Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις? βγηκε κατι αλλο που κανει την ιδια δουλεια?

Τα WP8 δε χρειάζονται πλέον το zune για συγχρονισμό. Συνδέεις το κινητό στο pc και το αναγνωρίζει ως εξωτερικό σκληρό.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα WP8 δε χρειάζονται πλέον το zune για συγχρονισμό. Συνδέεις το κινητό στο pc και το αναγνωρίζει ως εξωτερικό σκληρό.

ακριβώς

αλλα υπάρχει και αυτό

Windows Phone app for desktop

http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop

στους κατόχους win8 υπάρχει σαν metro app και εμφανίζεται με το που το συνδέεις

ακριβώς

αλλα υπάρχει και αυτό

Windows Phone app for desktop

στους κατόχους win8 υπάρχει σαν metro app και εμφανίζεται με το που το συνδέεις

Υπάρχει απο την αρχή στα 8ρια και είναι πολύ βολικό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αφου απο οτι ειδα τα αρχεια ειναι απο το αρθρο στο μπλογκ μου (ανεβασμενο απο τον Μαρτιο του 2012) ισως μπορουσες να το αναφερεις

Αφου απο οτι ειδα τα αρχεια ειναι απο το αρθρο στο μπλογκ μου (ανεβασμενο απο τον Μαρτιο του 2012) ισως μπορουσες να το αναφερεις

Καλησπέρα. Νομίζεις πως θυμάμαι από που έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου; Αυτά θυμάμαι πως τα είχα περάσει και στο 808 πριν από περίπου ένα χρόνο. Πάντως για να λες πως είναι από το blog σου σε πιστεύω και όταν μπορέσω από τον υπολογιστή μου θα αλλάξω το ποστ μου.

Edit : δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ μου, μάλλον επειδή πέρασε καιρός.

Edited by nektaria

Το έγραψαν και σε κάποιο άλλο τόπικ κ είπαν ότι είναι πρόβλημα των Vista...

Σε W7 και W8 δεν έχει κανένα απολύτως θέμα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα;

το χρησιμοποιείς αυτό ;

Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα;

Να ξεφορτωθεις τα vista θα ελεγα να ανασανει η υπολογιστης σου περα απο τα του 925:p

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

USB otg στα Windows Phone 8.1; Μακάρι...

ιδιαιτερα θετικο για οσους τους χρειαζεται.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φταίει η ενοποίηση... :P

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό είναι για 7ρια και 8ρια όχι για βιστα και γενικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά λύθηκε το πρόβλημα με μια επανεκίνηση του κινητού.

Edited by deeplow

ρυθμίσεις-> sweep δεξιά->τηλέφωνο->προώθηση κλήσεων.

Άλλη ερώτηση????:D

Χαχαα :lol: Βασικά αυτό το ήξερα..Η ερώτηση μου (που έχω κάνει και παλιοτερα) είναι που βρίσκονται οι επιλογές προώθησης..! Οκ την ενεργοποιώ, βάζω και τον αριθμό που θέλω να προωθούνται, αλλά που τικάρω το πότε θα γίνεται, δηλ. αν θα προωθούνται πχ. ενώ είναι κλείστό και οχι ενω μιλάω.. Είχα δει κάποια screenshots αλλά δε βλέπω να υπάρχουν αυτές οι επιλογές

Εδώ έχουμε τελικά απάντηση; :)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εδώ έχουμε τελικά απάντηση; :)

σηκώνω τα χέρια....

Μάλλον κάνει προώθηση σε κάθε περίπτωση.....:wacko:

Είχα ακούσει οτι κάπως συνδέονται τα Windows 8.0 και WP8...

Δηλαδή οτι μπορείς ότι έχεις στο ένα να έχεις και στο άλλο, ή να συγχρονίζονται, κλπ.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν έχω 8 στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να βάλω και γι' αυτό.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Είχα ακούσει οτι κάπως συνδέονται τα Windows 8.0 και WP8...

Δηλαδή οτι μπορείς ότι έχεις στο ένα να έχεις και στο άλλο, ή να συγχρονίζονται, κλπ.

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν έχω 8 στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να βάλω και γι' αυτό.

συγχρονίζονται όλες οι υπηρεσίες της Microsoft πχ outlook ( επαφές και mails ) , onedrive , onenote , here maps , office , xbox live κτλ κτλ

το ίδιο συμβαίνει και με παλαιότερα windows βέβαια αλλά μόνο μέσω browser ενώ στα 8 είναι ενσωματωμένα όλα αυτά στο σύστημα

συγχρονίζονται όλες οι υπηρεσίες της Microsoft πχ outlook ( επαφές και mails ) , onedrive , onenote , here maps , office , xbox live κτλ κτλ

το ίδιο συμβαίνει και με παλαιότερα windows βέβαια αλλά μόνο μέσω browser ενώ στα 8 είναι ενσωματωμένα όλα αυτά στο σύστημα

Το Xbox live πάντως θέλει εγκατάσταση την εφαρμογή και αν θέλεις να το ελεγχεις χρειάζεται το smartglass. Το οποίο παρεμπιπτόντως δουλεύει πολύ καλά και με το iPhone 4 (έχω το Xbox 360 elite).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλησπέρα. ........

Edit : δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ μου, μάλλον επειδή πέρασε καιρός.

OK Νο prob ... Nαι δεν αλλαζει μετα απο λιγο καιρο

Όποιος θέλει να στέλνει φωτογραφία μεσω e-mail χωρίς να πέφτει η ανάλυση, η λύση είναι Pocket File Manager.

Να γράψω και κάτι που παρατήρησα, μετά το hard reset. Το other, στο phone storage, αυξάνει από εφαρμογές που δεν έχουν επιλογή εκκαθάρισης ιστορικού. Π.χ. People, myTube, Facebook και Facebook beta. Αυτές έχω ελέγξει προς το παρόν.

P.S.: Πάντως, μετά από ένα hard reset, το delete στα temporary files, τόσο στα settings, όσο και Lumia storage check, λειτουργούν πολύ καλύτερα.

Huawei Nova 5T

Guest YiorgosA
Με ποιον τρόπο μπορώ να περάσω κάποια pdf στο lumia και να μπορώ να τα επεξεργάζομαι/διαβάζω εκτός σύνδεσης; Με κάποιο τρόπο από το skydrive ίσως;

Με ποιον τρόπο μπορώ να περάσω κάποια pdf στο lumia και να μπορώ να τα επεξεργάζομαι/διαβάζω εκτός σύνδεσης; Με κάποιο τρόπο από το skydrive ίσως;

εκτός σύνδεσης με usb από τον υπολογιστή , το onedrive θέλει σύνδεση

Αν καταλαβα καλά ρωτάς κάτι που είχαμε συζητήσε στο νήμα του 925.

Τα περνάς με usb στο Documents του τηλεφώνου, στο κινητό θα τα βρεις ανοίγοντας το Office>Τηλέφωνο.

Ανοιγοντας τα, μετά είναι διαθέσιμα και από το μενού Documents και του Acrobat Reader.