theo_s27 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τι εννοεις? βγηκε κατι αλλο που κανει την ιδια δουλεια? Τα WP8 δε χρειάζονται πλέον το zune για συγχρονισμό. Συνδέεις το κινητό στο pc και το αναγνωρίζει ως εξωτερικό σκληρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τα WP8 δε χρειάζονται πλέον το zune για συγχρονισμό. Συνδέεις το κινητό στο pc και το αναγνωρίζει ως εξωτερικό σκληρό. ακριβώς αλλα υπάρχει και αυτό Windows Phone app for desktop http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop στους κατόχους win8 υπάρχει σαν metro app και εμφανίζεται με το που το συνδέεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 USB otg στα Windows Phone 8.1; Μακάρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ακριβώς αλλα υπάρχει και αυτό Windows Phone app for desktop http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop στους κατόχους win8 υπάρχει σαν metro app και εμφανίζεται με το που το συνδέεις Υπάρχει απο την αρχή στα 8ρια και είναι πολύ βολικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 κάλημέρα. εορτολόγιο κινητές εορτολόγιο παγκόσμιες ημέρες :) Αφου απο οτι ειδα τα αρχεια ειναι απο το αρθρο στο μπλογκ μου (ανεβασμενο απο τον Μαρτιο του 2012) ισως μπορουσες να το αναφερεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Αφου απο οτι ειδα τα αρχεια ειναι απο το αρθρο στο μπλογκ μου (ανεβασμενο απο τον Μαρτιο του 2012) ισως μπορουσες να το αναφερεις Καλησπέρα. Νομίζεις πως θυμάμαι από που έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου; Αυτά θυμάμαι πως τα είχα περάσει και στο 808 πριν από περίπου ένα χρόνο. Πάντως για να λες πως είναι από το blog σου σε πιστεύω και όταν μπορέσω από τον υπολογιστή μου θα αλλάξω το ποστ μου. Edit : δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ μου, μάλλον επειδή πέρασε καιρός. Edited March 15, 2014 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Το έγραψαν και σε κάποιο άλλο τόπικ κ είπαν ότι είναι πρόβλημα των Vista... Σε W7 και W8 δεν έχει κανένα απολύτως θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα; το χρησιμοποιείς αυτό ; http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα; Να ξεφορτωθεις τα vista θα ελεγα να ανασανει η υπολογιστης σου περα απο τα του 925:p ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- USB otg στα Windows Phone 8.1; Μακάρι... ιδιαιτερα θετικο για οσους τους χρειαζεται. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Windows vista. Στα καλά καθούμενα σταμάτησε ο υπολογιστής να αναγνωρίζει το κινητό (925). Καμιά ιδέα; Φταίει η ενοποίηση... :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) το χρησιμοποιείς αυτό ; http://www.windowsphone.com/en-US/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό είναι για 7ρια και 8ρια όχι για βιστα και γενικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά λύθηκε το πρόβλημα με μια επανεκίνηση του κινητού. Edited March 16, 2014 by deeplow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ρυθμίσεις-> sweep δεξιά->τηλέφωνο->προώθηση κλήσεων. Άλλη ερώτηση????:D Χαχαα :lol: Βασικά αυτό το ήξερα..Η ερώτηση μου (που έχω κάνει και παλιοτερα) είναι που βρίσκονται οι επιλογές προώθησης..! Οκ την ενεργοποιώ, βάζω και τον αριθμό που θέλω να προωθούνται, αλλά που τικάρω το πότε θα γίνεται, δηλ. αν θα προωθούνται πχ. ενώ είναι κλείστό και οχι ενω μιλάω.. Είχα δει κάποια screenshots αλλά δε βλέπω να υπάρχουν αυτές οι επιλογές Εδώ έχουμε τελικά απάντηση; :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εδώ έχουμε τελικά απάντηση; :) σηκώνω τα χέρια.... Μάλλον κάνει προώθηση σε κάθε περίπτωση.....:wacko: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Είχα ακούσει οτι κάπως συνδέονται τα Windows 8.0 και WP8... Δηλαδή οτι μπορείς ότι έχεις στο ένα να έχεις και στο άλλο, ή να συγχρονίζονται, κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν έχω 8 στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να βάλω και γι' αυτό. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 παιδια υπαρχει κανενας call recorder που να ειναι τσαμπα για το lumia 820?για αυτο το λογο γυρισα σε ανδροιδ κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Είχα ακούσει οτι κάπως συνδέονται τα Windows 8.0 και WP8... Δηλαδή οτι μπορείς ότι έχεις στο ένα να έχεις και στο άλλο, ή να συγχρονίζονται, κλπ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν έχω 8 στον υπολογιστή μου και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να βάλω και γι' αυτό. συγχρονίζονται όλες οι υπηρεσίες της Microsoft πχ outlook ( επαφές και mails ) , onedrive , onenote , here maps , office , xbox live κτλ κτλ το ίδιο συμβαίνει και με παλαιότερα windows βέβαια αλλά μόνο μέσω browser ενώ στα 8 είναι ενσωματωμένα όλα αυτά στο σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 συγχρονίζονται όλες οι υπηρεσίες της Microsoft πχ outlook ( επαφές και mails ) , onedrive , onenote , here maps , office , xbox live κτλ κτλ το ίδιο συμβαίνει και με παλαιότερα windows βέβαια αλλά μόνο μέσω browser ενώ στα 8 είναι ενσωματωμένα όλα αυτά στο σύστημα Το Xbox live πάντως θέλει εγκατάσταση την εφαρμογή και αν θέλεις να το ελεγχεις χρειάζεται το smartglass. Το οποίο παρεμπιπτόντως δουλεύει πολύ καλά και με το iPhone 4 (έχω το Xbox 360 elite). Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπέρα. ........ Edit : δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω το ποστ μου, μάλλον επειδή πέρασε καιρός. OK Νο prob ... Nαι δεν αλλαζει μετα απο λιγο καιρο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Όποιος θέλει να στέλνει φωτογραφία μεσω e-mail χωρίς να πέφτει η ανάλυση, η λύση είναι Pocket File Manager. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Να γράψω και κάτι που παρατήρησα, μετά το hard reset. Το other, στο phone storage, αυξάνει από εφαρμογές που δεν έχουν επιλογή εκκαθάρισης ιστορικού. Π.χ. People, myTube, Facebook και Facebook beta. Αυτές έχω ελέγξει προς το παρόν. P.S.: Πάντως, μετά από ένα hard reset, το delete στα temporary files, τόσο στα settings, όσο και Lumia storage check, λειτουργούν πολύ καλύτερα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Με ποιον τρόπο μπορώ να περάσω κάποια pdf στο lumia και να μπορώ να τα επεξεργάζομαι/διαβάζω εκτός σύνδεσης; Με κάποιο τρόπο από το skydrive ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Με ποιον τρόπο μπορώ να περάσω κάποια pdf στο lumia και να μπορώ να τα επεξεργάζομαι/διαβάζω εκτός σύνδεσης; Με κάποιο τρόπο από το skydrive ίσως; εκτός σύνδεσης με usb από τον υπολογιστή , το onedrive θέλει σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Αν καταλαβα καλά ρωτάς κάτι που είχαμε συζητήσε στο νήμα του 925. Τα περνάς με usb στο Documents του τηλεφώνου, στο κινητό θα τα βρεις ανοίγοντας το Office>Τηλέφωνο. Ανοιγοντας τα, μετά είναι διαθέσιμα και από το μενού Documents και του Acrobat Reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Οκ, αρα μόνο μέσω USB. Καλώς λοιπόν, σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts