Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Διατηρώ τις αμφιβολίες μου αλλά μακάρι ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Έχω απο το πρωι κανει ρεσταρτ όλο το δίκτυο access point και router γιατί σερνόταν το κινητό και πολύ αργή απόκριση στις εφαρμογές και ενα παιχνιδι...και στο face κανουν πολύ αργά να φύγουν τα μηνύματα... Παράλληλα παιζει streaming μουσική και δεν κόβει καθόλου... Μετα διαπίστωσα οτι όλες οι αλλες συσκευές δουλεύουν μια χαρά κινητά PC εκτος του nexus... Σα να έχει γεμίσει ο buffer του WiFi που δεν υπάρχει εννοείται he he! Είναι θέμα της 4.4.3 η καθαρά του δικτυου μου? Ok restart έβγαλαν έβαλα το συγκεκριμένο δίκτυο και τώρα οκ... Edited June 24, 2014 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για πέταμα έγινε το κινητό με την 4.4.3 νομίζω. Μου έκανε reboot χθες ενώ χρησιμοποιουσα τη κάμερα και μου έκανε και σήμερα στο άσχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για πέταμα έγινε το κινητό με την 4.4.3 νομίζω. Μου έκανε reboot χθες ενώ χρησιμοποιουσα τη κάμερα και μου έκανε και σήμερα στο άσχετο. Με την κάμερα το είχε και το έχει το θέμα. Αν είναι να το πετάξεις, πέτα το από εδώ :p;) Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 εγώ πάντως ακόμα δεν έχω πάρει με ΟΤΑ την 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 4.4.3 έχεις πάρει με ota;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχω απο το πρωι κανει ρεσταρτ όλο το δίκτυο access point και router γιατί σερνόταν το κινητό και πολύ αργή απόκριση στις εφαρμογές και ενα παιχνιδι...και στο face κανουν πολύ αργά να φύγουν τα μηνύματα... Παράλληλα παιζει streaming μουσική και δεν κόβει καθόλου... Μετα διαπίστωσα οτι όλες οι αλλες συσκευές δουλεύουν μια χαρά κινητά PC εκτος του nexus... Σα να έχει γεμίσει ο buffer του WiFi που δεν υπάρχει εννοείται he he! Είναι θέμα της 4.4.3 η καθαρά του δικτυου μου? Ok restart έβγαλαν έβαλα το συγκεκριμένο δίκτυο και τώρα οκ... Tι σχέση έχει το μπουκωμένο δίκτυο με το lag σε εφαρμογές και παιχνίδια;; :wacko: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπάρχει κάποιος που η μνήμη Ραμ να του πέφτει στα 200 και 400mb?Κάνω ρισταρτ και μετά από 2 ώρες πέφτει στα 200-400 και λαγγαρει άσχημα.Το power button επίσης.13 μήνες δεν έχω κάνει κάποιο factory reset.Παίζει να φταίει αυτό; ΥΓ.Ήρθε και σε εμένα το update που αν και αγορασμενο από Γερμανία την έπαιρνα πάντα από τους τελευταίους:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 4.4.3 έχεις πάρει με ota;; ναι, αλλά με την κομπίνα να σβήσω τα δεδομένα του πλαισίου υπηρεσιών google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με την κάμερα το είχε και το έχει το θέμα. Αν είναι να το πετάξεις, πέτα το από εδώ :p;) Αν δεν ήταν τόσο ερωτευσιμο θα το έκανα ☺Είχα μια σελίδα ανοιχτή που έκανε αυτόματα update με τα τελευταία νέα για κάποιο θέμα όταν μου έκανε 2 restart στο καπάκι. Την έκλεισα και δεν ξανάκανε τίποτα. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά όλα οκ τώρα. Για τη κάμερα το είχα διαβάσει αλλά πρώτη φορά μου το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ναι, αλλά με την κομπίνα να σβήσω τα δεδομένα του πλαισίου υπηρεσιών google. Δοκίμασες ξανά το ίδιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δοκίμασες ξανά το ίδιο; Ναι, αρκετές φορές αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τελικά έγινε η αναβάθμιση μετά από δύο τρία απανωτές διαγραφές πλαισίων υπηρεσιών Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τελικά έγινε η αναβάθμιση μετά από δύο τρία απανωτές διαγραφές πλαισίων υπηρεσιών Google Και σε εμενα αλλα χωρις να διαγραψω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Από αύριο είναι διαθέσιμη η preview έκδοση του Android L για Nexus 5, για το 4 δεν είπαν τίποτα άρα να υποθέσουμε ότι δεν θα πάρει τη τελική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Από αύριο είναι διαθέσιμη η preview έκδοση του Android L για Nexus 5, για το 4 δεν είπαν τίποτα άρα να υποθέσουμε ότι δεν θα πάρει τη τελική έκδοση? Ναι, ανέφεραν μόνο τα Nexus 5 και 7, άρα δεν θα την πάρουμε. Θα αρκεστούμε σε κάποια Nexus 5 port rom και φυσικά στις γνωστές custom που θα ακολουθήσουν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κρίμα. Θα ήθελα να το πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κρίμα. Ας ελπίσουμε η paranoid Android να την αναβαθμίσει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τα screenshots πάντως που κυκλοφόρησαν εχθές ειναι απο το nexus 4 οπότε το θεωρώ δεδομένο οτι θα την πάρουμε κι εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τα screenshots πάντως που κυκλοφόρησαν εχθές ειναι απο το nexus 4 οπότε το θεωρώ δεδομένο οτι θα την πάρουμε κι εμείς... Δεν θα επρεπε όμως να το πουν και σήμερα; η δύο χρόνια υποστήριξη με αναβαθμίσεις που έλεγε η Google έχει περάσει; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έλεγα να περάσω απόψε σε carbon 4.4.4 έως ότου διάβασα τα νέα, οπότε περιμένω την L πλέον :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έλεγα να περάσω απόψε σε carbon 4.4.4 έως ότου διάβασα τα νέα, οπότε περιμένω την L πλέον :-) Καλά δεν σημαίνει ότι θα βγει σύντομα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 σε καμία εβδομάδα πιστεύω ότι θα είναι οκ, δεν βιάζομαι εξάλλου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πάντως ημερολογιακα δεν έχουν περάσει δύο χρόνια αλλά 19 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Tι σχέση έχει το μπουκωμένο δίκτυο με το lag σε εφαρμογές και παιχνίδια;; :wacko: Γενικά είχε θέμα μαζί εφαρμογή ενα Ρουτερ D-Link που δεν δούλευε τελικα.... Και έγινε το απόγευμα update η εφαρμογή και την επόμενη άλλαξα και το ρουτερ απλα έπεσαν όλα μαζί και με μπέρδεψαν... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts