Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο περιμένω να αλλάξω το 920, είναι κορυφή και σε λογικές διαστάσεις (αφού δεν μου αρέσουν τα phablets)

Γι αυτό κι εγώ ρώτησα! Ελπίζω να φέρουν και στην Ευρώπη ένα αντίστοιχο μοντέλο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γι αυτό κι εγώ ρώτησα! Ελπίζω να φέρουν και στην Ευρώπη ένα αντίστοιχο μοντέλο!

λογικά πρέπει να φέρουν κάτι παρόμοιο, από τις 4,5" στις 6" έχει μεγάλο κενό...

Προσπαθώ να στείλω μήνυμα Facebook απο την συζήτηση αλλα μου βγάζει αδυνατη αποστολή. Μας την έκανε η black?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προσπαθώ να στείλω μήνυμα Facebook απο την συζήτηση αλλα μου βγάζει αδυνατη αποστολή. Μας την έκανε η black?

Μου το κάνει κι εμένα αυτό.

Έχω κάνει restart, έχω παίξει με wf και 3G, έχω κάνει και soft αλλά τπτ.

Δε ξέρω τι παίζει.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Μου το κάνει κι εμένα αυτό.

Έχω κάνει restart, έχω παίξει με wf και 3G, έχω κάνει και soft αλλά τπτ.

Δε ξέρω τι παίζει.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

δοκίμασε να ξανασυγχρονίσεις το λογαριασμό του facebook από τις ρυθμίσεις

δοκίμασε να ξανασυγχρονίσεις το λογαριασμό του facebook από τις ρυθμίσεις

Θα το κανω, εχεις δικιο, δε το σκεφτηκα.

Αρχισε να δουλεύει και πάλι χωρίς να κάνω κάτι.....

Παιδιά καλησπέρα...

Υπάρχει πουθενά κρυμμένο στα win8 κάποιο κοντέρ κλήσεων που δεν μπορώ να το βρώ ?

Πήρα το 520 για την γυναίκα μου και δεν βρίσκω πουθενά μετρητή χρόνου είτε κάθε κλήσης ξεχωριστά, είτε κάποιον συνολικό που να μπορεί να τον μηδενίσεις κάθε μήνα ώστε να ελέγχεις και να μην ξεπερνάς τα όρια του συμβολαίου σου...

Αν πάλι δεν το διαθέτουν τα win υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει ?

Edited by theod65

Δυστυχώς είναι από τα λίγα πράγματα που με ξενέρωσε και εμένα όταν είχα πάρει το κινητό μου.

Ας ελπίσουμε στα 8.1 να το βάλουν.

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά εμφανίζει μόνο για το σύνολο των κλήσεων. Το θέμα είναι κι όλας να εμφανίζεται στην κάθε κλήση ξεχωριστά.

Ναι, έχεις δίκιο, αλλά εμφανίζει μόνο για το σύνολο των κλήσεων. Το θέμα είναι κι όλας να εμφανίζεται στην κάθε κλήση ξεχωριστά.

Αν κατάλαβα σωστά, η πλειονότητα θέλει τουλάχιστον έναν συνολικό μετρητή για να μην ξεφεύγει απο τα λεπτά του προγράμματος του. Αυτό υφίσταται στα Lumia.

Παιδιά να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με τη μπαταρία μου.

Έχω το 520 και όταν το έβαζα σε λειτουργία πτήσης το βράδυ έπεφτε αρκετά η μπαταρία του (περίπου 2% ανα ώρα).

Νόμιζα ότι είναι η λειτουργία τοποθεσίας που είχα ανοιχτή, την έκλεισα αλλά δεν είδα διαφορά.

Μετά νόμιζα ότι είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα για connection tiles (connectivity tiles pro και το quick settings).

Έβγαλα τα tiles από την οθόνη έναρξης, το έβαλα σε λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά συνέβει πάλι το ίδιο.

WiFi και bluetooth είναι κλειστά και οι εργασίες στο παρασκήνιο είναι μόνο το viber, το here drive, ο καιρός και ένα παιχνίδι που από τη στιγμή που είναι κλειστά το wifi και η τοποθεσία δε νομίζω ότι μπορεί κάποιο να δουλέψει.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.

Κι όμως, μετρητής κλήσεων υπάρχει στα lumia στο "δίκτυο+" στις ρυθμίσεις.

Σε μένα δεν έχει τίποτα, για την ακρίβεια, γράφει με ψιλα γράμματα "Μετρητής φωνητικών κλήσεων" αλλά δεν πατιέται τίποτα....

Αν κατάλαβα σωστά, η πλειονότητα θέλει τουλάχιστον έναν συνολικό μετρητή για να μην ξεφεύγει απο τα λεπτά του προγράμματος του. Αυτό υφίσταται στα Lumia.

Δε θα το ελεγα. Δεν βολεύει σε κάποιον που θέλει να παρακολουθεί τον χρόνο ομιλίας. Χρειάζεται κάτι παρόμοιο με το data sense. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι λόγω συμβολαίου αλλα πρέπει να γινει κάτι. Ειναι έλλειψη όπως και να το κάνουμε.

Πάντως επιβεβαιώθηκα που δεν ονόμαζα το GDR3 ως "WP8.1". Για να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας χεχε

Βλέπω ειδήσεις για το επόμενο Update αλλά νομίζω θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση μετά τον Μάρτιο όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση του τμήματος που εξαγοράστηκε απο την Νοκια.

Γιατί όμως αυτή η προσμονή για τα 8,1, μάλιστα, απο τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες για τα desktop 8.1! Πόσο νομίζετε ότι θα αλλάξει το περιβάλλον και ανυπομονείτε, όταν ξέρουμε τα GDR updates και σιγά σιγά "στρωνονται" τα πράγματα;

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Γιατί όμως αυτή η προσμονή για τα 8,1, μάλιστα, απο τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες για τα desktop 8.1! Πόσο νομίζετε ότι θα αλλάξει το περιβάλλον και ανυπομονείτε, όταν ξέρουμε τα GDR updates και σιγά σιγά "στρωνονται" τα πράγματα;

Δε νομιζω οτι ανυπομονει ο υγιης χρηστης ν αλλαξει το περιβαλλον. Μια χαρα το βρισκω.Φρεσκο και διαφορετικο απο τα αλλα 2 os.

Προσωπικα θα σου απαντησω οτι περιμενω τις ουσιαστικες προσθηκες που χρειαζεται.

Το θεμα ειναι, ποιες θεωρει 'σημαντικες' η ιδια η ms!!!

Αυτον τον file manager τον διαβαζω απο την gdr1 και μετα..........κι ασε το κοσμο να ελπιζει.

Μα πάντα έχεις την προσμονή για κάτι νέο (βελτίωση, προσθήκη ή ότι άλλο). Αυτο δεν σημαίνει ότι υποφέρεις από τις ελλείψεις.....Μιλάω γενικά και όχι ειδικά για τα wp.

Κι όμως, μετρητής κλήσεων υπάρχει στα lumia στο "δίκτυο+" στις ρυθμίσεις.

Πάντως στο 520 που το ψάχνω τώρα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό εκεί... Μόνο μια ρύθμιση για το πλήθος χαρακτήρων των SMS... :rolleyes:

Πάντως στο 520 που το ψάχνω τώρα δεν υπάρχει τίποτα σχετικό εκεί... Μόνο μια ρύθμιση για το πλήθος χαρακτήρων των SMS... :rolleyes:

Αν το αναβαθμισεις το "δίκτυο+" μέσω sysapp pusher στην τελευταία εκδοση, θα το δεις κάτω κάτω.

Αν το αναβαθμισεις το "δίκτυο+" μέσω sysapp pusher στην τελευταία εκδοση, θα το δεις κάτω κάτω.

Έχω αναβαθμίσει το "δίκτυο+" αλλά δεν μου βγάζει μετρητή κλήσεων :(

Έχω αναβαθμίσει το "δίκτυο+" αλλά δεν μου βγάζει μετρητή κλήσεων :(

Τι να πω... Εγώ το βλέπω σε 2 συσκευές της οικογένειας μου. 920 κ 1020

Καλημέρα...με της εφαρμογές που έχουν πρόβλημα όπως FB έγινε τπτ????Θέλω να πάρω ένα WP....

τι εννοείς "πρόβλημα" ;

Το FB πάντως βελτιώνεται συνεχώς και νομίζω ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι ότι δουλεύει μια χαρά

Guest Dimi_Arap
όταν είχα στα χέρια μου το SAMSNUG ATIV S η εφαρμογή του FB κολλούσε...Δεν μου εμφάνιζε ειδοποιήσεις και όλα τα σχετικά...Και επειδή ψήνομαι τρελά να αγοράσω το ATIV S θέλω να δω τι γίνεται....