Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 αν και δεν βλέπω την φώτο...Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογικό...απλά φαίνεται Δεν το είχες παρατηρήσει νωρίτερα Κι εγώ αυτό νομίζω. Πάντως φοβερό έπεσε από 1.5 μέτρο έσκασε πάτωμα από γρανίτη με την πλάτη και δεν έπαθε τίποτα. Φοβερό τηλέφωνο. Πριν ένα μήνα έπεσε (οχι από μένα) μέσα σε νερο και το έσωσα με ρυζι. Επειδή το έχω ξεγραμμενο το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη. Βλέπω όμως ότι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει και θα του πάρω μια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 ναι αγορινα οι γραμμες που περιγραφεις υπαρχουν και ειναι απολυτως φυσιολογικες...ειναι απο κατασκευης του τηλεφωνου αυτες οι γραμμες...μν αγχωνεσαι...το κινητακι σου γι αυτην τη φορα ειναι καλα...πιο προσεκτικος τωρα και προσπαθησε να μν υπαρξει επομενη φορα οχι χωρις θηκουλα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κι εγώ αυτό νομίζω. Πάντως φοβερό έπεσε από 1.5 μέτρο έσκασε πάτωμα από γρανίτη με την πλάτη και δεν έπαθε τίποτα. Φοβερό τηλέφωνο. Πριν ένα μήνα έπεσε (οχι από μένα) μέσα σε νερο και το έσωσα με ρυζι. Επειδή το έχω ξεγραμμενο το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη. Βλέπω όμως ότι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει και θα του πάρω μια. Γιατί μωρέ θες να το πεθάνεις μια χαρά τηλέφωνο πριν την ώρα του?? :p Εμένα σε ίδια τούμπα, μόνο που έφυγε με φόρα απ'το χέρι, έσκασε με την οθόνη σε πλακάκι με αυλακωσεις και όλη την μούρη την έκλαψα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Στο εξής θα το προσέχω γιατί είναι εξαίρετο και πανέμορφο τηλέφωνο. Αγόρασα ήδη τα εργαλεία για να το ανοίξω και να περάσω με ειδικό spray τα κυκλώματα ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον από το νερό που πέρασε. Και έκανα παραγγελία το γνήσιο bumper. Κατά τ άλλα είναι απόλυτα smooth και πολύ κοντά σε ταχύτητα με τις ναυαρχίδες του 2013. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Οι γραμμές που αναφέρεις υπάρχουν σε όλα τα nexus 4. Πάντως είσαι πολύ τυχερός. Εμένα τη μια και μοναδική φορά που μου έπεσε χωρίς θήκη, έσπασε η οθόνη. Έκτοτε πάντα σε θήκη. Όταν το βγάζω τότε καταλαβαίνω ποσό όμορφο και καλοφτιαγμένο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Στο εξής θα το προσέχω γιατί είναι εξαίρετο και πανέμορφο τηλέφωνο. Αγόρασα ήδη τα εργαλεία για να το ανοίξω και να περάσω με ειδικό spray τα κυκλώματα ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον από το νερό που πέρασε. Και έκανα παραγγελία το γνήσιο bumper. Κατά τ άλλα είναι απόλυτα smooth και πολύ κοντά σε ταχύτητα με τις ναυαρχίδες του 2013. βασικά με kit Kat είναι γρηγορότερο από τις ναυαρχιδες του 2013! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Και έκανα παραγγελία το γνήσιο bumper Θύμισε μας αγαπητέ ποιο είναι το γνήσιο bumper plz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 20 ευρω το έχει η αντιπροσωπεία της LG κοντά στο σταθμό κατεχάκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Στο εξής θα το προσέχω γιατί είναι εξαίρετο και πανέμορφο τηλέφωνο. Αγόρασα ήδη τα εργαλεία για να το ανοίξω και να περάσω με ειδικό spray τα κυκλώματα ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον από το νερό που πέρασε. Και έκανα παραγγελία το γνήσιο bumper. Κατά τ άλλα είναι απόλυτα smooth και πολύ κοντά σε ταχύτητα με τις ναυαρχίδες του 2013. Ποιο spray αγορασες;για δώσε link στο λαο να το μελετήσουμε! Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Λογικα για αυτο λεει ο φιλος http://www.neverwet.com/videos-news.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) 20 ευρω το έχει η αντιπροσωπεία της LG κοντά στο σταθμό κατεχάκη Εννοεις το επίσημο service της Procordia? Ειδα την θηκη εδω http://www.androidcentral.com/hands-lg-nexus-4-bumper και μου αρεσει που υψωνει ελαχιστα την γυαλινη πλατη του κινητου ωστε να μην γρατζουνιεται οταν "σερνεται" πανω σε επιφανειες (γραφεια κλπ), χωρις όμως να την κρυβει εντελως Edited March 20, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 20 ευρω το έχει η αντιπροσωπεία της LG κοντά στο σταθμό κατεχάκη οταν λες το παρηγγειλες εννοεις on line;αν ναι ρε αγορινα απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyssion Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 καλησπέρα παιδιά, έχω το nexus 4 8gb και εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.. στην αρχή ξεκίνησε με το να κολλάει τελείως η αφή στο κινητό και δουλεύαν μόνο τα volume/power button, οπότε έπρεπε να σβήσω/ανοίξω οθόνη για να ξεκολλήσει. πλεον η αφή στο ύψος του notification bar δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ (και όταν τελικά δουλεύει συνήθως καταλήγει να κολλάει πάλι τελείως η αφή..) αλλα την περισσότερη ώρα πλέον (99%) η αφή στο υπόλοιπο μέρος της οθόνης είναι οκ αλλά αυτό το ριμαδο notification bar δε μπορώ να το κατεβάσω με τίποτα (εκτος και αν ανοίξω εφαρμογή και γυρίσω σε landscape).. ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ .. έχει κανείς καμια ιδέα; επίσης η εγγύηση για αγορά απο Play store εντός ευρώπης είναι 1 ή 2 χρόνια; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 οταν λες το παρηγγειλες εννοεις on line;αν ναι ρε αγορινα απο που; Δεν είναι τελικά γνήσιο αλλά στην τιμή που το βρήκα δεν μ ενοχλεί. http://my.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?MyEbay&gbh=1 Το spray είναι αυτό και αφορά τον καθαρισμό και την προστασία συσκευων που έχει περάσει υγρασία. https://antoniou24.skroutzstore.gr/p.Katharistiko-Spray-Epafon-CHoris-Ladi-gia-ilektronikes-syskeyes-kai-plaketes-CONTACT-CLEANER.524146.html Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Στο λινκ από το eBay νομίζω έχεις βάλει το myebay(το δικό σου) και δεν μπορούμε να το δούμε εμείς.βαλε το λινκ του προϊόντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παίδες εδώ δεν είναι το θέμα των αξεσουάρ. Μην βάζουμε άσχετα post . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδιά πως από slimkat με semaphore θα περάσω σε Franco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδιά πως από slimkat με semaphore θα περάσω σε Franco? Νομίζω απλά περνάς το .zip file του Franco από το Recovery σου. Για να αλλάξεις από τον Franco σε κάποιον άλλο, πρέπει να περάσεις πρώτα τον stock kernel και μετά αυτόν που σ' ενδιαφέρει. Περίμενε να με επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, μη πέσεις σε τίποτα bootloops. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το ποσό αξιόλογο είναι το κινητό μας και ποσο τυχεροί όσοι το βρήκαμε σήμερα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση! ;) http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/google-nexus-4/21982/nexus-4-achieves-collectors-item-status-costs-more-now-it-did Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για το ποσό αξιόλογο είναι το κινητό μας και ποσο τυχεροί όσοι το βρήκαμε σήμερα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση! ;) http://www.knowyourmobile.com/mobile-phones/google-nexus-4/21982/nexus-4-achieves-collectors-item-status-costs-more-now-it-did Η αλήθεια να λέγεται, παραμένει ενα απο τα πιο ομορφα και δυνατά κινητά παρά την ηλικία του! Well Done Nexus 4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αν είχε λίγο καλύτερη κάμερα οπως αυτή του Ν5 θα ήταν τέλειο. Φανταστείτε οτι συσκευές άλλων εταιρειών με παρόμοια specs και πολυ χειρότερη ποιότητα κατασκευής, κοστίζουν αρκετά ακριβότερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αν είχε λίγο καλύτερη κάμερα οπως αυτή του Ν5 θα ήταν τέλειο. Φανταστείτε οτι συσκευές άλλων εταιρειών με παρόμοια specs και πολυ χειρότερη ποιότητα κατασκευής, κοστίζουν αρκετά ακριβότερα. Καλυτερη μπαταρια να ειχε. Προσωπικα συμβιβαζομαι με την καμερα του. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι παρέλειψα να αναφέρω την μπαταρία γιατί σπάνια εχω πρόβλημα αφού δεν το χρησιμοποιώ σαν tablet και φορτίζει πολύ γρήγορα. Λιγη ωρα στο γραφείο, λιγο στο αυτοκίνητο βγάζω άνετα την μέρα μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παρατήρησε κανεις τις τελευταίες μέρες μεγάλη κατανάλωση από το βιβλία google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μπα όχι. Έγιναν καποιες ενημερώσεις κ δυσκολεύτηκαν να περαστούν. Με έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα μιας κ είχα υο δεύτερο ριμπουτ στον ενα χρονο που έχω το κινητό. Κατα αλλά όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts