηστη/καταναλωτή. Είσαι (ήμαστε) developer?

Υ.Γ. Δεν σου την πέφτω. Φιλικά τα λεω. Ίσως κάνω κι εγώ λάθος που τα βλέπω έτσι...;)

Στον developer. Αλλά, η MS ξέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι "developers". Επίσης, σαν Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση που βρίσκεται στην αγορά, δε νομίζω ότι έχει περιθώριο για άλλα ανέτοιμα προϊόντα ( βλέπε wp7 ).

Αυτό πάει σε άλλον: Ελπίζω να το έγραψα με αρκετά πιο "ενήλικο" τρόπο τώρα, τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στο ποιόν του..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

σε ολους? νομιζεις πως εχουν πολλοι την dp? αν ναι γελιέσαι. ουτε το 5% δεν την εχει. τωρα όπως εχει υποθει 100 δες φορες δεν σε υποχρεωσε κανενας να την βαλεις και αφου την εβαλες θα φας και τα Bugs της. Δυστυχως ατομα όπως εσεις που κλαιγεστε με το παραμικρο και κανετε σαν κακομαθημένα παιδακια είναι αποδειξη ότι δε μπορούμε να εχουμε καλα πραγματα.

Αποκλειεται μόνο ένα 5% να έχει περάσει την dp. Όσο για τα ανήλικα παιδάκια να σου θυμίσω οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Θα πρέπει η MS να τους προσέχει περισσότερο και να το σκέφτεται καλα πριν αφήνει να διαρρεύσει ένα προβληματικό έστω και beta λειτουργικό. Γιατι τα ανηλικα παιδάκια έχουν την τάση να πειράζουν το κινητό τους ειδικά όταν τους προσφέρεται στο πιάτο. Και αυτα τα παιδάκια τυχαίνει οι πελάτες. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις,..

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Στον developer. Αλλά, η MS ξέρει ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι "developers". Επίσης, σαν Microsoft, λαμβάνοντας υπόψη και τη θέση που βρίσκεται στην αγορά, δε νομίζω ότι έχει περιθώριο για άλλα ανέτοιμα προϊόντα ( βλέπε wp7 ).

Αυτό πάει σε άλλον: Ελπίζω να το έγραψα με αρκετά πιο "ενήλικο" τρόπο τώρα, τρόπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στο ποιόν του..

Κοίτα, τώρα ζητάμε απο την Ms τα ρέστα για την δική μας "κακή" χρήση. Πάντως εγώ ειμαι ακόμη με την 8.1 dp (χωρίς τα τελευταία updates) και δεν έτρεξα στην επίσημη cyan μιας και δεν έχω θέματα.

Υ.Γ. Το θέμα ειναι πως υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής και παρόλα αυτά μένουμε με τα προβλήματά μας (όσοι έχουν)....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αποκλειεται μόνο ένα 5% να έχει περάσει την dp. Όσο για τα ανήλικα παιδάκια να σου θυμίσω οτι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Θα πρέπει η MS να τους προσέχει περισσότερο και να το σκέφτεται καλα πριν αφήνει να διαρρεύσει ένα προβληματικό έστω και beta λειτουργικό. Γιατι τα ανηλικα παιδάκια έχουν την τάση να πειράζουν το κινητό τους ειδικά όταν τους προσφέρεται στο πιάτο. Και αυτα τα παιδάκια τυχαίνει οι πελάτες. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις,..

Η dp δεν προσφέρεται σε πελάτες με την ευρεία έννοια. Παρόλα αυτά, αν σου αρέσει να πειράζεις την συσκευή σου όπως λες (κατανοητό) θα ξέρεις και τον τρόπο να επιστρέφεις σε επίσημες απροβλημάτιστες εκδόσεις...;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να δείξεις κατανόηση στο ότι οι περισσότεροι βρεθήκαμε με κάτι νέο και μη εύκολα διαχειρισιμο στα χέρια μας. Μην εκφράζεσαι απότομα...;)

Μόνο Paypal.

Έχω PayPal αλλά πως γίνεται; μου βγάζει κάτι άγνωστες εφαρμογές.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0