Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά εγώ δεν λέω ότι είναι κακό ούτε και είμαι κανένας γκουρού του android, το αντίθετο μάλλον..... απλά βρίσκω ακατανόητη την αγορά του εάν δεν έχεις την τόλμη και την διάθεση να το χρησιμοποιησείς για αυτό που είναι φτιαγμένο, το πείραγμα δηλαδή.

Απαντώ παλι οτι ολα τα κινητά πειραζονται.δεν χρειαζεται να λέγεται nexus.έχω πειράξει πανω απο 15 διαφορετικές συσκευές φίλων μου.Μξ βγαίνουμε εκτός θέματος συνεχίζοντας τη κουβέντα.:)

Δημήτρης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ τι να κάνουμε.. Δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο.

Όπως κάποιοι παίρνουν Ferrari και πάνε μαξ με 100χλμ/ώρα, έτσι και κάποιοι παίρνουν Nexus και το αφήνουν μαμά.

Δεν βλέπουν όλοι τις δυνατότητες που έχουν κάποια πράγματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ρε παιδιά εγώ δεν λέω ότι είναι κακό ούτε και είμαι κανένας γκουρού του android, το αντίθετο μάλλον..... απλά βρίσκω ακατανόητη την αγορά του εάν δεν έχεις την τόλμη και την διάθεση να το χρησιμοποιησείς για αυτό που είναι φτιαγμένο, το πείραγμα δηλαδή.

και εγώ μια από τα ίδια..

Απαντώ παλι οτι ολα τα κινητά πειραζονται.δεν χρειαζεται να λέγεται nexus.έχω πειράξει πανω απο 15 διαφορετικές συσκευές φίλων μου.Μξ βγαίνουμε εκτός θέματος συνεχίζοντας τη κουβέντα.:)

ναι φυσικά και όλα πειραζονται και έχοντας εγώ ο ίδιος ξεσκισει στο πείραγμα μέχρι τώρα 4 διαφορετικά android ένα έχω να πω είναι κατασκευασμένο για αύτη τη χρηση.. από το ποσό εύκολα τα δέχεται όλα μέχρι τα μηδενικά ( κολλήματα) εφόσων έχεις αλλάξει τα φώτα σε ένα σωρό αλλά θα καταλαβαίνεις τι εννοώ.. και φυσικά μπορεί να το αγοράσει ο καθένας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι "είναι για τον καθένα"

sorry for of topic end

Αυτό το κινητό το ήθελα ακριβώς για αυτό που προσφέρει οτι είναι παραμετροποιήσιμο και παίρνει τις αναβαθμίσεις από τη μαμά google που οι άλλες εταιρίες δεν προσφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι και πανάκριβα γι'αυτό κατέληξα σε αυτό! Μακάρι να μπορούσα να πάρω το samsung galaxy s4 google play edition και να τα έχω όλα, αλλά απο ότι γνωρίζω δεν το υποστηρίζει η χώρα μας!

Βασικά και το s4 gοogle edition να επερνες και παλι δεν θα είχε μεσά file manager..Έκτος αμα το ροοταρες και εβαζες εφαρμογή τύπου app2sd θα σε διευκόλυνε..

Πειραζεις το κινητο οταν σε χαλαει κατι. Οταν ειχα το galaxy ace ολο αλλαζα ρομς κτλ μπας και σταματησει να παει σαν χελωνα. Στο νεξους η χρηση ειναι τοσο απροβληματιστη που δεν με πολυτραβηξε να ψαχτω με ρομς. Στο μελλον μπορει να το πειραξω αλλά θα ειναι καθαρα για "διασκεδαση".

Δηλαδή εννοούμε ότι αποκλείεται να αρέσει σε κάποιον το κινητό τελείως στοκ? Σημαίνει ότι είναι άσχετος? Όταν το πήραν όλοι στα χέρια τους για πρώτη φορά το έκαναν αμέσως φύλλο και φτερό? Τα ήξεραν όλα από πρίν? Τα κατάλαβαν όλα σε δευτερόλεπτα? Κανένας δεν έψαξε? Κανένας δεν ρώτησε?

Και επειδή αναφέρθηκε παραπάνω, όταν έχεις Φερράρι δεν πας μονίμως με 300. Κάπου θα πας και με 100 κάπου με 50.

Ξεκινήσατε μια κουβεντα του πειράζω vs δεν πειράζω nexus συσκευές, απλά επειδή κάποιος δεν θέλει να εγκαταστήσει file manager γιατί πιάνει 4mb και τον χώρο τον θέλει διαθέσιμο για παιχνίδια;;

Σοβαρά ξεκίνησε μια συζήτηση για αυτό; :!:

Σοβαρά όμως;;;

Το παράδειγμα που είπε ο φίλος με την φεραρι, δεν είναι ότι παίρνεις φεραρι και την πας με 100(και με 20 θα την πας αναγκαστικά) αλλά ότι παίρνεις φεραρι κι αρχίζεις να της αλλάζεις κινητήρα, εξατμίσεις, σποιλερ κτλ
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Καλημερα απο το πιο προσφατο μελος του κλαμπ ''νεξους με σπασμενη οθονη''!3 μηνων κινητο και χτες μου επεσε απο το τραπεζακι με αποτελεσμα να ραγισει εσωτερικα το γυαλι στη γωνια της μπροστινης καμερας.Εξωτερικα δεν εχει το παραμικρο,αλλα το πανω μισο της οθονης δεν ανταποκρινεται καθολου,ενω το υπολοιπο μισο ειναι μια χαρα...Λογικα θελει αλλαγη η οθονη και το digitizer.2-3 ερωτησουλες...

1.Ποσο κοστιζει στην αντιπροσωπεια η αλλαγη οθονης,και αν γενικα οποιος το εχει κανει, εχει μεινει ευχαρστημενος απο το τελικο αποτελεσμα και την γενικοτερη εμπειρια

2.Σκεφτομαι να παραγγειλω οθονη και να κανω μονος μου την αντικατασταση.Ειναι μικροτερο το κοστος,αλλα απ οτι ειδα σε μερικα βιντεο,δεν ειναι και απο τα ευκολοτερα πραγματα...Το εχει κανει κανεις?

Κατα τ αλλα.....πικρα!

Καλημερα απο το πιο προσφατο μελος του κλαμπ ''νεξους με σπασμενη οθονη''!3 μηνων κινητο και χτες μου επεσε απο το τραπεζακι με αποτελεσμα να ραγισει εσωτερικα το γυαλι στη γωνια της μπροστινης καμερας.Εξωτερικα δεν εχει το παραμικρο,αλλα το πανω μισο της οθονης δεν ανταποκρινεται καθολου,ενω το υπολοιπο μισο ειναι μια χαρα...Λογικα θελει αλλαγη η οθονη και το digitizer.2-3 ερωτησουλες...

1.Ποσο κοστιζει στην αντιπροσωπεια η αλλαγη οθονης,και αν γενικα οποιος το εχει κανει, εχει μεινει ευχαρστημενος απο το τελικο αποτελεσμα και την γενικοτερη εμπειρια

2.Σκεφτομαι να παραγγειλω οθονη και να κανω μονος μου την αντικατασταση.Ειναι μικροτερο το κοστος,αλλα απ οτι ειδα σε μερικα βιντεο,δεν ειναι και απο τα ευκολοτερα πραγματα...Το εχει κανει κανεις?

Κατα τ αλλα.....πικρα!

1. 124 € επικοινώνησε με την http://www.procordia.gr

2. άστο καλύτερα...

3. Περαστικά :(:(

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μολις επικοινωνησα μαζι τους και με ενημερωσαν,124 ευρω...Αλλα εχουν ελλειψη σε στοκ,εχουν παραγγειλει και τις περιμενουν.Ελπιζω τουλαχιστον να κανουν καλη δουλεια και το κινητο να ειναι σαν καινουργιο,να μην εχει τιποτα τριξηματα κτλ.Μονοδρομος δηλαδη...Τελοσπα,ευχαριστω

Μολις επικοινωνησα μαζι τους και με ενημερωσαν,124 ευρω...Αλλα εχουν ελλειψη σε στοκ,εχουν παραγγειλει και τις περιμενουν.Ελπιζω τουλαχιστον να κανουν καλη δουλεια και το κινητο να ειναι σαν καινουργιο,να μην εχει τιποτα τριξηματα κτλ.Μονοδρομος δηλαδη...Τελοσπα,ευχαριστω

Εγώ που εκανα το ίδιο στην προκορντια δεν είχα πρόβλημα. Γρήγορο σερβις και το κινητό σαν καινούριο. Κι απο software δεν πείραξαν τίποτα.όπως το άφησα ηταν

Αυτή τη άποψη τώρα είναι ρε φιλέ? Δλδ εχεις δει κάπου να λέει ..Προσοχή, μονο για "έξυπνους"? Είναι δυνατόν να πωλείται κάτι τέτοιο στην αγορά?

Τι νοοτροπίες είναι αυτές που δεν ταιριάζουν εδώ αλλά κ πουθενά...

Έχει βγει ανακοίνωση απο κανέναν admin που να λέει.. Ερωτήσεις εντος αυτου του forum μονο απο ειδήμονες?

Πολύς κόσμος ναι δεν ξέρει, κάποιοι φιλοτιμουνται κ ανοίγουν τα ματια σε αυτους όπως έκαναν κ οι δικοί σου "καθηγητές" (άνθρωποι,ίντερνετ,κτλ)

Σε πολλούς το Google search τρομάζει κ φαίνεται πιο λογικό, να επισκεφτεί μια κοινότητα πληροφοριών.

Εσύ ακριβως τι αναζητας μόνο.. Έτοιμη τροφή κ παρατηρήσεις απο τους υπολοιπους δασκάλους σου εδώ?

Φιλε άκυρη νοοτροπία, πιστεύω

Αν θες να δηλωνεις κ υπεράνω κ elite κ μοναδικός, ως εσύ.. Κάτοχος ενος, τι? Nexus..

Κλάιν κοινωνία

Edit.

Το μύνημα ηταν προς τον nokisas

Κάπως έτσι... Προφανώς διαγράφηκε το μύνημα, γιαυτό που είπε.

Αν ο ο admin δεν θέλει να δει τέτοια απάντηση ας το σβήσει

Edited by Netrino_SR

Για αρχή κίτρινη κάρτα στον φίλο για το άκομψο σχόλιο (άσχετος κτλ). Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δίνεις χρήματα για ένα κινητό μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς υποδείξεις από κανέναν. Ωστόσο, είναι γεγονός οτι τα Nexus ειναι φτιαγμένα για πείραγμα αλλά από κάποιον που θέλει να τα πειράξει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό να το πειράξεις μόνο και μόνο επειδή είναι nexus και εννοείται οτι δεν είσαι άσχετος αν δεν το κανείς. Μπορεί απλώς να σου αρέσει stock, που στο κάτω κάτω δεν βρίσκω λογο να μην αρέσει σε κάποιον. Τώρα αν ζητάς κάτι παραπάνω έχεις κάθε δικαίωμα να το πειράξεις!! Σόρρυ για το μεγάλο post αλλά ήθελα να τα πω, δεν αντεξα!! PEACE!!!
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

μια κουβέντα λες και αρχίζει η ανάλυση για να τελειωνουμε εδώ.

τα nexus μπορεί να τα αγοράσει ο καθένας δεν προορίζεται μόνο για προγραμματιστές, καλά ως εδώ? και ο καθένας μπορεί να το κρατήσει stock η να το κάνει ότι θέλει, το θέμα είναι ότι κατασκευάζεται για φτιαξιμο και για να πειραματιστεις πανω του

(δεν δυσανασχετεί) όπως αλλά.. από κει και περα οποίος τα χει και το θέλει το παίρνει. one more time sorry for of topic

πολύ απαίσιο από πίσω. αν βγει με αυτά τα specks λογικά θα πάει ακλαφτο

πολύ απαίσιο από πίσω. αν βγει με αυτά τα specks λογικά θα πάει ακλαφτο

Ενω εψηνα για αλλαγη ,τωρα με βλεπω να το κραταω.Δεν απεχει τρελα απο το δικο μας.Ειδικα ναι τπ ισω μερος δεν μου αρεσει καθολου.Το δικο μας εχει αλλη αισθηση στην αφη.Θα το δουμε απο κοντα και βλεπουμε

Δημήτρης

Όοοοοχι! Να το αλλάξεις! Έχεις μιά μοναδική ευκαιρία να το πουλήσεις στο παρακάτω πανέξυπνο παιδί!!! :rotfl:

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/198818-nexus-4/

χαχα ακου 130!Με 270 κατι γινεται :p

Δημήτρης

χαχα ακου 130!Με 270 κατι γινεται :p

ας του το δώσει το παλληκάρι που του έσπασε την οθόνη με 130 :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ας του το δώσει το παλληκάρι που του έσπασε την οθόνη με 130 :lol:

Ακου εκει!Τσαμπα το θελουν :lol:

Δημήτρης

Ακου εκει!Τσαμπα το θελουν :lol:

θα του στείλω μηνυμα :)

Για την προηγούμενη συζήτηση.γουσταρουμε "μαμά" γιατί είναι μια χαρα για αυτό που ζητάμε απο το κινητο.επίσης γουσταρουμε android και πιστεύω οτι είναι το μονο που μπορείς να το φορτωσεις και να μην κολλήσει ποτε.ουτε Samsung ουτε HTC ουτε τίποτα.αγνό Android.επίσης η "υποστήριξη" που δεχετε απο την Google είναι ενας πολυ κάλος λογος για να το αγορασει και ένας άσχετος.οπώς και πολλά άλλα

Καλησπερα στο forum..Πριν λιγες μερες επεσε να Nexus 4 στα χερια μου,ενος γνωστου..Επαθα πλακα απο την ποιοτητα κατασκευης και ποσο ομορφο κινητο ειναι..Βασικα το ειχα δει και παλιοτερα σε πλαισιο κλπ αλλα δεν το ειχα παρατηρησει..

Ηθελα να ρωτησω με την μπαταρια πως παει,η καμερα ειναι ικανοποιητικη?

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)