volleyball Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το htc 8s, πόσταρα το πρόβλημα και στο αντίστοιχο θέμα, άλλα δεν έχω πάρει απάντηση. Λέω να ρωτήσω και εδώ μήπως βρω κάποια λύση. Μπαίνω συχνά από το ίντερνετ σε ανακοινώσεις και τέτοια, όπου υπάρχει ο σύνδεσμος με την ανακοίνωση είτε σε μορφή .doc είτε σε μορφή .xls. Στις δύο μέρες που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο άλλα αρχεία τα ανοίγει και άλλα όχι.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;Θα βάλω και κάποιους συνδέσμους για να καταλάβετε για το πρόβλημα που λέω. Για παράδειγμα αυτά τα δύο δεν τα ανοίγει,λέει ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να τα ανοίξει 1)http://ee.auth.gr/announcements/2013/04/17/235/ 2)http://www.civil.duth.gr/news/2014-01-14-d.sxhtml Αυτό όμως το ανοίγει κανονικά https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.civil.ntua.gr%2Fuploads%2Fanakoin_katatakt.doc Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ. Edited January 18, 2014 by volleyball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το htc 8s, πόσταρα το πρόβλημα και στο αντίστοιχο θέμα, άλλα δεν έχω πάρει απάντηση. Λέω να ρωτήσω και εδώ μήπως βρω κάποια λύση. Μπαίνω συχνά από το ίντερνετ σε ανακοινώσεις και τέτοια, όπου υπάρχει ο σύνδεσμος με την ανακοίνωση είτε σε μορφή .doc είτε σε μορφή .xls. Στις δύο μέρες που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο άλλα αρχεία τα ανοίγει και άλλα όχι.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;;Θα βάλω και κάποιους συνδέσμους για να καταλάβετε για το πρόβλημα που λέω. Για παράδειγμα αυτά τα δύο δεν τα ανοίγει,λέει ότι λόγω προβλήματος δεν μπορεί να τα ανοίξει 1)http://ee.auth.gr/announce...013/04/17/235/ 2)http://www.civil.duth.gr/n...01-14-d.sxhtml Αυτό όμως το ανοίγει κανονικά http://www.civil.ntua.gr/n...prog_all_2014/ Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ. και τα 3 links είναι νεκρά για μένα error 404 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 και τα 3 links είναι νεκρά για μένα error 404 Είχες δίκιο δε ξέρω γιατί έγινε αυτό. Ίσως επειδή τα πήρα copy paste από το άλλο θέμα που είπα ότι τα πόσταρα. Τα ξανά έβαλα τώρα και δουλεύουν. Για δες τα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ανοίγουν κανονικά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Είχα κάποιο wp για λίγο καιρό (925) κι είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές με το κουπόνι 20 ευρώ που έδιναν τότε. Τώρα με την προσφορά της Vodafone πήρα το 1020, έβαλα το ίδιο e-mail αλλά μου ζητάει να ξανααγοράσω την ίδια εφαρμογή. Είναι λογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δε ξέρω τι γίνεται. Παράξενο μου φαίνεται να ανοίγει κάποια και άλλα να μην τα ανοίγει. Το κινητό το πήρα πριν δύο μέρες και χτες μου έβγαζε αρκετά updates τα έβαλα όλα. Δε ξέρω αν υπάρχει και άλλο που δεν το έχω βάλει σχετικά με αυτό το θέμα, αλλά όποτε πάτησα αναζήτηση για ενημερώσεις μου λέει ότι είναι ενημερωμένο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Είχα κάποιο wp για λίγο καιρό (925) κι είχα αγοράσει κάποιες εφαρμογές με το κουπόνι 20 ευρώ που έδιναν τότε. Τώρα με την προσφορά της Vodafone πήρα το 1020, έβαλα το ίδιο e-mail αλλά μου ζητάει να ξανααγοράσω την ίδια εφαρμογή. Είναι λογικό? Πάτησε "αγορα". Θα σου βγάλει μήνυμα ότι είναι ήδη αγορασμένη και θα την κατεβάζεις δωρεάν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πάτησε "αγορα". Θα σου βγάλει μήνυμα ότι είναι ήδη αγορασμένη και θα την κατεβάζεις δωρεάν. Σε ευχαριστώ! Αυτό δεν το δοκίμασα χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σε ευχαριστώ! Αυτό δεν το δοκίμασα χα χα χα Όταν με το καλό το βαρεθείς, στείλε κανένα pm....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όταν με το καλό το βαρεθείς, στείλε κανένα pm....:) Θα είσαι ο πρώτος χα χα χα Αν και ελπιζω να μπορέσω να κρατηθώ ως την 8.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Θα είσαι ο πρώτος χα χα χα Αν και ελπιζω να μπορέσω να κρατηθώ ως την 8.1! Εγω πάλι ελπίζω πως δεν θα κρατηθείς.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά για σας να ρωτήσω κάτι όταν πήρα το κινητό πριν 10 μήνες και είχα περάσει τον λογαριασμό του facebook το ημερολόγιο μου πέταγε ειδοποίηση μήνυμα ότι γιορτάζει η τάδε επαφή τώρα δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα τέτοιο τι μπορεί να φταίει??? Kαι κάτι ακόμα όταν πάω στις ρύθμισις μετά πάω εφαρμογές και πατάω στην αναζήτηση έχει ένα κουτάκι που γραφει εμφάνιση κουμπιού αναζήτησης στην οθόνη κλειδώματος το έχω τσεκαρισμένο αλλα δεν μου εμφανίζει κάτι στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα! Ξερει κανείς αν θα εχουμε ποτε φωνητικές εντολές στα ελληνικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα! Ξερει κανείς αν θα εχουμε ποτε φωνητικές εντολές στα ελληνικά? Κάτι επίσημο δεν έχουμε αλλά αφού η Cortana ( ο virtual assistant των WP 8.1) θα υποστηρίζει 44 γλώσσες -όσες είναι και οι γλώσσες του Bing- και αφού μέσα σε αυτές τις 44 είναι και η γλώσσα μας προσωπικά πιστεύω ότι θα δούμε και φωνητικές εντολές στα ελληνικά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το itunes,για τα wp8,γιατι θα δωσω το 820 για το 925 και θελω να τα σωσω ολα καπου και να τα μεταφερω στο καινουργιο,γινεται?υπαρχει τροπος,μιλαω και για εφαρμογες-παιχνιδια που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι σαν το itunes,για τα wp8,γιατι θα δωσω το 820 για το 925 και θελω να τα σωσω ολα καπου και να τα μεταφερω στο καινουργιο,γινεται?υπαρχει τροπος,μιλαω και για εφαρμογες-παιχνιδια που εχω στις ρυθμίσεις----> αντίγραφα ασφαλείας τα σώζει στο skydrive καλύτερα τις απορίες εδώ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004&page=116 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το βράδυ πιστεύετε οι το καλύτερο είναι να βάζουμε το κινητό σε airplane mode για την λιγότερη κατανάλωση? Δεχόμαστε κανονικά κλήσεις και μηνύματα? πια η διαφορά με την κανονική λειτουργία? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Το βράδυ πιστεύετε οι το καλύτερο είναι να βάζουμε το κινητό σε airplane mode για την λιγότερη κατανάλωση? Δεχόμαστε κανονικά κλήσεις και μηνύματα? πια η διαφορά με την κανονική λειτουργία? το airplane mode σημαίνει ότι δεν λειτουργεί η κεραία . Αρά δεν μπορεί να δεχθεί κλήσεις και μηνύματα το κινητό και το 3g επίσης είναι κλειστό οπότε και έχει λιγότερη κατανάλωση το thread είναι για προτάσεις εφαρμογών όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 οκ σορρυ.. Όταν καταργούμε με μια εφαρμογή διαγράφετε τελειως η μενουν υπολείματα που μπορούμε να τα διαγράψουμε κάπως χειροκίνητα εμείς από κάποια ρύθμιση? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 οκ σορρυ.. Όταν καταργούμε με μια εφαρμογή διαγράφετε τελειως η μενουν υπολείματα που μπορούμε να τα διαγράψουμε κάπως χειροκίνητα εμείς από κάποια ρύθμιση? Δεν μπορούμε να διαγράψουμε κάτι χειροκίνητα μιας και δεν έχουμε πρόσβαση στα program files. Λογικά όμως θα διαγράφονται τελείως! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά για σας να ρωτήσω κάτι όταν πήρα το κινητό πριν 10 μήνες και είχα περάσει τον λογαριασμό του facebook το ημερολόγιο μου πέταγε ειδοποίηση μήνυμα ότι γιορτάζει η τάδε επαφή τώρα δεν μου πετάει κάποιο μήνυμα τέτοιο τι μπορεί να φταίει??? Kαι κάτι ακόμα όταν πάω στις ρύθμισις μετά πάω εφαρμογές και πατάω στην αναζήτηση έχει ένα κουτάκι που γραφει εμφάνιση κουμπιού αναζήτησης στην οθόνη κλειδώματος το έχω τσεκαρισμένο αλλα δεν μου εμφανίζει κάτι στην οθόνη κλειδώματος Για να σου έρθουν οι ειδοποιήσεις ότι γιορτάζει μία επαφή πρέπει να γίνει ο συγχρονισμός με το facebook και το microsoft account. Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό ξανά και κοίτα στο microsoft account αν έχουν συγχρονιστεί οι ημερομηνίες! Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για να σου έρθουν οι ειδοποιήσεις ότι γιορτάζει μία επαφή πρέπει να γίνει ο συγχρονισμός με το facebook και το microsoft account. Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό ξανά και κοίτα στο microsoft account αν έχουν συγχρονιστεί οι ημερομηνίες! Καλημέρα πήγα στην σελίδα τις microsoft και στην κατηγορια ημερολόγιο μόλις πήγα μου ζήτησε να ρυθμίσω την περιοχή το έβαλα +02 μήπως να έφταιγε αυτό?? πάντως στο ημερολόγιο στο κινητό και στον υπολογιστή τις δείχνει τις επαφές πειές μέρες γιορτάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p και εμενα αν και γενικα δεν ειχα παραπονο απο την μπαταρια προχτες το βρηκα απο 100% το βραδυ σε 89% το πρωι σε airplane mode.ψαχνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τελικά ενεργοποίησα τη λειτουργία πτήσης από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι έπεσε η μπαταρία αρκετά (περίπου 2% κάθε ώρα). Άρα δε φταίει το connectivity tiles pro. Ξέρετε τι παραμένει ενεργό κατά τη διάρκεια του airplane mode; Δεν εννοώ στο δικό μου τηλέφωνο...Γενικά τι δουλεύει σε airplane mode; Μήπως μπορέσω να βρω τι μου τρώει τη μπαταριούλα μου...:p οι εφαρμογές που τρέχουν παραμένουν ενεργές , επίσης το wifi και το GPS μπορεί να είναι ανοικτό και να συγχρονίζει συνδεδεμένους λογαριασμούς συνεχώς τσέκαρε στις ρυθμίσεις στο email + λογαριασμοί αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός που έχει κολλήσει στο συγχρονισμό καθώς και στις εφαρμογές στο παρασκήνιο αν υπάρχει κάποια ενεργή που δεν χρειάζεσαι και τρώει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts