Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φώτα σας please...είναι η δεύτερη φορά το τελευταιο τριήμερο που κλείνει το τηλ και μετα ανοίγει κανοντας "βελτιστοποίηση εφαρμογής" για κάνα δεκάλεπτο.Δεν έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή εκτός απο το 5.1 τον τελευταιο καιρό.

Εγώ θα έκανα ένα clear cache χωρίς να ξέρω αν θα σε βοηθήσει 100%

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα φώτα σας please...είναι η δεύτερη φορά το τελευταιο τριήμερο που κλείνει το τηλ και μετα ανοίγει κανοντας "βελτιστοποίηση εφαρμογής" για κάνα δεκάλεπτο.Δεν έχω κατεβάσει καμια νέα εφαρμογή εκτός απο το 5.1 τον τελευταιο καιρό.

Καποια απο της εφαρμογες σου σκαλωνει στο δικο μου της εσβησα ολες και δοκιμαζα 1-1 να δω ποια ηταν , τελικα ηταν 2 παιχνιδια που ειχα τα εστειλα και δεν μου το ξανα εκανε

Έχει βελτιωθεί και σε σας με την 5.1 εκείνο το ανεκδιηγητο lag που υπήρχε στον dialer όταν κάνατε κλήση? Το πολύ σε 1" έχω την φωτό της επαφής στην οθόνη και ξεκινάει η κλήση...!

Sony logo.gif

Προχτές είχα το πρώτο black screen of death (αν λέγεται έτσι ή sleep of death) με 5.1.

Πάτησα το power να ξυπνήσω το κινητό. Δεν άνοιγε. Το πάτησα παρατεταμένα και έκανε boot.

Για αυτό φταίει η 5.x ή κάποια εφαρμογή; Πριν την 5.0 πάντως δεν το είχα ή ήταν υπερβολικά σπάνιο.

Σημερα το επαθα κ γω με αποτέλεσμα να μη χτυπήσει το ξυπνητήρι κ να αργησω στη δουλεια. Epic fail

• 2 weeks later...

Ηρθε λοιπον και η...μικρη 5.1.1 ! Εγκαθιστουμε το ΟΤΑ zip από εδω http://android.clients.google.com/packages/ota/google_mako/050356b6dd4c940b6842e36d2bd80e320c9a8a97.signed-occam-LMY47V-from-LMY47O.050356b6.zip κι ελπιζουμε σε ακομα περισσοτερο bug fixing...

Long Live the Nexus4...!

Sony logo.gif

Το εκανα unzip ,αλλά που πρεπει να γίνει η εγκατάσταση;

Δεν πρέπει να το κάνεις unzip. Μπαίνει όπως είναι από τη recovery. Υπάρχει σχετικός οδηγός στο myphone για ΟΤΑ ενημέρωση αλλά και μέσω του τουλκιτ. Μόνο που δεν πρόλαβα να τον ενημερώσω.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Άμα είχε μπαταρία της προκοπής, θα κρατούσε άνετα και άλλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αντε να δουμε μετα απο καμια εβδομαδα χρησης, αν ενσωματωσαν στην 5.1.1 το υποτιθεμενο fix για το memory leak...

Sony logo.gif

Good news...! Οποιος άλλος εχει report απο την δικη του χρηση, ας ενημερωσει επίσης γιατι αποτελει ενα από τα πιο ουσιαστικα προβληματα στη χρηση ενος κινητου με 2GB RAM...

Sony logo.gif

Good news...! Οποιος άλλος εχει report απο την δικη του χρηση, ας ενημερωσει επίσης γιατι αποτελει ενα από τα πιο ουσιαστικα προβληματα στη χρηση ενος κινητου με 2GB RAM...

Δεν ισχύει αυτή η γενίκευση που λες.

Υπάρχουν άλλα κινητά που με ελεύθερα 200mb τρέχουν το ίδιο σφαίρα με άλλα που έχουν 700mb.

Είναι θέμα Ρομ, όπως καταλαβαίνεις.

Όντως το Ν4 Έχει θέμα όταν πέσει κάτω από 400-500mb και ήταν και αυτό ένας λόγος που το άλλαξα.

Με αυτό που έχω τώρα δεν ξανασχοληθηκα με το πόση ελεύθερη Ram έχω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν διαφωνησα οτι ειναι θεμα ορθης διαχειρισης από το λειτουργικο για αυτο και περιμενουμε την διορθωση σε καποιο από τα updates. Απλά τονισα οτι ειναι ακομα πιο "τραγικο" να το βλεπεις σε κινητο με 2GB that's all...

Sony logo.gif

Κανενα προβλημα.

Πριν:

http://s27.postimg.org/7fzp5ip5b/Screenshot_2014_11_27_23_07_39.jpg

Mετα:

http://s28.postimg.org/z1a7yjjgp/Screenshot_2015_05_22_11_44_09.jpg

Στοκ ρομ, hells.

Post may contain irony.

@niantic: Παίζεις με Xposed + Gravity Box σε 5.1.1 (ρωτάω λόγω του ποσοστού στη μπαταρία); Αν ναι, καλά πάει;

Καλησπέρα σε όλους.

Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, εκτιμώ ότι η 5.1.1 είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση που βλέπουμε στις συσκευές μας. Άντε κανένα bugfixer ακόμα και αυτό με το ζόρι. Μετά τον λόγο έχει η κοινότητα.

Πάντως η υποστήριξη από την google κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο.

Καλησπέρα σε όλους.

Εκτός συνταρακτικού απροόπτου, εκτιμώ ότι η 5.1.1 είναι η τελευταία επίσημη αναβάθμιση που βλέπουμε στις συσκευές μας. Άντε κανένα bugfixer ακόμα και αυτό με το ζόρι. Μετά τον λόγο έχει η κοινότητα.

Πάντως η υποστήριξη από την google κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο.

Λογικά κράτησε περισσότερο γιατί δε γίνεται να δίνεις μία αναβάθμιση (εννοώ την 5αρα) που ήταν χάλια και να μη το διορθώσεις μετά το χάλι αυτό. Πάντως εγώ το Ν4 το ανέστησα. Έβαλα καινούρια οθόνη μόνος μου (μου είχε σπάσει) και καινούρια μπαταρία (γιατί το είχα 18 - 20 μήνες σε χρήση) και το έδωσα στην κοπέλα μου. Μπορώ να πω ότι ζήλεψα που είδα το Ν4 να παίρνει ήδη την 5.1 (με προοπτική την 5.1.1.) και εγώ στο LG G2 να έχω ακόμα την 5.0.2.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)