Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω συσκευή με 512mb ram. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συμβατότητα των εφαρμογών; Ποιες δεν τρέχουν;

διαφορα παιχνίδια κυριως θέλουν 1gb ram . Συνήθως τα πιο απαιτητικά σε γραφικά . Πολλές φορές όμως βγαίνει και έκδοσή 512 ram πχ temple run 1 και 2

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικά. Να αναφέρω πως δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, αλλά το αν θα φάω πακέτο σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση δεδομένου πως αλλάζω συσκευή ανά 2 χρόνια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικά. Να αναφέρω πως δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, αλλά το αν θα φάω πακέτο σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση δεδομένου πως αλλάζω συσκευή ανά 2 χρόνια.

Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας μας, αλλά αν αγοράζεις συσκευή με ορίζοντα διετίας σου προτείνω να πάρεις συσκευή με 1Gb.

αναβαθμίσεις θα παίρνεις σίγουρα αλλά θα είναι κουτσουρεμένες

Δες τα 920 και 820. Ειναι αρκετα φθηνά και με καλό hw. Και το πιο πιθανό είναι να έχουν κανονικές αναβαθμίσεις. Όλες οι ναυαρχίδες έχουν και το 920 ήταν η περσινή.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

παιδες έχουμε μαθει τιποτα για το black update ;

αυτή την εβδομάδα κάνει roll out στην Κίνα οπότε φαντάζομαι μετά θα έρθει και από Ευρώπη

Είμαι καινούργιος κάτοχος Nokia Lumia 520.

Έχω βάλει το gmail μου στο κινητό και αντιμετωπίζω διπλό πρόβλημα:

...

2) Σε πολλές επαφές δεν μου έχει περάσει τον αριθμό! Το έλεγξα ότι είναι κανονικά με το νούμερο η επαφή στο gmail, αλλά στο κινητό ενώ μου λέει google προφίλ στην επαφή δε μου βγάζει το νούμερο!

Παρατήρησα ότι περνάει τον αριθμό μόνο αν τον έχω χαρακτηρίσει "κινητό". Αν κάποιο νούμερο έχει χαρακτηριστεί σαν "κύριο" δεν το περνάει!

Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει εύκολη λύση, πέρα από το να αλλάξω όλα τα νούμερα σε κινητά?

Παρατήρησα ότι περνάει τον αριθμό μόνο αν τον έχω χαρακτηρίσει "κινητό". Αν κάποιο νούμερο έχει χαρακτηριστεί σαν "κύριο" δεν το περνάει!

Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει εύκολη λύση, πέρα από το να αλλάξω όλα τα νούμερα σε κινητά?

Έτσι ακριβώς είναι και στο δικό μου και υποθέτω σε όλα τα WP.

3>4

Μήπως ήρθε η ώρα να περάσουμε χωρις ατελειωτα copy/paste όλο τον κατάλογο στο hotmail μας?? :)

Υπάρχει τρόπος εύκολα να περάσεις τις επαφές απο gmail σε hotmail? Ξέρει κανείς?

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Μήπως ήρθε η ώρα να περάσουμε χωρις ατελειωτα copy/paste όλο τον κατάλογο στο hotmail μας?? :)

Υπάρχει τρόπος εύκολα να περάσεις τις επαφές απο gmail σε hotmail? Ξέρει κανείς?

Το ένα από τα δύο μπορεί να συγχρονιστεί με το άλλο.

Κάντο έτσι.

Edit:

Βλέπω τώρα από outlook:

People -> δίπλα στο όνομα σου messaging -> connect to google account.

Πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για να συγχρονίσει σωστά ένας google λογαριασμός;

Ενώ δεν μου βγάζει σφάλμα, δεν λαμβάνει.

Ότι τα WP8.1 θα έχουν file manager το γνωρίζουμε. Χθές μαθαμε και το πώς θα μοιαζει περίπου! Σε ερώτηση ενός χρήστη wp8 συσκευής στο twitter για το πώς θα μοιάζει ο file manager, ο πρώην υπάλληλος της MS Nawzil, αφού πρώτα είχε αναφέρει ότι όλα τα wp8 θα αναβαθμιστούν σε 8.1 και ότι θα έχουν file manager και εξελιγμένο personal assistant (γνωστή ως Cortana), απάντησε ότι θα φαίνεται όπως όταν συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή μας, χωρίς δηλαδή να έχουμε πρόσβαση στα Program Files και στα System Files.

Ακολουθεί το screenshot που έβγαλα από τον συγκεκριμένο διάλογο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ότι τα WP8.1 θα έχουν file manager το γνωρίζουμε. Χθές μαθαμε και το πώς θα μοιαζει περίπου! Σε ερώτηση ενός χρήστη wp8 συσκευής στο twitter για το πώς θα μοιάζει ο file manager, ο πρώην υπάλληλος της MS Nawzil, αφού πρώτα είχε αναφέρει ότι όλα τα wp8 θα αναβαθμιστούν σε 8.1 και ότι θα έχουν file manager και εξελιγμένο personal assistant (γνωστή ως Cortana), απάντησε ότι θα φαίνεται όπως όταν συνδέουμε τη συσκευή στον υπολογιστή μας, χωρίς δηλαδή να έχουμε πρόσβαση στα Program Files και στα System Files.

Καλά νέα. Προσωπικα μου αρκει αυτο. Δεν με ενδιαφερει να εχω προσβαση σε αρχεια συστηματος. Φυσικά δεν θα πω όχι αν βγει jailbreak που θα έχει προσβαση και εκει. Αρκει βεβαια να μπορω να κανω φακελους πχ στις φωτογραφιες κλ΄π. επίσης θα ήταν σημαντικο να μπορω να κάνω εναν φακελο γενικης χρησης που θα μπορω να αποθηκευω αρχεια απο το μαιλ κλπ η downloads. Αλλα ειναι κάτι που κατά 99,99% δεν προκειτε να δουμε

Ο "καλός" ο File Manager θα βγει στα Windows Phone 9 :cool:

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Καλά νέα. Προσωπικα μου αρκει αυτο. Δεν με ενδιαφερει να εχω προσβαση σε αρχεια συστηματος. Φυσικά δεν θα πω όχι αν βγει jailbreak που θα έχει προσβαση και εκει. Αρκει βεβαια να μπορω να κανω φακελους πχ στις φωτογραφιες κλ΄π. επίσης θα ήταν σημαντικο να μπορω να κάνω εναν φακελο γενικης χρησης που θα μπορω να αποθηκευω αρχεια απο το μαιλ κλπ η downloads. Αλλα ειναι κάτι που κατά 99,99% δεν προκειτε να δουμε

Το να βλέπεις τα αρχεία συστήματος είναι κάτι χρήσιμο στον έμπειρο χρήστη, αλλά επικίνδυνο στον άσχετο. Πολλές φορές έτυχα σε νήμα για κάποια συσκευή android συνήθως (που γίνεται ρουτ και έχεις πρόσβαση σε όλα) να λέει κάποιος ότι έσβησε "κάτι" και το κινητό του δεν ανοίγει πια.

Οι περισσότεροι χρειάζονται έναν file manager για να ελέγχουν και να χρησιμοποιούν τα αρχεία που οι ίδιοι πέρασαν στην sd ή την μνήμη του τηλεφώνου. Θεωρώ ότι MS καλύπτει την μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών με αυτό.

Το να βλέπεις τα αρχεία συστήματος είναι κάτι χρήσιμο στον έμπειρο χρήστη, αλλά επικίνδυνο στον άσχετο. Πολλές φορές έτυχα σε νήμα για κάποια συσκευή android συνήθως (που γίνεται ρουτ και έχεις πρόσβαση σε όλα) να λέει κάποιος ότι έσβησε "κάτι" και το κινητό του δεν ανοίγει πια.

Οι περισσότεροι χρειάζονται έναν file manager για να ελέγχουν και να χρησιμοποιούν τα αρχεία που οι ίδιοι πέρασαν στην sd ή την μνήμη του τηλεφώνου. Θεωρώ ότι MS καλύπτει την μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών με αυτό.

Μα για αυτο μιλησα για jailbreak. Για να το κάνουν οσοι νιωθουν περιπετειωδεις :P Γενικα ομως αν οντως ερθει ο file manager εστω και ετσι νομιζω ειναι αρκετο. Απλα θα με βολευε να μπορω να αποθηκευω καπου τα οποια downloads μου π.χ.

Μα για αυτο μιλησα για jailbreak. Για να το κάνουν οσοι νιωθουν περιπετειωδεις :P Γενικα ομως αν οντως ερθει ο file manager εστω και ετσι νομιζω ειναι αρκετο. Απλα θα με βολευε να μπορω να αποθηκευω καπου τα οποια downloads μου π.χ.

Ναι αυτό. Κι εμένα αυτό με καίει, επειδή έχω άπλετο χώρο στην 16αρα sd που είναι για φώτο και τραγούδια, αλλά στην μνήμη του τηλεφώνου που πηγαίνουν τα downloads by default άρχισα να στριμώχνομαι. Αν δοθεί ένας file manager που θα διορθώσει αυτό, είμαι ικανοποιημένος. Για περισσότερα ας ψάξουν οι περιπετειώδεις όπως λες. Είναι προαιρετικό.

Η καλή είδηση είναι πάντως, ότι σύμφωνα με την παραπάνω είδηση θα πάρουν όλα τα WP8 την 8.1. Είναι κάτι για το οποίο ανησυχούσαμε όσοι είχαμε κινητά με 512 ραμ.

Edited by highpriest

Συγνώμη αλλά και στα desktop windows όπως και στα παλαιότερα winMo είχα πλήρη πρόσβαση απλά με απέτρεπε το λειτουργικό απο το να σβήσω ή να κάνω αλλαγές στα αρχεία συστήματος. Αυτό είναι πραγματικός file manager. Αυτό που περιγράφετε εσείς υπάρχει και σήμερα απλά θα το έχετε και σαν ξεχωριστό app! Για να φτιάχνουμε πχ φακέλους, ειδικά για την μουσική.

Θεωρώ ότι το κινητό δεν απευθύνεται σε "μαιμούδες" και η λογική του τελείως κλειστού συστήματος του στυλ΄"σε παίρνω απο το χεράκι" δεν συνάδει με την έννοια του smartphone, τουλάχιστον όχι όπως την φαντάζομαι εγώ.

Θεωρώ ότι δεν θα δώσει πρόσβαση στα system files αλλά αν ο explorer είναι "κανονικός" δηλαδή αν θα έχω πλήρη πρόσβαση στα apps (όχι όμως και στα κρίσιμα system apps) και στα downloads, κλπ θα είναι ότι πιο χρήσιμο.

ΥΓ. Τα περισσότερα κινητά android δεν δίνουν απλόχερα πρόσβαση στα αρχεία συστήματος και θεωρώ πως root δεν κάνει ένας άσχετος και τυχαίος χρήστης που δεν ξέρει που βάζει το χεράκι του (αν όντως το κάνει τότε κακό του κεφαλιού του). Οπότε, ούτε το iOS ούτε το aΤdroid και γενικά κανένα σημερινό OS δεν δίνει απλόχερα πρόσβαση σε αρχεία συστήματος. Αρα, κακώς μεμψιμηρούμε περί android...

Για τα WP περιμένω να δω file explorer αντίστοιχο με αυτόν που είχαν τα 6,5. Τίποτα λιγότερα

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Ναι αυτό. Κι εμένα αυτό με καίει, επειδή έχω άπλετο χώρο στην 16αρα sd που είναι για φώτο και τραγούδια, αλλά στην μνήμη του τηλεφώνου που πηγαίνουν τα downloads by default άρχισα να στριμώχνομαι. Αν δοθεί ένας file manager που θα διορθώσει αυτό, είμαι ικανοποιημένος. Για περισσότερα ας ψάξουν οι περιπετειώδεις όπως λες. Είναι προαιρετικό.

Η καλή είδηση είναι πάντως, ότι σύμφωνα με την παραπάνω είδηση θα πάρουν όλα τα WP8 την 8.1. Είναι κάτι για το οποίο ανησυχούσαμε όσοι είχαμε κινητά με 512 ραμ.

Επειδή και εγώ ψάχνομαι για οικονομικό windows phone θεωρώ πως τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά (π.χ file manager) θα τα πάρουν όλοι. Τώρα για εφέ κλπ δεν καίγομαι κιόλας αλλά θα τα ήθελα...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επειδή και εγώ ψάχνομαι για οικονομικό windows phone θεωρώ πως τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά (π.χ file manager) θα τα πάρουν όλοι. Τώρα για εφέ κλπ δεν καίγομαι κιόλας αλλά θα τα ήθελα...

Ολοι θα τα θέλαμε...

Μάλλον τα έξτρα που ίσως να μην πάρουμε εμείς με την χαμηλή μνήμη να είναι πχ όπως το double tap που έχουν τα μεγαλύτερα μοντέλα. Τέτοια εξτραδακια δηλαδή, κυρίως ευκολίας. Θα τα ήθελα, αλλά εντάξει, φτηνά κινητά έχουμε, κάπου πρέπει να διαφέρουν και τα μεγαλύτερα μοντέλα για να δικαιολογούν την διαφορά τιμής.

Με 220 που κοστίζει το 920 και με το 820 ακόμα φθηνότερα νομίζω πως αξίζει al3x1ko να επενδύσεις, μια και μιλάμε για τις περσινές ναυαρχίδες με πλήθος εξτρά, πέρα απο την διπλάσια μνήμη RAM. Εντάξει σε σχέση με το 520 είναι μεγάλη η διαφορά αλλά σε σχέση με άλλα κινητά, νομίζω πως είναι πιο συμφέρον.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Με 220 που κοστίζει το 920 και με το 820 ακόμα φθηνότερα νομίζω πως αξίζει al3x1ko να επενδύσεις, μια και μιλάμε για τις περσινές ναυαρχίδες με πλήθος εξτρά, πέρα απο την διπλάσια μνήμη RAM. Εντάξει σε σχέση με το 520 είναι μεγάλη η διαφορά αλλά σε σχέση με άλλα κινητά, νομίζω πως είναι πιο συμφέρον.

Σκέφτομαι να πάρω το money penny αν και όταν βγει δίκαρτο. Θα είναι δεύτερη συσκευή για μένα ότι κυρίως θέλω να δουλεύει σωστά και να έχει καλή αυτονομία. Έχει επιβεβαιωθεί μήπως η κυκλοφορία του;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3