Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, όταν λέω καλιμπράρισμα αυτό εννοώ. Την φόρτισα όταν έπεσε στο 10% τρεις φορές.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παδιά. Έλεγξα τις εφαρμογές που τρέχαν στο παρασκήνιο και αναμένω αποτελέσματα.

ΑΛήθεις, εσείς είχατε αυτό το πρόβλημα με την 8.1;

Όχι... Στα 8.1 γίνεται καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας... Λογικά αθ ευθύνεται το γεγονός ότι έτρεχαν όλες οι εφαρμογές σου στο παρασκήνιο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, όταν λέω καλιμπράρισμα αυτό εννοώ. Την φόρτισα όταν έπεσε στο 10% τρεις φορές.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παδιά. Έλεγξα τις εφαρμογές που τρέχαν στο παρασκήνιο και αναμένω αποτελέσματα.

ΑΛήθεις, εσείς είχατε αυτό το πρόβλημα με την 8.1;

Δεν είναι πρόβλημα, τα WP 8.1 επιτρέπουν 2φορές περισσότερες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο σε σχέση με τα WP 8.0 .

Όσο περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο, είναι επόμενο να αυξηθεί η κατανάλωση ενέργειας.

Ο καθένας βάζει τα όρια στη ζυγαριά της αυτονομίας και της λειτουργικότητας.

Τουλάχιστον υπάρχει επιλογή.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

- Νέο update WP 8.1 update 2.

http://microsoft-news.com/windows-8-1-update-2-is-coming-in-august-on-patch-tuesday/

- Προγραμματισμένο για 12/8.

για τα windows 8 όχι για windows phone

αλλά θα έρθει και για αυτά update 1 πριν το τέλος του χρόνου

- Νέο update WP 8.1 update 2.

http://microsoft-news.com/windows-8-1-update-2-is-coming-in-august-on-patch-tuesday/

- Προγραμματισμένο για 12/8.

Αν και είναι για W8.1 ( όχι phone δηλαδή ), κάτσε να πάρουμε το Cyan πρώτα. :lol:

Huawei Nova 5T

Αν και είναι για W8.1 ( όχι phone δηλαδή ), κάτσε να πάρουμε το Cyan πρώτα. :lol:

- ... :O πρέπει να πάω για γυαλιά!! Συγχωράτε με :( Παρασύρθηκα από τις ανακοινώσεις για patches κάποιων χρηστικών και υπέθεσα ...

- Θα διαγράψω το παραπάνω ποστ!!

Edit. Ακόμα να πάρετε την cyan? ... Εμένα ήρθε από τις 16 του μήνα. Τώρα περιμένω τα patches για τους φακέλους εφαρμογών και την lock screen.

- Επι τη ευκαιρία, υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε στο log file των κλήσεων την διάρκεια της κλήσης; Οσο είναι ενεργή η κλήση φαίνεται ο χρόνος ,μετά στο αρχείο μόνο η ωρα έναρξης της!!!

Φιλικά

Edited by hitech
- Stathis -

- ... :O πρέπει να πάω για γυαλιά!! Συγχωράτε με :( Παρασύρθηκα από τις ανακοινώσεις για patches κάποιων χρηστικών και υπέθεσα ...

Edit. Ακόμα να πάρετε την cyan? ... Εμένα ήρθε από τις 16 του μήνα. Τώρα περιμένω τα patches για τους φακέλους εφαρμογών και την lock screen.

- Επι τη ευκαιρία, υπάρχει περίπτωση να βλέπουμε στο log file των κλήσεων την διάρκεια της κλήσης; Οσο είναι ενεργή η κλήση φαίνεται ο χρόνος ,μετά στο αρχείο μόνο η ωρα έναρξης της!!!

Φιλικά

Είναι debranded? Η Wind IT ακόμη να την δώσει.

Φιλικά

Ήταν πάνω στη συγκίνηση της στιγμής, γι' αυτό δεν το είδες. :p Δε χρειάζεται να διαγράψεις το post σου. Όσο για τη Cyan, ακόμα είναι under testing... Για το 820 μου έστω.. Γαλλικό, country variant ( unbranded ).

Huawei Nova 5T

Τελικά συνεχίζω να έχω drain στην μπαταρία παρότι δεν τρέχουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο.

Παρατηρώ ότι έχω RAM usage 35-37 ενώ πριν περάσω την 8.1 είχα 25. Μάλλον αυτό φταίει για το drain. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τι είναι αυτό που μου καταναλώνει τη RAM;

Κι εγώ έχω δει σαφή μείωση της διάρκειας της μπαταρίας με την 8.1. Τις εφαρμογές στο παρασκήνιο τις έχω κόψει. Βέβαια, έχω αφήσει push στο Gmail ( πολύ ευχάριστο που ήρθε by the way) και υποπτεύομαι ότι φταίει αυτό. Το περίεργο είναι ότι στο battery saver μου το δείχνει ότι το πιο πολύ το τρώει in use. Επίσης μου το δείχνει ίδιο με το hotmail, το οποίο χρησιμοποιώ ελάχιστα.

Here's a sneak peek at Lock screen apps on Windows Phone 8.1

http://www.wpcentral.com/heres-sneak-peek-lock-screen-apps-windows-phone-81

Οτι πιο ενδιαφέρον αυτή η δυνατότητα που προσθέτει μια φρέσκια πινελιά όσων αφορά την παράμετροποιηση της lock screen στα 8.1.

Ελπίζουμε να δούμε παραπάνω εξέλιξη μελλοντικά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γεια σας!Εβαλα απο πακετο της whats up 120 mb ιντερνετ αλλα δεν φενεται να μπορω να σερφαρω... . Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι?Εχω windows phone lumia 520.

Γεια σας!Εβαλα απο πακετο της whats up 120 mb ιντερνετ αλλα δεν φενεται να μπορω να σερφαρω... . Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι?Εχω windows phone lumia 520.

Έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεση δεδομένων από τις ρυθμίσεις; Ρυθμίσεις->Κινητή Τηλεφωνία και ενεργοποιείς τον διακόπτη εκεί που λέει σύνδεση δεδομένων.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεση δεδομένων από τις ρυθμίσεις; Ρυθμίσεις->Κινητή Τηλεφωνία και ενεργοποιείς τον διακόπτη εκεί που λέει σύνδεση δεδομένων.

Ναι ενεργοποιημενη ειναι...

Γραψε στο apn την λέξη Internet. Κι εγώ σημερα το ίδιο θέμα είχα με κοσμοκαρτα.

πως ακριβως θα το κανω αυτο?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως ακριβως θα το κανω αυτο?

κομπλε το φτιαξα , να σε καλαα!!

http://wmpoweruser.com/satya-nadella-confirms-the-next-version-of-windows-will-unify-windows-and-windows-phone/

"Satya Nadella confirms the next version of Windows will unify Windows and Windows Phone"

και το σχόλιο του site

"In some ways the news also telegraphs the death of the traditional Windows Phone however"

Θα έλεγα ότι συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, δεδομένου και του onecore νέου ενιαίου πυρήνα της πλατφόρμας των Windows.

Με δεδομένη και την εμπειρία των WP 7, θα έλεγα ότι αχνοφαίνεται η 'δυσκολία' αναβάθμισης των WP 8 smartphones στην επόμενη εκδοχή του λειτουργικού, του χρόνου. Μόνο υποστήριξη ασφαλείας και μικρές προσθήκες.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

http://wmpoweruser.com/satya-nadella-confirms-the-next-version-of-windows-will-unify-windows-and-windows-phone/

"Satya Nadella confirms the next version of Windows will unify Windows and Windows Phone"

και το σχόλιο του site

"In some ways the news also telegraphs the death of the traditional Windows Phone however"

Θα έλεγα ότι συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο, δεδομένου και του onecore νέου ενιαίου πυρήνα της πλατφόρμας των Windows.

Με δεδομένη και την εμπειρία των WP 7, θα έλεγα ότι αχνοφαίνεται η 'δυσκολία' αναβάθμισης των WP 8 smartphones στην επόμενη εκδοχή του λειτουργικού, του χρόνου. Μόνο υποστήριξη ασφαλείας και μικρές προσθήκες.

Λες να αφησει παλι ολα και να αρχισει ξανα απο το μηδεν?

Αν το κάνει, θα είναι για πολύ ξύλο ;)

Είναι μια πιθανότητα, άλλωστε η πολιτική της Microsoft δεν ήταν ποτέ το free upgrade, εκτός από εξαιρέσεις.

Βεβαίως και τίποτε δεν αποκλείεται.

Μια φορά η αλλαγή στον NT kernel ήταν η δικαιολογία για να μην αναβαθμιστούν τα WP 7.

Τώρα έρχεται η αλλαγή στον onecore kernel.

Και πάντα υπάρχουν ζητήματα HW συμβατότητας.

Εκτός αν στη Microsoft ήρθαν τα πάνω κάτω.

Το αέναο free upgrade πάντως είναι ένα ερώτημα.

Είναι μια πιθανότητα, άλλωστε η πολιτική της Microsoft δεν ήταν ποτέ το free upgrade, εκτός από εξαιρέσεις.

Βεβαίως και τίποτε δεν αποκλείεται.

Μια φορά η αλλαγή στον NT kernel ήταν η δικαιολογία για να μην αναβαθμιστούν τα WP 7.

Τώρα έρχεται η αλλαγή στον onecore kernel.

Και πάντα υπάρχουν ζητήματα HW συμβατότητας.

Εκτός αν στη Microsoft ήρθαν τα πάνω κάτω.

Το αέναο free upgrade πάντως είναι ένα ερώτημα.

Αγόρασα το lumia και για την υποστήριξη μεταξύ άλλων. Μου είχε υποσχεθεί μέχρι το 2016. Πώς θα την ξαναεμπιστευτώ αν με κρεμάσει; Δεν έχει περιθώρια για λάθη.

Αγόρασα το lumia και για την υποστήριξη μεταξύ άλλων. Μου είχε υποσχεθεί μέχρι το 2016. Πώς θα την ξαναεμπιστευτώ αν με κρεμάσει; Δεν έχει περιθώρια για λάθη.

Μέχρι το 2017.

Άλλο υποστήριξη με security updates και μικροπροσθήκες

και

Άλλο υποστήριξη με upgrades.

ξεκολλάτε :p

36 μήνες είπαν και 36 θα έχετε

το μάθανε το μάθημα τους

ορίστε και ένα άρθρο του Paul Thurrott

http://winsupersite.com/windows/microsoft-muddies-one-windows-waters?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

tl;dr

So let's not get too excited here. "One Windows" is more marketing than anything. And it's an ongoing effort. When Windows 9 ships next year, you can expect at least three different product versions, or SKUs. And that's just Client.

Here's the real reason Mr. Nadella (mis)spoke about "One Windows." It's about creating a positive impression that Microsoft is taking a previously scattered set of products and making the whole thing more efficient. This is understandable. But the company needs to be clearer when it speaks. We're not getting one Windows. And thank goodness. That wouldn't make sense at all.