Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικα ειμαι ερωτευμενος με την jelly bean, να υποθεσω οτι η kitkat ειναι ακομα καλυτερη, απ οτι διαβαζω εδω αλλα και σε ξενα site;

Να συνεχισω να γκρινιαζω που δε πηραμε στο gnexus την αναβαθμιση;

Πως σας καθισε η αναβαμιση με καθαρη εγκατασταση παιδες;

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γενικα ειμαι ερωτευμενος με την jelly bean, να υποθεσω οτι η kitkat ειναι ακομα καλυτερη, απ οτι διαβαζω εδω αλλα και σε ξενα site;

Να συνεχισω να γκρινιαζω που δε πηραμε στο gnexus την αναβαθμιση;

Πως σας καθισε η αναβαμιση με καθαρη εγκατασταση παιδες;

Με την kitkat σε παει ενα επίπεδο πιο πανω.μια χαρά κθησε.Εγώ ακόμα είμαι με dalvic και κάποιοι με art λένε πολύ καλύτερα πράγματα.

Δημήτρης

Από αυτά που ρωτάς μάλλον δεν έχεις ξανασχοληθει με το άθλημα οπότε για αρχή θέλεις πολύ διάβασμα.

Υπάρχει σχετικός αναλυτικός οδηγός, στους οδηγούς του φόρουμ που εξηγεί αναλυτικά όλα τα βήματα.

Προτρέπω όσους θέλουν να αναβαθμίσουν να το κάνουν με το sdk και όχι με toolkit γιατί από ότι φαίνεται σε κάποιους δημιουργεί προβλήματα και στο τέλος πάλι στο sdk θα καταλήξετε που είναι και παρα πολύ γρήγορο και ασφαλές!

Δεν νομιζω οτι είναι τόσο δύσκολο να περάσεις τη νέα έκδοση. Κι εγώ που δεν είχα ξανά ασχοληθεί, με τον οδηγό από το φόρουμ εδώ τα κατάφερα. Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται να κανείς πολλά. Μόνο πέρασμα όλων των αρχείων σε ενα φάκελο και πληκτρολόγηση κάποιων εντολών.

Οσον αφορα τη kit kat είναι απίστευτη! Από την αρχή με ART δεν σταματάει πουθενά. Πάντως θα ήθελα και τον GEL.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Κ γιατί δεν τον βάζεις;

Πρόταση σπόντα :) γύρνα σε art να βρεις της υγεία σου.Εγώ ξήλωσα τον gel πάντως.transparency έχω με nova prime beta έτσι και αλλιώς και όλο αυτό το Google now centric θέμα μόνο μπαταρία καταναλώνει.

Πρόταση σπόντα :) γύρνα σε art να βρεις της υγεία σου.Εγώ ξήλωσα τον gel πάντως.transparency έχω με nova prime beta έτσι και αλλιώς και όλο αυτό το Google now centric θέμα μόνο μπαταρία καταναλώνει.

Κ γω με nova beta είμαι που έχει διαφάνειες! Ακόμα δεν έχω παει σε art.κάτσε να κάνω μια κινηση...σε παιχνίδια έχει διαφορά; λιωνω το real racing :lol

Edit πω μάγκες αλλη φαση το art!κ νομιζα οτι ηταν ηδη γρηγορο το κινητο!εχασα τόσες μέρες τζάμπα με dalvik

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Απο χτες το βράδυ και με την βοήθεια συνφορουμιτων εχω και εγώ την 4.4. Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση εκανα αμέσως την αλλαγή σε art. Μέχρι τώρα δεν εχω παρατηρήσει κάποια ασυμβατότητα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ ενώ η ταχύτητα της συσκευής ειναι αρκετά κλικ μεγαλύτερη. Μπορεί να είναι και ψυχολογικό βέβαια!!

Παρατήρησα επίσης οτι η εγκατάσταση νέας εφαρμογής ειναι πιο αργή με το art, κατι αναμενόμενο.

Οσον αφορά την μπαταρία ειναι πολύ νωρίς ακόμα.

Τέλος root για την 4.4 με wug γίνεται?

Υπάρχει διαφορά με art. Και σε ταχύτητα αλλά πολύ περισσότερο σε scrolling. Όποιος χρησιμοποιεί falcon pro θα το καταλάβει αμέσως! Είναι εντυπωσιακό. Ούτε με το καλύτερο custom kernel δεν είχε τέτοιο scrolling. Η ταχύτητα φαίνεται αμέσως από το πόσο πιο γρήγορα μπουτάρει η συσκευή. Θα δείτε αν έχετε widgets (πχ hd) οτι εμφανίζονται αμέσως.

Το μόνο που με απασχολεί είναι οτι δεν παίζει το titanium. Βλέπουμε.

@geomos γίνεται με το wug. Αν έχεις custom recovery μπορείς να φλασάρεις απ'ευθείας το zip του super su.

Από απόψε θα έχω πάλι υπολογιστή και θα περάσω την 4.4. Με βλέπω για ART κατευθείαν καθώς χρησιμοποιώ helium αντί για titanium και hangouts αντί για whatsapp.

Άσχετο, αλλά μόνο το Android μπορεί να αντικαταστησει υπολογιστή και ιδίως τα Nexus με τέτοια απροβληματιστη εμπειρία. Το μόνο που μένει είναι να πάρω την εξωτερική μπαταρία :-)

Thanks noisex, δεν εχω περάσει custom recovery, αλλα άφησα ξεκλείδωτο τον bootloader οπότε φαντάζομαι είναι εύκολο.

Από απόψε θα έχω πάλι υπολογιστή και θα περάσω την 4.4. Με βλέπω για ART κατευθείαν καθώς χρησιμοποιώ helium αντί για titanium και hangouts αντί για whatsapp.

Άσχετο, αλλά μόνο το Android μπορεί να αντικαταστησει υπολογιστή και ιδίως τα Nexus με τέτοια απροβληματιστη εμπειρία. Το μόνο που μένει είναι να πάρω την εξωτερική μπαταρία :-)

Έχω την αγορασμένη έκδοση του helium και ποτέ δεν κατάφερε να πάρω ένα σωστό backup. Εκτός του ότι κάνει κάνει πολύ ώρα, κολλάει πάντα όταν επιλέξω πλήρες backup μαζί με το apk τηε εκάστοτε εφαρμογής. Επίσης δεν γίνεται τίποτα με το Google drive. Έχεις τέτοια προβλήματα;

Πέρασα την 4.4 με adb και fastboot εντολές και όλα είναι τέλεια. Δεν επέλεξα να περάσω το recovery και το userdata.img. Στο τέλος έκανα και διαγραφή της cache με την ανάλογη εντολή και μετά το πρώτο boot, επέλεξα art. Για να πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα συγκλονιστικό.

Edited by cb600f

Έχω την αγορασμένη έκδοση του helium και ποτέ δεν κατάφερε να πάρω ένα σωστό backup. Εκτός του ότι κάνει κάνει πολύ ώρα, κολλάει πάντα όταν επιλέξω πλήρες backup μαζί με το apk τηε εκάστοτε εφαρμογής. Επίσης δεν γίνεται τίποτα με το Google drive. Έχεις τέτοια προβλήματα;

Κάνω backup μόνο τα δεδομένα και παρόλο που έχω την πληρωμένη έκδοση επιλέγω να τα κάνει στο κινητό. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχω αντιμετωπισει προβλήματα.

Στις αρχές είχα κάνει στο cloud, αλλά αργούσε πολύ λόγω σύνδεσης (λογικά) και δεν το δοκίμασα ξανά από τότε.

Αυτό με το apk δεν το είχα πάρει χαμπάρι να σου πω την αλήθεια, νόμιζα ότι δεν είχε τέτοια επιλογή. Θα το κοιτάξω όταν κάνω ξανά.

Κ γιατί δεν τον βάζεις;

Περιμένω την official εκδοση απο Google, αλλά μέχρι τοτε θα χρησιμοποιώ τη beta του Nova.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Όσοι πήγατε από dalvik se art είδατε διάφορα στην μπαταρία?

Εγω με dalvik εβγαζα γυρω στις 4 -4,30 ωρες.Πριν αλλαξα σε art οποτε θα πω σε μια δυο μερες αν εχει διαφορα

Δημήτρης

Από Παρασκευή με 4.4, GEL και ART. Εγκατάσταση χωρίς format.

Όλα δουλεύουν τέλεια. Πιο όμορφα, πιο ομαλά, πιο γρήγορα και με ελαφρώς καλύτερη μπαταρία.

Το μόνο που έχασα είναι το αυτόματο airplane mode μέσω tasker που τώρα δεν δουλεύει αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

Παρακαλώ κάποιος που είναι σε art και χρησιμοποιεί Swype να μου πει αν έχει lags μετά από κάθε εναλλαγή γλώσσας. Από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντίστροφα.

Για να δω. Όλα νομίζω δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω τι γίνεται μετά από πολύ ώρα. Μη σου πω ότι δουλεύει και καλύτερα από πριν.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν το ART είναι διαθέσιμο μόνο για τη 4.4 κι επίσης αν η επιλογή να το εγκαταστήσεις υπάρχει στην custom ROM η πρέπει να το rootαρεις το κινητό?

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν το ART είναι διαθέσιμο μόνο για τη 4.4 κι επίσης αν η επιλογή να το εγκαταστήσεις υπάρχει στην custom ROM η πρέπει να το rootαρεις το κινητό?

Μόνο στην 4.4 είναι διαθέσιμο. Είναι στην στοκ rom στις επιλογές, δε χρειάζεται να εγκαταστησεις κάτι, ούτε και root. Και στις custom roms θα είναι ενσωματωμένο λογικά.

κάποια παλιοσειρά εδώ μέσα το έφτασε στους + 70 βαθμούς :):):)

Ολα στοκ 4.4, ανοιχτος ο chrome, viber, κατι καιροι κλπ. Κανενα παιχνιδι.

http://s18.postimg.org/u1b8o0kgl/Screenshot_2013_11_19_12_55_30.jpg

Post may contain irony.

Ερώτηση: όσοι έχετε βάλει Google Experience Launcher με το γνωστό sideload, τι έχετε παρατηρήσει σε σχέση με την κατανάλωση μπαταρίας? Έχετε ενεργοποιημένο το hotword detection?

Ψάχνω για πληροφορίες γιατί σκέφτομαι να τον εγκαταστήσω αλλά αυτές που βρίσκω οι μισές λένε τρελή κατανάλωση και οι μισές το αντίθετο.

:confused:

Αν μου λεγανε πριν λιγο καιρο οτι το moto x θα επαιρνε την 4.4 πριν το δικο μας δεν θα τους πιστευα!Και μιλαω για OTA,μην πεσετε να με φατε.

http://m.pocketnow.com/2013/11/19/verizon-moto-x-kitkat

είναι ολοφάνερο ότι η Google έχει πρόβλημα με το ΟΤΑ και για αυτό έδωσε το image για να το φλασαρει ο κόσμος χωρίς προβλήματα, μη περιμένετε παιδιά βάλτε το δε θα πάθετε τίποτα, έτσι και αλλιώς έρχονται σίγουρα νέες βελτιώσεις στην 4.4 οπότε θα πάρετε εκείνα τα ΟΤΑ...... έτσι για τον καημό.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)