history77 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει τι κάνουμε στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι μέσω φόρτισης από υπολογιστή και usb δημιουργούνται αντίγραφα εικόνων; έχω το κινητό από το Νοέμβριο και ενώ το φορτίζω συχνά από τον υπολογιστή δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι είχε δημιουργήσει αντίγραφα εικόνων...συνδέομαι με τον υπολογιστή, σβήνω τα αντίγραφα και δεν το ξαναφορτίζω από usb ή υπάρχει και άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 history77 said: Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει τι κάνουμε στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι μέσω φόρτισης από υπολογιστή και usb δημιουργούνται αντίγραφα εικόνων; έχω το κινητό από το Νοέμβριο και ενώ το φορτίζω συχνά από τον υπολογιστή δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα μέχρι χθες που διαπίστωσα ότι είχε δημιουργήσει αντίγραφα εικόνων...συνδέομαι με τον υπολογιστή, σβήνω τα αντίγραφα και δεν το ξαναφορτίζω από usb ή υπάρχει και άλλη λύση; Φταίνε οι ρυθμίσεις στο pc. Είναι ρυθμισμένος να αποθηκεύει τις φωτογραφίες οταν συνδέεται μια συσκευή στο usb. Πήγαινε στον πίνακα ελεγχου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 montoya_42 said: Φταίνε οι ρυθμίσεις στο pc. Είναι ρυθμισμένος να αποθηκεύει τις φωτογραφίες οταν συνδέεται μια συσκευή στο usb. Πήγαινε στον πίνακα ελεγχου τα αντίγραφα των εικόνων δημιουργήθηκαν στο κινητό, όχι στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχει η κοπέλα μου ένα 720 και δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτιο που φτιάχνει, ούτε να αποδεχθεί πρόσκληση από εμένα (920). Γίνεται κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 sbergman said: Έχει η κοπέλα μου ένα 720 και δεν μπορεί να συνδεθεί σε δωμάτιο που φτιάχνει, ούτε να αποδεχθεί πρόσκληση από εμένα (920). Γίνεται κάτι; είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 montoya_42 said: είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι? Αυτή δεν μπορεί να συνδεθεί καν, σαν να έχει πρόβλημα με τα δωμάτια γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πως γινεται το tethering; Πηγαίνω και ενεργοποιώ κοινη χρήση ιντερνετ και μετά απο λίγο (αφου τρέξουν οι τελίτσες κανα δυο φορές οτι φορτώνει) με πετάει έξω και λέει οτι ή κοινη χρηση δεν ειναι διαθέσιμη προς το παρόν, ή οτι δεν μπορεί να βρει σύνδεση για δεδομένα κοινής χρήσης και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 highpriest said: Μπορεί κάποιος να μου πως γινεται το tethering; Πηγαίνω και ενεργοποιώ κοινη χρήση ιντερνετ και μετά απο λίγο (αφου τρέξουν οι τελίτσες κανα δυο φορές οτι φορτώνει) με πετάει έξω και λέει οτι ή κοινη χρηση δεν ειναι διαθέσιμη προς το παρόν, ή οτι δεν μπορεί να βρει σύνδεση για δεδομένα κοινής χρήσης και να επικοινωνήσω με τον πάροχο μου. Τι παίζει; Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου σου. Ενδεχομένως να μην είναι προεπιλεγμένη ως ενεργη η υπηρεσία tethering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 To OneShot προσφέρει κάτι παραπάνω σε 1020 από το Nokia Camera ???? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 protsimer said: Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου σου. Ενδεχομένως να μην είναι προεπιλεγμένη ως ενεργη η υπηρεσία tethering. Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο; Επειδή η εξυπηρέτηση πελατών στην wind είναι λίγο βάσανο... Παίζει μηπως ρόλο που το τηλέφωνο είναι branded vodafone αλλά εχω μέσα κάρτα wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 highpriest said: Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο; Επειδή η εξυπηρέτηση πελατών στην wind είναι λίγο βάσανο... Παίζει μηπως ρόλο που το τηλέφωνο είναι branded vodafone αλλά εχω μέσα κάρτα wind; 1. Δεν συμφωνώ με την εξυπηρέτηση wind.....:) 2. Εγω δεν έχω θέμα. Μου δουλεύει κανονικα 3. Νομίζω πως αυτο φταίει. Νομίζω πως είχε αναφερθεί παλιότερα. Φλασάρισμα και είσαι οκ (εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν παίζει να το φλασάρω. Δεν έχω καμία διάθεση να το ξαναστήνω από την αρχή. Αν φταίει αυτό όντως θα δω τι θα κάνω.Ας μου πει κάποιος σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 http://www.insomnia.gr/_/articles/microsoft/windows-phone/cortana-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-screenshot-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%88%ce%b7%cf%86-r6176 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigpcstores Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έχω ένα nokia lumia 625 με το τελευταίο λειτουργικό και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα που όπως δοκίμασα και σε άλλη συσκευή nokia με windows mobile γίνετε και εκεί. Όταν θέλω να προωθήσω ένα email δεν μπορώ με τίποτα να διαγράψω αυτά που γράφει από πριν και κυρίως το μαιλ αυτού που μου το έστειλε, κυριολεκτικά είναι ότι χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και αν δεν κάνει αυτό μου είναι τελείως άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Εδώ και εβδομάδα περίπου το mail που έχω σαν κύριο στη συσκευή μου μου "κάνει νερά". Περίπου 4 - 5 φορές μου έχει βγάλει Error, όταν πάω να κάνω συγχρονισμό. Όπως και πριν από λίγο. Όλα αυτά σε WiFi. :confused: Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 highpriest said: Εγώ δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω με κάποιον τρόπο; Επειδή η εξυπηρέτηση πελατών στην wind είναι λίγο βάσανο... Παίζει μηπως ρόλο που το τηλέφωνο είναι branded vodafone αλλά εχω μέσα κάρτα wind; Εγώ έχω τηλέφωνο branded vodafone και μου παίζει κανονικά το tethering με κάρτα wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 boumboum said: Εγώ έχω τηλέφωνο branded vodafone και μου παίζει κανονικά το tethering με κάρτα wind. Ποιο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Nokia 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 alex_gate_7 said: To OneShot προσφέρει κάτι παραπάνω σε 1020 από το Nokia Camera ???? Από το λίγο που το δούλεψα είδα ότι κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα (σχεδόν) αλλά με μια διαφορά! Στο Nokia Camera βγάζεις τη φωτό, μετά την ανοίγεις με κάποια εφαρμογή και την επεξεργάζεσαι αν θέλεις. Στο One Shot μπορείς να επεξεργαστείς ήδη αυτό που βλέπεις (κατα κάποιο τρόπο) και μετά να βγάλεις τη φωτό! mr_47 said: Εδώ και εβδομάδα περίπου το mail που έχω σαν κύριο στη συσκευή μου μου "κάνει νερά". Περίπου 4 - 5 φορές μου έχει βγάλει Error, όταν πάω να κάνω συγχρονισμό. Όπως και πριν από λίγο. Όλα αυτά σε WiFi. :confused: Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Έχει τύχει σε διάφορους και σε μένα.. Υπομονή, λογικά θα στρώσει μόνο του. Πάτα ανανεώσεις μέχρι να "ξεμπλωκάρει" αλλιώς αν δεις ότι συνεχίζεται, ίσως θέλει δραστικά μέτρα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Λοιπόν, νομίζω οτι βρηκα τι φταίει και δεν κάνει tethering αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο να το ρυθμίσω. Μπαίνω στο σημείο πρόσβαση και μου βγάζει wind ενεργό. Πατάω παρατεταμένα και μετά επιλέγω προβολή. Εκει μου δίνει: Ονομα σημείου πρόσβασης: gwap.b-online.gr ονομα χρηστη: wap κλπ με αυτό έχω κανονικά ιντερνετ μεν, αλλά δεν μπορώ να κάνω tethering. εγω γνωρίζω οτι οι ρυθμίσεις wind είναι αυτές: Για Internet: APN gint.b-online.gr (username και password κενα) Για MMS: APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms MMS Proxy: 192.168.200.11:9401 πως μπορώ να βάλω αυτές; Δεν μου δίνει κάπου επιλογή, ή εγώ δεν το έχω βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 highpriest said: Λοιπόν, νομίζω οτι βρηκα τι φταίει και δεν κάνει tethering αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο να το ρυθμίσω. Μπαίνω στο σημείο πρόσβαση και μου βγάζει wind ενεργό. Πατάω παρατεταμένα και μετά επιλέγω προβολή. Εκει μου δίνει: Ονομα σημείου πρόσβασης: gwap.b-online.gr ονομα χρηστη: wap κλπ με αυτό έχω κανονικά ιντερνετ μεν, αλλά δεν μπορώ να κάνω tethering. εγω γνωρίζω οτι οι ρυθμίσεις wind είναι αυτές: Για Internet: APN gint.b-online.gr (username και password κενα) Για MMS: APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms MMS Proxy: 192.168.200.11:9401 πως μπορώ να βάλω αυτές; Δεν μου δίνει κάπου επιλογή, ή εγώ δεν το έχω βρει. Κάνε ένα νέο σημείο πρόσβασης πατώντας το + στο κάτω μέρος με το όνομα π.χ. wind1, και μετά κάνε αυτό ενεργό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς δωρεάν εφαρμογή να ανταλλάσεις ηχογραφημένα μηνύματα (voice messages) με κάποιον.Ευχαριστώ! Edited March 4, 2014 by Tsakal_83 καλυτερη επεξηγηση της ερώτησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Tsakal_83 said: Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς δωρεάν εφαρμογή να ανταλλάσεις ηχογραφημένα μηνύματα (voice messages) με κάποιον.Ευχαριστώ! whatsapp φυσικα http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9ec-054cf4569a79 Edited March 4, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 nektaria said: Κάνε ένα νέο σημείο πρόσβασης πατώντας το + στο κάτω μέρος με το όνομα π.χ. wind1, και μετά κάνε αυτό ενεργό :) Ακολούθησα την συμβουλή σου. Τελικά δεν ήταν από αυτό το πρόβλημα και δυστυχώς παραμένει. Δεν μπορώ να κάνω tethering.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το βρήκα, θα το γράψω, αλλά ας φροντίσει κάποιος συντονιστής να μην χαθεί, επειδή είναι ολόκληρη διαδικασία για κάποια branded κινητά και ίσως πολλοί το ψάξουν. Όσοι έχετε λοιπόν branded vodafone αλλά θέλετε να κάνετε tethering με άλλη κάρτα. -Κατεβάζετε την εφαρμογή σημείο πρόσβασης -Πηγαίνετε στα Settings >Σύστημα> Κινητή τηλεφωνία, πατάτε “Επεξεργασία Internet APN” και το διαγράφετε. - Πηγαίνετε στο σημείο πρόσβαση που θα πρέπει να φαίνεται πλέον στο σύστημα και βάζετε τα σωστά APN για τον πάροχο σας. - Πηγαίνετε κοινή χρήση και πατάτε ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts