than0s7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Τα φώτα σας please...είναι η δεύτερη φορά το τελευταιο τριήμερο που κλείνει το τηλ και μετα ανοίγει κανοντας "βελτιστοποίηση εφαρμογής" για κάνα δεκάλεπτο.Δεν έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή εκτός απο το 5.1 τον τελευταιο καιρό. Εγώ θα έκανα ένα clear cache χωρίς να ξέρω αν θα σε βοηθήσει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Τα φώτα σας please...είναι η δεύτερη φορά το τελευταιο τριήμερο που κλείνει το τηλ και μετα ανοίγει κανοντας "βελτιστοποίηση εφαρμογής" για κάνα δεκάλεπτο.Δεν έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή εκτός απο το 5.1 τον τελευταιο καιρό. Καποια απο της εφαρμογες σου σκαλωνει στο δικο μου της εσβησα ολες και δοκιμαζα 1-1 να δω ποια ηταν , τελικα ηταν 2 παιχνιδια που ειχα τα εστειλα και δεν μου το ξανα εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 250 MB ηταν στην cache,εγινε clear και αρχιζω να σβηνω και εφαρμογες....ειδομεν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έχει βελτιωθεί και σε σας με την 5.1 εκείνο το ανεκδιηγητο lag που υπήρχε στον dialer όταν κάνατε κλήση? Το πολύ σε 1" έχω την φωτό της επαφής στην οθόνη και ξεκινάει η κλήση...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Προχτές είχα το πρώτο black screen of death (αν λέγεται έτσι ή sleep of death) με 5.1. Πάτησα το power να ξυπνήσω το κινητό. Δεν άνοιγε. Το πάτησα παρατεταμένα και έκανε boot. Για αυτό φταίει η 5.x ή κάποια εφαρμογή; Πριν την 5.0 πάντως δεν το είχα ή ήταν υπερβολικά σπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σημερα το επαθα κ γω με αποτέλεσμα να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι κ να αργησω στη δουλεια. Epic fail Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κλασική Περίπτωση Lollipop :p 4.4.4 όλα λειτουργούν άψογα,κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και εδώ το έκανε χθες νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ηρθε λοιπον και η...μικρη 5.1.1 ! Εγκαθιστουμε το ΟΤΑ zip από εδω http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/050356b6dd4c940b6842e36d2bd80e320c9a8a97.signed-occam-LMY47V-from-LMY47O.050356b6.zip κι ελπιζουμε σε ακομα περισσοτερο bug fixing... Long Live the Nexus4...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το εκανα unzip ,αλλά που πρεπει να γίνει η εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Το εκανα unzip ,αλλά που πρεπει να γίνει η εγκατάσταση; Δεν πρέπει να το κάνεις unzip. Μπαίνει όπως είναι από τη recovery. Υπάρχει σχετικός οδηγός στο myphone για ΟΤΑ ενημέρωση αλλά και μέσω του τουλκιτ. Μόνο που δεν πρόλαβα να τον ενημερώσω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πήρα OTA χτες! Αυτό το κινητό είναι αθάνατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Βγηκε και το image : https://dl.google.com/dl/android/aosp/occam-lmy47v-factory-b0c4eb3d.tgz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Άμα είχε μπαταρία της προκοπής, θα κρατούσε άνετα και άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αντε να δουμε μετα απο καμια εβδομαδα χρησης, αν ενσωματωσαν στην 5.1.1 το υποτιθεμενο fix για το memory leak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πρέπει να έφτιαξε το memory leak. Είμαι στην 4η μέρα με 1.2GB free. Πριν την 5.1.1 θα ήμουν με 500-600... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Good news...! Οποιος άλλος εχει report απο την δικη του χρηση, ας ενημερωσει επίσης γιατι αποτελει ενα από τα πιο ουσιαστικα προβληματα στη χρηση ενος κινητου με 2GB RAM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Good news...! Οποιος άλλος εχει report απο την δικη του χρηση, ας ενημερωσει επίσης γιατι αποτελει ενα από τα πιο ουσιαστικα προβληματα στη χρηση ενος κινητου με 2GB RAM... Δεν ισχύει αυτή η γενίκευση που λες. Υπάρχουν άλλα κινητά που με ελεύθερα 200mb τρέχουν το ίδιο σφαίρα με άλλα που έχουν 700mb. Είναι θέμα Ρομ, όπως καταλαβαίνεις. Όντως το Ν4 Έχει θέμα όταν πέσει κάτω από 400-500mb και ήταν και αυτό ένας λόγος που το άλλαξα. Με αυτό που έχω τώρα δεν ξανασχοληθηκα με το πόση ελεύθερη Ram έχω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δεν διαφωνησα οτι ειναι θεμα ορθης διαχειρισης από το λειτουργικο για αυτο και περιμενουμε την διορθωση σε καποιο από τα updates. Απλά τονισα οτι ειναι ακομα πιο "τραγικο" να το βλεπεις σε κινητο με 2GB that's all... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Good news...! Οποιος άλλος εχει report απο την δικη του χρηση, ας ενημερωσει επίσης γιατι αποτελει ενα από τα πιο ουσιαστικα προβληματα στη χρηση ενος κινητου με 2GB RAM... Κανενα προβλημα. Πριν: http://s27.postimg.org/7fzp5ip5b/Screenshot_2014_11_27_23_07_39.jpg Mετα: http://s28.postimg.org/z1a7yjjgp/Screenshot_2015_05_22_11_44_09.jpg Στοκ ρομ, hells. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 @niantic: Παίζεις με Xposed + Gravity Box σε 5.1.1 (ρωτάω λόγω του ποσοστού στη μπαταρία); Αν ναι, καλά πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Οχι, δεν του εχω βαλει! :) Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Οχι, δεν του εχω βαλει! :) Ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, εκτιμώ ότι η 5.1.1 είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση που βλέπουμε στις συσκευές μας. Άντε κανένα bugfixer ακόμα και αυτό με το ζόρι. Μετά τον λόγο έχει η κοινότητα. Πάντως η υποστήριξη από την google κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, εκτιμώ ότι η 5.1.1 είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση που βλέπουμε στις συσκευές μας. Άντε κανένα bugfixer ακόμα και αυτό με το ζόρι. Μετά τον λόγο έχει η κοινότητα. Πάντως η υποστήριξη από την google κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο. Λογικά κράτησε περισσότερο γιατί δε γίνεται να δίνεις μία αναβάθμιση (εννοώ την 5αρα) που ήταν χάλια και να μη το διορθώσεις μετά το χάλι αυτό. Πάντως εγώ το Ν4 το ανέστησα. Έβαλα καινούρια οθόνη μόνος μου (μου είχε σπάσει) και καινούρια μπαταρία (γιατί το είχα 18 - 20 μήνες σε χρήση) και το έδωσα στην κοπέλα μου. Μπορώ να πω ότι ζήλεψα που είδα το Ν4 να παίρνει ήδη την 5.1 (με προοπτική την 5.1.1.) και εγώ στο LG G2 να έχω ακόμα την 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts