cb600f Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) S4 ? Και μάλιστα mini??? Ούτε το ένα, ούτε το άλλο αν μου το χάριζαν δεν θα το κρατούσα. Είχα μάλιστα το S4, ο πρίγκηπας του lag, γιατί ο βασιλιάς είναι το S3. Αν μιλάμε για κάποιο note (βασικά για το 2 ή 3), να το συζητήσουμε. Έχω πλέον και το 4 και το 5 και δεν τα αλλάζω με κανένα κινητό σήμερα. Edited December 27, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Και αλλη εκδοση what's app...παλι unknown error -24...πφφφ... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Μόλις απέκτησα και εγώ ένα nexus 4 16gb ,η τελευταία έκδοση είναι η KOT49H? Και αν είναι εύκολο, κάποιος είχε ποστάρει ένα link με έναν οδηγό για root κτλ αλλα δεν βρίσκω το link ρε ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ευχαριστω πολυ,να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 S4 ? Και μάλιστα mini??? Ούτε το ένα, ούτε το άλλο αν μου το χάριζαν δεν θα το κρατούσα. Είχα μάλιστα το S4, ο πρίγκηπας του lag, γιατί ο βασιλιάς είναι το S3. Αν μιλάμε για κάποιο note (βασικά για το 2 ή 3), να το συζητήσουμε. Έχω πλέον και το 4 και το 5 και δεν τα αλλάζω με κανένα κινητό σήμερα. Και οι θεοί του λαγκ τα σονυ!!! Ανυπομονώ να διώξω από πάνω μου το xperia s και να πάω σε nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Και οι θεοί του λαγκ τα σονυ!!! Ανυπομονώ να διώξω από πάνω μου το xperia s και να πάω σε nexus. Offtopic Αλλά εκτός του N4,έχω ένα Ζ και Ζ1 στο σπίτι. Δεν υπάρχει αυτό που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Offtopic Αλλά εκτός του N4,έχω ένα Ζ και Ζ1 στο σπίτι. Δεν υπάρχει αυτό που λες. ρώτα και μένα με xperia t... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ρώτα και μένα με xperia t... Ρε παλληκάρι μου συγκρίνεις bmw m3 με golf. Καμία σχέση το Ν4 με το Xperia T. Πιο κοντά στο Ζ είναι από τα Xperia και φυσικά το Ζ1 είναι το δυνατότερο κινητό που υπάρχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johpapa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο. Όσοι το χρησιμοποιείτε χωρίς θήκη , αντέχει καθόλου? ή είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και μικρογρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εγώ το έχω μηνες φουλ γυμνό. Πέρα απο τος δακτυλιες όλα ΟΚ. Αλλά προσέχω. Δεν παίζω μπάλα με την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο. Όσοι το χρησιμοποιείτε χωρίς θήκη , αντέχει καθόλου? ή είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και μικρογρατζουνιες. Το μεταλλικό bezel είναι της πλάκας. Με το παραμικρό κάνει βαθουλωμα, οπότε θέλει προσοχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ναι ε; ευτυχώς εμένα δεν έχει πάθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Guys, έχετε δεί ποτέ Η+ ;;;(έχω vodafone..) Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Νομιζω η συσκευή H δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Νομιζω η συσκευή H δειχνει Δείχνει Η και το Η+ σε κάποιες άλλες συσκευές;; Ρωτάω γιατί σε χαρακτηριστικά του τηλεφώνου αναφέρει Mobile Internet: GPRS, EDGE, HSPA+ Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Νομιζω δεν δείχνει κάτι άλλο πέρα απο Η. Πχ σε αλλες συσκευές γράφει και 3g εδώ μόνο Η αν είναι σε τρίτης γενιάς δίκτυο e & g αν είναι σε 2g. Δεν έχω δει κάτι άλλο εγώ ουτε με voda ουτε με cosmote και έχω πιασει αρκετά καλες ταχυτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limit Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Άρα είναι τυπικό. Τώρα ενεργοποίησα και το 4G (άχρηστο είναι βέβαια για τη συσκευή μας :( ) Παράθεση "Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η+ δειχνει vodafone.οταν επιανε σε καμια ταρατσα full σημα εδειχνε Η+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Είσαι σίγουρος; σε στοκ Ρομ; Εδώ Θεσσαλονίκη δεν το έχω δει ποτε αυτό στο 4. Σε αλλες συσκευές ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ρε παλληκάρι μου συγκρίνεις bmw m3 με golf. Καμία σχέση το Ν4 με το Xperia T. Πιο κοντά στο Ζ είναι από τα Xperia και φυσικά το Ζ1 είναι το δυνατότερο κινητό που υπάρχει. αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν το xperia t π.χ ειχε stock 4.4.2 θα πηγαινε λαδι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Νομιζω δεν δείχνει κάτι άλλο πέρα απο Η. Πχ σε αλλες συσκευές γράφει και 3g εδώ μόνο Η αν είναι σε τρίτης γενιάς δίκτυο e & g αν είναι σε 2g. Δεν έχω δει κάτι άλλο εγώ ουτε με voda ουτε με cosmote και έχω πιασει αρκετά καλες ταχυτητες Μόλις το δοκίμασα Και γράφει κανονικά 3g. H+ δεν εχω δει να γραφει αλλα δεν σπανια εχω και τοσο καλο σημα.*η σειρα ειναι 2g<h<3g<h+ σωστα?). Είναι με στοκ ρομ, άρα λογικά τι κάνει κάτι εσάς.gravity Και ο τροποποιημένος κερνελ του touch control δεν νομίζω να επηρεάζει. Και άλλο σχετικό, αν το έχω σε 3g αλλάζει μόνο του σε 2g όταν δεν έχω σήμα? Γιατί επιλογή 2g/3g δεν βλέπω, εκτός από το title Αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει. Ξέχασα είναι με κοσμοτε, αν παίζει ρόλο Edited December 29, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η+ δειχνει vodafone.οταν επιανε σε καμια ταρατσα full σημα εδειχνε Η+. Και μενα ετσι δειχνει παιδια που εχω αλλαξει και ρομ!εχω vodafone cu.Φυσικα πιανει Η+ μονο οταν εχει τερμα σημα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Παιδιά το Η+ είναι μονο σε custom..Όσοι εχετε στοκ με φουλ σήμα Η αμα πατε,ρυθμισεις,σχετικα με το τηλέφωνο,κατασταση θα δείτε οτι γράφει HSPA+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Guys, έχετε δεί ποτέ Η+ ;;;(έχω vodafone..) Έχω δει κι εγώ με Cosmote στην Τούμπα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts