Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι πειρασμοί πολλοί τεκνον μου.....

Υποκύπτω εύκολα.

Άστα να πάνε !!! Ένα Icon με έχει σώσει μέχρι τώρα να μην το πάρω κι εγώ...

:rtfm:

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άστα να πάνε !!! Ένα Icon με έχει σώσει μέχρι τώρα να μην το πάρω κι εγώ...

Εννοείται πως το Icon ειναι ο επόμενος σταθμός. Σκέψου όμως πότε θα έρθει, πόσο θα κοστίζει και πότε θα πέσει σε λογικές τιμές....??? Ε μέχρι τότε ας περπατήσω λίγο με το 1020...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τα σκέφτομαι όλα αυτά... Σσσσσσσστ !!! Καταστροφή είσαι παλιό%@$%... :lol:

Σε θέλω δυναμικά στο θέμα των φωτο !!! ;)

και τώρα εχω αρκετές αλλά είναι προσωπικές........:)

Άντε με το καλό όλοι μαζί στο θέμα του 1020... :p

Το οποίο αν και μεγάλο θυμίζει αφάνταστα Ν9

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Άντε με το καλό όλοι μαζί στο θέμα του 1020... :p

Το οποίο αν και μεγάλο θυμίζει αφάνταστα Ν9

Λόγω πολλών avatars N9?

Είμαστε οι Ελοπ του meego και τρυπώσαμε στα wp με δόλο......:)

Sorry navi55.

Για να επανέλθουμε στο θέμα, από προχθές που πήρα την black έχω πρόβλημα με το wifi. Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη για πολλή ώρα χάνετε η σύνδεση, παρόλο που δείχνει συνδεδεμένο. Υπάρχει αρκετός κόσμος βλέπω στο internet με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ωστόσο λύση δεν βρήκα. Ένας χρήστης μόνο ανέφερε ότι λύθηκε με hard reset. Θέλω να το αποφύγω αυτό..

Γνωρίζει κανείς κάποια άλλη λύση?

Guest YiorgosA
Οτν κλείνει και ξανά ανοιγει η συσκευή, ο ήχος πάει απο default στα 13/30, ενώ τον έχω ρυθμισει πιο ψηλά. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Οτν κλείνει και ξανά ανοιγει η συσκευή, ο ήχος πάει απο default στα 13/30, ενώ τον έχω ρυθμισει πιο ψηλά. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Όχι, έτσι είναι στα windows phone.

Για να επανέλθουμε στο θέμα, από προχθές που πήρα την black έχω πρόβλημα με το wifi. Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη για πολλή ώρα χάνετε η σύνδεση, παρόλο που δείχνει συνδεδεμένο. Υπάρχει αρκετός κόσμος βλέπω στο internet με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ωστόσο λύση δεν βρήκα. Ένας χρήστης μόνο ανέφερε ότι λύθηκε με hard reset. Θέλω να το αποφύγω αυτό..

Γνωρίζει κανείς κάποια άλλη λύση?

ίσως να παίζει γενικότερο πρόβλημα με την αναβάθμιση και για αυτό να την μαζέψανε πίσω

Τί εννοείς την μαζέψανε πίσω? Το πρόβλημα δεν είναι συγκεκριμένα για το 620. Ελπίζω να βγάλουν σύντομα κανένα update για το wifi ώστε να το διορθώσουν.

Τί εννοείς την μαζέψανε πίσω? Το πρόβλημα δεν είναι συγκεκριμένα για το 620. Ελπίζω να βγάλουν σύντομα κανένα update για το wifi ώστε να το διορθώσουν.

έχουν περάσει κοντά 3 μέρες από τότε που βγήκε η black για το 620 για ορισμένες χώρες και μετά τίποτα . Μου φαίνεται περίεργο κάνει τόσο πολύ να έρθει και στους υπόλοιπους , για αυτό λέω ότι την μαζέψανε

Edited by ignus

Οταν ξεκλειδωνεις το τηλεφωνο δε σου εμφανιζει τη μπαρα πανω για μπρος,πισω και παυση;

Εκει πατα διπλο αγγιγμα.

Βεβαίως. Αναφέρομαι σ' αυτό. Το Tip είναι χρήσιμο ειδικά αν η εφαρμογή πολυμέσων δεν βρισκόταν στο προσκήνιο όταν κλείδωσε το κινητό, οπότε με τον κλασικό τρόπο θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις πρώτα το κινητό και μετά να την αναζητήσεις και στο multitasking.

Ενώ κάνοντας double tap όπως είπα, με μια κίνηση το κινητό θα ξεκλειδώσει και θα εμφανίσει κατευθείαν την εφαρμογή πολυμέσων (μουσικής/ραδιοφώνου).

Ευχαριστώ! Πάντως δεν έκανα double tap. Πάτησα πάνω σε τίτλο - όνομα και μπήκε ;)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Όχι, έτσι είναι στα windows phone.

:lol::lol:

και εγω που νόμιζα οτι κάτι πάταγα !!!

κουφό όμως

Σε εμένα δεν αλλάζει η ρύθμιση της έντασης μετά από επανεκκίνηση. Πχ μέσα στο σπίτι το έχω πάντα στο 10/30 και παραμένει σταθερά.

Δυνατοτητα επιλογης προφιλ, με ιδιαιτερες ρυθμισεις ηχου, δονησης κλπ οπως τα παλια καλα κινητα υπαρχει?
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Σε εμένα δεν αλλάζει η ρύθμιση της έντασης μετά από επανεκκίνηση. Πχ μέσα στο σπίτι το έχω πάντα στο 10/30 και παραμένει σταθερά.

Για καποιο περιεργο λογο η MS θεωρει πως ο ηχος ρυθμισμενος πανω απο 13/30 ειναι υπερβολικος. Μαλιστα την πρωτη φορα που θα αυξησεις την ενταση πανω απο την συγκεκριμενη σταθμη βγαινει και ενα μηνυμα προειδοποιησης. Εσενα δεν σε επαναφερει γιατι εισαι κατω απο το 13/30. Αν το βαλεις στο 14/30 θα δεις πως μετα απο restart θα αλλαξει.

Προσωπικα αυτη η "ιδιαιτεροτητα" (chic) δεν με ενοχλει, αφου τα restart μου ειναι αραια οποτε μια στο τοσο να ανεβαζω τον ηχο δεν ειναι προβλημα. Εχω ομως προβλημα με το γεγονος πως στην "Παιδικη Γωνια" ο ηχος τερματιζει στο 13, σταθμη η οποια καποιες φορες αναλογα με την εφαρμογη και το περιβαλλον δεν ειναι αρκετα υψηλη με αποτελεσμα η (3χρονη) ανιψια μου να παραπονιεται συχνα :D και εγω να αναγκαζομαι να ανοιγω τις εφαρμογες της απο την κανονικη λιστα και οχι απο την "γωνια".

Δυνατοτητα επιλογης προφιλ, με ιδιαιτερες ρυθμισεις ηχου, δονησης κλπ οπως τα παλια καλα κινητα υπαρχει?

Οχι ακομη ... αναμενουμε σε καποιο μελοντικο update.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Μακαρι να μην αργηςει...Γιατι μετα το πρωτο ενθουσιασμο ανακαλυπτω ¨τα σπαστικα των windows τωρα και στο κινητο σας¨.

Χαμηλωνεις την ενταση επειδη εβλεπες ενα βιντεο, χαμηλωνει και ομηχος κλησης. Εχεις handsfree συνδεδεμενα, ομηχος κλησησς χτυπαει σε αυτα. Κατεβαζεις το zune στο pc, απαιτει επανεκκινηση.:mad:

Νομισα τελειωσανε αυτα.

Τι εννοεις? βγηκε κατι αλλο που κανει την ιδια δουλεια?

Τι εννοεις? βγηκε κατι αλλο που κανει την ιδια δουλεια?

εννοώ ότι δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα η μπαταρία

Για πιο λόγο να χρειάζεται καλιμπράρισμα άλλωστε?! Αυτό μόνο στο android πρέπει να συμβαίνει.. Οι περισσότερες συσκευές απλά δεν το χρειάζονται.